Майка на болно дете моли да й върнат откраднатата кола

Автоапаши откраднаха колата на столично семейство, чието 2-годишно момченце е болно и за да проходи трябва всеки ден да бъде водено на рехабилитация.

Обратно в новината

Коментари - Майка на болно дете моли да й върнат откраднатата кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от отчаяние хората стигнаха дотам, че да молят престъпниците. от друга страна не им издържат нервите и изпростяват. хора, осъзнайте се!

На никого няма да му е приятно да му откраднат колата. И на мен са ми крали кола но слава богу въпреки че беше стара си имаше каско. Тази госпожа трябва да няма акъл да си купи най крадената марка кола и да не я застрахова.А иначе Аудио си е гъзърия за малко пари.

Как да се свържа с жената,ще и предоставя моята кола. e-mail : et_link

С този изказ госпожата провокира авто-джамбазите да ѝ върнат колата, изрисувана с дълги пишки...

Да искате да ви върнат колата, е все едно да помолим Р.Овч. и приятелите му да върнат комисионните за скъпия природен газ и за дупката в Белене.

Даммм докато не утрепат някой друг джамбазин няма да миряса работата.

Познавам г-жата. Аудито е единствената им кола и струва не повече от 3 000 лв. Аудито е 1998г. Но вижте...не това е важно. По- важното е че такава семейства с болни деца не трябва да се отказват от своята мисия - оздравяването на детето. Но с такова посегателство много лесно може да се изгуби надежда. Трябва да подкрепяме такива хора.

този модел не е ли с 3 врати, което е неудобно за детско столче отзад и как да проходи детето, докато се вози? Няма ли рехабилитационен център в кварталната поликлиника, че го кара чак в студенстки град?

А аудито преди година две дето го откраднахте и се оказа че е на Маджо, защо го върнахте, че даже му се и извинихте, другари апаши, а? Няма по долни от нас българите, многократно установено, на 101%. Да откраднеш кола с детско столче, от какво си роден ти бе, другарю апаш? Във всеки случай не от жена! От там нататък можеш да си избереш най гнусното добиче, макар че защо да го обиждам и него, детето му няма да открадне кола с детско столче в нея...

Има ли дом в България, който не е обиран многократно? Има ли човек, на когото не са му откраднали нещо? Как се живее в такава държава, където хората са подложени на ежедневен терор?

България днес, преди и за в бъдеще...

Ауди, БМВ, Мерцедес и Фолксваген, на по 7-8 до 10 години, са най-крадените марки. Редовно се пише за това по вестниците. Не е като да няма информация. От контекста на написаното си правя извода, че въпросната кола е втора на семейството, та е трябвало да помислят малко повече какво точно им трябва. Ауди А3 не е много голяма кола, а е трябвало да вози болно дете и столче в него. Не знам колко е платила за колата и не ми влиза в работата, но когато купуваш автомобил за въпросната цел, трябва да гледаш колата да е практична, например евтино и здраво комби от марка, дето не се краде често - Форд, Опел, Шкода и пр. То и децата вече знаят, че Ауди се краде на поразия за части. Не оправдавам хайдуците, и на мен са ми крали кола, но тонът и съдържанието на написаното от госпожата, меко казано, буди недоумение. Дори и да е застрахована колата, до получаване на парите от застрахователите ще мине много време, то си е ходене по мъките - та полиция, та после прокуратурата трябва да прекрати делото срещу неизвестен извършител, да вземете препис, после висене при застрахователя, не си е работа. Който е минал през това, знае за какво става въпрос.

Те автоджамбазите по цял ден Дор-а и Фейс-а четат. Г-жо купете си някое запазено Траби за 100-200 лв и си свиркай, няма и да ти го откраднат.

loyola

вижте госпожо: 1. у нас това си е бизнес (от 30г) 2. всеки, който са му откраднали колата си има причини да си я иска обратно. 3. живеем в страната с най-много полицаи на глава от населението и в същото време престъпността расте все повече и повече (и също е най-голямата в Европа) 4. следващият път си направете автокаско - ще ви сложат лепенка, която пази от кражба.

си вярвате, че едни апаши ще пазят от други ????:(((( Пич, предлагам знаеш с какво е известен Игнатий Лоьола ?? Иначе звучиш наставнически и безсъвестно ?!

Малки ,големи и по-големи ''ПИЧОВЕ'' гледат и се учат как да крадат , от Бг-ПОЛИТИЦИТЕ И УПРАВНИЦИТЕ НИ...

Поредният случай довеждащ до извод, че от полицаите полза никаква. Явно е време за тотална чистка.

