Коментари - Бидон издал работниците, убили семейство Атанасови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каракочан ....къде беше вчера ,когато двама УРОДА ОТ МОНГОЛОИДЕН ПРОИЗХОД ....РАЗЧЛЕНИХА два трупа......Защо не изкара агитките,,,,рокерите,,,,,авиацията ,,,,,баретите .....и не започна да събаряш незаконните балкони,гаражи,....на МОНГОЛИТЕ.....кажи бе ...ШКЕМБЕ ВУИВОДО....

ХУБАВА РАБОТА ...АМА ГЯУРСКА РАБОТА...

1 бидон по-умен от цялото МеВеРе!!!

Това за бидона са глупости! До сега никъде не съм виждал да продават бидони с марката на строителен магазин. Дори и да има надпис, не знаеш кога е купен, а това е важно, защото продаденият бидон не е само един.

каква е поуката от случката - преди да се правите на престъпници, прочетете няколко учебника по криминалистика велика тайна, ама като че ли 99% от престъпнците ги мързи да направят горното

ама тая жена и тя е една умница - питат я дали знае да е имал пистолет - вика категорично не, а после разказва как извадил пистолет и застрелял куче то за това работата на полицията с нискоинтелигентни престъпници е елементарна

Колко ли пък трудно за сещане може да е, човек да заподозре двама скъсани полуграмотни майстори в престъпление срещу клиентите си? Някои ще се сетят на прима виста, за други ще е трудно като да открият нова теория в квантовата физика. Да се надяваме, че сигурнстта ни не зависи от тия "другите". А пък по случай трагичният инцидент, може да застегнете контрола (финансов и проч.) над лицата извъщващи ремонти услуги.

кучето е усетило какъв психопат е,,,,

"Бидон издал работниците, убили семейство Атанасови" А стига де, мислете ги поне малко тия заглавия! Или това ви е нивото на знания по български език? Как ги е издал този бидон - спукали са го от бой ли, че да си каже каквото знае ли? Или разпита на бидона го е водил психолог?

Ти за персонификация чувал ли си? Ако не си, не се прави на редактор, че много такива станахте. Изпозлвайте порива си към грамотност, за да научите барем себе си.

Bidonite imat markirovka data i chas na proizvodstvo . Sawto partida i v koi magazin sa dostaveni

Абе уж било планирано година това убийство, уж беше извършено професионално, уж беше трудно за разгадаване, уж това, уж онова, а накрая излезе че плочкаджиите се оказаха прости момче. Абе как пък първо няма да се освободят от оръжието на пресъплението бе, ей това се чудя и мая. И всъщност какво стана добре че са клетките на мобилните оператори та да се помогне на разседването, добре е също че охранителните камери са заснели тия та да се разбере че те са купили бидоните. Абе много професионално няма що!

по запис от камера не може да се разпознае кой е човека на записа . трябва някой да го разпознае .

въпросът е защо искат да ни убедят че са ги разкрили ПРЕДИ да знаят за Йордан ???? тва с бидоните е пълна глупост !!! имам чуството че наколко полицая са придобили едни пари

около тоя блок има 3 банки + Неро + един мутренски гараж . в радиус от 30м . са около 5,6 камери .

Сега му се разказа играта на тоя. Убил е кученце. За двамата можеше да му се размине ама с кучето яко е загазил

Криси, преди да публикуваш материала си, провери го. "Не влизат в жилището повечето."

Брей, кой гепи данните на българите не можем да открием, но кой е отрепал двама човека разкрихме за дни. Ами да поканят българските полицаи та да открием и кой уби Кенеди. Е, там вямаше бидони и затова не се знае дали ще открием...

Имаше подобен епизод и по C@I - по закупени инструменти и запис от камерите разпознаха извършителите. Браво, ченгета. Защо бе, защо не си гледате работа като в този слуай, а се нагъзвате на корумпирани и тъпи политици?

Посочи един курумпиран и тъп политик, но доказан в съда.

Нали знаеш поговоркато- В тях е хляба и в тях е ножа- режат както им пасва.

Курумпиран от кУрупция ли произлиза?

