Коментари - ИД призова да се избият белгийските полицаи и семействата им | dnes.dir.bg
назад

ИД призова да се избият белгийските полицаи и семействата им

Белгийските полицаи са получили заплахи от терористичната групировка "Ислямска държава", която призовава да бъдат избити заедно с техните семейства.

Обратно в новината

Коментари - ИД призова да се избият белгийските полицаи и семействата им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има само една единствена мярка за сигурност: Мюслите - вън от Европа!

И като са се завърнали защо не са в пандиза.Да не би да са ходили там на коледна ваканция

"През 1996 г. той е бил обвинен в терористични действия заради пукането на гумите на автомобил. " Ами то какво излезе - ние сме най-терористичната нация...

Време е да им застанем по-твърдо на резаците и да започнем да им намаляваме бройката в геометрична прогресия всеки ден...с всички научни и рутинни методи! Само за 20 години ще се усети отсъствието им!

Звучи радикално, но не и християнски.

Така е, колега! Но Вие сам казахте - агресия не, но защита на родината с меч в ръка - да!

Ние имаме право на самозащита, но не и на агресия. Има много начини да се подходи към мюсюлманите, защото повечето от тях, дори не знаят за какво иде реч в исляма, но по този начин да се говори и да се действа е недопустимо и антихристиянско.

Наистина много начини, но най-добре е заднишком???

И твоите деца да бъдат в първата редица на фронтовата линия!

Ако не знаете, 30 процента от Брюксел изповядва ислям. Нищо че е столицата на европейския съюз. Цели квартали тук са населени само с турци, мароконци, северо африканци, които са като нашите цигани, но доста по войствени. Обикновените белгийски въобще не стъпва там. Навремето са ги внасяли като френско говорящи и гласуващи хора, очаквайки че лесно ще се интегрират, но нещата в момента са направо извънконтрол.

Храних се с турски дюнери и след 2 дни бях много зле! Едва се оправих за 2 месеца с много билки, спорт и гладуване. Колегите ми също бяха здравословно съсипани. Става нещо с тези храни от мюсулмани! Тровят ни преднамерено! Повече никакви храни от друговерци!

Не така, приятелю! ТОЙ каза, че дюнерджиите са нашата защита от ислямски атаки Във връзка със събитията от последните дни, ще трябва да бъдат прекратени всякакви диети и засилена консумацията на дюнери!

А кво ще стане, ако белгийските полицаи подемат почина на американските си колеги .....

Колко демократично,колко хуманно - да се избият заедно със семействата им! После колко хуманна религия е ислямът! Хайде сега,соросоиди и НПО активисти,слагайте минуси :-)

Няма ли християни-будисти-протестанти- и пр. изроди? Във всички религии ги има, има и в средите на невярващите.

Но в една конкретна религия са прекалено много

християни-будисти-протестанти- и пр. са изроди ВЪПРЕКИ религията, която претендират, че изповядват. терористите са изроди ТОЧНО заради буквалното възприемане на религиозните си текстове от корана...

За тези животни,си абсолютно прав!! Трябва обаче,да внимаваме с кометнарите и да не слагаме всички мюсюлмани под общ знаменател,защото ще обърнем срещу нас мюсюлмани които са смъртни врагове на радикалистите!! Решението,е да помогнем на шиитските движения да се справят на място с радикалистите!! Ама,едни идиоти вместо да им помогнат,искат да ги бомбардират........

БРЦК

"През 1996 г. той е бил обвинен в терористични действия заради пукането на гумите на автомобил." А тука за крадене на релси обвиняват машиниста на дерайлиралия влак !

Еврогейците, видяхте ли до къде води толерирането на простотията и глупостта и масовото и насаждане. ТО за вас цхе е удобна е ясно, ама не само вие се възползвате. Религия и фанатици има там, където има глупави и малограмотни индивиди, на които някой трябва да им чете и тълкува писаното, а ако е коран е особено лесно. Ислямът поощрява глупотота, липсата на образование и мързела.

