Борисов: Благодарение на "паянтовата сглобка" взехме важни решения в парламента

Понасяме щети, но има и плюсове. Всеки ден на везните трябва да слагаме това, което е направено, обърна се лидерът на ГЕРБ към представители на младежките структури на партията

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Благодарение на "паянтовата сглобка" взехме важни решения в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво ни набутвате тоя простак всеки ден, вземете си го в къщи!

Тя тази паянтова сглобка със скрибуцане и хриптене, току виж ни докарала до следващия мандат

Ще повърна

Добре, че е паянтовата сглобка, че иначе затвор те чака

Цели 17 години от унищожителното нашествие на най- посредствения ешалон в българската политика!…. Което не спря, а засили емиграцията. Бедствие, а не гордост е този срамен период, особено на фона на социологическите проучвания.

Скоро гербер сбирките ще започват с молитва и кръстене, че нали сектата ГЕРБ трябва да са по католик от Вебер и ЕНП, пък всъщност се кланят на Златния телец.

Ей заради келепира що гербер слуша и пляска на все по-големите глупости и фантасмагории на Борисов-кукери, нестинарки, удари един кръст, ама няма кой да му каже, че едното е езичество.

Ти к'во, на заварка "паянтова сглобка" ли и казваш.

Да ти сера в устата крадлива, ненаситна!

А Фандупкова ко ше работи ся? Пак ли учителка по руски език? Ами нали Русия и Путин са много лоши сега?

СА БИЛИ ЛОШИ , МНОГО МЕКО КАЗАНО, , НЕ САМО СЕГА !

2023-12-03 16:55:09 някой (нерегистриран) Бойко, ако кривне и веднага по медиите се чува Барселона гейт. Само играе театри, фанали са го за топките. --------- В ИЗВЕСТНА СТЕПЕН МИ Е ЖАЛ ЗА ТИКВАТА ...ДЪРЖАТ ГО ЗДРАВО СЪС ШАНТАЖ ... . ИМЕННО ЧРЕЗ ШАНТАЖ БЕШЕ ПРИНУДЕН ОТ МАФИЯТА ДА ПРОКАРАТА ТРЪБАТА НА ЛЕНИНГРАДСКИЯТ КАСАПИН, ДА НИ УНИЖАВА С "ХЕЛИКОПТЕРНИ ДОКЛАДИ" ...ДА ПРАВИ СГЛОБКИ ОЧЕВАДНИ ПРО-БЛЯДСКИ ДС-АГЕНТИ...ДА ИЗДИГНЕ ОТНОВО ПРОФОРМА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ ЗА ДА "СПЕЧЕЛИ" ЧРЕЗ МАШИНКИТЕ ФАШИСТА НА ПАРТИЯТА ... . ЖАЛ МИ Е ЗА ТИКВАТА ...ПОНЕ ПОЛОВИНАТА НЕЩА, КОИТО НАПРАВИ ОТ ТИКВА-3 НАСАМ - НЯМАШЕ ДА ГИ НАПРАВИ, АКО НЕГО ДЪРЖАХА С ШАНТАЖ, ЗАЩОТО СА НЕЩА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!

жал ти е че е крал и го гепиха американците ли?

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО АМЕРИКАНСКАТА ДРУЖБА

ДА ЖИВЕЕ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ И ПАК ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР

ДА ЖИВЕЕ НАТО, ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ, ВСИЧКИ СМЕ ЗА НАТО, ВСИЧКИ СМЕ ЗА ГЕРБ!!!

Важни предателства, като цитат: "Сред тях са модернизацията на Българската армия, двата нови реактора на площадката на АЕЦ "Козлодуй" С което ни ограбват с милиарди лева.

Фан дака още ли не е в затвораА? Е многп я обича тикватс

Бойко, ако кривне и веднага по медиите се чува Барселона гейт. Само играе театри, фанали са го за топките.

ЧЕ НЕ Е "ПАЯНТОВА" Е ДАЖЕ ДОСТА ЗДРАВЕ, С ВИСОКОЯКОСТНИ "АСВАБАДИТЕЛНИ" БОЛТОВЕ ОТ МУТРОФАНОВА ! . АКО БЕШЕ ПАЯНТОВА - ЕДНИ РИТНИК - И ЩЕШЕ ДА РУХНЕ, ОЩЕ ПРИ ПОБОЯ НАД АГИТКИТЕ ...АМА НЕ РУХНА ! ЗНАЧИ ПОБОЯ Е ОДОБРЯВА ОТ СЪСТАВНИТЕ ЧАСТИ НА СГЛОБКАТА! . НЕ-ГЛАСУВАЩИТЕ СА ВЕЧЕ 70% !! НЕ ВЯРВАШ ЛИ ?!?!