Китайците направихга техниката за видеонаблюдение евтина и качествена, полицаите са имали късмет, че в магазина са пазили архив. Убийството е битово, изродите не са професионалисти и беше въпрос на време да ги хванат. Особено сега, когато всеки носи "биг брадър" в джоба си.

Стъкмистиката винаги има нужда от време, поне 3 пъти да се каже една и съща лъжа докато овцете и повярват.

И тук изниква въпросът откъде е пистолетът, с който е застрелял кучето. Очевидно не е бил законен. Защо този левент не е осъден и лежал за притежанието му?

От Битака...там никой нее пита..

Няма какво да се разсъждава кое и как е минало през главите на полицаите и какво са направили за да ги разкрият...Направили са го, което всъщност е важното...Ние тук сме лаици в тази област, а професионален полицай за тежки убийства няма да пише във форум на дир какво му е минавало през главата и на колегите му....Така че респект към добре свършената работа и тежки наказания за тия двама нечовеци....Доживотен без право на замяна....

Те лъжите трудно минават през главите на когото и да е- три пъти кажи лъжата и започваш да си вярваш.

Сам ли си набиваш плюсовете или вече овцете ти помагат?

Не разбирам иронията и няма как да си набивам плюсове, защото даже не ми минава през главата това , а и да имаше такава възможност не бих го правил....Ако броиш собственото ми плюсче, да ...то е едно..Другите са от непознати съмишленици...И кое е невярното в поста ми!?...Болшинството от нас не са полицаи, а тук се подлагат на съмнение работата им....и що!?..Щото бидоните, камерите, други работи не им се вързват на някой дето си чопли носа.....Разкриха случая.....кое, как, защо...няма значение!..Факт!

Е, щом ти не си ги набиваш значи ББ е прав- вече гоним 100% овчето мислене.

По добре овца отколкото следващите Буко Баламата чехълчета...

Много е важно да се похвалите и детайлно да опишете какво ги е издало. Как иначе ще стават по-добри и ще си прикриват грешките.

Това с бидоните е глупост, може и да е, може и да не е. разкрити са по данни от мобилните оператори т.е. искана е справка кои номера са били в обхвата на клетката/клетките обслужващи селото. след което е започнала къртовска работа по изясняване кой номер на кой е. това заедно с други данни са помогнали да се стигне до извършителите.

Егати къртовската ,,работа,, да се открият номерата- пишеш на телефони справки номерата и ти излиза на кого принадлежат тези номера. Стъкмистиката работи яко, а хората се правят на вярващи на тези глупости.

Вади пистолет и убива кучето - това не е държава, а разграден двро. Куцо и сакато може да се снабди с оръжие!

Е, поне по това сме заприличали на запада, нали подскачахме по жълтите ....

Били "мислили"... Заради много "мислене", сега двама души са в гроба, а други двама ще лежат в затвора поне по десетина години. Мисленето предполага наличие на мозък, който у двамата бандити очевидно е в недостиг.

Не трябваше да обяснявате как сте ги разкрили убийците. Това ще провокира в бъдеще престъпници да избягват грешки.

Няма страшно, не са ги разкрили така ;)

Общо взето са извадили късмет, че камерата в магазина, от който е закупен бидона е била качествена и са успели да ги идентифицират, иначе още щяха да се чудят кой, как, какво ;)

мда... пъурво трепеш кучета, после хора.. да живеят кучемразците!

И кучетата трепят хора, ама пука ли им на кучкарите? Дори по-лошо - даже, когато помиярът е разкъсал човек, кучкарите не признават вина, а гледат да го приберат в приют. Къде са петте кане корсо дето убиха човек??

Браво на следователите. Случаят изглеждаше невъзможен. Напоследък сякаш добре се справят.

Как е възможно ако не си трол да пишеш такива глупости? Заслужаваме си управниците с такива като тебе.

Някой може ли да ми даде смислен отговор ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ ТАКИВА ИНДИВИДИ. Без, разбира се, да ми цитира Библията или някой закон.

Господ ДАВА и ТОЙ, отнема живот? С влизането ни в ЕС сме подписали декларация че ще отменим смъртната присъда.

И за това , сега ще се грижим за живота и здравето на тез ?