ДОКЪДЕ ВОДИ ТОЛЕРИРАНЕТО ЛИ - ЕМИ НАПРИМЕР ЕДИНИЯ ОТ ПОЛИЦАЙТЕ КОЙТО ЗАГИНА БЕШЕ МЮСЮЛМАНИН.. В ХРАНИТЕЛНИЯ МАГАЗИН КОЙТО БЯХА ВЗЕТИ ЗАЛОЖНИЦИ РАБОТНИКА КОЙТО СПАСИ МНОГО ХОРА СЪЩО БЕШЕ МЮСЮЛМАНИН..... ЯВНО ЧЕ ТОЛЕРИРАНЕТО ИМА ЕФЕКТ И ХОРАТА НЕ СА ЖИВОТНИ, А ТАКИВА ГРОЗНИ ДЕЯНИЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ОТ ИДИОТИ НА КОИТО САМО ОМРАЗАТА ИМ Е ОСТАНАЛА... ВСЪЩНОСТ ДОРИ И ТИ СЕГА ПИШЕШ С ОМРАЗА И СЕ ОПИТВАШ ДА НАСАЖДАШ ТАКАВА.......

Страхотна логика, ето ти една друга - ако вместо мюсюлмани имигранти имаше китайци изобщо нямаше да се стига до атентат;) Толерирането на "нетолерантни " религии, философии и политически течения е пълна глупост !

аз какво ти написах - толерира се глупостта и идиотизма, а на такава пова виреят всякякви малоумни идеи, като почнеш от фашизъм и стигнеш до радикален ислям. когато човек е глупав лесно се манипулира, което е удобно за т.н. господари на света, но явно не само за тях, а и за какндидат господарите. Ама май е трудно да ти се обясни, нямаш място в главата за втора теза, освен програмираната ти.

Шило

Грозна работа. Дано да не става.

Абе джагалите са едно от най-страхливото племе на земята. Съберете ги на един стадион, с три-четиро леки картечници ги оправете. Останлите няколко милярда ще почнат да ядът сланина и да и викат "турско сирене".

Добре. Ще ги съберат. Ти ще застанеш ли зад картечницата?

Добре де, тук немалко форумци твърдят, че идилците са терористи, контролирани от САЩ, за да дестабилизират Европейския съюз. Също твърдят, че кризата в Сирия и Ирак е предизвикана от САЩ, за да се насочи неудържим бежански поток към Европа - пак със същата цел, тя да се дестабилизира и от конкурент да се върне в положението на марионетка на Щатите. Други форумци твърдят, че зад сегашните терористични действия на ИД стои Русия, която се била съюзила с тях и ги насочва срещу Европа, за да отклони вниманието от Украйна, Крим и Донбас. Всичко това звучи правдоподобно, но не е подкрепено с нито един факт. Правдоподобни са, но дори не са и "обосновани предположения". Тогава?

Шило

Защо трябва да има конспирация? Просто сунитите си искат ислямска държава. Каквато имат шиитите- Иран. Само че, едва ли ще ги огрее. По-скоро ще си намерят "девствениците"

Сунитите си имат държави, не една и не две

БРЦК

Снимката на Джон МакКейн с лидера на ИДИЛ не е ли факт ? А това ,че бригади въоръжени от САЩ за борба срещу АСАД сега се бият за ИДИЛ , не е ли факт ? Щото си признаха вече сами ...

Ами така е- не знаят,знаят за исляма това ,което им каже имамът,ходжата,приятелите,градската легенда,салафитите-саудити при поклонението до Мека -Коранът винаги е само на староарабски,забранено е да се превежда и да се чете на други езици,именно това е основният аргумент на Ататюрк за светската държава,политическият ислям винаги ще бъде доминиран от шейховете на арабите поради езиковото предимство.Великите мъдреци на исляма-суфитите са прогонени в периферията и нямат влияние върху днешните млади мюсюлмани

Факт! Ако знаеха какво пише в корана (наместо да наизустяват фрази, чието значение не знаят), едва ли щяха да бъдат последователи на мохамед.

