Борисов: Държавата ще "осинови" военното училище в Долна Митрополия

Тук ще има развойна дейност, ще има производство, ще има развитие, обеща премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, Тиква зелена, как ще го осинови като то винаги е било държавно? Ами ББ е много прост. Не напразно е Тиква

Апелирам Цветанов да се покаже пред папата и осиновен гладните, онеправданите...

Ето така се пилее народната пара. Самолети няма. Ще купуваме. Осем. Но пък ще си имаме военновъздушно училище. Ще учим кадри на старата, руската техника... 300 - 400 преподаватели и поне още 1 -2 батальона за обслужване всяка година ще "произвеждат" по 5-6 човека. И ще пищим, че няма хора за армията. Не знам, дали ще са ценни, но че ще са излишно скъпи кадри е сигурно. Поне 10-тина пъти по-евтино щеше да ни излиза да ги обучаваме в чужбина, при това на техника, която ще влиза на въоръжение. Имам предложение - да се възстанови и артилерийското училище и там да подготвяме ракетчици. Не че имаме или че ще имаме ракети, но пък училище ще си имаме... Давай Бойко - ден да мине, милион да замине!

Ако си прост,то е завинаги! Естествено се отнaся за автора на този неадекватен коментар!

Тия ще вземат са възстановят Нефтохима и да заработи с амеркански нефт !

Тея уроди знаят какво беше ВНВВУ "Г.Бенковски" ??? С 300 часа нальот се излизаше от него ... НЕКАДЪРНИЦИ АСПАРУХОВИ ...ГРОБАДЖИИ, ЗАКОПАХА БЪЛГАРИЯ ...ВОЙВОДАТА - СКАПАНЬЯК НЕЕДЕН - ШОФ ЬОРИ ЩЕ ПРАВИ С ВАЛЕРКАТА ... РОДНИ ОЛИГОФРЕНИ ...

ПЛОНДЕР до ТИКВА , мила моя МАЙНО льо....

.

Ако е Бойко Борисов , вярно е лош . Аз съм част от държавата и не се имам за лош стопанин.

.

ТАКА ТИ ПОСТРОИ И МЕТРОТО И МАГИСТРАЛИТЕ А РЕЗУЛТАТА ГО ЗНАЕМ ВСИЧКИ !

Толкова е прост,че чак вдлъбнат. "Държавата ще осинови...."А Държавата-това съм Аз,рекъл един абсолютен Монарх.Само че,Монархът изобщо не е бил такъв самовлюбен галфон. "Асфалт,пътища,БВП,успехи и резултати...."риториката на един овластен простак.

Бай Бойко Осиновителя :))) Иначе разпродава България с бързи темпове...

Тия ме надминаха! ... ,а догодина и цели проводници. А следващите ...оптика..

Какви са тия предизборни брътвежи и фейкове ? Жабите от под моста на с.Опанец ли ще обучавате за ....летци, техници, технолози...? Нали нашите авиационни кадри щяха да се обучават на запад, от плановете 1998-2002 година?

Охооо..Откога караме западни автомобили..? ...Шкода , Трабант, ...

Тоя дето се изказва от името на държавата , като родител 1 , пита ли родител 2 какво мисли по въпроса за осиновяванията , или ще си ги отглежда осиновените от собствения джоб ?

После някой да не каже че Падишаха не е комунист! По времето на бай Тошо в учебната програма имаше едно на което му казваха " Трудово обучение ". Явно сега Падишаха е тръгнал да възражда тая програма щом по училищата ще започне отново нещо да се произвежда. Друг е въпроса че е непонятно как казва " Държавата " сякаш цялото население на тая държава са все калинки от ГРОБ. А бе хаха старите хора казваха " къде го чукаш а то къде се пука "! Тъ и нашият Падишах много любвеобвилен излезе след като осинови вероизповеданията , сега ще осинови и Военно училище. Ей тоя пич не си играе на дребно....