Каква ти ''полиция'' , нали до сега на практика за 27г. в България , във всяко престъпление участие има , или бивш или настоящ полицай !? Веригата на престъплението е много дълга , като накрая е и Бг-СЪДИЯ... На това се казва : ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ В Бг.

Жената дано не вземе да подаде жалба. Ченгесарските гащници хем няма да направят нищо (освен евентуално да я пратят да си я потърси сама в гаражите в Перник), хем, ако колата изскочи от някъде, ще я заберат на паркинга на РПУто си и ще си остане там за вечни времена, докато "тече разследване".

Госпожо,Вие хем молите, хем ги обиждате?!Е няма да ви се получи , да знаете. Както се казва силата е в словото, но трябва да знаеш с какви изразни средства да си служиш в даден момент.

Да, с полиция като нашата, която е активна само като си иска 20 заплати, най-добре да се научим да се молим на крадците смирено и вежливо да не ни ограбват.

Е какво, да им прави комплименти ли?! Дай сега да защитаваме кретените, защото тя ги обиждала...те друго и не заслужават! Права си е жената!

Преди няколко месеца откраднаха автомобила ми. В 5-то районно направиха всичко възможно да се осуети разследването, което ме принуди да действам сам. След няколко месеца ходене по нервите и пръснати около 5000лв (50% от стойността на автомобила) вече знам, че във всяко районно има човек, които покрива следите за по 3000лв на бройка. Знам и гаража където са я държали на първо време. Обръщам се към всички авто-апаши - Скоро ще бъдат сечени ръце и крака, помислете си дали искате да приключите така мизерния си живот и заслужава ли си за 5-10 000лв. За този, който е взел моята кола вече е късно, помислете за себе си.

:)Горката не знае в коя държава живее .Ако колата се намери няма да и бъде върната а ще стои заключена пред някое полицейско управление поне 5 години докато следователи прокурори и съдии умуват кой кога къде и как е извършил престъпление с колата.

Един съвет към дамата: Ако искате госпожо все пак да се смилят над вас "пичовете",би трябвало ,когато се обръщате с молба към тях,да намерите точните думи, да ги ударите на съвест и да не обиждате, и нападате!Защото по начина, по, който вие ги обиждате, рискувате да не ви я върнат, защото ги озлобявате. Иначе съжалявам за случилото се.Апропо застраховката, ще ви помогне да си купите нова,ако сте направили такава?!

Точно така,затова са застраховките,с една малка забележка, за всяка кражба се плаща след като приключи съдебното производство,а то, от своя страна,по закон,приключва за около 6 месеца,колкото и да се молиш на упълномощените органи,които,принципно,нищо не правят,за да я върнат,а вървят по изчаквателните процедури

Както прочетох някъде по-долу в мненията, може би "езикът" използван от жената в обръщението към крадците е малко неподходящ, ако разчита да ги трогне, за да върнат колата. Естествено обаче, че не е необходимо да спазва допъбр тон с такива хора 0 това само в случай, че иска нещо от тях. Такъв тип автомобили се крадат за да бъдат разфасовани за части по моргите. В този ред на мисли, аз бих препоръчал следващия път да си вземе някой автомобил с поражения от градушката преди няколко години. първо че са доста по-евтини от останалите, второ не представляват интерес за крадците и трето (като плюс), че не са нов внос и вероятно предишния собственик си я е поддържал (не е като да вземеш някоя лъсната кочина от Горубляне). Отделно за закупуването на такъв автомобил може да се открие сметка за помощ и според мен много хора ще помогнат - сумата няма да е никак голяма.

Не оправдавам апашите, ама щом женицата е имала пари за ауди, при това е платила и за по-особен номер, трябва да има пари и за още една такава! Прост народ, ей! Проста жена! Не знам дали на апашите са им пораснали пишките, ама на нея мозък няма как да й порасне!

Пичовете работят с колегите им от 166 - да провери там за пича.

Аз молба не видях, прочетох обаче информация колко им пораснали атрибутите....... Една простотия и след това друга....Ако не си е била застраховала колата, сега ще се научи, че трябва.

Не искам да омаловажавам гадния факт, че в България се краде. Аз самият, съм загубил така 3 автомобила. Обаче. Когато караш кола за 30-40,000 лева, просто СИ ДЛЪЖЕН да я застаховаш. Наивно е да се надяваш на "добротата" на апашите - тези хора разбират само от груба сила. Допълнително, вместо луксозно возило като Аудито, на днешно време можеш да си купиш нова и евтина кола , като Шкода, или Дачия. Те си идват с каско ( при положение, че се ползва лизинг) и са много по-малко интересни за разбойниците. Дано има късмет, женичката, ама не вярвам. Тази кола а на парчета вече.