когато моят човек отиде на работа в сауди арабия на втората седмица вече му бяха намерили корана на английски и руски. след като обяснил, че не фаща ни английския ни руския, му го намерили на сръбски, а малко по-късно са му го подарили на български... макар и да не го е чел още си го пази, вече 10 години, за спомен...

Не мога да разбера, как така ги пускат обратно в Белгия, след като са ходили да се бият на страната на ИД?

А така, да си дойдем на "религията на мира". Имаше една карикатура на мохамед, която гласеше: "Или спрете да говорите, че исляма не е миролюбива религия, или ще ви избием всичките".

Барак, Меркел, Оланд и Порошенко дали са шърлита. Също Бойко и Роско, и те ли са шърлита ??? А един беше написал, че Шърли произлизало от шърлатанин ...

Упс, още съобщения от борците за свобода и против фашизма. Скоро и руските антифашисти от Донбас ще призоват да бъдат избити до крак украинците. Но накрая май ще бъдат избити други.

ИМАШЕ ЕДИН АРАБИН В ХОЛАНДИЯ - РАБОТЕШЕ КАТО ПРЕВОДАЧ В ПОЛИЦИЯТА И ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ИМАШЕ ЧАСТНО БЮРО ПО ТРУДА ЧРЕЗ КОЕТО НАЕМАШЕ НЕЛЕГАЛНИ РАБОТНИЦИ ЗА ЧЕРНА И ТЕЖКА РАБОТА СЪС ФАЛШИВИ ПАСПОРТИ ОТВСЯКЪДЕ - АРАБИ , БЪЛГАРИ , ТУРЦИ , КЮЕДИ , ЧЕРНИ .. :))))

Стига бе, най-мирната религия! Те не знаят какво ги е учил Мохамед! Те са гладни и/ или отритнати, и си мислят, че ги е учил да следват Корана! А той всъщност им е казал да не правят както пише в Корана! Нахранете ги, напойте ги, дайте им жените и къщите си, и те ще ви благодарят и ще се успокоят!

НЕМА МИРНА РЕЛИГИЯ.....

Но и атеизма не е "мирен" :)

i_iskren@mail.bg

Има и тя е само една - религията на вярата на последователите на Христос. За разлика от мохамед, Христос не е убил нито един човек.

Решението на проблема,е едно!!!! Нови клетки в зоопаркове навсякъде в света,с надпис:- Имунизиран от морал Дебил Имащ Лайна в главата.... Смятан за изчезнал,кръвожаден вид,забравен и ингориран от еволюцията!!!! Във клетките,да присъстват за разнообразие и едни управляващи,като-примерно-френските,които са от най върлите защитници,на бомбардирането на Асад!!!!! До тях като гид,Дьо ТЪПАН,да обяснява на посетителите,че това са "гнилите ябълки"управляващи Франция.......

Изрод!

Приятно ми е,ИНФОРМАТОР!!! А,фамилното ти??

Комуноида от какъвто и произход да е пълно зомби,той само мрази всички които не мислят като него и не следват "великата идея на ленин за равенство" само,че в мизерията....а комуноидните велможи да си живуркат като царчета и да се наследяват като тях......това е тяхото разбиране за равенство и братство....достатъчно дълго им дохме попарата сега е време вече и те да опитат от нашата

Ти,кално човече с лингвистични възможности и знания,равняващи се на тези на водорасло-ИДИЛ ли защитаваш?? А боклук?? Който е срещу ИДИЛ,комунист ли е бе мекотело??

Минусите,с кое по-точно не сте съгласни? С това,че животните на ИДИЛ са за клетките в зоопарка,или че там трябва да присъстват и тези които искат да бомбардират Асад???

Не се ядосвай. Просто някои хора не осъзнават колко си прав. Замъглен разум имат - но и те не са виновни за неразвитото си мислене. Някои просто се раждат слепи.

Крайно време е Цацаров да разпореди наказателни производства срещу нелегалните в България, а провителство да обяви ЗАТВАРЯНЕ на границата за БЕЖАНЦИ!!! Няма капацитет и толкова! Достатъчно сме приели. вероятно са повече от 10000.

