Динко от Ямбол предлага бедни и клошари да пазят границата

Да бъдат сформирани доброволчески отряди за охрана на границата, финансирани от държавата - това предлага ловеца на мигранти Динко Вълев от Ямбол.

Обратно в новината

Коментари - Динко от Ямбол предлага бедни и клошари да пазят границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С клошари нека запълнят парламента. Пак толкова "работа ще вършат", но поне няма да плюскат толкова.

Бедните и клошарите трудно ще ги събереш и впрегнеш. Основното, което важи за тях е, че живеят ден за ден, не се поддават на заръки и инструкции. И са крайно изолирани и саможиви.

БЪЛГАРИН: Накарай мълзеливият да работи- ще ти даде АКЪЛ! Динко, Динко.....

А д-р Радева ще им носи вода?

Бежанците като видят клошарите и ще им се прииска веднага да се върнат по родните си места.

Българската история има доста подобни тежки моменти,единият от които е нашествието на татарите-и тогава богатите и болярите са гледали себе си-също както сега и свинаря Ивайло повежда народна войска опълчение и спасява България, така ,че не оплювайте Динко ,а ми се обединете и кой с каквото може да помогне за опазването на границата защото политиците са купени ,имат американски паспорти и парите им са в чужди банки на тях не им пука за народа. О неразумний юроде...!

Едно време даваха трибуна на Атанаска от Павликени, сега па на тоя , та той тоя не е работил един ден през живота си а колко акъл има като предлага най податливите да охраняват границата. Малко ли са ония лакомите дето се наядоха и още ядът ми сега и по бедни от тях да ги сменят. Нещо не е в час. Изобщо мамата ни се..... може ли да се дава право на гласност на всеки който пожелае и всеки който направи някоя простотия вече е медийна звезда, сега очаквам да дават гласност и на оная фръцла от Благоевград Александра с пръстите щото и тя е много велика ама на снимки а на акъл и на работа не е нищо и тя!!!!! Държавата на връзкарите и неграмотниците!!!!! Всеки втори пише НЕЗНАМ и НЕМОГА слято!!!!

Тоя Динко, е по- просто от нас, и от бате Бойко ! Чукундури от Миньорово

"Динко от Ямбол предлага бедни и клошари да пазят границата"....Ми че то с тея заплати, това и сега си е факт!!!

ли мотика за тоя безделник ?

Това да предложиш клошар или просто някакъв подобен елемент да пази границата е просто конгениално.

Чета коментарите и си давам сметка защо ББ е на власт. Ами прост народ - слаба държава, то си е казано мнооого отдавна. Динко е едно друго просто момче с простички идеи, в които пробойните са толкова много, че не е истина. Дай на бедния власт и му гледай сеира, няма да можеш да го спреш да краде и да прави далавери. Това ще се случи в мига, в който бедни се сдобият с това, което въпросният Динко предлага, а именно властта да охраняват границата, защото няма тях кой да контролира и това е очеИЗвадно.

А всъщност ББ е на власт благодарение на Козяк и агентите на ФАЩ....Другото са подробности!

Но на Динко, просто, отвътре му е дадено! Чукондури от Миньорово

За прост, овчи народ състоящ се от динковци се полага някой прост чобанин да го води като Бочко.

Ако бяха динковци досега Тиквата и мафията да бяха удушени със свински опашки пред парламента!

Блажените са вярващите ... От тъпаци като този не очаквам нищо. Трябва и да знаеш какво искаш и за какво се бориш. Добре поне че има топки.

Я не се излагай "коко", Ивайло е бил цар (1277-1280) на този "прост, овчи народ". Сега, когато "белите якички" ни са КРАЛЕ, сме цъфнали и вързали. Обвинява се народа за дереджето му, но се премълчават или цензурират истинските причини водещи до това състояние на битието, ЗАЩОТО СЕ ПРАВИ УМИШЛЕНО-ЦЕЛЕНАСОЧЕНО.

