БНТ реши официално: Сидеров няма да бъде допускан, докато не се извини писмено

Депутатът наруши правилото за зачитане на равнопоставеност, мотивараха се от ръководството

Обратно в новината

Коментари - БНТ реши официално: Сидеров няма да бъде допускан, докато не се извини писмено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чете човек,може да си помисли,че другите патриотари,Каракачанов и Симеонов, не са същите поганци. Просто,заеха една ниша и прегърнаха идеи,към които много българи са чувствителни

Един долнопробен фотограф толкова години се прави на политик, само идиоти като нас може да го търпят, жалка работа....

Искам следващия вторник пак да има МИЛИЦИЯ в ЕФИРА! И по-следващия! Нека хората си спомнят, че и при ДРУГАРЯТ ТОДОР ЖИВКОВ и при ДРУГАРЯ ЙОСИФ ВИСАРИОНОВИЧ милицията не е влизала в шоуто в студиото! Следващия път нека МИЛИЦИЯТА ДА ВЛЕЗЕ ПО ПАЛКИ и да ѝ ги забият във ВОДЕЩАТА! А тя да попъшка малко, не само да вряка като идиотка. :)

Сидеров ли ви бръкна там където слънце не изгрява или потката на чешмеджиева смърди на кенеф от десетилетие? Добре че беше Сидеров та да ви подмести нулевия рейтинг за 30 минути! А пък АЗ не гледам еБеНеТе, и няма да ви гледам и СЪС писменото ВИ извинение, освен ако не уволните сидеров, не бе майтап- кошлуков-шмъркача и широката-дупка-чешмеджиева, да си ходи на гей-парадите с МВРО.

ВМРО много се изложиха с това, че ще продават държавни имоти, което шкембе войвода нагло заяви в ефира. Сидеров може да е всякакъв, но не е предприел такива нагли действия. ВМРО много си повярваха след европейските избори. Да не се издънят този път само. В никакъв случай не трябва да се гласува за тях след като намеренията са им толкова долни. Шкембе войвода явно е чакал доста дълго тази възможност да се добере до подходящия пост и да започне да продава военните имоти на близки, познати и поставени лица... Срам и позор за такъв министър!!!

Ще имаме ли политици които ще работят единствено и само за БЪЛГАРИЯ? То да беше само Сидеров който ни дърпа към дъното щеше да е добре. От кмет до президент и парламент всички пряко и косвено ни подлагат на зависимост от чужди интереси.

отново подигра на ГЕРБ.

БНТ: посипи си главата с пепел Сидеров! Айде де, какво чакаш.

Кошлуковия да се изкъпе от мръсотията в кояео е затънал:((((((( Обществена телевизия не значи власова както се вижда от много време и за това гледаемостта и е ужасяваща за милионите дето усвояват в нея...

Абе тоз сидеров много ме разсмива! Само болен човек ще си позволи да се изкажи така непринудено, ако ме разбирате. Всъщност отлично знаем че Сидеров е отдавна в политиката, това значи че има отношения с различни личности, да кажем примерно че познава областен кмет или някой министър или обикновен нотариус. Следователно и неограничен достъп до общественните данни. Вие наясно ли сте че ВМРО е една от най- богатите партии? Затова на Сидеров за да съществува е нъжно да взема пари от руснаците. ВМРО са милионери! Чиста комисионна от самолетите, пати от паспорти, хиляди декари плодородни земи! Без проблем са способни да си купят нужните цигански маси да гласуват за тях. Изводите са че нещата които сидеров, ги знаеха всипките на онази кръгла маса. Всичките мълчаха като препарирани, защото знаят че те са същите. За да си позволи човек да каже нещо подобно в пряк ефир, трябва да си пиян. Защото тези неща се знаят, но се крият.

Вярно е, ВМРО са банда изпечени мошеници, но са много богати. Сидеров е луд и говори против НАТО и САЩ. Но е необходим и няма нищо лошо в това да разкрива същноста на ВМРО.

И да ходи да мие паметници ...

Извини се бе! Тц, тц, голяма изагация... с тези безкрайни извинения. Ако не беше жалко, щеше да е смешно.

