Коментари - Бидон издал работниците, убили семейство Атанасови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо на дръвника, няма да ги хрантитум по панделите я. И двамата са доказали, че не стават за нищо.

Браво на полицията. Супер интересно е как са разбрали от кой точно магазин са купени бидоните, пък и от видеонаблюдението 1 месец назад да има записи. Най-вероятно и мобилните оператори са помогнали с хора които не са сиплатили сметките последния месец. Отделно са искали и справка кои мобилни номера са били в обхвата на клетката обслужваща местността. Каквото й да е, браво на криминалистите. Сега тези нека гният у панделата, дори и на 30 год. да ги осъдят те са по 40 така че живи едва ли ше излезат от там.

Полицаите заслужават награда !

" След като телата са открити и около престъплението се разшумята, те няколко пъти се връщат до апартамента на бул. "Витоша", където на 14 юли за застреляни семейство Атанасови. Не влизат в жилището повечето. " - доста малоумни изречения... "разшумята", "повечето"... А и Джурово, макар да се води в София-Област е всъщност доста далеч от София, за да се нарече "софийско село"... По-скоро правешко..

с обикаляне как

може добре да лЕпят плочки!

Еми аз живея в град който е 70-80 000 жители и такива бидони се продават само на 3 места .

Според мен тези двамата изрода, са си повярвали в един момент. Изглеждат в лицата, достатъчно глупави самонадеяни. Просто, хода на събитията е бищ непредсказуем. Реално те са накълцали 2- ма душу за по хиляда лева. Защо просто не ги обрсха?. Да ги бяха претърсили катп им работят. Просто тези са си съдисти.

Пак ще напиша-добра и адекватна работа на Службите по случая. Тези двамата не мога да ги коментирам.Нечовеци. Съпругата е втрещена.Може и така да е.Натискаш спусъка и убиваш.До тук,по думите й,добър човек.По-натъшните действия,по разчленяването....тук вече става дума за нечовеци,най-меко написано.Бидони,найлони,почистване с белина....Добър човек бил той.... Дъщеря й непрекъснато плачела-ами дете,плаче.Какво ли й е,на дъщерята на жертвата...

В Дир работят много скарани с географията - за тях всички села в София-област са "софийски". Най-често го забелязвам със селата около Своге. И тъй като живея точно в Негован, всеки път се чудя аз ли нещо съм зле, че не съм чувал някои от "софийските" села да са до София...

Браво на полицаите, но онези, взели решение да разкажат на бивши и настоящи престъпници подробности за това, какви грешки да не допускат, не ги разбирам...

По царско време за такива изроди имаше бесило, ама след съветското робство на такива им дадоха управлението, и резултатите ги гледаме вече 75 години...

Да убиеш някого не е чест и достойнство, но да го нарежеш на парчета и да го натикаш в бидпн... Това е особен вид зверство и е много голяма патология

Ужас. Нямам думи. А текста отново е брутално написан!

И в Живкова България за такива престъпления имаше смъртна присъда, е не варварска публична екзекуция, това е немски табиет, а нашият цар е немец.

Има надежда, щом такова гнусно престъпление беше разкрито толкова бързо! Дано наградят разследващите! Страх ме е, обаче, как ще приключи делото, по съкратена процедура, щото си признали и дали няма да избягат изверигите през централния вход на за затвора!

Най-страшни са мотивите за убийството, да ги бяха обрасли, разбирам

Обрали де

а ний си мислим, че само синьозелените убиват за 5 лева

не ги извикаш тогава да ти налепят плочките... може и лихвите на банките да обсъдите...

Радвам се на минусите, явно още има хора, вярващи в българското правосъдие!

Първо да вземат и да върнат смъртното наказание за такива изроди ! Второ нека се проследи и да се види що за университети имаме в България - касички за пари и свърталища за престъпници! Трето за такива рецидивисти , които са осъждани и са на свобода задължително да се въведе наблюдение от съдебната власт за по-нататъшният им живот! Веднъж извършили престъпление, мнозина го вършат отново, като излязат на свобода!

Тия ако нямат доживотен затвор...кой ши има - Иванчева ли?

Обаче евала, познавали са се само от 6 месеца, но успяват да се разбират да убият хора! Немам думи!