Ти този селяндур ли ще сравняваш с цар Ивайло?

Браво ,Динко!Нека да се сформират отряди , пък полсе и на жълтите павета!!Да ги изтрепете като пилци подлогите на ФАЩ!!

Динко, ако вържеш Бойко, пет манде, за тебе ште гласуваме! Пенцйонерките

си назад с матриала..ми виж колко много клошари има в МВР..колко техни помагачи и ятаци. Чак сърбите поискаха европейска помощ.

Това ще е добро текстче за НПО-тата, г-н БОРИСОВ УКАЗ 2 НИЕ БОРИС ІІІ С БОЖИЯТА МИЛОСТ И НАРОДНАТА ВОЛЯ ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ Обявяваме на всички наши верно-поданици, че ХХІ обикновено Народно събрание през І-вата му редовна сесия, в 18 заседание, държано на 4 януари 1924 го., гласува и прие, Ние утвърдихме и утвърдяваме следния ЗАКОН за защита на държавата ------ Чл. 1. (Изменение от 16 март 1925 г.) Забраняват се всякакви организации, групи или техни поделения, които проповядват или подбуждат било към насилствено изменение на установения от Конституцията държавен и обществен строй, било към насилствено завземане на властта, или които за постигане на същите цели искат да си служат с престъпление, въоръжени акции, насилия или терористически действия. Също се забраняват и ония организации или групи, които с пари или други средства подпомагат по-горепосочените организации или групи. Чл. 2. (Изменение от 16 март 1925 г.) Който създава организации, групи или техни поделения, посочени в чл. 1 от тоя закон, или става член на такива организации, групи или поделения, се наказва: създателите и организаторите със строг тъмничен затвор, но не по-малко от 10 години и глоба от 50 000 до 500 000 лв., а членовете - със строг тъмничен затвор до 5 до 10 години и глоба от 50 000 до 200 000 лв.

Ъ ъ ъ и тва кво общо има с групите за охрана на границата ?

За БХК и др соросоидчета иде реч.... ЪХЪ

Димко иска внеговата банда само такива като него крадци, мързели и криминални престъпници....

Лесно е да се напише, че някой е крадец и престъпник, ето ти пример: Емил Джасим и Асен Генов са крадци и престъпници

Половината от тях са стигнали на тоя хал защото са мързеливи. Няма да ги накараш на работа.

Тошо! ходя в църква. съгласен... при умрячка, как е?има ли богати и бедни! ...беден човек в болницата за аутопсия и с шест човека на гробищата, а и ако няма средства и направо у градината, а що не и като придойде водата направо в реката и оттам незнайно къде да върви по водата ... както казваше по времето на бай Тошо Айшето. Виж като умре някой какви погребения ..., а като умре беден човек???... Динко !!! ДИНКО, нашите баби идвайки от войната СА минали по този път. именно затова нямаш моята подкрепа. все пак сега живеем в друг век Динко, хората тогава са били примитивни, ограничени за разлика от сега. не всички са били претършувани... това, което ви пиша е достоверно, а не измислица, както някои платени тролове правят.

че ще има омраза,тия от разни малоумни комитети какво предлагат ,да посрещнем добитъка с прегръдки ли.Омраза ,несъгласие ,непримиримост,нетърпимост,всичко каквото се сетите.не ги искаме тези чужди,омразни,далечни индивиди,които ще променят цивилизационния ни код.Все едно в дома на обесения ,да внесат въже,това сме ние в България.Мразим и не приемаме ислям,неграмотни,чужди примитиви от друго измерение.И това трябва ЯСНО да се знае.

ПРЕЗИДЕНТ!!! ПРЕЗИДЕНТ!!!

не че няма да отива на кочинката тук

TIREX

бозавият няма ли кой най накрая да му набие 1 кол ? то бива олигофрения ама тоя е шампион.