Знам за случей на човек, осъден за убииство при авто- проишествие, след 8г. се доказва че е невинен!!?За това свидетелства, съпругата на истинския убиец.

Господ казва "Око за око, зъб за зъб!". Евроидиотите какво казват не ме интересува. Има изверги, които не заслужават да живеят. Дори и секунда, защото биха я използвали само за да убият отново.

Брей.Тия бидони само е един магазин ли ги има.Егати късмета.Иначе недоумявам как някой ще извърши такова нещо.Първо убиваш, писле носиш, моментът с разчленяването е отвратителен и всичко това за 2000 лв.

Не си мисли, че са проверили само в един магазин.

Колко пък са магазините за бидони в София. Аз не знам нито един. Да п риемем,че са 20 за цяла София-явно са проверили всички.

Ами бидонът си има баркод, който знаем съдържа информация, между другото вероятно и номера на партидата. Заради следене на складовата наличност и готовата продукция. Та звъни се на производителите, те знаят възоснова на това кой клиент е получил коя партида (или част от нея) и така по веригата се стига до магазина откъдето е закупен.

нама партида в болшинството линейни баркодове . има продуктов код само

Явно в България, пък и в целия свят вече не можеш да мръднеш /и да пръднеш/ без да ти разкрият баркода.

пак има нещо гнило в тая история ! не казвам че тия не са го убили , но прокуратурата пак си гласят нещата и въпросът е защо ? познавали се от 15 години , ама сега му бил СПОДЕЛИЛ . по бидон го били открили ! нищо чудно при обиска да са изчезнали едни пари

-Пиши бе човек ?- Пиши??-Ставаш за писател на приказна фантастика?-И Не по бидона са ги познали а по записите на охранителните камери!?

тъпако , ако беше по записите мислиш ли че нямаше да се похвалят и да ги пуснат по медиите !?! или е по сигнал или по информация на мобилния , но това е станало СЛЕД като са ги идентифицирали

да предположим че тоя модел се продава в 5 магазина в софия . и полицията е прегледала 15 дена записи в тези 5 магазина и е идентифицирала по ФИЗИОНОМИЯ около 200 човека , които също са си купили ???

Обаче евала, познавали са се само от 6 месеца, но успяват да се разбират да убият хора! Немам думи!

Чувал ли си една приказка за краставите магарета?

Тия ако нямат доживотен затвор...кой ши има - Иванчева ли?

Първо да вземат и да върнат смъртното наказание за такива изроди ! Второ нека се проследи и да се види що за университети имаме в България - касички за пари и свърталища за престъпници! Трето за такива рецидивисти , които са осъждани и са на свобода задължително да се въведе наблюдение от съдебната власт за по-нататъшният им живот! Веднъж извършили престъпление, мнозина го вършат отново, като излязат на свобода!

а ний си мислим, че само синьозелените убиват за 5 лева

Ужас. Нямам думи. А текста отново е брутално написан!

Да убиеш някого не е чест и достойнство, но да го нарежеш на парчета и да го натикаш в бидпн... Това е особен вид зверство и е много голяма патология

Най-страшни са мотивите за убийството, да ги бяха обрасли, разбирам

Обрали де

какви са те

По царско време за такива изроди имаше бесило, ама след съветското робство на такива им дадоха управлението, и резултатите ги гледаме вече 75 години...

И в Живкова България за такива престъпления имаше смъртна присъда, е не варварска публична екзекуция, това е немски табиет, а нашият цар е немец.

Браво на полицаите, но онези, взели решение да разкажат на бивши и настоящи престъпници подробности за това, какви грешки да не допускат, не ги разбирам...

Пак ще напиша-добра и адекватна работа на Службите по случая. Тези двамата не мога да ги коментирам.Нечовеци. Съпругата е втрещена.Може и така да е.Натискаш спусъка и убиваш.До тук,по думите й,добър човек.По-натъшните действия,по разчленяването....тук вече става дума за нечовеци,най-меко написано.Бидони,найлони,почистване с белина....Добър човек бил той.... Дъщеря й непрекъснато плачела-ами дете,плаче.Какво ли й е,на дъщерята на жертвата...