Човек може да помисли, че това училище сега се създава. Фанфари, знамена, велики слова. Училището не сте го създали вие драги. Вие го унищожихте, както много други неща. Сега се опитвате да го възстановите и да се върнете на бял кон.Не си ли чувал Борисов кой го затвори, защото било комунистическо? Ами същите сини идиоти, които разрушиха индустрията и селското стопанство. Сега са ти съюзници. Аз пък изобщо не правя разлика между различните СДС-та и ГЕРБ! Все злобни разрушители!

а най-невероятното е че сега който пусне глас за ГРОБ на евро-вота все едно е съгласен със сините тумбаци които унищожиха всичко що носеше пари на тая държава а сега големият Тумбак оди по светът да се моли някой да идва тука да произвежда на наша земя а ние да му бачкаме за без пари. Луда работа

Двата болта които крепят катедрата, евтиния балатум, металните масички и покривката ... определено има какво да се подобри с 2 милиарда. Ако останат пари и за една парадна униформа ... А за колко може да си купим и малко класа ?

... сако с два размера по голямо за министра на отбраната ...

Полупроводници, проводници и...дронове!Щом Той го казва, вервайте Му.

Що триете коментари бе? Не е ли кретен тоя?!?!?!

С чужди пари помен прави този предизборно:(((((((( Какво производство във военно училище бълнува тоя белким има още будали да му вярват... Като някой осиновява нещо се бърка в собствения си джоб а ако не го прави не се хвали с лъжи, защото де факто нищо не е направил а са го направили хората...

С първия транш от двата милиарда ще се купи нова покривка

Тоя само обещава, но нищо не дава.....като едни наши събратя.

ОТ ГОРНА МИТРОПОЛИЯ ПОИСКАЛИ ДА СЕ НАТДАВА ! ОТ ДОЛНА СЕ ЯДОСАЛИ И КАЗАЛИ ЧЕ ЩЕ ИДАТ ДО ГОРНА ! ОТ ГОРНА ОТГОВОРИЛИ ДА СИ СЕДЯТ В ДОЛНА !

Къде беше до сега бе КАЛЪФ такъв ??? 10 години разсипва, а сега ще осиновяваш ...... какво ще осиновиш там ?? порутени сгради, разсипано летище, прогонени преподаватели, унищожена и разпродадена техника, съсипано име ..... НЕНОРМАЛНИК СИ !!! Какво авиационно училище ще осиновяваш в страна без авиация ?? А ???? Или просто искаш да спретнеш една схема за саниране на порутените сгради и да се нагушиш и от нея .... да ти приседне дано !!!!

В гугъл изображения 1. България генерали 1878, 2. България генерали 1944, 3. Тези снимки в тази статия ... без коментар.

1.5 България генерали 1914 Тоталната липса на естетика се задълбочава

Най-добре за България ще бъде, когато Централния софийски затвор осинови до края на живота му Бойко Мутрата.

Душевно разстроен!

Интересно, с каква техника ще се оборудва възстановеното военно училище?!

..с компютри..

Простак! Изобщо не го коментирайте тоя , все статийки за нищо ама понеже ще падне по очи сондира мнението на хората! Слабия материал дето е останал ! Колкото по малко коментари ,толкова по зле е Винету ! Ще се ухапе по дебелия пръст на крака! Аман от тоя шопар!

Скапана Тиква

Това училище не е ли държавно? И какво ще му осиновява? Изпращели изказвания от изпращели хора, насочени към малоумни избиратели. Колко ли малоумен трябва да е човек, че да се връзва на тези лишени от смисъл фрази?

Senator1

Съвсем на близо до Болница Панталеймон в Плевен има два блока съвсем необитеми.Няма какво да се търси повече за жилища на служещите летци.

Против съм всякакво "осиновяване".За съм за единна стратегия по отношение на образованието, било то за основни, средни, висши училища, без значение военни или граждански.Стига с тея знайни и незнайни университети, институти и прилежащите им филиали.

