Без блокади и контраблокади по граничните пунктове

В момента трафикът през ГКПП "Кулата - Промахон" е нормален. Гръцките трактори и земеделска техника се изтеглят, както се очакваше.

Обратно в новината

Коментари - Без блокади и контраблокади по граничните пунктове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърците отвориха границата заради идващите празници, да могат наще хора да си похарчат парите там, като минат почивните дни пак ще блокират границата.Ама ние сме глупавите че отиваме там!

айде бе..сериозно..много ги разбираш нещата бреййй...гений!буахаха

След месец блокадата е вдигната А Боко ходил да я търси.

Най-големият гяволък е като усетиш края в решаването на проблема да се явиш, включиш и окичиш с лаврите !!

е имало такъв ултиматум?!? И кво гласи, кажете та да се посмеем малко.

Довечерра го очаквайте в ТВ емисиите, да се похвали, как неговия ултиматум ги е стресирал и са вдигнали блокадата. И да добави, че благодарение на него, свободно може да се отиде за празниците на почивка в гръцко.

Шофьорите свършиха работата на мутрата, а той почна да се репчи на гърците:)))))

И "текна," позитанско лабораторна помия, няма спиране!!!

Меката китка бойка тиквова усети, че маляките ще махнат блокадата за българските почивни дни, и отиде да им се "скара". Сега ще се бие по гърдите и ще вика, аз ги уплаших! Помним от предния му мандат, колко обещаваше, че гърците ще платят за нанесените щети. Е, до днес, не са платили, и за тая блокада пак няма да платят. Никой не бръсне за слива нашата мека китка бойка, тя и да не отиде на срещата, никой няма да забележи. Най-много някой да усети, че не е облизан отзад.

На гърците им минава през лявото м..о, за ултиматумите на една булгар-булгар,популистка, престъпна тиква...

Бочко чака фермерите да решат, че ще се махат от блокадата и отива на границата. Връща се и пуска в наведените медии съобщения, че им дава ултиматум. Когато на другия ден фермерите се махнат напълно, Тиквун излиза и се фука, че "решил проблема". Добре измислено. Нормален човек не би се хванал, но тук говорим за гербери. Те са с IQ около 90-95, a и по-малко :)

Онзи ден Боби си поговори с тракторите и видяхте сега какво става - бягат. Представям си, ако беше говорил и с трактористите какво щеше да им се случи !!

гърците умуват за извънредно положение в някои области...Солун и Кавала...задръстени от мигранти. Това е в новините на БНР.

Тиквун може да си плещи на тиквите . Истината е , че фермерите са зели решение да се преместят в Атина и да продължат с натиска за правата си. никой не го бръсне за слива нашия.

Този проблем ,не е проблем ,на фона на това което ни очаква ,а именно : БЕЖАНЦИ ,КОЛКОТО НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ.

говори за другия...колко са отговорни.

мутрата проста и неграмотна паче е объркАл мат'рияла. тук селските му номера да се кокорчи и мръщи като мачо пред късополите репортерки и педерунгелите от близкия партиен кръг може и да се котират, но нито, жан-клод ван педеран, нито танте, оланд и камерън, да не говорим за толупясалите маляки, го бръснат за слива. поне да не се излага. йесменът в стойка Г дава ултиматуми. да не би да се кандидатира за бени хил шоу, този жалък паляк.

Сиртакис се изтеглякис ,....НО ПРОБЛЕМАКИС СИ ОСТАВА , В БЪЛГАРАКИС!

Е па изплашИха се от нашия тиквеник... Велик е, ура, ура, кураааа

Те и без ултиматум прекратяват блокадата ,почват да засяват.Тиквата да не си прави реклама като с чистачките.

Тия гръцки трактористи са много гадни. Аз заложих, че ще почнат да си орат нивите от следващата седмица, а те от тази седмица.И лишиха Б.Б. от възможността да отиде втори път и да ги разкара като ги избутва с джипа. Не може да се разчита на византийците вече?!

