Без журналисти и част от протестиращите на срещата в НС, Искрен Митев излъчи откъс

Напрежение още преди началото на разговорите, президентът на КТ "Подкртепа" обезверен за евентуален резултат

Обратно в новината

Коментари - Без журналисти и част от протестиращите на срещата в НС, Искрен Митев излъчи откъс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американският нахуйник Денков пак викал полиция да бият и плашат миньорите! За последните 1342 години българска държава, няма по-нагло, крадливо, продажно и некадърно правителство от правителството на мишката Денков и сополите от ПП и ДБ!!!! Кога най-после ще изметем и изринем веднъж завинаги тази гнусна фашистка пасмина от ПП и ДБ??? Колко още ще им търпим кражбите и безобразията на тия американски подлоги????

Тази от Възраждане се е облякла като проститутка.

Булекзит. Немедленно.

Оня Плъх нещастен Костя Копейкин руския кавал квичи като оноден чакал на Бакаджика а сол ташака му Ганчо Цончев се крие като пръдлив заек в люцерна и като говори си върти очите като котарак кога сере в сламата

Чудих се защо “протестиращите” отказват среща с Денков. А искат среща в НС. Снимката казва повече от хиляди думи. Когато копейките опитаха да яхнат земеделците буквално ги изхвърлиха, като радиоактивен руски отпадък. Жалко, че тези ги употребяват по този отвратителен начин. А те явно нямат нищо против. Човекът по средата е от ТЕЦ “Бобов дол” на Ковачки. Чудя се дали са предложили държавни субсидии за италиянския боклук. Ей така. Да ни тровят на двойна печалба.

Големият въпрос е Бойко защо не е на срещата?!? Да не го е привикала Галя?!?

Отишъл е да копа въглища, че ще спре тока.

Ученото си е учено! Да си копат с кеф въглища до 2038г, а после я доктори, я програмисти. Някои може и за депутати да се изучат. Ако те не могат, да инвестират в децата си.

За по малко от 72 заплати накуп не кандисвайте. Сега ви се е паднало.

С 72 заплати, всеки ще си отвори собствена централа.

Много искам за Коледа украсата по улиците да е от фашисти и предатели.

Копейките ли?

И вождът им продажният варненски мангал да е публично изтричан.

Стига си плашил хората,че няма да има ток бе пуяк продажен. Не ти се връзваме на акъла много отдавна. Просто НЕ СТАВЕАТЕ ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ. Пълни прошляци, нобразовани и неграмотни сте всичките там. Страх Ви е,че няма да си намерите работа никъде и никога така да седите и да бездействеате. Само едно ми е интересно...дали на края на месеца ще вземете заплатки, щото някак си не сте ги изработили. Да не говорим че докарахте и стотици левове загуби на други хора. Кой ще ги коменсира бе пуяк побелял,а? Не се сещам нещо...

Хората сега праят сливовата ракия берат лозата приготвят виното и гроздовата ракия Работа до гуша Печат чушки туршия колят пилета и мисирки Някакви руски кавали тръгнали пътища да затварят Утре тваря в Транзита бидоните със сливите и тръгвам да за казаня А да на спре някой с баджанака

Не бъркай миньора с жълтопаветник като теб, че ще ядеш мноооооогоооо бой.

Другари Запада пак на нахуяри

Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали тоже

Специалната руска операция срещу България няма да успее 1Защото даже и на Корниту сино е в Америка а не в Москва

Това и затова процента и на курнито увисна рязко надолу.

Ще пада,ли пак правителството?

Заробиха ни, Тока да бъде на Холандската борса, горивата пак на Холандската борса, житото на Холандската борса, а Холандия не ни иска в Шенген!!!! ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ БЪЛГАРИ????

България трябва да влезе в БРИКС Или ще изчезне. Сега сте под 5,5 милиона.

Да си затвориш последният печеливш отрасъл от икономиката , заради лицемерите от запад които ще те греят на вятър и ще те хранят със гнусни буболечки защото така било Устойчиво е повече от Престъпно - това е Геноцид.

Печеливш?

Политически протест! Изнудвачи!

Ганю няма да подкрепи тези сега. На ганю ще му вдигнат данъците, бензина ще стане 5 лв литъра, 1 кис мляко 5 лв, кило мясо 50 лв, чак тогава ганю масово ще скочи, след около година. Засега ганю мисли, че не го засяга.