Практиката показва че дивата омраза към ГЕРБ и лично към ББ, гарнирана с некомпетентност може да нанесе щети само на тия, които я практикуват. Всички, които мразеха ББ и искаха да изегъртат ГЕРБ сега са аутсайдери. Някои , като чалгасарите едвам влязоха в НС. Други, като Курнела и компания са вече маргинали. А тия, които арестуваха ББ сега му целуват гъза. Защото ББ може и да не е идеален, но с него поне можеш да вършиш работа. А в НС са се събрали не да се обичат, Ами да свършат нещо полезно. От тази сглобка произлезе и нещо ценно. Оказа се че когато две противни сили са в коалиция, те взаимно се контролират. И си изкарват наяве кирливите ризи. Така, никой не смее да я кара съвсем през просото. От това, че някой диво мрази ББ , на самия ББ му е през дедовия. ГЕРБ е реабилитирана партия, а ББ е незаобиколим фактор. И който не го е разбрал, значи е пълен тъпанар.

ТИКВАТА,ВЛАДИ И АРНАУТКАТА/,,НА СЪД,,/ДА ВРАЩАТ!

Полу-намагнитени лектори....

Тази тройка от портрета,трябва отиде веднаж за винаги в пенсия,в затвора и т.н.

Хващат младите защото не знаят злините

МОЖЕШЕ НЕ САМО НА НАРОДА ДА ВИКАШ ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ЗАТЕГАМЕ КОЛАНИТЕ ДОКАТО ОНИЯ ТВОЙТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ В ПАРЛАМЕНТА СА ШИРИХА КАТО БАШИБОЗУЦИ.И КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА И ДО ДЕН ДНЕШЕН.ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ЗА ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ СТАРИТЕ ХОРА,МИЗЕРСТВАТ И ГЛАДУВАТ.НЯМАТ ЗА НАСЪЩНИЯТ А ВИЕ РЕВЕТЕ И СЕ БИЕТЕ В ГЪРДИТЕ. КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД? ДАЛИ ВОДАТА НАМАЛИХТЕ,ЗАЩОТО ИДВА ОТ ПРИРОДАТА. ДАЛИ ТОКА Е ЕВТИН ЗА НАРОДА? ДАЛИ ДАНЪЦИТЕ НЕ ВДИГНАХТЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ПОРАЗИЙ НАПРАВИТЕ И ЩЕ НАПРАВИТЕ. ВИЕ СТЕ НЕ САМО ПРОДАЖНИЦИ НО И УБИЙЦИ НА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД. И АКО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СЛЕД ВСИЧКИ "БЛАГИНКИ" НАРОДА ЩЕ ВИ ПРОСТИ ТО СЕ ОГЛЕДАЙТЕ В СОБСТВЕНИТЕ ВИ РЕДИЦИ КАК МАСОВО НАПУСКАТ ВСИЧКИ КОЙТО СА СЪГЛАСНИ С ВАС.

Тая проста мутра, швабите ни я натресоха и подпираха толкова години. Сега слугинажа е на краварите. Геополитика. Швабата е вече под тотален краварски контрол, дори газовата инфраструктура си думнаха. Сахалините към Япония са непокътнати, обаче, което говори за зависимостите на швабите и японците.

от снимката трябва да лежат минимум по триисетарка всеки.

Пак ще се спра на Мамин Делянчо: "В следващите три години дълговете ЩЕ надхвърлят това, което държавата е изтеглила от Освобождението досега" Делянчо има НАПРЕДЪК - вече говори в БЪДЕЩЕ време. :) Орешарски завеща на ГЕРБ държавата с НАЙ-НИСЪК НЕТЕН ДЪЛГ / 3.8% от БВП /. ПЪРВА в ЕС по НАЙ-НИСЪК дълг!!! ГЕРБ-авите оставиха държавата с ТРЕТИ НАЙ-НИСЪК ДЪЛГ - 24.2% от БВП. За 8 г. Орешарски НАМАЛИ ДЪРЖ. ДЪЛГ с 16 МЛРД. лв.; За 11 г. ГЕРБ-авите УВЕЛИЧИХА ДЪРЖ. ДЪЛГ с 20 МЛРД. лв. ... НАГЛОСТТА на ГЕРБ-авите е БЕЗКРАЙНА.

