Бившият директор на тол управлението Иво Иванов поема АПИ

В Управителния съвет влизат Теодора Василева и Николина Чапанова, досегашният председател Тодор Василев и членът на УС Асен Ненчев са освободени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички директори са завиршили с 4 поне това показва работатат им.

Тол управлението сега ще оправи и апи.

ги двете управителки на АПИ и си мисля, че ще са по-полезни ако застанат на банкета на някой път (ако знаят какво означава банкет на път).

капацитет, няма що. Няма никаква представа от пътища, шеф ще го правят. И другите членове на УС са същите- юристки, които страшно разбират от пътища. Затова тая държава е обречена на изчезване, ако не стане някакво чудо.

Така нищо няма да стане.Поставянрто на верни свои хора е важно, Но липсата на професионалисти обрича всичко на провал.Не може само с юристи и завършили мениджмънт някъде, ако ще и в Оксфорд.Няма ли строителни инженери, няма ли инженери Пътно строителство?!Може ли да няма един експерт в ръководството?!И пак ще ги слушаме по ТВ какво им бил казал тоя и оня, и ще ми говорят врели некипели, защото нищо не им е ясно, и нищо не могат да направят.И така до следващата врътка на властта.Живита не е само политика, иска се някой да свърши истинската работа.

Едни и същи крадливи некадърници от един пост на друг , гнусна изостанала държава от третия Свят !

Завършил ПЖИ, където не знаят, че ходят да учат, след това магистратура в НБУ - т.е. платил таксата си и след това и той специализирал в Оксфорд, където са му прибрали едни пали за едномесечна специализация и са го пуснали да пасе.

Оххх на таа русата шеиизямпутката!

ужас

гербави боклуци?

С ТОЛ-а се оправи, та сега и на АПИ да реди проблемите... Къде ги намирате?

Бббах ти маймуната.

Нека мощното плюскане на поредните гладници да започне сега! А пътната ифраструктура кучета я яли!!!