Расте броят на жертвите на стрелеца от Лиеж

Бебе на 17 месеца почина от раните, получени при безразборната стрелба, която откри мъж на автобусна спирка на оживен площад в белгийския град Лиеж. В имот на нападателя бе открита мъртва жена. 123-ма са ранените при нападението.

Обратно в новината

Коментари - Расте броят на жертвите на стрелеца от Лиеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взривил се и после за всеки случай си пуснал един куршум в главата. Няма начин да не го е направил!

Какъвто и да е по националност! Имал 20 сблъсъка с белгийското правосъдие! И е оставен на свобода! За да свърши и 21-вото деяние! Нека сега, някой еврочиновник да коментира правораздавателната система в България, престъпността и корупцията!

Да си прост не е лесно.Питаш за жертви мюсюлмани а само в един Ирак са над милион.Освен това само умствено изостанало същество може да реши,че произхода означава и религиозна принадлежност.Сред мароканците има християни,атеисти и прочие.Но едва ли ще схванеш за какво иде реч.

jizast

Ами умнико, дай да се обзаложим какъв по религия е този твой хубавец, за който така разгорещено се плюнчиш.... Ей тъпотията по хората ходи. Къде тръгна с Ирак и кой фанатизиран християнин ги изби бе Иванчо....Извади си главата от задника, дано малко да ти се поизяснят нещата...

Пърдуне муа, Вийй тук кът билгиец ли съ пинявите, или май-май просто мразите чалмалийте, както ги наричате, очевидно имайки някакъв страх от персите, и въобще сте доста объркан. Отидете да се молите всичко да се размине, без да се наложи вий да си навирате главата в собствения изход

Човека има 20 срещи с полицията.Той не е мюсюлманин,защото мюсюлманин е човек ,който спазва определени закони в които са и 10 божи заповеди.След това той пише на приятелката си,не като Брайвик ,който ясно обясни целта и мотивите си.Трето ,наистина ,ако си живял ,ще разбереш ,какво нещо е пропагандата.Всяко стадо си има мърша.

jizast

Хахаха...не бил мюсюлманин щото не спазвал божиите заповеди....ей глупостта не се свърши на тази земя. Ако беше чел корана щеше да знаеш колко човеконенавистна е тази книжка. Талибаните педофили и те ли не са мюсюлмани, или пък фанатиците терористи с боен вик "аллах е велик"... Скудоумието е основна характеристика при някой хора явно...

Чела съм и Корана и Библията и Тората.Да човека гледа марихуана и не спазва божите заповеди -Той не е мюсюлманин.В Корана пише-ако убиеш ,човек все едно си убил целия свят,ако спасиш човек -все едно си спасил целия свят.Торкемада ,не е Исус и независимо от фанатизма-прочетете си постовете,този човек не е мюсюлмани,той е криминално проявен.Той е имал асоциално поведение и преди стрелбата.Човек използва обиди,когато няма доводи.

Колко е жалко,колко е тъжно ? Но много моля, коментара на нашия студент "на разменни начала" ли беше,"под прикритие" ли беше, не му е тук мястото. Той е за някой фитнес-сайт.

Наистина не е нужно да се пише точната националност, защото самото име подсказва. Медиите там поне пишат целите имена, а не като при нас Т.Н. например. Неприятен само е фактът, че е имал толкова сблъсъци с полицията, а не са взети по- крупни мерки като например есктрадиране без право да влиза в Европа. А това са нередки случаи тук. Жалко, че точно такива фанатици сеят смърт и мъка по света. Някъде бях чела и чула, че в един от техните" закони" пишело един да е бял на ден, ама да е мъртъв. Факт е, че го правят и никой не може да ги обуздае. Те са непредвидими и много, много... Дано тежко ранените оцелеят, а онзи мира да не намери в другия свеят.

Защо никъде не се споменава, че нападателят е от марокански произход. Докато не се изгонят всички мюсюлмани от Европа това ще стане ежедневие. Измежду жертвите е и 17 месечно момченце... Няма кой да ни реши проблемите освен самите ние. Не на варварският ислям.

Ти не си добре, даже много! Норвежкия "рицар -тамплиер", и той ли е от там някъде ? Измисли някоя друга идиотщина , давай !

Тричко, ама той не отиде в Мароко да прави атентати, нали ?! Някак си удобно се изпуска, че всичко става в НАШИТЕ страни !!!

хайде стига глупости! Нима норвежкия убиец беше мюсюлманин? Ако пуснеш търсачка за масовите убийци в Европа през последните години, ще видиш, че повечето са си местни!