От япония и китай до щатите и германия във всяка работеща държава такъв чуждопоклонник който открито работи за една държава на север към сибир би бил в затвора. Това е подривна дейност неговото.

За "КОЯ" държава "работи" тоя ДРЕБЕН,БЯЛ ПЛЪХ бе ??? Това нищожество работи единствено за СЕБЕ си ...с всякакви дребни, тарикатски номера -единствено за да обезпечи безметежното си съществуване,такова, каквото с неговите квалификации и възможности не може да си позволи по почтен начин . Мошеник и страхлив плъх още от младежките си години.... Изклинчил от казарма с фалшиво медицинско ,че е бил с 10 диоптъра късогледство...Да бее...а станал фотограф веднага след това ,когато останалите негови набори на 99,9% служиха на Родината цели две години. За в."Демокрация " да казвам ли? За любовта му с мултаците ? За това ,че щеше да "освобождава Альоша от наряд " ? За това как наричаше Бойко преди изборите ? К--ва от класа !

На времетол се чудех защо една друга, по истинска националистическа организация драскаше по скалите на път за мусала "сидере куче анатема".............

Преди 30-на години Кошлуков като беше дисидент, ревеше срещу комунистическата цензура! Сега, като стана шеф, той започна да налага цензура, и то срещу своя съратник от дисидентските му години Волен Сидеров! Между другото, Кошлуков когато беше дисидент, не използваше ли "език на омразата" към БКП и тогавашната комунистическа държава?!

Да спрат да канят руските агенти като сидеров в БНТ и да започнат да ги канят в прокуратурата .......

Само американски и еврогейски подлоги че няма как да смеят да кажат истината пред хората:((((

Варене, да си вземеш масата, ще ти трябва!

Кога Сидеров ще спре да обслужва интереси на чужди държави ? Също така не е нормално човек в такава позиция като неговата да си прави евтин пиар и да пада толкова ниско с поведението си. Съжалявам тия които му вярват и го следват.

Волен обслужва само своят интерес

да не би изворчето пт москва да е пресъхнало? поживьом увидим:))

Мда защо ли питам , ако путин спре да му дава пари ще стане соросоид или ердоганист. Лесно е да се сети човек:))

Можеш ли да докажеш твърденията си, или просто клеветиш?! Дай доказателства, че Сидеров или Атака обслужват интересите на чужди държави или са финансирани от тях! Аз веднага мога да ти дам имена на политици, общественици, журналисти и организации, получавали (и получаващи) пари от чужди държави (или чужди НПО-та, което е едно и също!)! Например фондация "Америка за България" е особено активна в това отношение, и тя се финансира основно от американското правителство! Същото може да се каже и за фондация "Отворено Общество" на мизантропа Сорос! Говори се, че ГЕРБ са финансирани при създаването си от германска фондация, свързана с германското правителство! Публична тайна е и, че ДПС получават пари от Турция, както и че турското правителство натиска преселниците там да гласуват за ДПС! Отделно, че някои известни политици ходят на "молитвени закуски" във Вашингтон, и после се държат като лобисти на САЩ, т.е. защитават американските интереси вместо българските! Хайде сега, дай ти пример за някоя руска фондация действаща в България, и дай доказателства, че е давала пари на Сидеров или Атака! Или дай пример, кога Сидеров е поставял интересите на Русия преди тези на България?! Между другото, според теб Ердоган руски агент ли е, че Турция взе всички енергийни проекти с Русия, които българските правителства провалиха?!

аз искам да иде в Панорама, но до него да седне онзи мъжага, който го "бушонира" по кифоча и го умълча за доста време.

Какво било?! Нещо на психологически рекет май ми изглежда. "Извини се бе" и ще те пуснем! Абе ей! Да не ти идва в собствената ти къща на гости бе?!

