Събраха подписи временна комисия да разследва ”Белене”

Депутати от ГЕРБ, ПФ, РБ и "БДЦ – Народен съюз" внесоха днес в деловодството на НС предложение за създаване на временна анкетна комисия за АЕЦ „Белене“.

Обратно в новината

Коментари - Събраха подписи временна комисия да разследва ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като направите комисия,как ще разпитвате тези заслужили и убави ора- Гоце Архаров,Дългиот инкасатор,Таско Ерементарков,лъскавия проф.Начев,Богомил Манчев,хората от "Фронтиер" и други заслужили/под сурдинка- комисионни/.

ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ Е НА СНИМКАТА - РБ, ХОРАТА НА МАНГАЛА КОСТОВ, НА КОГОТО СА И ВЕЦОВЕТЕ - МАРИЦИТЕ /ВЪОБЩЕ НЕ СА АМЕРИКАНСКИ, ДА НЕ ЛЪЖАТ НАРОДА/. ИЗПАДАТ В ИСТЕРИЯ КАТО ЧУЯТ ДА СЕ СТРОИ АЕЦ-БЕЛЕНЕ, ЗАЩОТО КАСТОВ НЯМА СМЕТКА ОТ ТОВА, ТЪЙ-КАТО НЕГОВАТА ЕНЕРГИЯ ЩЕ СТАВА НЕПРОДАВАЕМА, ЗАЩОТО ТОКА ОТ АЕЦ Е 10-ТО КРАТНО Е НА ПО НИСКА ЦЕНА ОТ НЕГОВАТА! ТЕЗИ ОТ СНИМАКАТА ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО БЪЛГАРИЯ ДА Е ЗАВИСИМА ОТ ЦИГАНИНА, ЗАЩОТО СЛЕД 10-15 ГОД. АЕЦ КОЗЛУДУ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ СТРОЯ!

Ква комисия, кви 5 лева! Цялото БСП, барбар с електората на съд и да плащат неустойките до гроб!

А НА ТЕЗИ,КОИТО ПРАВАТИЗИРАХА БЪЛГАРСКИ АКТИВИ ЗА 30 МИЛИАРДА, А В ХАЗНАТА ВЛЯЗОХА 3 МИЛИАРДА, НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА СЪД, А ЗА ТЕЗИ КОИТО ПОДАРИХА БУЛГАРТАБАК НА ПЕЕВСКИ /ПРЕДПРИЯТИЕ УСИГУРЯВАЩО БЮДЖЕТА НА СТРАНАТА/, А ЗА ТЕЗИ КОИТО ПРОДАДОХА КРЕМИКОВЦИ ЗА 1 ЛВ., А ЗА АВИОКОМПАНИЯ БАЛКАН НЯМА ЛИ ДА ИМ СЕ ТЪРСИ СМЕТКА?

А кога ще има такава и за мариците??????????никога

Електрификация + съветска власт...кой го беше казал? За какво е бил нужен толкова много ток на България? За нуждите на тежка чврна и цветна металургия. Кому е нужна тази металургия? На БКП. За какво? За РАБОТНИЧЕСКА КЛАСА. Кому е бил нужен Кремиковци? На партийната организация на БКП в София. Язовир Искър е построен за да обслужва Кремиковци с вода. Идеология, Идеология... Преди две седмици един господин се изпусна между другото да каже че реакторите за Белене са били по поръчни на Ижевския завод защото бил закъсал с поръчките. Това се нарича социалистически Интернационализъм. Какво ли ще избере българинът след един месец?

Значи сега на България ток не й трябва...Или може би само тоя от перките?!

Какво имат да разследват? Мадам Клинтън спря АЕЦ Белене, Маклейн спря "Южен поток". Лично ни посетиха да ни набиват канчетата. И ние изпаднахме в буйна радост, че ще загробим още няколко милиарда.

БОЙКО БОРИСОВ плати голяма сума за проекта в периода 2009-2012. Даже и кученце подари. Затова комисията нема да разкрие нищо. Както и предишната комисия

Курнелийо, преливане от пусто в празно са вашите изстъпления по повод бокова, която има 2 червени картона и беше абсолютно без никакъв шанс за шеф на ООН. А разследването на един престъпен проект, който ни струва на нас - данъкоплатците - 2.5 милиарда лева е АБСОЛЮТНО НАЛОЖИТЕЛНО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

абе колеги верно ли е инфото от сърбия, че "пацуланина"е на темата:багажа на сужук, чорбажията друг?!

БСП да бъде опряна до стената и тези които се крият зад ''Партията'' да бъдат вкарани в затвора! НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩО СЕ СКРИ Р.ОВЧ ?

Искате да кажете че са си набелязали още хрантутници за допълнителни бонуси???Голяма част май там така и не са проумели каква е работата на нс и че има други държавни хрантутници дето получават заплати за тази работа.. Единвръз друг се качвайте и доказвайте че всички вкупом за нищо не ставате

Щом ти ставаш за нещо, що не се кандидатира за президент?

Нямам тази наглост и лицемерие, нямам задник за даване под наем а и нещо не виждам какво общо има ''майчицата'' дето вече не е в нс ама щяла да дава парите дето и се полагат за това време???? докато се кипри за нещо си