Бойко доказа ,че връзката на главния мозък с устата му е прекъсната след 1992 година.По тази причина Младжо го нарече Тиква на бившите ,,Дипломатически кортове” докато тиквата събираше тенис топките и носеше пешкира на Младжо. Боковите комсомолци видимо са доста възрастни, видимо от ТВ коментариите.

..ОБЛИЗВАТ СЕ..ЧАКАТ,,ТРОШИЧКИ ОТ КРАДЕЦА..

Влад Горанов нали не го познаваха уж тия ГРОБ-ри

Ами,нали със Севда ТВ ,Горанката носеше корупционите милиони до Бочко вкл. и от хазарта на Васко Черпа /Магурата/

..,,ИЗКАРА,,ЗА ,,ХАСИЕНДА,,/САМО ОТ ЧЕРЕПА...МИЛИОН И ПОЛОВИНА/БЕЗ,,СЪРВИСА,,..

КУЧЕ/КАСИЧКА...

Позор като Борисов, Пеевски,Доган,Цонев, Добрев и всички от котилото герб ДПС не е имало в цялата история на България. Грабители и унищожители на държавата които псевдомедии се опитват да лансират, докараха държавата до най мракобесно съществуване.

Д. Добрев: "В следващите три години дълговете ще надхвърлят това, което държавата е изтеглила от Освобождението досега" Тази лайкучка НАДГРАЖДА тъпотиите си. А К. Кеворкян ги приема за ИСТИНА и пише КОМЕНТАРИ по тях...

Боци е застрашен от намагнитване. За това стана толкоз любезен. Иначе, във Вашингтон Добрев да разкаже за Турски паток и за сканирането в Хасково. Да запълни времето де.

Едва ли ще прочетем ИМЕТО на Бойко Методиев Борисов, ЕДИНСТВЕНИЯТ в СВЕТА за ВСИЧКИ ВРЕМЕНА, платил МИЛИАРДИ АВАНСОВО и НАКУП за ЧЕРТЕЖИ, в Списък на Магнитски. Още повече - Той САМ поиска от Тръмп НАТО-вски център във Варна. ПП: В Списъка на Магнитски беше Споменат само като ЛИДЕР на ПАРТИЯ.

Бокю прокара всички проекти набруснаците, среща се 10 пъти с Путлер ти го изкара про-западен. Той е руска мастия, както почти всички в НС.

"в парламента бяха взети важни решения" Важни решения за послството, не за България и българите. :-)

ББ: „Десет дни Делян Добрев беше във Вашингтон, всички разбраха за руския газ вече, за руския петрол, разбраха за това, което ГЕРБ направи в сферата на отбраната, помощта на Украйна, позицията за Израел и Палестина" Бойчо ПРЕЗ ДЕН клечи в посолствоТО; Бездомния Делян директно в САЩ за НАБИВАНЕ...

По жалък Боко не сме виждали. Ще ти вземат всичко, евроатлантиците, а и руснаците не прощават. Питай шиши , той знае.

Работни дни въртим свирки на Кирчо и Асен. Събота, неделя почивка. Утре те чакаме с нови сили Боко. Липсват ни устните ти по ония ни части, които обичаш.