Вижте, някак си не върви всички телевизии и вестници освен ПИК днеска да излизат с декларация срещу снимките с вибратора дето го набиват с гуменка на проекто-кметшата и да пледират за кампания без простотии, а утре някъв дърт педал в праймтаима на националната телевизия да обижда хора които не са там на ГЕЙ Или всички са на нивото на Пик или да спазват някакви норми Все пак там имаше и дами, па и малки деца може да го слушат тоя извратеняк

Чакайте, чакайте! Ако има престъпление, било хулиганство или друго, то си има наказателен кодекс. Дали ще е административно наказание или ефективно - съд си има за тази работа. Но не съществува наказание: "Забрана за ползване на тротоар или ходене по улицата"! То е същото! И първото е държавна собственост и БНТ също. Ако "хулигана" не спазва държавните правила на БНТ се извежда от там, завежда му се дело и готово! Но никой няма право да го лиши от достъп до държавно-публичен ресурс до момента в който не е загубил част от гражданските си права!

А дали бнт има такива правомощия да забранява на обществени лица да участват в обществената а не кошлукогейска телевизия????? Наруши го и оня другия ама не ви отърва него да подхванете че още е за шлифера на боко дето ако го оставят и вмро ще трябва да си ходи..

Тотално А-политичен съм, но тия решения няма как да се вземат от БНТ ! Дали Сидеров е хулиган и трябва ли да му бъде ограничен достъп до публично-държавни места и медии се решава ЕДИНСТВЕНО И САМО от български съд! То за това има такава институция!

Толкова ти е капацитета! До като се произнесе българския съд този неандерталец може днес в студиото да застреля 4 човека. Тогава пак ли ще чакаме съдът да се произнесе. Защо трябва да се дава трибуна на ментално увредени хора, които не зачитат другите и от 15год излиза с номера, че е депутат и има имунитет. С нетърпение очаквам тази мижатурка да не е депутат за да видим дали ще има същото сърце да говори така на хората

Как да ви кажа ... за капацитета ми бихте могли да коментирате едва след като се научите как се пише "докато" :) Нали, някъде към четвърти клас се случва това :)

Никак не може да ми кажете, защото не сме лице в лице, тогава се казва, а така от разстояние се пише. Това е от 3 клас.

БНТ частна ли е, (е да решава какво да прави ?

A кой решава? Кой точно? Болен, на когото ба всичкото отгоре спонсорите освен луксозен начин на живот му направиха и платиха и собствена текевизия?!? Ами че този боклук всъщност никога не е работил истинска работа, бе! И ако се видят активите му снимки всъщност той е педалът!

Аз искам писмено обяснение, за тая свинщина!

За коя свинщина?! На ръководството на БНТ, което налага цензура на неудобни политици?! На представителя на ВМРО в предаването Референдум, който определено говори най много от всички, и повечето му приказки бяха лични обиди срещу Сидеров?! Или на водещата Чешмеджиева, която определено не беше безпристрастна, не направи никаква забележка на представителя на ВМРО, но затова пък прекъсваше Сидеров на всяко изречение?! Между другото, това че на някой от гостуващите в предаването му е свършило времето, не означава, че той трябва да бъде изгонен оттам, пък камо ли с полиция, така че това е още една (голяма!) свинщина на водещата!

Къв е тоа Кошлуков ,ве? Той над закона ли е, че лишава беге гласоподавателя от правото му на информиран избор? Каква е вината на Сидеров? Бил казал, че някой е гей! Ами, ако не е вярно да го съдят? Или, че бил попитал за издръжката на тъпото предаване Референдум! Беге данъкоплатецът има право да знае как се харчат кинтите му и защо обществената телевизия генерира постоянно дефицит!

И да напише 100 пъти: "Повече няма да правя така!"

Стига сте му правили реклама !

Защо да го гледаме? Защо да децата да гледат един арогантен надрусан глупак? Ако не спазва правилата на предаването - аут. И ние имаме търпение. Този човек харчи НАШИТЕ ПАРИ.

То пък едно предаване и ако пускате децата си да го гледат значи сте лош родител... Ежедневния ''български интелигентен'' изказ на боко стимулира ли децата ви като на всеки час и през деня го пускат.. Като са нашите пари защо кошлуков се разпорежда с тях без да се е допитал до нас????

Най-лошото за БНТ е,че Сидеров каза в ефир това ,което водещите никога няма и да посмеят да подхвърлят, и извън ефира...