Бойко отиде до там ,за да уреди едно мачле ,м/у ''БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ '' и ПИЯНИТЕ ФЕРМЕРИ...

Дами и господа столичани, внимавайте да не си изпуснете 3-томартенската почивка в Гърция - сакън! Непременно да отидете, че иначе срам. След празниците ония пак ще подновят блокадите, но вие отидете да им налеете малко пари.

Пейзаните да не размишляват къде аристокрацията харчи парите си, а немедленно да се захващат със селскостопанските си задължения.

Точно така! :)

Не подронвай авторитета на Тивоний! Те се махат не заради туриститИ и очакваните от тях кинти, а защото той им постави ултиматум. Страх и кошмари ги подгониха и решиха да вдигнат блокадата.

ще са фейна до Гръцко на теферич!

Перспективна работа от дома!!!!Здравейте, Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин: Дадена компания рекламира в такъв сайт дава на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами От което Вие сте в изгодна позиция. ПРЕДСТАВЕНИТЕ САЙТОВЕ СА АБСОЛЮТНО НАДЕЖДНИ И СЪС СИГУРНОСТ ПЛАЩАТ, НО ЗА ДА ЗАРАБОТИТЕ ПАРИ ВИ ТРЯБВА ПОСТОЯНСТВО и задължително да отделяте 10-15 мин. на ден. TOВА Е ЕДИН СРАВНИТЕЛНО НОВ БИЗНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОЧНО ТОЗИ БИЗНЕС ИМ Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД. Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите! кликнете долу на картинката след това се регистрирайте= сайтът под номер 1--clix sense е най добър в него разглеждаме реклами., ако решаваме задачи и тестове печелим много повече пари- в сайта има форум на български език-- там е разяснение подробно какво се прави успех!!!!!!!!!! link

Щом не включва плюванье по Боце, не важи. Нема го гъдела. Много тъп подход от страна на БОСТАН

Аха..а ако си пуснеш камерата и си свалиш сутиена - печалбата рязко скача:))))

Бате Ви ТИКВА, да беше отишъл преди 2 седмици да им се кара. Когато се беха разлютили и с гегите мааха по полицаите. Да му нашокат рапоня с некоя гьостерица

Хайде закривайте границата за една седмица от към българска страна, че дебилите са си изкарали болнични листове за да ходят да поддържат гръцката икономика.

на мигрантите у гръцко...Ама като са много хитри...екзотично ще почиват

Прав си селски ,сутринта си уредих три дни болничен и след малко тръгвам за гръцко ,на узаки и сиртаки до неделя.

приятна почивка...все така да си почиваш.

боко не им се мяркай на гърчолята,че ако си в Гърция и един ден няма да те траят.Затри цяла Държава.

Тиквените ултиматоми и номера вървят засега само в страната на тиквите. Там доле южно си гледат далаверата. Предстоят четири дена празници! Къде около 50хил българи мислите, че ще отидат да си изхарчат парите?

Бат Бойко само с несъстоял се разговор ги попиля , ами ако беше наистина им казал някоя и друга дума сигурно щяха да ни дадат и беломорието.

Боче, ще мачка комунистите от АБВ сигурно. Мухаххахаа

Кога ще си вземем обратно Беломорска Тракия от тия етиопски крадци?

Кога ти цъфнат джапанките.

Довечера, като си тръгнат докторите и остане само дежурния санитар! Веднага атакувайте фронтално и по фланговете и забийте бългаското знаме на покрива!:))))))))))))))))))))

Този ултиматум да не се окаже покорна молба с трепетен глас и влажен поглед.

Хей червени тролчета марщ на работа!Какво правите по форумите?Нали ви открих 250000 работни места за да работите а не да се шляете

Утре, Първа Танкова, Стрямска Механизирана Бригада ще "измете" гръцките плебеи от границата.