Има надежда, щом такова гнусно престъпление беше разкрито толкова бързо! Дано наградят разследващите! Страх ме е, обаче, как ще приключи делото, по съкратена процедура, щото си признали и дали няма да избягат изверигите през централния вход на за затвора!

Радвам се на минусите, явно още има хора, вярващи в българското правосъдие!

За сведение-при най-тежките престкъпления-убийства, изнасилвания разкриваемостта е почти 100 процента. Изключително ниска е разкирваемостта при битови кражби, разбити апартаменти, откраднати коли и тн. Но при убийствата се разследват с приоритет, и реално погреднато няма как да не бъдат разкрити. В криминалстиката е ноторно правилото,че винаги, ама абсолютно винаги остават следи.

Според мен тези двамата изрода, са си повярвали в един момент. Изглеждат в лицата, достатъчно глупави самонадеяни. Просто, хода на събитията е бищ непредсказуем. Реално те са накълцали 2- ма душу за по хиляда лева. Защо просто не ги обрсха?. Да ги бяха претърсили катп им работят. Просто тези са си съдисти.

Не е било нужно да ги обират. Като майстори плочкаджии е било достатъчно да завишат цената си. 2000 лв майстор по ремонтите ги изкарва за седмица работа. Тези пари са могли да ги изкарат напълно честно.

Еее, те не са търсили, а са намерили 2000 лв. Те са търсили сума от продажба на апартамент и то в центъра. Дори да е малък, примерно 50 кв.м, по 1000 евро на квадрат прави 50000 евро или 100000 лв, което вече е нещо съвсем друго.

Какво са 50 хиляди? Пари дето се харчат за една година. Ще ти оправят ли живота? А заслужава ли си да излежиш останалите 30-35 години в панделата за тях? Ако разделиш тези 50 000 на годините, които ще лежиш ще видиш че ще им дойде по 4-5 лв надник. Ама откъде толкова акъл. Гледали са прекалено много ченгеджийски сериали.

" След като телата са открити и около престъплението се разшумята, те няколко пъти се връщат до апартамента на бул. "Витоша", където на 14 юли за застреляни семейство Атанасови. Не влизат в жилището повечето. " - доста малоумни изречения... "разшумята", "повечето"... А и Джурово, макар да се води в София-Област е всъщност доста далеч от София, за да се нарече "софийско село"... По-скоро правешко..

В Дир работят много скарани с географията - за тях всички села в София-област са "софийски". Най-често го забелязвам със селата около Своге. И тъй като живея точно в Негован, всеки път се чудя аз ли нещо съм зле, че не съм чувал някои от "софийските" села да са до София...

Полицаите заслужават награда !

Браво на полицията. Супер интересно е как са разбрали от кой точно магазин са купени бидоните, пък и от видеонаблюдението 1 месец назад да има записи. Най-вероятно и мобилните оператори са помогнали с хора които не са сиплатили сметките последния месец. Отделно са искали и справка кои мобилни номера са били в обхвата на клетката обслужваща местността. Каквото й да е, браво на криминалистите. Сега тези нека гният у панделата, дори и на 30 год. да ги осъдят те са по 40 така че живи едва ли ше излезат от там.

с обикаляне как

Еми аз живея в град който е 70-80 000 жители и такива бидони се продават само на 3 места .

Вероятно е имало от онези малките стикери, които лепят на стоката вериги като Бриколаж, Практикер, Баухаус и т.н.

Направо на дръвника, няма да ги хрантитум по панделите я. И двамата са доказали, че не стават за нищо.

може добре да лЕпят плочки!

не ги извикаш тогава да ти налепят плочките... може и лихвите на банките да обсъдите...

Може, може, и пансиона в централния ще им платя. Хехе само искам та им сложат по една железна топка на къс синджир за краката като от едно време. Не им трябва да се разхождат. Добри маистори трудно се намират за това им се мазниме и им казваме истории като на приятели. Като ги сприятеляваме се надяваме на по изгодна за нас цена а пък те ни сприятеляват да измъкнат повече пари. В този случай е било смъртоносна игра. Отдавна една от клетвите на шега беше " майстори да ти дойдат дано" сега придобива ново по зловещо значение. Мир на праха на загиналите, а на Пламен и Гошо много либов в пандела.