Нали нямаше да се подновяват Концесиите на Американците Тецове-Марица Изток 1 и ТЕЦ 3 - заради Кръвисмучещите, Заробващи и изключително Неизгодни договори сключени от предишно продажно Българско Правителство., които по престъпен начин ОЩЕТЯВАТ всеки един Българин и пият от кръвчицата му като го задължават да изкупува Ел.Енергията им на цена с 400% по висока от реалната. Ето договорите на двата американски Теца 1 и 3 ИЗТИЧАТ и незабавно трябва да бъдат ПРЕКРАТЕНИ и закрити след като нашите управници са притиснати от Брюксел да отчитат Закриване на Мощности. Стачкуващите Българи трябва да изискат като точка първа в преговорите с Правителство - РАЗСЕКРЕТЯВАНЕ на Договорите за ТЕЦ Марица изток 1 и ТЕЦ Марица изток 3 и НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЯВАНЕТО ИМ поради това че те са НЕИЗГОДНИ за България а също и че те вече ИЗТИЧАТ. Българите нетрябва да чакат американците да пратят 30 000 души Окупационна девизия следващия месец разполагайки я край Ямбол защото нещата ще станат много по сложни. По отношение на срока за работа на ТЕЦ Марица изток 2, той трябва да се остави да работи до 2050 Година със леко допълнително подобрение ако е необходимо в очистващата инсталация. Китай, Индия, ГЕРМАНИЯ и други държави строят в момента Нови Мощности от въглищни Централи и те няма да ги закрият преди 2050 г. Така че срока за затваряне на ТЕЦ Марица изток 2 трябва да се корегира на 2050г. И още нещо: Да се включи към шесте искания на протестиращите - Ангажимент, Гласуване в Парламента РЕШЕНИЕ За започване изграждането на АЕЦ Белене като Заместваща мощност и влизането й в експлоатация преди затварянето на ТЕЦ Марица Изток 2 през 2038-2050. Да не се дават двата атомни реактори на украйна, а да се започне незабавното им монтиране в Белене, след толкова дългото им Отлагане. Ако случайно вече са пристигнали в Киев, Министъра който е подписал това безумие да АНУЛИРА Договора за продажбата/да оттегли подписа си и да прати екип за връщането им на площадката в Белене. ОСТАВКА на тази Сглобка от Национални Предатели.

А ти съгласен ли си да се уволнят първо всички руски кавали от държавна служба От Царя до Падаря

Синдикат и част от протестиращите, които били поканени от правителството не са допуснати от охраната....Преговори няма, само разовори без смисъл, като до сега

Кой уби Алексей Петров? Нали знаеш всичко и си най умния? Това е семпъл въпрос, няма как да не знаеш!

Скоро ще ти пораснат крила и фъъъър- горе По гнусно животно скоро няма да се роди и дано!

Какви иновации и зелени енергии бе? Ще откраднете 4 млрд, а народа ще стои на тъмно и гладни... В България отвсякъде ти предлагат кредит, хазарт и бонус, докато болници и училища се разпадат, а региони се обезлюдяват, заради дебеловратите апаши в парламента.

Подкрепям

Жалките тролове на ПиПи ДаеБъ са докарани на пожар под статията да пишат срещу Възраждане и да отклоняват темата от очевидното което се случва - Боко, Свинята и Сие ще се опитат чрез заплахи и подкупи да потушат недоволството на народа и д си спечелят още някой ден до изборите и докато успеят да откраднат парите от ПВУ. НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ!!! Всеки ден в който сглобката е начело на България е изгубен ден, пагубен ден за страната. За нула време тези нещастници оголиха армията откъм въоръжение, излъгаха земеделците и обрекоха на гибел стотици малки стопанства, не направиха нищо, за да спрат ужасяващата инфлация и растящите цени, а сега загробват последните работещи държавни предприятия реално без никакъв предтекст освен, че ще вземем едни пари и че така са наредили от Брюксел. Ами Брюксел да си шибат майката анално. Искам Брюксел да отиде и да забрани на Китай, Индия и САЩ да престанат да копаят въглища и да си ползват ТЕЦ-овете!!!

Начело с Искренчо.

Цончо е водач на лгбт парада. Все пак лиже на продажен варненски мангал.

Академика яко се е окопал като украинец в министерството също като тиквата по време на едни други протести

Заробиха ни, Тока да бъде на Холандската борса, горивата пак на Холандската борса, житото на Холандската борса, а Холандия не ни иска в Шенген!!!! ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ БЪЛГАРИ????

