Атентаторът от Бургас е бил в Пловдив преди 5 г.?

Атентаторът от летището в Бургас е влизал в страната ни преди 5 години със същата фалшива шофьорска книжка, като е бил в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от Бургас е бил в Пловдив преди 5 г.? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако наистина терориста е говорил с френски акцент значи е бил двойкаджия в училище защото както се вижда от фалшвата му шофьорска кника не знае как се пише Жак на френски, а освен това и Филип.

седмица след атентата разследващите атентата балгарски папеши още не могат да установят кои и какав е предполагаемiя атентатор. а и'м се плащат тласти заплати на тези дембели с килиино комунистическо образование от агентурното дс школо в симеоново и академиите в москва.

Pesho

да не се окаже накой батман антисемит. че тогава израелците ще се окажат в обкръжение.

Значи знаят кой е....

няма как да е регистрирана тази книжка във системата без паспорт или лична карта(към нея) на летище,да му пишат акт....а както се казва за друг документ не се говори тази новина е за 1ви клас срам!!!!

Този и в Павликени съм го виждал, беше се наредил на опашка за кисело мляко

Такива книжки се издават от интернет. Сайта работеше в сащ до преди няколко години, но ги разкриха и ги арестуваха-в канада. Това, което прави веднага впечатление, е че книжката е издадена от един щат, а адреса на човека е в друг щат - такова нещо няма в сащ-трябва да докажеш, че живееш в щата където ти се издава книжката. Атентатора е поемал голям риск да бъде разкрит и вероятно за това е използвал този документ само в БГ, щото нашите полицаи разбират само от нашите документи и оказа се, че и министрите знаят толкова. Направо се чудя на тъпотата на управниците в БГ-да се смееш ли , да плачеш ли? ...

Аз пък съм абсолютно сигурен, че УСА политиците са много запознати с реда на издаване на книжки в БГ. Да се смее ли човек на това или да плаче? Когато човек реши да поплюе, винаги намира цел.

АКО СПРА ДА ГИ ЛЪЖА , ЩЕ СПРАТ ДА МИ ВЯРВАТ-Б.Б.

Атантаторът говорил английски със френски акцент - елементарно Уотсън - гадът е алжирец.

А защо пък не французин или канадец, а Шерлок?

Бойковците си измислят историйки, за да имитират дейност. Загелпиха се в собствените си измишльотини. Цвъцко вече изгуби самоконтрол.

А бе какво го направихте този човек,ако случайно чуе,и той няма вече да си спомни от къде е и от къде е дошъл.Абе такава простотия никъде НЯМА.

тези от правителството за какви ни вземат

Много ми е интересно как са установили, че е влязъл с тази шоф. книжка след, като на границата признават само паспорт за чужди граждани и никой не ти иска или регистрира други документи

Gdpr

Еми ясно е. В един момент САЩ са ни превърнали в губерния и за американците у нас важат американските закони.

Ако имахме визи за САЩ, както те имат за нас, такива елементи нямаще как да си влизат свободно!

ТРЯБВАЛО Е ОЩЕ 10 ПЪТИ ДА ВЛЕЗЕ В СТРАНАТА, ЗАЩОТО СА МНОГО ДОБРИ БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ, ОСОБЕННО ПО МИТНИЦИТЕ, КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ!!!!!!!!1

1. При сравнение на снимката на камикадзето с ДНК проба от неговите останки, се оказало че снимката и ДНК-то съвпадат и са на един и същи човек. 2. По останките на атентарора можело да се съди, че бил с лека умствена изостаналост. ИЗВОД: Атентаторът е посещавал Пловдив преди 5 години със същата шофьорска книжка, но не са го засекли службите. Бил е с фалшиво ДНК и не е съвпадал със снимката! Установената лека умствена изостаналост предполага, че той може да членува в ГЕРБ или да е депутат. ИЗВОД 2: Станишев, и с перука те разпознахме, мишок такъв!

Тоя Цвъцко хептен ни взима за будали. КАК СЕ ВЛИЗА В БЪЛГАРИЯ САМО С ШОФЬОРСКА КНИЖКА??? Какво ми плещи за Шенген, като още не сме в Шенген? Кво се прави на идиот? Трябва ли да обяснявам точно на шефа на МВР, че в България се влиза или с лична карта, издадена от страна член на ЕС плюс Швейцария и Норвегия, или с международен паспорт. Каква шофьорска книжка и какъв Шенген? Аман от тъпи милиционери!

Аре коментирайте това дето пише - никъде не е казано че е влязъл с книжка а че преди 5 г. е бил в Пловдив и явно я е използвал (аз предполагам че пак за наемане на кола)

Атентаторът от летището в Бургас Е ВЛИЗАЛ в страната ни преди 5 години със същата фалшива шофьорска книжка, като е бил в Пловдив. Според теб НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ как е влизал атентаторът и къде е бил???

Скоро,съвсем скоро ще научим,че атентатора е дошъл от космоса и са играли казачок с физкултърника.