Бойко, мачкай маляките и комундетата.

Късно се сети Бойко, поставя глупавя ултиматуми за блокадата! Сега е момента да им постави ултиматум "Възстановяване понесените икономически загуби или ви затварям границата!"... ... но за такъв удар по масата Бойко не вярвам да има воля.

Само дето исканите суми към нашите ще да са по големи защото спряха всякакво движение за разлика от гърците така че ще трябва да доказват как загубите са ''по големи'' при периодично пускане от тотално затапяне:((

Леле-е-е-е...как само ги страхува нашият ББ тия гръцки фермерчета! Направо пожълтиха панталоните и отпред и отзад и веднага свалиха блокадата, за да може ББ да реши европейските проблеми на срещата на 7 март! Че без него работата на Европа, пиши я капут!

Всъщност, БиБИ отиде да се разправя с разотишлите се трактористи. Щом и те не искат да говорят с него. Пак не успя да завиши рейтингчето, много смешно се получи

На умряло куче нож вади :) Ясно е отдавна, че на 1 март фермерите от Гърция спират всякакви стачки и отиват да сеят. Да беше дал "ултиматум" преди дяве седмици? Какво чака? Да вдигнат блокадите и да си тръгнат :) Комедиант :)

На боко малка му се видя България дето да спира и пуска''въздуха'' та реши че и на гръцка територия може да действа след като отново се перчи че видите ли гърците се ''уплашили'' от неговия ''ултиматум'' и за това се отеглили. Престанете да го възхвалявате защото за разлика от нас гърците си защитават интересите и подлоги на таквиз като боко не стават. На хората им писна ама явно на вас ви носи пари това ежедневно превъзнасяне на един нарцис дето саде не е показал нагледно и какво вади от задника си в тоалетната

в неделя гледах едни гръцки ягоди в магазинчето в квартала... и се отказах в полза на бг домати и краставици, но първо се уверих, че са наши

Точно по този начин българите трябва да накажат гърците! Никакво купуване на гръцки продукти и не ходене на почивка в Гърция. Но за съжаление БГ населението отдавна си е плюло на лицето....

И после ядеш домати и си представяш ягоди, а?:)) Супер! Важното е да накажеш гърците:)хахаха

боцко ултиматума къде беше като имаше блокади? Изчака под масата да си тръгнат гърците и излезе и взе да бие с юмрук по масата. :-)))))))))))))

xa xa xa, на кой ултиматума ?!

И какво сега - ББ разбра че блокадите падат и отида на границата, че да се пише негов актив. Видите ли появил се Бойко и фермерите с ужас избягали...хахахаха

Пич си,Бойко,само така с данайците!

и ти си пич, с оценка "Ка"

Този ултиматум ми напомня за стария виц, дето един каубой влязъл в бара и попитал: "Кой ми боядиса коня зелен?"

А конят ти какъв беше преди това червен ли че не разбрах?

питай за повечето герберунгери какви са и какви им са радите и питай коя партийна фирмичка защитават. Само да добавя ГБС и повече да не говорим.

Съжалявам, приятел! Не мога да пиша по-бавно.

Малкия Джон влиза с трясък в местната кръчма: -Кой боядиса коня ми зелен?-никой не отвърнал. На другия ден Малкия Джон влязъл отново и изкрещял: Кой боядиса кононя ми зелен?-отново никой не се обадил.Тогава станал Големия Джон и казал: -Аз боядисах коня ти зелен! -А-а-а ,аз само дойдох да кажа че е готов за лакиране.

Гърците много добре знаят, че тук ще има 4 дни празници. Половината роднини на фермерите с нетърпение чакат туриститИ, много ясно, че ще вдигнат блокадата, а от другия понеделник..... ще видим. Нооооо, друго си е да поставиш ултиматум.

Не само. От петък в Солун тече голямо селскостопанско изложение.