ㅤ

Ало, жълтопаветната шлака, Това, че вашите идоли и избраници ще гушнат едни кинти, съвсем не означава, че ще намажете и вие! Налягайте си парцалите, щото вятърът сериозно е задухал и този път е ураган!!!

Подкупите и заплахите се раздават на 4 очи.

Шишо, Боко, асена и ристето си искат 4 млрд да си разделят. Пука им за бг енергетиката и сметките на овцете

Цончо, вече Ана ли ти е партизанското име бе путьо?

Много ми харесва да гледам физиономията на Академика по телевизията ! Гледа като девственица, в чиято глава са само пищни оргии ! Айде, ако си млад, може да ти бъде простено с мотива, че не знаеш нищо от живота ! Но на стари години да правиш перверзни номера е прекалено ! Между другото, тоя тюфлек , тази година , навръх 24-ти май, пред Народния театър се блъсна в мен с мисълта, че трябва да му правя път !

Бай Ганьо на театър??????????????????????

Е да пада правителството

Денкоф трябва да яде бой. Само тога България ще се оправи

Хикимян, щяха да го пускат

Оставка !!!!

Протести, добре! Но подкрепа е червена изтривалка! Комунистическа подлога, А ето това е много зле за България!

Вън подметки те на посолството

Румен Радев има подготвени документи за Излизане на България от НАТО на 31.03.2024г. Те затова от управляващата ни мафия ще се опитат да го свалят от поста или поне да му премахнат функциите на Върховен Главнокомандуващ на Република България.

Какво пушиш. Юмручето не мой жена си да оправи ти от НАТО ще ни извежда. От мъж по чехъл революция не чакай

Дай да ги видим. Иначе, лошо за теб ...

Демократи от цяла България съединявайте се пред парламента. Да изринем краварите от обора !!!

Путьовците вън!!!

Човечеството се развива, не искаме да завещаем на поколенията след нас смъртоносен прах. Никой не е обещавал на никого осигурена работа до живот. Всеки, абсолютно всеки, носи отговорност за себе си и за своето семейство. Не може държавата или някой друг да се грижи за някои хора, защото така им харесва. Няма такъв филм.

Ми дишай бе. Заминавай насред полето и дишай колкото искаш. После си изкопай една землянка, запали си огън и живей както знаеш и можеш. Без интернет, без ток, без телефони, без магазини, без готова храна, без транспорт. И си дишай на воля. Дейба олигофрените зелени.

Мазниците да не ви излъжат

Защо без журналисти са преговорите ????? Няма как да стане искането на миньорите, ЗАЩОТО парите от ЕС за зелена енергия (фондовете) са разпределени от т.н. СГЛОБКА и тръгват към офшорките...

Защото така е демократично и евроатлантическо :-) Който е "ЗА" да има медии на срещата е путинист и рашист

Закривай “Протеста на кюмюрите”

Сглобката действа " под прикритие". Може и сега да ги залъжат. Галка

езултатите от протеста на енергетиците: - България ще загуби милиарди европейски пари, новите технологии няма да навлязат, въздуха ще се трови още много години, Z ще видят, че номера минава

И ходи да се хвърлиш от някоя скала...

А ти си заври руската тоалетна хартия наречена рубли там където слънце не огрява

Аз си завирам зорлем късия на мангала, не срещу рубли разбира се. Ама как пък плюя, а?

Интересно защо протестиращите не спрат тока за 2-3 седмици! Краварските прислужници тутакси са паднали "у киреча"..

После пускането е трудно , може да има куп аварии. Процеса е непрекъснат ! Пускането може да отнеме месец до пълен капацитет !

Още повече киреч. Така или иначе ще затварят централата през 2024. А след това спирането ще е безпредметно, защото сглобката ще е успяла да разруши достатъчно от индустрията а може би и от хората, и няма да има нужда от ток.

Чл1 ви на Конституцията на България ...Излизайте по улиците, овце, не чакайте да останете без ток или с ток на неплащаеми космически цени...

Космическите сметки за ток стават при работа на Въглищнити централи -- в момента работят на дотаций - това няма как да продължава. Бобов дол работи само за изност - а замърсява адски.

Излизане от фашисткия сатанински ЕС- НАТО и никви въглеродни измислени такси за милиарди, а само свобода и просперитет като в белите държави от Брикс

си учил Български език от телефана, май !?

Управляващата ни мафия в Парламента отново се опитва да постави под похлупак надигащите се за справедливост Българи. Оставка.