тук има доста платени мишки от бхк , които плюят по динко , защото им се обърква гнусния бизнес !

защо да носят парите на Запад - там им дават и пари и жилища плащат им ток, вода. Нямат данъци.

Навремето баща ми казваше - бедни са само пияниците, мързеливите и болните. Е, сега не може болни да пазят границата, или циганите - те не са болни , ама много, много мъзеливи.

ти , от кои си , от бг бизнесмени и трафиканти ли ??

Човека показа как се действа!

Имаме полиция ,армия , политици , съветници (всички ядът от държавната софра) и накрая един Динко който не винаги е прав ги слага в малкия си джоб !!! Къде е държавата ??? Кога имаш да даваш пари( на държавата) ти ги взимат с лихвите и ти губят времето (половин ден чакаш ред и ходиш от гише на гише).

държава няма , защото народ няма !

Браво, Динко, ти даваш пример на властта как да се мисли и действа. Защото ако оставим на тях, те ще разсипят България по бързата процедура. Вярно, с клошари и цигани трудно ще опазим границата, но ти каквото правиш е за пример. Не се предавай, бий ислямските скакалци, които нарушават свещената ни граница. България над всичко!

Абе, Динко, не се излагай така. Бедни как да е, но от клошари да чакаш да свършат работа няма как да стане. 90% от клошарите са такива по желание - не искат да живеят нормален живот, устройва ги да намират ценни неща в боклука. Все едно да предложиш цигани да работят - по-добре да краде 8 часа и да продаде плячката за 30лв, отколкото да работи 8 часа и да получи заплата 40лв.

много добре описваш клошарите , да не си израснал заедно с тях ! може би знаеш какво искат и за какво мечтаят , тези които не мислят денонощно какво да откраднат и как да ни предадат !?

давай Динко-България е с тебе. Стези акции може да се разреши и безработицата при циганите-като се включат на заплата в патрулирането и обискират за оръжие и айфони арабухите. Айфоните са главното оръжие на мигрантите защото по тях получават заповеди от ходжите и шейховете. Само след месец нито един арабин няма да пожелае да минава през БГ.

истинското българско общество трябва да намери начин да изрази пълната си подкрепа към подобни патриотични прояви , не заради друго , а защото става дума за нашето оцеляване и това на родителите ни и децата ни ! ако не се вземем ние в ръце , ислямистите ще ни вземат в техните си ръце и запада ще ни помогнат толкова , колкото помогнаха на сирийците и афганистанците !държавата си е наша и никой не може да ни лишава от правата ни за сметка на терористите !явно е , че управляващите не могат да се справят с бг престъпност , как ще се справят с хиляди терористи , като са загрижени само за собствената им сигурност , а не за нашата ?????

От сега да се знае тарифата: муджахидин- 500 евро муджахидин и жена му - 1000 евро муджахидин , жена и дете- 1200 евро Това само да минат, натам да се оправят с каналджийте

Направо да разположим циганските катуни по границата, а малко след тях да построим и 2ра ограда ... Друго предложение е на клошарите вместо пистолет да им се дава по туба ракия и да черпят пристигащите - откажат ли да пият, означава са фанатизирани ислямисти. Динко може да ограви и военно обучение за циганите и да ги изпраща доброволци в Афганистан, Ирак и Сирия. Деструктивните им сили ще сложат край на талибани, ислямисти и край магистралите ще стоят и помахват на камионите.

В българия медните лъжовни езици като горния гладни не са останали. А действителността е, че много от ровещите в кофите за смет са с висше образование: инженери, химици, филилози, неадаптирали се към новата реалност на либерален капитализъм с поклни и уклони в правилната посока. Това, може да се каже, са едни доста честни хора.

vasil

Неприятният факт е,че много голям дял от етн.българи сред тях са алкохолизирани.