Да бе ще я върне. То ако в крадец има съвест - няма да краде. А крадец се научава да не краде лесно. Трябва дебела тояга и много бой! Няма нужда да го вкарват в затвора - на всяко откраднато нещо бой докато не му остане здрав кокал. Па да видим дали ще краде. А и момата го е написала, че си е оставила ръцете. Само пишки и се въртят в главата. Крадците не крадат щото са им малки уйовете а щото така им е по лесно.

във варна ни откраднаха кола за 1000 лв. голф 2, с кошчето на малкия, одеялце, шапка и незнам какво още имаше. подадох жалба в трето районно във варна. когато писах жалбата дежурния офицер каза: ами да, снощи шетаха, заради мъглата...и така всичко приключи...системата е изгнила до кокъл, уродлива е, полицията пази крадците с изключение на някоя пр акция от време на време...ВСИЧКО ВОНИ И КРЕЩИ ЗА ПРОМЯНА И ДОБАВЯНЕ НА СТОЙНОСТ!

Не ми се вярва много някой крадец да се трогне, независимо дали става въпрос за съдбатана дете, на млад човек или на старец. Всеки, който посяга на чуждото, е по природа опериран от всякакво чувство за съпричастност. В този ред на мисли - на такива хора не им се вика "пичове", по-подходящо би било "пе*али мръсни".

Написаното важи и за нашите политици 1 към 1, особено частта с посягането към чуждо.

100% колата е разфасована отдавна, най-вероятно и частите са разпродадени вече. Който иска по-спокоен живот отдавна разбра, че само терминала е изход от кочината бг.

Вижте , Отвратен съм от нивото на престъпност в държавата , но има и една друга гледна точка. Когато човек купува кола , би трябвало малко да проучи и да се позамисля какво практически му е нужно. Цяла , абсолютно цяла България знае че Ауди А3 от тия години е най крадената кола в България.. Практически ако притежаваш Ауди А3 от 2003 до 2008 , бъди готов да изчезне всеки момент. Да не говорим че нито е най -практична , нито е най-евтина.. Не ми е ясно знаейки тия неща , как се връзват на хорото да ги купуват - от някаква измислена гъзария.

Човече, преди няколко месеца ми откраднаха колелото, което, когато беше ново в магазина, струваше 250 лева. Това е много евтино за колело. Една от причините да си взема такова, беше, че едва ли някой крадец ще рискува да краде толкова просто колело. Но от личен опит разбрах, че в България нищо не е прекалено евтино или невзрачно, за да ти го откраднат. В тая връзка - трябва ли все да караме разни трошки, само и само да не ни ги откраднат? А дори и да са трошки, пак няма гаранция.

Така е прав си ! Ето знаеш че колела се крадат каквито и да е. Това го знам от приятели които са велосипедисти. Но все пак вариянт примерно Форд Фокус от същите години е много по практичен от това Ауди. А не е по голяма трошка от него.

Абе не всеки трябва да разбира от коли и да чете полицейски статиститки. А специално на А3 какво и харесват не разбирам,но аз по принцип не съм фен на ауди. А колкото до жената много тъжно. Тия тъпаци няма морал и съвест , просто трябва д абъдат избити и това.

В Булгаристан нормалния българин се моли на крадците ,а държавата я боли фара да изпълнява функциите си

Майката има страхотен речник.С него едва ли крадец би се трогнал.

Съмнява ме, на някой да му откраднат колата и да не се жалва ... освен ако има застраховка която покрива това. Няма логична причина крадец да захлеби 5000лв и да има терзания по това кой как щял да си води детето. Пич не е подходящо за крадец ... твар мръсна повече приляга.

Госпожата има право да ползва каквито си иска изразни средства, ако ти имаш деца и ти се случи подобно нещо тогава ще разбереш за какво става въпрос. Дано да успеят да намерят и върнат колата, обаче се съмнявам. Нашата полиция чака някой да мине на жълто или да е забравил да пусне фаровете.

Върнете колата на жената ве по,мияри

Те окрадаха цялата държава ще ни занимават с на тая жена таратайката... прах в очите... къде отидоха 3-те милярда които Герб похарчиха откакто са в остаФка питам?

Ходи питай Курнелия бе червено тролче!!!!!!!

Като гледам изразните средства, използвани от г-жата, се сещам за приказката търкулнло се гърнето и си намерило похлупак.

Родители с такива дечица са по принцип по-напрегнати. Няма нужда да обяснявам защо. Постави се на нейно място и бъди честен да признаеш с какви изразни средства щеше да се изразиш, пич или пичка ли си, не знам. Много, ама МНОГО дебилски стана народа ни.

