Вяра Анкова е новият директор на БНТ

Генералният директор, който ще управлява БНТ през следващите три години, е журналистката Вяра Анкова.

Обратно в новината

Коментари - Вяра Анкова е новият директор на БНТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига вече с тези стари муцуни, не ни стига Д.Цонев, Ути,К.Алипиев и сие компания в спортния блок, ами сега и Верчето и кой го интересува колко броя деца има, да не кандидатства за детегледачка..., искам нова и съвременна телевизия с нови хора, а не ретро от баба ми....

Пожелавам на Анкова да се справи с проблемите на БНТ. Възхищавам й се заради факта, че е родила и отглежда 4 деца. Щом се справя с това защо да не се справи с една телевизия. Важно е също, че има подкрепата на солиден мъж до себе си. Успех и късмет!

Явно добър избор ! Поздравявам госпожа Анкова за успеха! Имам една препоръка към вас госпожо Анкова , разбира се ако четете този форум .Неделното предаване с Димитър Цонев е адско скучно ,моля ви не само аз но и много хора с които коментирам мислят така .Разберете много е скучно изпразнено от съдържание ,сякаш е една излишна говорилня!Не искам да ви обидя но Д. Цонев.... Ако може повече игрални филми ,български също .Още веднъж поздрави за успеха ви!

Браво за първи път избраха подходящия човек! браво! за другите кандидати по-добре нищо -малко луда,малко ченге и т.н.

А дали Томето не е допринесъл за възхода на родната икономика, като си е внесъл "лептата" където трябва? Айде да ви е честита още една гръцка телевизия!

Честито и успех! Пожелавам да направи една по-интересна телевизия и като първа точка ,да разкара това недуразумение Д.Цонев!

Защо беше тази пушилка, тази трагикомедия с този конкурс. Всички знаеха предварително,че тази шунда ще бъде избрана

Ти да не беше за Кулезич, глупако? Или си Кулезич?

Пожелавам й успех!

И без октопод беше ясно ,че за директор ще бъде избран предварително уговорен послушко. Нищо ново.

Кулезич е по-умна и е изключителен журналист.Но сигурно й липсва опит в управлението , а и е много зла.Вяра изглужда компромисна и понеже има корени в екипа на Пръмова заедно с Пъпеша ще продължат безличието на БНТ.Най-много още повече да объркат миш - маша

за останалото не знам - може и да си права, но изразявам съмнение по отношение на това, че Кулезич била по-умна. Това, че е на всека манджа мерудия не я прави по-умна. Напротив, ако един човек си знае цената се предпазва от излишни празнодумия. То и тя ми омръзна да я гледам на всяко предаване да ръси мозъци.

Ей някои хора нямат угодия!На всяко гърне мерудия.Големи философи и титани на мисълта,разбиращи от всичко!Страшна държава сме!

Много си прав !

Много тъпа държава сме бе!!! Докога ще робуваме на криворозброни схеми и постулати, Държаван сигурност та ДС, ДС ...?!!? Малоумници, в цял свят една нормална и силна държава си има своята ДС. Някой от изявилите се по избора на директор на БНТ, може ли да тъврди със сигурност, че Вяра Анкова не е станала агент на гръцката ДС /ЕИП/, като се влачеше в орбитата на мъжа си в Гърция /тоя баш византиец Т. Лавчис/?! Е кое е по-добре, български или гръцки агент да е директора на телевизията? Кой умник ще ми отговори, моля???!

ДС работеше за съветските другари, не за България. Какво ми ги хвалиш?

Работейки за 'съветските другари' ДС е направила повече за България, от колкото който и да е последните 20 години, докато лизахме оная работа на САЩ.

сИГУРНО НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ,ЧЕ Д.ЦОНЕВ Е БРАТОВЧЕД НА ВЯРА!

Бисмарк: "Журналистите са хора, които са си сбъркали професията!"

Тя беше най-подходящия кандидат.

Поздравления, Вяра Анкова! Повече документалистика, история, повече за България! Без шоу-програми, които населиха всичмки ТВ-канали. И снемете от ефир негледаното предаване на Димитър Цонев през уикенда. У С П Е Х!

Няма да го снема! Той е брат'чед!

Сега и Томето Лавчис да наследи някой икономич ески ключов пост, и готово, Гърция "ша съ опраи"......

Успя да разсмееш! Хареса ми.

някой съмнявал ли се е, че няма да е тя. Та нали Митко Пъпеша и е кум.

М А Ф И Я !!!!!

