Висши магистрати поискаха правила за ”кариерните бонуси”

Правила за кариерно израстване на магистратите поиската висши представителин на съдебната власт на срещи с президента. Росен Плевнелиев се срещна с председателя на ВКС Лазар Груев, председателя на ВАС Георги Колев и главния прокурор Борис Велчев.

Обратно в новината

Коментари - Висши магистрати поискаха правила за ”кариерните бонуси” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Разделените" власти са разделени от народа но не са разделени от мафията. Затова мафията е обединител на властите и твърд техен гарант за независимостта им от соверена - българския народ.

ПРАВИЛАТА СА ЯСНИ И ЗА ВСЯКО ДЕТЕ - ТРУД, УЧЕНЕ И КОНКУРС !

Плевнелиев и "правосъдие", това е несъвместимо.

Най напред да се махнат тези имунитети и да се изисква ясна и детайлна формулировка за всяко решение свързано с крупни бизнесмени и мафиоти.Магистратите да са независими,но не и неконтролируеми,а за кариерно развитие задължително да се полагат изпити от висша математика,за щото това е науката която развива логично и ясно мислене,за взимане на точни решения.Сега сме свидетели на изключително много плямпала които са се добрали до дипломи за магистрати,само и единствено на стремежа за забогатяване,чрез власта която им дава работата в съдебната система.Нека израстват в професията,нека се развиват,нека бъдат богати,но и отговорни и безпристрастни и некорумпирани.

Съдиите, които никой не контролира, да преминават задължителен годишен психологичен ТЕСТ за лоялност - както митничарите!!