Български фирми може да произвеждат храни във Виетнам

Български компании искат да инвестират във Виетнам. Може да произвеждаме вина, храни, кисело мляко, розово масло. Виетнам става врата за България към Югоизточна Азия, а България ще бъде врата за Виетнам към ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Български фирми може да произвеждат храни във Виетнам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И така ще помогнем на фандъчката да се справи с кучетата в софия:)))Престанете да тиражирате глупостите на роско дето си е повярвал че е президент, нещо в което НЕ ВЯРВАТ поне 80% от ГЛАСУВАЛИТЕ БЪЛГАРИ..

Принципно българският "елит" винаги е бил предателски спрямо Европа и местното население.Тоя шмульо не прави изключение.Докато нормалните управляващи в ЗАПАДА защитават пазарите си, било то трудови или стокови, нашите боклуци винаги се опитват да навредят максимално на интересите на народа.

Ами как стои темата,че преди 30-40 год. Виетнам беше тотално засипан с напалм,обеднен уран и радиоактивност и труди химии от сащ- какви храни какви продукти, все още природата не ги е преработила!

А защо президента разговаря с "комунисти"?:)))

Какви "сурови продукти"? Бъдете по-ясни!

софийски кучета

Върни се незабавно . Трябва ни подкрепа за студентската окупация . И , както съм ти казал винаги да е , като на Президент на всички българи . Чакам те Боко!!!

Това доказва тезата ми, че Плевнелиев договаря във вреда на българските работници, защото производството на виетнамски стоки храни виетнамски работници. КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД? ТОЗИ ПОЛИТИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА! Народът ни намалява, хората бягат, работа няма , а Росен Плевнелиев иска да произвеждаме във Виетнам и да хрантутим виетнамци! До кога искате да живеете в мизерия и да се кланяте като роби?

А вашата теза, доказва моята теза, че не само аз споделям вашето мнение.

ЗА ПРЪВ ПЪТ СТРАНАТА ИМА ИСТИНСКИ И ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ, А ТОВА, ЧЕ НЕ СЕ ХАРЕСВА НА МУРГАВИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА БОЛЕН И НА КРАДЛИВИТЕ ЧЕРВЕНИ ТУРЦИ Е, САМО ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ИСТИНАТА

Само с едно не съм съгласен, че президента е истински и достоен. Другото е маловажно.

истински и достоен, ха ха ха ха!

ДА, ДА ТОЧНО ТАКА Е, ТОЧНО ЗА ТОВА И ГО ПЛЮЯТ НАЙ-ПОЗОРНИТЕ И ПРОСТИ ХОРА В СТРАНАТА . ТАКА Е В БГ, НЕ САМО, ЧЕ ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА И ДОКАЗВА МНОГОКРАТНО И НО И ОСВЕН ТОВА ЦЯЛ СВЯТ ГО РАЗБРА ВЕЧЕ

Нито една от супер скъпите екскурзии на тоя индивид, не са донесли реална полза на държавата, не се очаква такава и сега, освен снимки за албума.

Няма смисъл от тия празни писания, Плевнелиев е на поредната разходка за сметка на българския данъкоплатец, който неизвестно защо още го търпи. А иначе не може да договори и едно копче, защот няма никакви правомощия, може само да си върши частна далавера, което пък е подсъдно и криминално.

Фирми пожелаха да инвестират във Виетнам. Фирмите не са посочени, което не би трябвало да бъде тайна, след като президента е наясно. Произхода и дейноста на фирмите инвеститорки, е неизвестен. Врата към Европа за Опиати, трафик на Хора и други криминални деяния, които не са никак чужди на Плевнята. Инвестирайте в България, като започнете от земите ни тук на място, за да предотвратите инвазията на всякакъв вид долни раси да ни изкупуват земите. Ох, не ви стиска, защото това е друга точка от дневния ред на господата от горните етажи. Да бяхте инвестирали в производство, което да се доближава до европеиския стандарт и да инвестирате в новатори от България, които имат превъзходни технологически идеи или това не го знаете? Каквото и да говори, този олензения от снимката, все е менте. Президента ни е мека коазано - дупеблизач на избраните. Той си е направо гъзолизец и изтривалка. Не го е еня за България, а за инвестициите на фирми във Виетнам.

Плевнелиев стойте си с Прокопиев там, вратата на президентството за теб е затворена.

Колтото и да бягаш, чак до Виетнам оставката няма да те подмине Офшорко.

Български фирми може да произвеждат храни във Виетнам Износът на кучета и котки към Виетнам, ще бъде един доходоносен бизнес.

Чудно ... краставици "Стара Планина", но брани във Виетнам...

А ми защо не? Село Смилян отдавна се пренесе в Китай! И смилянския боб го внасяме от там.

Чух, бТТВ"Трътките" са проверили: Кмитицъта на София е разришила Кучита - Чувекоятци, със присъди да бъдат ескотиран въф Вийт,нам и Там да "долежат" присъдити си ?