В това има нещо вярно, но е вярно също и че Болен казва само част от истината, и то когато е само в негов личен интерес, защото е заел съответната ниша от не особено интелигентни негови привърженици и лумпените... Но всъщност точно Сидеров бе Златния Пръст и не можеше да обясни кои са спонсоритте, които му плащат, например луксозни почивки във Варадеро или най-скъпи парижки хотели и ресорти! Най-добрата манипулация е точно онази, която съдържа 99% истини! В 1% е заключен личният интерес!

Свобода на словото 111място. Плурализъм и другото мнение са АУТ от " българските национални мрдии".

Ако Цацаров си вършеше работата, а не прислужваше на Борисов и Пеевски и онези зад тях, нямаше нужда от тази забрана за Златният пръс, наглият и корумпиран до шия Болен Варадеров, нали тайка! Ето така се проваля съзнателно една държава!

Ще се борят "Златния пръст" и "Средния пръст"л

Няма да се извини, ще заведе дело, което ще загуби! Много малко мозък му е останал от този алкохол и психотропни л-ва!

Под каквото и име да пишеш,простотията ти е същата.Махни се кретен

Дано да вали проливно ,та да не гледаме този цирк

Той формално може и да се извини,но каква е гаранцията,че няма да има следващ път,особено като де има предвид досегашните му публични скандали на фюрера.

Шоуто започна.

И какво значи да се извини ?" На телевизията и на нейните служители". Това да не е детската градина? И Кошлуков ,строгата възпитателка? Това на практика ликвидира възможността на Сидеров да се яви в БНТ. Кошлуков много добре знае,че извинение няма да има. Евтини трикове.

на драгият зрител за каруцарският език Не е длъжен да е на равнището на Йовков и Дебелянов но ако обича да не ползва в ефир нормалните за семейството му гейски фрази

Някаква подлога се разпорежда с моите пари

Сиси ,сиси .......

На теб да се извини. Ти идиот ли си?

След като уби "Сънчо", Кошлуков се е взел за последна инстанция, която определя кой ще се показва по БНТ и кой не.... Да си направи собствена телевизия и там да се прави на шеф! Ако е въпрос за поведение, то човекът на ВМРО се държа много по-агресивно и просташки от Сидеров.

Той Кошлуков вече се правеше на шеф в една частна ефирна телевизия. И успя да я докара до фалит. Телевизията вече я няма. Да видим и БНТ до къде ще я докара.

Храни куче да те лае! Ако не беше Сидеров тая въ ш ка кошлука едва ли щеше да има законово основание да си подаде документите за шеф на БНТ! Не харесвам сайдеров, не съм му фен, но трябва да изгоним кошлука първом, а после да преследваме такива като сайдеров и йоло танграта...

Волен е българския Рамбо,който за пореден път сам спука от бой джендърските пълчища и платените евротрътки !

Кое ръководство? Кошлуков ли? Да не е на баща му БНТ? Да я закриват явно ще се ползва за политически цели!

:)

Волен пламенно и смело разгроми фашистките соросоиди в собствената им бърлога,като един Георги Димитров на Лайпцигския процес и показа как до последна капка кръв се брани клета Майка България от джъндърските ,освирепели орди!

Извинете, но явно съм пропуснала този чутовен подвиг - а кога я свърши тази работа, която така вдъхновено описвате?;))

БНТ имат всякакво право след като им назначиха шеф-Кошлуков - осъждан и лежал в затвора за престъпления срещу държавата!

Първо да си иде Кошлуков!

Нямат такива права да задължават когото и да било. Ако искат - може да го съдят. Ама не знам как ще спечелят такова едно "дело". Нямат и право да ограничават достъпа на кандидата, против избирателния закон е. Дискриминация. Грубо нарушение на закона е.

Волене, скрий се под масата!

Stan Stan

Какъв Волен те тресе, не виждаш ли, че съм регистриран потребител ! С фамилията си. Не се крия като тебе УГЗ !

Ох, Волене, к'во доживя ;)) - да те цакат с твоите номера;) И сега какво - "Извинисебе, извинисебе"!;)

Отворих коментарите за да напиша точно това! :)