Има ли още хора, които продължават да му вярват на тоя??

Десет години под мъдрото му се спира закупуването на самолети, забатачиха се ремонти, обучение на кадри, техниката в окаяно състояние и няколко месеца преди изборите , след корупционен скандал един след друг и хоп - ще "осиновяваме" летците, на които асансьора избра самолетите. Стига смешки.

като докара очите от Турция извини му се

извини ли му се

Това е абсолютна глупост!

И сега ще се явява за евродупетат та едно училище няма да осинови

Ей, Бащице;)) След като осиновихме УНСС-то с едни милиони, сега ще осиновяваме и курсантите в Долна Митрополия... Дали ще насмогнем с осиновяването и на останалите 50 висши учебни заведения в територията - щото и те могат да поискат "осиновяване"?! Няма ли да ни дойде нанагорно всеки, изпищял ти и подложил коленце, да ни го джиросваш за издръжка?!

УНСС трябва да фалира. Защо го спасяват парите на народа

Имаше едни учебни швейцарски Пилатус- 2 бр. и няколко чехски айроплана. Хвъркат ли още ?

Нинова социалист, Йончева социалист, Гергов социалист... Такова порно има ли другаде хахааа

Път ше направим, ще произвеждаме нещо...я самолети я дронове, ще дойдат инвеститори щото има път, ще осиновим училището, ще накупим апартаменти....опааа, без апартаментите.

Карата си има тераса кът игрище и ко...само Боко ги натирва неговите

След самолетите и дроновете ще започне серийно производство на пъряите летящи чиний с който ще летим сместо до морето на почивка ще летим до Луната. Вика ли му Боце Летящата Глава

ОБУЧЕНИЕТО НА ЕЛИТНИ ПИЛОТИ ЗА ЧУЖДИ АРМИИ И АВИОКОМПАНИИ, ЗАЩОТО НИЕ НЯМАМЕ НИТО ЕДНО ЯТО , И СКОРО НЯМА ДА ИМАМЕ , ВОЕННИ САМОЛЕТИ А ! ГРАЖДАНСКИТЕ СА ЧАСТНИЦИ НА ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА !! НО НАЛИ Е БАЩИЦА , ЩЕ ОСИНОВЯВА - ЗА ЧУЖДА СМЕТКА , РАЗБИРА СЕ !!!

Тумбак войводата, копченцето на сакото му доста съй опънало...

Олугарсите крадци да си купуват самолети,,ама скоро имаше пример,че не стават ,,за авиатори,,и загинаха в Македония.Сега ние данакопладците и този разход ще поемем,,трябват им шофьори и на са олетите им,,А за пенсий с много стаж пари няма,а забогатяха от нашето построено..Защо частна фирма не поеме това скъпо обучение

Поредният пример че ББ управлява държавата като цар. Той раздава, той осиновява, той коли и беси... Всяка финансова година си оставя по 2-3-5 милиарда лева (!) бюджетен излишък и го разпределя по свое ЛИЧНО усмотрение. Ужасно неправилна практика. Волунтаристка и анти-икономическа!

Брееей, сега това училище ще започне да бълва пилоти 20 - 30 на година, а ще имаме само 8самолета, значи и още самолети ще трябва да купуваме. .. А Ямболската болница още асансьор няма.

Ами да я подарят асансьора на Цецо.

Longines

Държавата съм АЗ,обикновениятчовек,който плаща данъци и вашите тлъсти заплати,не ти айдук!Пита ли ме,дали искам да осиновявам някой?

Снощи, по булеварда в квартала минаха машините за парада, може би отиваха на репетиция. Само като гледам, колко стари и морално остарели машини имаше... дорева ми се. Аз съм от поколението, което е служило в казарма... тогава имаше армия. Сега тези музейни експонати отват на парад...