Не че не е права ,разбира се че е гневна - аз също бих използвал и по остри думи,ама няма как да се молиш да ти върнат колата с такива епитети.Значи или молиш учтиво или вежливо да ти върнат колата или им теглиш една майна и отиваш и си купуваш нова

И мен ме подразни това многократно "пичове". Аз лично бих използвала по-силна лексика, макар да си давам сметка, че това една ли е правилната тактика. От друга страна, "Уважаеми (?!) крадци " или "господа" ли да им пише?

Ако ти го върнат си купи трабант ,не го крадат и е по як в снега, не закъсва толкова.

Същото щях да и пиша и аз . От 81-88 карах "Трабант" ,150 000 му навъртях ,и на Пампорово през зимата без вериги качвах ,зимата ни антифриз му трябва ,ни масла да му сменяш ,при добра центровка ,пали от раз и в най-лютия студ ...

Ако големите крадци не обираха бюджета и ДДС-то,за това дете щеше да има социални грижи и него и с други подобни случай да ги возят безплатно социалните работници за рехабилитация.

Ауди А3 дори на старо може да струва 20000 евро. Като гледам как си е изпуснала нервите май повече за колата е яд и играе последният си коз с детето. Българите са станали много безкрупулни. Случаят Горсов го показа на всички.

пич, да ти продам едно ауди а3 за 19999 евро? Правя ти отстъпка.

В интернет се продават много между 3-4000 ЛЕВА!!! Зависи коя година е колата и каква е точно, има и за 40000лева...

Дойдох в коментарите само, за да видя колко трябва да прочета, за да стигна до някой, който коментира колко й струвала колата и че била Ауди. Не останах "разочарована" - поредния гнил завистливец.

Заради вашето безхаберие дотам стигнахме, че хората се молят на престъпници!!!!!!!!!!!!!!!! Свършете си работата поне веднъж и намерете поне тази кола!!!!!!!!!! Вие не сте полицаи, а едни смешници в униформа!!!!!

Тези карти за придружител на инвалид дане би да са отпаднали. Ясно е ,че няма да и дадат карта за такси, това е проблем на държавата.Такситата работят с карти.

Какъв цвят е колата, за да не си вадим очите по всичките А3?

сребриста а тройка от първите, с 4 врати - поне такава показаха по Нова телевизия сутринта. И аз имах такава преди година. И почти всеки собственик на такава знае, че е един от най-масово крадените модели в Бг. И си прави каско. А женицата за съжаление е решила тоя разход да си го спести... Дано я намерят колата..

Весс Марини, Потния* ни се захласва, когато с крак потропва, и, цвили, за полЮцията, че му намерила Жената, в Барцелона със Камата! Проследили й, Мобифона, на тая пАтка непоръбена

Вместо да дава по 15 лв за такси или 30 на ден,да купи един трабант за 200лв и проблема и е решен (има и опел кадети за по 300 евро)нито трабанта нито опела ще и бъдат откраднати. А с тея нейните реплики се чудя дали и е станала по голяма пичката

Защо смяташ, че трабанти и опели не крадат? Знаеш ли, че от един разфасован трабант може да се изкарат 15 000 лева, а от един 15 годишен опел - поне 4 000?

Ухааааа, 15 бона от разфасован трабант - аз се чудя що няма трабанти по улицата а то каква била работата. Този твой пост беше бисера на годината - получаваш златен скункс

не е добро решение. Тя едва ли има толкова време и пари, че да ходи по нотариуси, КАТ и сервизи. А и кола за 600 лева на 95% ще я остави на улицата.

Викаш таргетната ти група е друга? БМВ, Мерцедес, Ауди, ФалВе? Трабант и Опел не би те заинтересувал? Добре че имам Форд, че нали и тях плюете! Еб*си държавата, вместо да им се режат ръцете на джамбазите, те си ги кюткат!

Ти си много много лош човек!

Напротив,аз съм най добрият човек в София

Оближи я бе, оближи я, ако ти даде! Защо питаш мене колко голема й е ? бай Шиле.

И отново недоволни вой и кудкудякане срещу свободата и демокрацията и евроатлантическите ценности.

Дано въпросната Госпожа да чете дир. Да отиде в Горубляне и да говори със собствениците на автокъщи. Там има хиляди коли, много от тях не успяват да се продадат и се разфасоват за части след време. Да вземе епикризата на детето и да отива - все ще се намери решение.

Ако авторката на статията има телефон на тази Госпожа, моля - предайте й този съвет. Тя едва ли чете новини в момента.

То на горубляне всичките са за разфасоване. Една свясна кола няма там.

Карайте ситроен.