Шефове на КТБ алармират премиера за нередности

Временно отстранените изпълнителни директори на КТБ написаха писмо до премиера, че в банката продължава хаосът и безотговорното поведение на квесторите на БНБ.

Обратно в новината

Коментари - Шефове на КТБ алармират премиера за нередности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно е да напишете: "Бившите шефове на КТБ.." КТБ е в производство по обявяване в несъстоятелност с отнет лиценз. Бившите шефове са без глас и воля повече. Те нямат право да правят бележки. Времето , когато са могли е изтекло, а банката им е фалирала, като никой не е дал пари навреме.

Агънца алармират Кумчо Вълчо за нередности.

Този човек два пъти едно и също не казва. Помня, че точно той започна пръв да говори за фалит на "една" банка, после за повече, че и за цялата държава. Добре, че го спряха навреме, иначе можеше да настъпи истински потоп. Целта беше да се срине предишното управление, което сега било виновно. Как тъй крупни вложители от неговата партия там няма? Точно това е съмнително.

Точно така! И сега играе с приближените си хайдуци втори гейм, за да не му търсим сметка след предсрочните избори през 2015г. Много се е пос-л. Ама все още има дебили, гдето му вярват. Незнам какво трябва да се случи на този български народ, че да грабне тоягята!

Премиера трябваше да алармира БНБ за нередности в ЦКБ още през 2008!

Шефове на КТБ алармират премиера за нередности Алармата трябваше да бъде включена преди 3-4 години.А сега колата е "открадната" и е останала само алармата.

Хи хии... премиера алармират. Би трябвало на прокурора..ама знаят че няма смисъл да го сигнализират... а ха хаа все едно мен да сигнализират.