А-а, не така ! Европа ще ни порицае....................................... Тука може да идват ,не и в Зап.Европа. Га ядоха кифтетата от колониите, не рИваха............................

Ян Ямбон заяви, че "напоследък" в Белгия не е бил предотвратяван никакъв терористичен акт... Моля, прилича ми на това че изобщо досега не сте предотвратявали такива !!!

баси и терориста е този печатар, запалил телефонна кабинка и спукал гумите на автомобил

половината от Брюксел особено южната част е нежелателно през деня да се посещава от бели европейци, в Антверпен е подобна ситуацията, а през тъмната част на денонощието е кошмар.Същото е и в големите английски градове - квартали където европейците се осмеляват да минат и то само през деня с автомобил. Гл. седалища на ЕС и на нато! в Брюксел донякъде предпазват белгийците от масов терор.

Западът призна Косово. Сръбска територия с размножени на нея шиптъри. Станаха мнозинство.Западът без санкции от ООН ги призна само с решение на парламента, без референдум. Сега робите от колониите им се размножиха и по същия начин ще ги превземат. Това е то ! Експлоатираха колонии 1000 години.В момента робите си отмъщават.Превземат ги со курец.

Какво ли още трябва да се случи, за да се разбере, че е в ход план за съсипване на Европа. Част от плана е подмяната на изконните християнски ценности с някакви "европейски" и "демократични" "ценности", които допускат еднополови бракове и грозни демонстрации на хомосексуалността.

Политиката на Барак и Меркел, Оланд ... и другите европейски прислужници, доведоха нещата до настоящата безизходица. Страх и несигурност ...

KНещо ми подсказва ,че Европа, а и България се тресат от страх. И с основание. Участието в измислени коалиции на желаещите, се оказва опасно занимание. Кербала, Мосул и Елепо се местят на Запад,Бавно но сигурно.

Тия чалмосаните и увитите в чаршафи няма ли кой да ги озапти? Дошли от майната си и искат да се налага?! Че къде се намирате вие? Я си стойте там по пустините, баирите и пущинаците... онождайте се с козите и не стъпвайте в Европа, щом не ви харесва... Тъпанари такива!

ЧАЛМОСАНИТЕ КАКТО И БУЛГАРИСТАНЦИТЕ МИЯТ ТОАЛЕТНИТЕ , ЧИНИИТЕ И СЪБИРАТ БОКЛУКА НА БЕЛИТЕ ..... ВСИЧКОТО ЧЕРНИ РАБОТИ В ЕС СА ЗА ТЯХ ... ЩОТО БЕЛИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГИ БАЧКАТ ...

Ти къде миеш чинии, в Детройт ли?

Няма лошо :)

Кажи кой ти даде информация, че чалмосаните стоят за хората с маските?

Абе къде са плъховете-антибългари от Хелзинския комитет.Скриха се в миша дупка!!Няма ли да вземат отношение...няма ли да протестират за ,,брутално,, убитите атентатори...няма ли да ни поучат на нещо...

В интернет всеки може да бъде какъвто поиска. Забележителното е, че повечето предпочитат да бъдат идиоти.

Защо го няма и Плевнелиев ??? Под коя маса се е скрил ???

Умньо, върни се на темата за Полша и Украйна, там имаш зададен въпрос за конституцията на Украйна, вземи отговори, а не се разлагай по други теми!

СЪОТНОШЕНИЕТО БЯЛ - ЦВЕТЕН ВЪВ СИЛОВИТЕ , ОБЩИНСКИТЕ И ПРОЧИЕ СТРУКТУРИ В ЕС Е КЪМ 100 :1 ... А СЪОТНОШЕНИЕТО БЯЛ - ЦВЕТЕН СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО Е 100 :15-18 ... ... МНОГО Е ЯСНО ЧЕ ЩЕ ИМА КОНФЛИКТ .... САМО ПО-ЛОШО ЩЕ СТАВА ...

Белгийско Конго, Белгийска Гвиана. Добър ден !