Бацо го допят у посолството по здраво от у симитли

Зеленски предоставил на Сорос 400 кв. км украинска земя за съхранение на химически отпадъци Украинските власти планират да прехвърлят 400 кв. км плодородна черноземна земя за погребение на опасни химически и радиоактивни отпадъци по силата на споразумение със сина на Джордж Сорос – Александър. Това съобщава френският журналист на свободна практика Жул Венсен, като се позовава на данни, получени от служител на Министерството на опазването на околната среда и природните ресурси на Украйна. „Публикувам разследването си за споразумението между украинските власти и Александър Сорос. Това споразумение разрешава погребването в чернозема на Украйна на химически отпадъци от компании, свързани с финансиста Джордж Сорос“, пише той в социалната мрежа X (бивш Twitter). Той публикува и видеозапис на разследването, който включва запис на разговор с неназовано длъжностно лице. Последният твърди, че съответното споразумение е било постигнато след среща между Александър Сорос и ръководителя на канцеларията на украинския президент Андрий Ермак на 7 ноември. Според него президентската канцелария е изпратила искане до министерството за предоставяне на 400 кв. км територии в Тернополска, Хмелницка и Черновицка област в „постоянна и безвъзмездна концесионна собственост“ на западни компании. Информаторът твърди, че плодородните земи в областите Тернопол, Хмелницки и Чернивици ще бъдат превърнати в сметища за отпадъци от химическата промишленост. Именно тези земи служат като основни посевни площи, там се отглежда лъвския дял от зърнените култури, изнасяни за Европа, Африка и Близкия изток. В предадените на журналиста копия на документи с дати 7 и 13 ноември са включени DuPont, BASF, Evonik Industries, Vitol и Sanofi. Събеседникът на журналиста подчертава, че споменатите проекти ще бъдат „фатални за черноземните територии“, ще ги направят неподходящи за отглеждане на култури и ще нанесат „непоправими щети“ на екологията на региона и на цяла Европа. В този смисъл той поиска информацията да бъде публикувана, за да се обърне към европейската аудитория. „Като се има предвид, че размерът на депото за химически отпадъци е 400 квадратни километра, действителният размер на зоната на въздействие е многократно по-голям. Последиците от това решение ще бъдат катастрофални за почвата, подпочвените води, хората и животните. Не можем да позволим това да се случи!“ – заявява авторът на разследването в заключението на своя видеоклип. ... Има ли нещо общо с НАМЕРЕНИЕТО на СГЛОБКАТА да продава БЪЛГАРСКА земя на САЩ?!?

Защо да няма. Вече всички знаят,че ние сме боклучийницата на Европа и могат да си хвъррят у нас всякакви отпадъци включително и радиоактивни. Ние къде си хвърляме сега радиоактивния отпадък на АЕЦ Козлодуй,с в след като развалихме отношенията си с руснаците?

Нали си голяма работа ! Що не се разходиш заедно с тези на снимката из центъра на Сф да видим колко сек. ще оцелеете !

Без охрана !

Борисов постоянно е сред хората.

Тиквата Постоянно е сред свои хора !

Бойчо Цил постоянно СРЕД ХОРАТА?! УаУ! Само на СЕЛСКИТЕ сбирки на "СТАРЕЙШИНИ ГЕРБ"; "ЖЕНИ ГЕРБ", "МЛАДЕЖИ ГЕРБ"... БЕЗ да ги ОБЯВЯВАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Боко Тиквата Бай Хуй - кандидат Номер 1 за чепа на Бай Ставри.

Мутрата от Банкя - в затвора !

Респект господин Борисов. Единствения нормален български политик.

Тиква , не ни пука за това което ни наричаш цели ! Всички знаем , че си гнусен предател ! Много скоро ще трябва цялата ти рода да си бие шута с 200 защото ще станете персони нон грата в БГ !

Само глупости,глупости и пак глупости.

Как така е минала пресконференция на ГРОБ без Делян Пеевски?

Боклук продажен..що не изчезнеш , опропасти държавата.

На този въобще не му пука , че всички казват че е предател ! Гнусни предатели ! Историята ще ви съди и вашите наследниците ще се срамуват от вас !

ББ: "Благодарение на това, че сме в тази "паянтова сглобка", в парламента бяха взети важни решения... ...модернизацията на Българската армия, двата нови реактора на площадката на АЕЦ "Козлодуй", реалният шанс за влизане на страната в Шенген и еврозоната и др." Благодарение на ПАЯНТОВАТА СГЛОБКА / без кавички / и СПЕЦИАЛНО на ЯСТРЕБА Бойчо България ПЛАТИ/ ПЛАЩА 3 вида ЧЕРТЕЖИ; ДЕМОКРАТИЧЕН газ; ДЕМОКРАТИЧЕН петрол; ДЕМОКРАТИЧНО ядрено гориво; Сделки "КОН за КОКОШКА": вместо "Белене" за 10 МЛРД. лв. - "Козлодуй" за 30 МЛРД.; Вместо "ЮЖЕН поток" - "Турски поток"; Вместо ЕВТИНО и СИГУРНО РУСКО ядрено гориво - СКЪПО и ПРОБЛЕМНО АМЕРИКАНСКО ядрено гориво... "Шенген" и "Еврозона" - през КРИВ МАКАРОН. СГЛОБКАТА " УКРАЙНА за България" има УСПЕХИ единствено в ПРОДАЖБАТА на БЪЛГАРСКИЯ интерес. СТРАХ ме хваща от НОВАТА Конституция на КОРПУЛЕНТНИТЕ...

Тулуп радваисе че бг стадото е просто и гласува за боклуци като теб.

Лъжец,крадец и изпечен измамник с привкус от мутренските времена мафиот

Синджир марка крадци