пак има нещо гнило в тая история ! не казвам че тия не са го убили , но прокуратурата пак си гласят нещата и въпросът е защо ? познавали се от 15 години , ама сега му бил СПОДЕЛИЛ . по бидон го били открили ! нищо чудно при обиска да са изчезнали едни пари

Брей.Тия бидони само е един магазин ли ги има.Егати късмета.Иначе недоумявам как някой ще извърши такова нещо.Първо убиваш, писле носиш, моментът с разчленяването е отвратителен и всичко това за 2000 лв.

Някой може ли да ми даде смислен отговор ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ ТАКИВА ИНДИВИДИ. Без, разбира се, да ми цитира Библията или някой закон.

Браво на следователите. Случаят изглеждаше невъзможен. Напоследък сякаш добре се справят.

-Пиши бе човек ?- Пиши??-Ставаш за писател на приказна фантастика?-И Не по бидона са ги познали а по записите на охранителните камери!?

мда... пъурво трепеш кучета, после хора.. да живеят кучемразците!

Не си мисли, че са проверили само в един магазин.

Господ ДАВА и ТОЙ, отнема живот? С влизането ни в ЕС сме подписали декларация че ще отменим смъртната присъда.

Общо взето са извадили късмет, че камерата в магазина, от който е закупен бидона е била качествена и са успели да ги идентифицират, иначе още щяха да се чудят кой, как, какво ;)

Чувал ли си една приказка за краставите магарета?

Не трябваше да обяснявате как сте ги разкрили убийците. Това ще провокира в бъдеще престъпници да избягват грешки.

Били "мислили"... Заради много "мислене", сега двама души са в гроба, а други двама ще лежат в затвора поне по десетина години. Мисленето предполага наличие на мозък, който у двамата бандити очевидно е в недостиг.

Колко пък са магазините за бидони в София. Аз не знам нито един. Да п риемем,че са 20 за цяла София-явно са проверили всички.

И за това , сега ще се грижим за живота и здравето на тез ?

Вади пистолет и убива кучето - това не е държава, а разграден двро. Куцо и сакато може да се снабди с оръжие!

Това с бидоните е глупост, може и да е, може и да не е. разкрити са по данни от мобилните оператори т.е. искана е справка кои номера са били в обхвата на клетката/клетките обслужващи селото. след което е започнала къртовска работа по изясняване кой номер на кой е. това заедно с други данни са помогнали да се стигне до извършителите.

Вероятно е имало от онези малките стикери, които лепят на стоката вериги като Бриколаж, Практикер, Баухаус и т.н.

Много е важно да се похвалите и детайлно да опишете какво ги е издало. Как иначе ще стават по-добри и ще си прикриват грешките.

Не е било нужно да ги обират. Като майстори плочкаджии е било достатъчно да завишат цената си. 2000 лв майстор по ремонтите ги изкарва за седмица работа. Тези пари са могли да ги изкарат напълно честно.

Няма какво да се разсъждава кое и как е минало през главите на полицаите и какво са направили за да ги разкрият...Направили са го, което всъщност е важното...Ние тук сме лаици в тази област, а професионален полицай за тежки убийства няма да пише във форум на дир какво му е минавало през главата и на колегите му....Така че респект към добре свършената работа и тежки наказания за тия двама нечовеци....Доживотен без право на замяна....

Егати къртовската ,,работа,, да се открият номерата- пишеш на телефони справки номерата и ти излиза на кого принадлежат тези номера. Стъкмистиката работи яко, а хората се правят на вярващи на тези глупости.

И тук изниква въпросът откъде е пистолетът, с който е застрелял кучето. Очевидно не е бил законен. Защо този левент не е осъден и лежал за притежанието му?

За сведение-при най-тежките престкъпления-убийства, изнасилвания разкриваемостта е почти 100 процента. Изключително ниска е разкирваемостта при битови кражби, разбити апартаменти, откраднати коли и тн. Но при убийствата се разследват с приоритет, и реално погреднато няма как да не бъдат разкрити. В криминалстиката е ноторно правилото,че винаги, ама абсолютно винаги остават следи.

Е, поне по това сме заприличали на запада, нали подскачахме по жълтите ....

Китайците направихга техниката за видеонаблюдение евтина и качествена, полицаите са имали късмет, че в магазина са пазили архив. Убийството е битово, изродите не са професионалисти и беше въпрос на време да ги хванат. Особено сега, когато всеки носи "биг брадър" в джоба си.

Знам за случей на човек, осъден за убииство при авто- проишествие, след 8г. се доказва че е невинен!!?За това свидетелства, съпругата на истинския убиец.