4-ма арестувани за дрон над Генералния щаб в Белград

Двама американски и двама украински граждани са задържани в Белград при опит да заснемат с помощта на дрон сградата на генералния щаб в Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - 4-ма арестувани за дрон над Генералния щаб в Белград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нужда от снайперисти, а ще има дронове, но вместо фото ще правят бум!!! Хем тихо, хем внезапно, хем "чисто" и трудно проследимо, пък и не могат да кажат кой е поръчителя!

Нетаняху, какво показваше вчера? Не бе ли от дрон над Израел? Неутрализират се при образовани военни сили! При орди не!

Че кога американците са искали каквото и да е разрешение, те и сателитите им си правят на всякъде това, което си искат с оправданието:- защита на американските интереси! Е понякога измислят и други мотиви, като разпространение на западната цивилизационна система, или се правят на ни лук яли, ни лук мирисали като им развеят някъде по света ос.аните гащи!

jingiby

Шпионирането сега става по електронен път, като целта е да се проникне в базата данни на противника, откъдето за секунди да се източи огромно количиство информация и тя да се дешифрира. Това със снимките на пиещите кафе чиновници в канцелариите на министерството от бръмчащ в центъра на Белград дрон е малко несериозно...

Заснели са мазилката на сградата. Мазилката, на която се крепи цялата сигурност на страната. Смешници.

Абсолютни глупости. Тия, четиримата, нямат нищо общо с което и да било разузнаване, та камо ли с ЦРУ! Хахахахаха! Май и сърбето ги тресе параноята! Че какво има да видят с тоя любителски дрон, Made in China? Тая сграда много по-удобно ще я разгледат от спътник, ако точно това им е притрябвало. В Гугъла я има с най-големи подробнисти! :))) Пък и ЦРУ кяакъв екип само са изпратили - двама американци и двама украинци, хахахаха! Само дето тия четиримата глупаци ще го отнесат, заради мерака на сърбето да се докарат пред рошняците.

Съмнявам се, че двама руснаци и двама иранци да речем, ако хвъркат с дронче над централата на ЦРУ, ще получат различно отношение. Не знам какво толкова се чудите на реакцията...

В случая със сигурност става дума за административно нарушение. Но нали трябва от мухата да се направи слон. Тъпотия.

Това шпионски дрон ли е бил? Щото звучи малоумно с дрон около сградата. Всеки може да ги види и да ги чуе? Да не би просто да са си летяли и сърбите да се престарават?

Добре дошли комундета тъдява

Тито,за твое сведение,винаги е ИМАЛ ЧЕСТ. В отличие от теб,клоун!

представете си сръбски дрон над пентагона и воя на американците .

след ,,ракетата,, на 11.09 много ги е страх от ,,приятелския огън,,...!!!

След 2 дни Лавров е в Сърбия. Трябва да има информационна война а както винаги дир.бг е на гребена яхнал руската страна.

с това потвръждаваш че ,,дронът,, не е бил случаен...!!!

дирника е проамерикански и особено протурски

"Двама американски и двама украински граждани... " абе американците не се занимават с нищо незаконно! Нито шпионаж, нито хакерски атаки... САМО РУСНАЦИТЕ И ПУТИН в света са черни овце. - хахахахааа САЩ са идеалната демокрация и модел за света - светъл пример за подражание, миролюбци и хуманисти!

а за укрите-бандеровци просто нищо няма да казвам!

на запад ,,глупаците,, работят по четирима... за да няма ,,любовен,, триъгълник...!!!

Тия с дрона сигурно са македонци и тайно гледат дали са включени в картата на НОВА ЮГОСЛАВИЯ.

ние нямаме нужда от ,,дронове,,...??? имаме си ,,ушко,,...!!!

Той "ушко" нещо много мълчалив го раздава след "закуската" с протестантите при Тръмп...!!! :::))) Сигур устенцата му са още пълни с "бяло сладко"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Още преди 50 години американците можеха да четат регистрационните табели на колите от спътник.

Вечерно!!! А, аз се чудя, как 1979 година, видяха как Брежнев и Форд се прегръщат на СЪВЕТСКО - АФГАНИСТАНСКАТА ГРАНИЦА.

А сърбите как бият чужбинските престъпници. Питайте българските крадци, имали късмета да лежат в сръбски арест!

Алооо модератора! Ти български език разбираш ли? Противообществени прояви? Ако сръбското правителство осъди на смърт чрез обесване 4ма за шпионаж, как това е противообществена проява бе третокласници? А вземете го завършете това основно училище вече, че хептен за резил ставате....

веднага, че ще останат вън от ЕС, т.е. при Путин ))):

Ами на сърбите май им беше малко и не са ги опознали достатъчно тези военопрестъпници , че сега даже говорят за влизане в ЕС и НАТО !?

тия сърби,не разбират ,че американците искат да санират сградата и затова правят снимки!!как ще влязат в нато и ес без саниран генерален щаб ?!

И аз това си помислих, докато четях редовете в статията. Да са живи и здрави братята сръби, те знаят как да се оправят с тая измет.

задържани са двама американци и две украинки...та дааам Шпионски скандал! хахахаха Щирилиц

и защо им е да снимат сградата с дрон? Свършиха спътниците и самолетите и високите сгради в околността ли? ;) Май някой го гони параноята? Да не се окаже, че някакви хлапета са си играли с китайско дронче, а сръбската полиция си играе на геополитика.

И тези хлапета случайно се оказват пълнолетни Американски и Украински граждани... Хай сиктир. Сателита не може да даде детайлите, които може да извадиш със съвременен дрон.

Викаш заради уж "ирански" дрон Израел осъществява удари от въздуха в трета държава, без де факто каквито и да е доказателства. Сърбия хваща 4ма лешпера на място, двама от САЩ и двама от Украйна, но трябва да ги пусне? Ти верно си егати малоумника....

прав си Сега се замислих и вече звучи доста по-логично. 4ма лешпера 2ма американци и 2 украинки с дрон заснемат сградата Дронът вдига шум мамата си е...светят лампички, вижда се отдалеч..Даа, това е нова шпионска техника. И ситуацията според теб е аналогична със: ирански военен дрон, който е свален на израелска територия с ПВО. Мда и после аз съм малоумника ;) Обзалагм се, че "лешперите" ще се разминат с няколко денонощия и глоба, че са карали хвърчипляктор, където не е трябвало! Или очакваш "шпионски скандал"??? Май някой яко го гони параноята.

Да ги оставят в ареста при сръбските криминалци за една нощ, а след това на следствие....

А израелците какъв джангър вдигнаха за един дрон! Та самолети, та бомби, та заплахи.

Те са искали да видят при какви социални условия работят и живеят сръбските военни и с какво ще могат да помогнат. Съвсем безкористно и единствено водени от хуманни подбуди. Може би служители на някоя хуманитарна, неправителствена организация.

Само така - смело! Ако това беше Пентагона в САЩ, тези лешпери вече щяха да бъдат застреляни.