Близо 150 000 лева бяха дарени от добри хора за децата на застреляния на Женския пазар

41-годишният Иво Андреев има две момичета - тийнейджърка и бъдеща първокласничка, както и едногодишно момченце

Обратно в новината

Коментари - Близо 150 000 лева бяха дарени от добри хора за децата на застреляния на Женския пазар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много тъпа и тъжна история. На тази възраст е бил точно от поколението с някаква надежда, че нещата ще се подобрят. И това му е изяло главата, защото още не са си отишли опасните дърти вампири. Пенсионираните военни са си опасна работа, преодолели са психическия блокаж да убиват. Неслучайно четем през няколко месеца за жена, затрита от съпруг-силовак, това е класика. С такива не се действа директно, първо трябва да се умори чрез институции и трети лица. Или - продаваш и се местиш, няма излизане на глава. Да, хубаво е нещата да тръгнат, ама не трябва прекалено самоуверено, още има хора, сбъркани в главата.

Не знам какво се случва в тази държава, но битовото насилие е ненормално. Толкова злоба и агресия. Бях се прибрал от Германия да видя наще във Враца. Един ме натиска аха да ме блъсне на пешеходна. Правя му забележка ... а той слиза подивял озъбен псуващ ме на майка .. изтрещял. Политиката последните 30 години ... уби морално народа ... А тези деца .. дано тези пари им помогнат да се изучат и да се бутат в тоя скапан живот.

Жалко за момчето. Но между принципи и правила има разлика. Трябвало е да действа по законов ред за вратата, не да се саморазправя с лудия си съсед и да налага принципите си въпреки. съпротивата на останалите, па били те и луди.

каква врата на стълбището, какви 5 левва? убитият извадил ли е оръжие пръв?

Това може да се очаква от военен. Зелен чорап малоумен.

Да ги посочат поименно, чиновниците които не са си свършили работата. Човекът е загубил живота си, те поне малко срам да отнесат

На военните нещо им хлопа. Факт е, че процентното съотношение на престъпления с извършители бивши или настоящи военни е по-висок в сравнение с представители на други професии. Въобще къде е задължителното психологическо консултиране с цел прененция? Бог да прости убития.

институциите не са виновни, Зад институциите стоят хора- жалки, мизантропи, маргинали, отрепки, теса виновни.... обаче има един закон- този за отговорнстта на държавата, който ги пази.. махнели се този закон, ще видите как ще се пооправят нещата, когато от всеки ще се търси персонална отговорност.....

само не разбрах кой каква врата бил слагал или искал да смени??? от тази статия излиза, че иво искал да смени стара врата, която правела "течение"???

Е то това нещо някой хора никога не могат да разберат в БГ.Не важи правото на по силния,нито правото на "аз съм прав ти не си". Има си законов ред.Ако не ти върши работа и не можеш да живееш там продаваш си апартамента и купуваш в съседния блок.В София всички станаха "общественици" и всеки е назначен от себе си да контролира нещо.Гледам едни ходят да се разправят за неправилно паркирани коли например.А бе имате си телефони,записвате номера и званите на паяците.Не аз ще ходя да се репча.Еми добре ама така докато попаднете на същия ненормалник като вас и оставите децата си сираци.

Но не можах да разбера какъв точно е повода каква е тая врата. Дайте инфо.

Мене снощи пред блока един моторист щеше да ме отнесе минавайки на сантиметри от дясната ми страна. Малка му беше улизата, че хукна да бяга измежду блоковото пространство. Ей, ненормалник - ако четеш това - научи се да караш как си требе, че другия път можеш да убиеш някой, мухльо сгащен.

Ако е искал да прегради стълбището в своя полза...

Да почива в мир и съболезнования, но парите и добрите хора няма как да върнат таткото.......И реалното наказание, няма да го върне, но поне ще даде едно успокоение, че си е получил заслуженото извършителя.

каза в съда, че е бил нападнат. след като единият е леко шишкав чичка на над 60 а другият е бил мутричка на 40, съм склонен да повярвам на човека

Български инат. Сега Боко да разпредели парите и .. да не се дават наведнъж по сто лева на месец по гербаджийски хем.

Да ги гърмят бащите на малките деца викаш за едно стълбище, няма ли друг начин? Пък и да няма, това ли е решението ?

Дали тази врата щеше да бръкне в зад... на лудия на който май всичко му пречи в живота...

Военните доказано са хора с изкривена психика и на такива при пенсиониране да им даваш по подразбиране право на лично оръжие си направо престъпления.

бащите на малките деца да не скачат на бой, това викам.. а и да не присвояват общите части, което е престъпление

Нещо не разбирам... Конфликтът бил дългогодишен, имало подадени множество сигнали... Къде аджеба спят ДНСК, пожарна и д-р. Компетентни органи, че не са бутнали незаконната преграда с врата за сметка на собственика? Щеше да се спести една безмислена смърт...

