Бионичен човек се разходи във Вашингтон (видео)

Първият в света ходещ и говорещ бионичен човек, конструиран изцяло със синтетични телесни части, бе представен в Националния музей на въздухоплаването и космоса към института "Смитсониън" във Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Бионичен човек се разходи във Вашингтон (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпа синтезираното телешко беше много вкусно а нано-виното върховно но нещо ми се скапа безжичната връзка и не мога да го вдигна........!

знае ли?

Настръхнах!!!

Къде е присаден изкуствен панкреас бял дроб и тн бионични измислици!Още многооооо сол трябва да хапнат "учените" за да създадат нещо вършещо работа.Хвърлят се безумни средства за експериментална медицина а хората мрат от "болестите на цивилизацията" и чакат ред за органи!Това се нарича"да гониш дивото"!

Ако някой не беше "гонил дивото" преди време, сега нямаше да имаш аспирин дори. Така че затвори си човката, явно не разбираш какво се случва.

Случва се "презряване" на социума, което е свързано с вредни деривативи като изкуствените хора, ненужно замърсяване, изчерпване на незаменими ресурси заради пълни глупости от липса на елементарно съзнание. Ето това се случва. Аспиринът е нещо различно от напъните да се проправят курвалъци чрез официалните медии и ТОТАЛНИ глупости чрез технилогии. Сега загря ли какво се случва? Най-важното качество на интелигентния човек е това да различава. Когато не различаваш различните уклони и проявления на техническия прогрес и смесваш полезни с безполезни и вредни, то се отпиши от групата на интелигентните. Щом слагаш нещата в малък на брой папки и с обобщени етикети, си тъпо парче. И не и единственият, а сте много. Толкова по-зле за всички, включително и за вас.

контролирал се от компютър ... хм ми да го вземем за депутат

"направен с 28 изкуствени телесни части, сред които панкреас, бял дроб, далак и кръвоносна система" Интересно, дали са му сложили нещо и в гащите, а ;-)

Чакат българския гений да го направи.

Комплексът от прототипи е интересен като идея, но ценността изглежда е в отделните системи, които могат да заменят повредените у Човека. Не кказват в главата му какво има, но ако вложат и Морал, можем да поръчаме глави за водачите на БСП-ДПС-Атака. А ако вложат и малко Акъл, добре е да се оборудва и електората им...

Не искам да бъда лош пророк, но в скоро време и това ще стане - да заместват някои личности с роботи. И Садам е починал преди да го убият, но тогава са ползвали двойници. Според мен това е застрашаващо. Името на прототипа е много добро. Наподобява "Мир и Вдъхновение".

Колко си оригинален! Сега е на нивото на Тиквата, на твоето и на електората му ниво - без акъл и морал. За да бъде на нивото на другите електорати, за които говориш, са нужни още екстри.

Оказва се, че Тиквата е по-добър политик от цял отбор на БСП, ако съдим по резултатите. Те в момента се позлвват от постгнатия от него икономически ръст, който ще превърнат за 4-ти път в икономически спад. Да! 3 пъти управляваха до сега и имат 3 икономически спада. Да, така е! Оказва се, че БСП да проказата на България. Те са обедняващият фактор на нашата България. И дори Тиквата е по-кадърен от тях. Става дума за доказаната некадърност на тази партия, излъчена от най-необразованото и най-бедното население на Бъглария според статистиката. Същото, което днес не си търси работа според статистиката. И със същия лидер, който няма един ден трудов стаж извън некадърната си политическа дейност в БСП. Патологичният лъжец, който дава тон на няколко стотин хиляди лумпени да лъжат по улиците, по опашките в магазините - за да се надъхат на тема победа над интелекта. Това е релаността. Докато Тиквата каза ясно проблема на България: материалът е лош. Огледайте се малко по-далече от днешния къшей хляб, който ви подхвърлят като на кучета и може би ще забележите как участвате активно в собственото си самоунищожение, но искате да вкарате и нацията ни в това безумие. Пълно безумие!