Дано новата шефка оправи приоритетите на БНТ. За мен това не е НАЦИОНАЛНА телевизия! Вбеси сума хора на 20 юни, когато вместо мача на националния отбор по волейбол от Световната лига по Канал 1 пуснаха футболен мач от Световното между някакви незначителни отбори!!! Разбирам, че договорите за излъчване на Световното по футбол трябва да се изпълняват, но можеха да отрежат поне студиото от София. Но не би!!! Защо да гледаме победите на волейболния ни отбор, който ни кара да се гордеем, че сме българи, като вместо това можем да тъпеем пред телевизорите с безкрайните дрънканици на водещите от София и да пращаме sms-и за поредната зомбираща игра?!?! Пуснаха волейболния мач по БНТ Сат с обяснението, че така щели да го гледат българите извън България. Само дето не можахме да го гледаме ние, българите в България!!! А на БНТ явно не й е ясно откъде идва огромната й субсидия - определено не е от българите зад граница!!!!!!!! Иначе изобщо не ме интересува кой от коя групировка е и чие протеже е - стига националната ни телевизия да е наистина такава!

някои явно не са осведомени - Анкова и Цонев са кумове.

НЯМА ЛИ МЪЖЕ В ТАЯ БЪЛГАРИЯ ЧЕ САМО ЖЕНИ НИ УПРАВЛЯВАТ

Мъже в България няма - ако имаше, държавата ни нямаше да загива, нямаше да я разпродават и разни бандити и малцинства да пребиват и убиват българите. Щом няма мъже, налага се жените да се погрижат за жените, децата и държавата.

аре нема нужда от глупости. жените "бизнесменки" най-често са кръшни перачки и маши на някой мъж с пари за пране.

Правилен избор. За този пост трябва изграден професионалист, а мениджърите са да му помагат. Желая й успех. Радвам се, че изперкалата Кулезич отпадна. Не ни трябват истерии.

Поздравления за избора !!! Успех за Вяра Анкова ! Да съхрани себе си такава каквато е - излъчваща много чар, интилигентност, искреност и човечност !

Оооо, познавам една с 9 деца , защо не се яви тази и аз не знам ....Щеше да спечели!

да остави всички некадърници,сашо йовков,петър василев,манченко,кедъра и други мамини и татини синчета и да разчита на успех ! да изпрати марин маринов на логопед !...или да има субтитри на сутрешния блок !

Вижте ,Анкова е за парлама ,а истинският мениджър е Лафчис - доказал се е!

"МОРАЛНО ЗАПАЗЕНА "??? - любовницата на Лафчис? Имате развито чувство за хумор.

Добре де, няма ли мъже за този пост, че се слага някаква жена? И после се чудят защо не върви...

От доста време се твърдеше, че тя ще спечели и ей на - стана. Може и да е професионалист г-жа Анкова, дай боже да направи нещо добро за БНТ и България. Но приказките, че е протеже на Красимир Гергов ме правят песимист. Да не се окаже, че от вече явен собственик на бТВ ще стане и скрит собственик на БНТ.

ХАРЕСВАХ Я КОГАТО ЧЕТЕШЕ НОВИНИТЕ -ИЗЛЪЧВАШЕ ЕДНА НЕВИННОСТ СКРОМНОСТ И ДОБЪР ЖУРНАЛИСТ - В СРАВНЕНИЕ С ОСТАНАЛИТЕ ДОБЪР ИЗБОР -НО НАЛИ ЖИВЕЕ В ГЪРЦИЯ????

ПРЕКРАСЕН ИЗБОР ЗА ЕДНА ДОСТОИНА ЖУРНАЛИСТКА!!ЖЕЛАЯ И УПРАВЛЕНСКИ И ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ!!НА ДОБЪР ПЪТ...

ЧУДЕСЕН ИЗБОР!НА ДОБЪР ЧАС!

Л Клозети... е по атрактивна. Ама нищо може и Вярчето.

Не вярвам някога тая телевизия да седне да я гледа някой интелигентен млад чоек, под 40 :) Освен някой простак, гледащ спорт, де...

по-добре Кулезич , Анкова е от досегашната групировка , нищо ново ....

Кулезич, ти да мълчиш. Ходи пий едно!

Ако не знаеш самата Анкова е от тайфата на Пръмова.

Не ви ли се струва странно телевизия да се управлява от журналист, а не от мениджър? Да направиш едно предприятие печелившо и гледаемо си е изцяло мениджърска работа и изисква мениджърско образование и опит. С това БНТ кой ли не се пробва и кой ли не се подигра...