Може предложението на Динко да не е най-добре изразено, но няма лошо по границата да отидат и доброволци - в някои държави има Национална гвардия. Не зная защо не се възстановят съществувалите в миналото доброволни органи за защита на държавата, в които да участват проверени млади хора. Вярно е, че ще има опити за подкупване, но не всеки се поддава - вярвам, че има хора, за които моралът е над мръсните пари, срещу които някои би продал Родината си.

Има си гранична полиция и военни за тази работа. Те много добре ще си я вършат, стига да не им пречат управниците, а реално да им помагат

Да, има гранична полиция, ОБАЧЕ ТЯ Е ЧАСТ ОТ ДАЛАВЕРАТА и с "чадърче" от Управниците... Това си е доходоносен бизнес на всички, които УЖ пазят от нелегални-терористи-агресори ( все млади мъже с GSM-и скъпи)??? Преди да се оградят всички държави, ДАЛАВЕРАТА БЕШЕ ПЕРФЕКТНА за тези ПРОДАЖНИ УЖ пазители и тези нелегални се ОТТИЧАХА, НО СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЗАГРАДЕНО И ЗАТВОРЕНО, а нашенските ДАЛАВЕРАДЖИИ продължават с трафикирането и резултата е ПЛАЧЕВЕН за Б-я, НАПЪЛНИХМЕ СЕ С ВЪШЛИВИ БЕЗПОЛЕЗНИ ПАРАЗИТИ, които остават у нас....и връщане за тях НЯМА ДА ИМА, помнете ми думите!!!

Ми те им помагат бе, г-н дървен философ! Я в служба Гранична полиция каква стройна система за разпределяне на взятките нагоре по веригата са си заформили! Просто си личи как момчетата най-долу мразят ония отгоре да им се бъркат, та да може да остава повече каймак за тях!

Какъвто и да е този човек...Той поне нещо прави!! А какво прави по въпроса, ГРОБ и власта, а?

Ем доброволчески, ем финансираниот държавата. Как става това. Динло що не си гледа АТВто и да не ръси мозък, чеи без това почти няма. Загубата на още ще е фатална

За богатия няма граници, дори е по-добре без тях, докато за бедния границите съществуват в пряк и преносен смисъл, ....да, те ще пазят границата срещу комат хлебец, но богатия да го вържиш пак ще избяга от там! Жалко е, но до там сме я докарали с това ниско ниво , не, не материално, за духовно говоря! А защо като влезеш в църква, няма богати и бедни ....!? Оставам отговорът на всеки от вас , уважаеми читатели...

Не би трябвало такъв човек да дава насока. За съжаление обаче нещата стигнаха до там, че това е допустимо и се харесва на народа.

А кой да дава насока...ти ли ? Като си толкова солидарен/а вземи си ги тези мангустани дето минават границата у вас да си отглеждаш :( Аз не желая такива навлеци да ми се разхождат наоколо....

Малко ще те разберат, прости са, наистина. Затова и Бойко си избират, искат да бъдат управлявани от прост човек, така са свикнали, нима Т.Живков беше по-умен, не и той си беше прост и необразован селянин. Така са свикнали и това си искат, затова и България загива, уви.

Унгария видяла от Динко!!! -ааааааа хахахаха....

Динко може да е патриот ама не е управленец. Беден, на място където се дават сериозни рушвети.....незнам как ще мине :)

Само Динко милее.

от бхк веднага ще му организират самоубийството , и те си пазят бизнеса !

Taka е най-евтино и ефикасно.

To 90% от клошарите са със сериозни психични отклонения.

аз ги виждам като резултат от фашистката политика на прехода и жертви на бг мафия !рядко се случва някой да превърти от добри социални условия , нали ??

Така е но, аз имам предвид състоянието им, а не причината.

Я па тоъ, ша варди бостаня с тиквите

Но не всички "горе" искат границата да се охранява както трябва. Ако искаха това- има безработни, млади пенсионери военни и полицаи. Възможности много, но желание за желязна охрана, само на ДУМИ...