Военният е бил прав, а нападателят е получил заслуженото си.

Благодарят че не сме на 100% путинокретенясали дебили че 1стотинка нямаше да видят децата

Масово се преграждат стълбища. И то от хора с деца в чужбина, журналисти и подобни...

Не е лесно да си малоумен некадърник!!

Точно от поколението, което хвана първото сгромолясване на образованието и липсата на работещи държавни институции.

Другият бил мутричка ??? Като не познаваш хорта не коментирай....жалка форумна мишка

Ами ако военния пръв е скочил на бой и човека е защитавал себе си и семейството си?? Да стои и да гледа ли??? Аман от хора, които пишат просто защото няма какво друго да правят

Ами ако, ама не! Има си предистория историята и тя не е в полза на младия красив добричък татко.

А на евроатлантическите ценности да се благодарят ли, че преди тях съседите не се застрелваха едни други?

И какво? Дай да продаваме през две три години, защото просто няма място без някой "луд" съсед, който си прави басейни у дома и наводнява комшиите,, пази боклука си със седмици, месеци, че и години на стълбищата, завзел е общите мази или дори мазата на комшията си, или пък от пиянски запои накрая подпалва блока? Колко пъти трябва да ПРОДАВАТ имотите си нормалните хора, че да се оттърват от такива типове, ЗАЩОТО ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ РАБОТЯТ, а си чоплят носа, докато търсят в нетя оферти за екскурзийка в Зимбабве или другаде?

..и военните от това поколение са видяли много мизерия,спор няма. Което не оправдава простотията на родените 1980-2000. Нищо, че са просто жертви на хода на историята.

.

Можеше и агресивните кучета да бъдат отведени а собственикът им санкциониран подобаващо, но като се обърне каруцата пътища много. Истината е, че в БГ частната собственост особенно в режим на съсобственост е грижа само и единствено на собствениците. Нито община нито полиция може/иска да им помогне и са оставени на произвола да се оправят, саморазправят, кои както намери за добре.

Така е,като няма институции в България. Всъщност,на книга ги има,но освен да вземат заплати,нищо друго не вършат. И примативизмът взема връх. Казвате къде е ДНСК?! Ами ето,това е само един пример. Бях наскоро в провинцията,на гости. Останах втрещен от етажните площадки в блока,където бях. Всеки си ги е заградил,едни грозни врати,едни решетки. Ужасия някаква. И ако един ден стане пожар в този блок,просто не е ясно как живущите ще се спасяват и как пожарникарите ще се качат за да гасят. Това е някакво малоумие и понеже няма никакъв контрол,а само корупция и безхаберие. Затова и държавата ни е на този хал.

искал да смени вратата. Но какво и да е, нищо не може да опрадаве убийстовото.

Затова викаш - "Разстрел - Това е толкоз просто и логично." Ако за всяка свада се разстрелва човек, къде ще му излезе края. Конфликтът се решава не чрез агресивно и престъпно поведение, а чрез убеждаващи действия и самоконтрол, каквито при дъртия военен примат липсват.

абе скодоумец, що политизираш!?

от този случай ше тръгнат едни въпроси за решаване

И който каза, че убития е нападател? Ненормалния военен който сега се чуди как да се оправдае в съда. И ти ли по същия начин решаваш споровете си - с пистолет в ръка. Кой оцелее, оцелее. Ненормален индивид - същия като военния дядка.

И ти я знаеш от изкукуригалия военен, така ли?

Бая широк диапазон сложи, 1980-2000. Родените през 80-те и 90-те нямат много общо .

или нагъл селяндур, който със сила си присвоява права и блага, които не му принадлежат наречи го както искаш, джендърче

По принцип военните нищо не правят през цялата си кариера, само се готвят да правят, но ако някой ден не дай си Боже се наложи, отпред ще измираме пак ние - мобилизираните. За сметка на това нищоправене, докато са на служба взимат една фуражка пари, а после се пенсионират млади и живеят в големите градове из т.нар. гжч, където ги е заварило пенсионирането им, с личното си оръжие. Което може и да е Макаров и да не става за много, но опряно в главата, все пак е достатъчно. :(

отчаян човек е бил нападан и бит, докато не е решил да се защити група джендъри се загрижили за семейството на агресора, вместо да изискват институциите да работят и да няма повече такива случаи

Аман от такива дето все търсят някаква ''полза'' от сантиметри из имота им....

ти си един от съседите и си пряк свидетел? а щом не знаеш, защо си измисляш и лъжеш? да не си от бнт, бтв, нова?

как досега 20 души подкрепят присвояването на общи части и физическата саморазправа, много мутрички има

Дори му е малко. Други нямаше само да го бият.

Всъщност кой от двамата е нарушил ЗУЕС? Ако е стрелеца, той е виновен. Ако убития е нарушил закона значи, че стрелецът е бил принуден да защити правата си.