ПФ предложи Григорий Вазов за управител на БНБ

ПГ на Патриотичния фронт предлага Григорий Вазов за управител на Българска народна банка.

Обратно в новината

Коментари - ПФ предложи Григорий Вазов за управител на БНБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът е преподавател, неосъществен политик в редица партии - десни, леви, сега и националистически (смях) ПФ верно ли си мислят, че може да стане шеф на БНБ :D На колко е години?

Брат Григории Вазов е масон от 32 степен. Това е правилна стъпка за изпълнение плана на Илюминатите за завладяване на света

Човекът е много интелигентен и възпитан и едва ли ще приеме. Иначе е подходяща кандидатура.

ОТ ТРИМАТА МУСКЕТАРИ НЕМА ЛИ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ ОТРЕПЛЯЦИ

Малко извадки от мои интервюта, за да разберете кой съм аз :) - "Според Вас, защо хората у нас предпочитат да държат парите си в банките? - Българинът е мързелив и изпитва ужас да рискува. При него всякакви форми, наченки на предприемчивост са окастрени. Той е скопен предприемач..." " ...Няма основание да се мисли, че случилото се с Корпоративна търговска банка (КТБ) ще засегне и останалите банки. Случаят с КТБ е коренно различен. Българинът с инстинкта си разбира, че станалото с банката не е резултат на слаба банкова система. За българина е ясно, че случаят с КТБ е политически, личностен, мафиотски..." " ... Лично за мен външният дълг на България може да бъде малко по-голям, да се работи повече с чужд ресурс. Сега, например, заемът от 16 млрд. лв., от които 12 млрд. лв., бяха за рефинансиране на дълга, беше прекрасно финансово решение. ...За мен правилното решение беше да се вземат 12 млрд., с които да се преструктурира дълга и при тези прекрасни условия да се вземат още 12 млрд. минимум, след което да започнат бурни инвестиции..." " ... Според един анализ, който прочетох напоследък, най-печелившата и бързо развиващата се индустрия след 2025 г. ще е производството на резервни човешки части. Но някой трябва да направи анализ и да каже къде в тази индустрия ние ще можем да се намесим дали в цялостния процес, в един елемент или да станем подизпълнители..."

Я го питайте колко подкупи е взел от студентите :)))))))))))))))))))

Абсурд след абсурд. Този докато влезе в час, ако не и с негово съдействие се рзазделяме с още няколко банки.

Ами и този е малко като човека на ГЕРБ. Финансист да, ама опит в банка нещо му липсва. Защото това "член на СД" нещо не ми е достатъчно.

Този не беше ли заедно с онези мошеници Мичковски и Румен Биков, заедно с Муравей, икономическия екип на вуйчо Ваню в началото на 90-те? Да си 'оди у лабораторията на вуйчо Ваню, в БНБ нямат работа такива :)))

Много апетитен кокал е БНБ. Няма приятели, щом става дума за банки и пари.

Ами 6 години да се клатиш на стол, да ходиш по коктейли и джамбурета, да получаваш голяма държавна заплата за нашия стандарт на живот, валутен борд и ти остава само са сечеш юбилейни монети и да викаш, че нищо не зависи от теб! Как няма да е апетититен стол? Да видиме как ще се дъвчат :) Май пак ще има цирк !

До дир-а:оправете си правописната грешка."С ВСИЧКИ" НЕ СЕ ПИШЕ С ПЪЛЕН ЧЛЕН.

А на какво мнение е сегашния управител на БНБ, Искров,който няма намерение да се раздели с благините на банката.

Кандидатите са повечко. Процедурата по изслушване ще започне след 10 юли ...сигурно до края на месеца. Месец август - "ваканцуване", вкл. и аз. Септември ще се гласува и ... ето, че ми идва края на мандата -10 октомври. Тогава ще ви изплюя БНБ ! Така стоят нещата в моя календар! Докато не си взема накуп заплатите след края на мандата, оствка НЕМА!!!!!!

Стар велик майстор в масонската ложа! "Получаваме много концентрирано знание, възпитание, също и компетентност. Като се видя с моите братя или по време на ритуала, отляво ми е много добър адвокат, отдясно много добър архитект, срещу мен е най-добрият лекар. Когато се интересувам от дадени проблеми на обществото, просто задавам въпроси и получавам мнение, което не е обременено, а истинско. Така формирам моето мнение за образование, здравеопазване, право, архитектура, прокурори, съдии, управление на държавата, енергетика... По този начин ставам обогатен човек. ... Понеже съм крайно консервативен и десен, считам, че всяко правителство трябва да носи политическата си отговорност. " от негово интервю.