Битката на майките продължава, местят палатките пред МЗ

Парламентът прие новия Закон за хората с увреждания, утре ще се гласуват Закона закона за личната помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им занесеме по една рибка на тези майки.Така ли ще карат Никулден пред парламента,без рибка

Аз пък една туба винце ще им занеса,да се згреят ,милите.

Докато не изчистите фалшименто телковете парите винаги няма да стигат до тези които реално се нуждаят.. Какви безплатни винетки за инвалиди дето си купили скъпи коли да ги кара родата им???, да не плащатр данък коли, да плащат с намаление данък жилище и още един куп такива привилегии на хора които реално си гледат живота, бачкат си, копат лозя, продават продукция????Инвалид за мене който трябва да има някаква помощ е този който има липса на някакъв, крайник, който не може сам да се обслужва, да се придвижва а в мнозинството си с такива телкове са хора които са по здрави от тези без телкове.

Тия искат пари...нищо друго не ги интересува. Искат пари на калпак. Това е...Всичко друго, което говорят е лъжа. Държавата е направила толкова много за инвалидите и с всичките им привилегии се злоупотребява. Едно време се купуваше инвалидност, за да не плащаш данък при внос на лека кола...И инвалидите си продаваха тази привилегия...КАКВИ ИНВАЛИДИ СА ТОВА...И ТЕЗИ СА СЪЩИТЕ...

Е, не. Това вече минава всякакви граници. Тази г-жа Вера Иванова мисля, че се е прицелила в някой политически пост, а може би този на М.Манолова, ако тя пък случайно стане кмет на София. Тази г-жа Иванова други грижи и мисли няма ли си? Кой гледа болното й дете?

Увредените майки продължават да изнудват държавата. Вземаха парите, сега искат власта.

Има много хубава статия в пик за тази вера иванова! Четириетажна къща, построена от мъжът и, а сега го изгонила и се шири с любовника си!

Не знам новата наредба как се отрази на фалшивите телкове, но на реално болните хора ни разказа играта! До сега бях с ТЕЛК 76 процента, но след наредбата съм с 50 процента. Диабетик съм, 2 инфаркта, стенд, инсулт преди 3,5 години. С частична пареза на леви крайници. Съответно се придвижвам с проходилка. Според наредбата вече не се взимат впредвид тези заболяваня, а само едно от тях.

Тези истерички наистина са с увреждания... Вече се мислят за всесилни и че са "движещата сила" в държавата...

Като човек мисля че всеки трябва да помага на изпадналия в беда друг човек, но ние като хора трябва да бдим този закон да не се превърне в хранилка на недобросъвестни хора, сиреч тарикати

Нямат си работа системата ги убива. Вижте само тези дебелани, убива ги преяждането....

Тези майки никога няма да се приберат по домовете си. Те не искат да гледат децата си. Те искат да ги дават по телевизията. Мая Манолова била подчертала, че истинската победа била като се приеме закона за личната помощ. Истинска победа над кого и за какво ? Сигурно над гладните и унизени пенсионери и над другите, обикновени майки, които трябва да се справят със по 5-600 лв. на месец. Едногодишният живот по телевизионни студия ясно показа, че тези майки не отделят и не мислят да отделят никакво време за децата си.