Ти жив негър надали си виждал , смени си ника на "Можайск" интернационалисте :)

А дали е вярно въобще, никой не знае! Колкото е вярно, че маскираните са ислямисти!

Много е важно да ни информирате за заплахите в Брюксел, а да пропускате "маловажни" новини, като назначаването отново, на уволненият за корупция велизар стоилов и кражбата на джип Х6 на племенника на мутрата борисов - някакво лекенце близко до премиера с кола за 200 бона е съвсев нормално и демократично в България - нали журналя продажна и покорна ?

Не само си ЛУЗЕР ами пълен комплексар......живей си с комплекса и бъди щастлив да си никой и да си незабелижим

Това му се дума, "масова психоза". Благодарим, мили задокеански братя, за челния опит в производството на горепосоченото.

Изненадващо за ЕС убийствата и заканите за убийства на религиозна основа не спират. Време е ЕС да осъзнае ,че всеки който се присъедини за джихад ще пъде приет от ИДИЛ и Ал Кайда като свой, а това означава че всеки един такъв е военен пестъпник, а не терорист. Погледнете резолюцията на ООН за ИДИЛ. Те водят война, а вие ги търсите за да ги съдите...

По сведения на полицията в датския град Одензее, членовете на най-голямата мюсюлманска общност в Дания, която се намира във Волсмьосе на остров Фюн, са започнали насилствено да прогонват местните жители. Мигрантите от ислямски страни целенасочено извършват престъпления само против датчаните, за да ги принудят да напуснат острова. Остров Фюн, наречен някога от Ханс-Кристиян Андерсен Градината на Дания, изглежда ще престане да бъде такава градина за самите датчани, пише сайтът BT.dk. Имигрантите-мюсюлмани, които вече трайно са се установили да живеят тук, активно изтласкват местните жители, като използват насилие. Ако вашата фамилия е Хансен или Нилсен и живеете в Одензее, особено в района Волсмьосе, рискът да бъдете ограбен е няколко пъти по-голям отколкото, ако се казвате Хасан или Али.

- Грабежите на етнически датчани се засилиха особено през последните няколко месеца разказва офицер от полицията в Одензее, който моли да не се споменава името му, за да не бъде уволнен. В този процес изглежда има расистки мотиви. Резултатът от зачестилите престъпления срещу местните жители е, че вече коренните островитяни започнаха да напускат родния си край. През последните 4 месеца официално регистрирахме около 150 грабежа, 90% от които са извършени срещу етнически датчани. Мнозина млади престъпници открито признават, че искат да направят Вольмьосе само свой. Миналата година имахме случай, когато едно датско семейство беше подложено на вандализъм и грабежи по няколко пъти седмично, докато накрая си натовари багажа на камион и напусна дома си. Всъщност, повечето грабежи изглеждат като вандализъм и тероризъм и напомнят отмъщение или заплаха.

за насърчаване на циганските престъпления над българи в смесените райони. Да ви е живо и здраво ДПСто.

Циганските престъпления са си цигански. Не споря с теб, както и не споря че с бездействието си държавата ги насърчава. Но представи си какво ще стане ако освен нашите цигани ни се обесят на вратовете още някакви от другаде!!!

Нема страшно! Да загасват светлините на катедралите, та да изпъкнат тези на джамиите. И да спрятат антиксенофобски митинги. Само това ще помогне. А... забравих - и да отворят широко европейските граници за "бежанци" от Африка и Азия.

Уж, се знае ,че 350 джихадисти се сражавали за ИД и сега се завърнали в Белгия. Ами като ги знаят , защо не си ги приберат на "топло"?

Наздраве на редакцията, че се залаших и аз.

"350-те белгийски джихадисти, заминали на фронта в Сирия, вече са се завърнали"? Е, и какво - искате да останат без работа ли? Пък са си и ваши - така че, хайде моля, интегрирайте си ги и ги очовечете, нали сте "спецове" по въпроса! Ако пък евентуално успеете, ще ви пратим и от нас десетина хиляди като подарък...ей-така, безплатно!

Ами като нямат бандеровци и джихадистите вършат работа.