Бебе и дете на 1,5 г. загинаха при пожар в изоставена вила край Шумен

В отсъствието на майката постройката пламва, а след това от огъня се взривява и газова бутилка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Мангау си берял точец ама нещо се объркало и така. "Жената заключила и отишла да напои коня" - един голям див уестерн.

Не знам, просто не знам, дали не трябва да се върне смъртното наказание...

От времето на Соца и постановлението за самозадоволяване се раздадоха маса парцили, разпокъсани земеделски имоти на "трудолюбиви работници". Почти всяко предпиятие "оземли" свои работници и служители Накой на Фичоза, по заслужили на Паша дере, трети в Осеново .... Ами попорастнаха хората, пък и стана далечко за пътуване -автобуса скъп, винетките, горивото ... То поостанаха доста "вили" -къшли и колиби непосещавани. И по законите на природата -не остава празно място. Сега би следвало "индианката" да заплати на възрастният собственик за щетите от пожара, за разходите направени по време на "наемането" на имота. А и да се провери и адресната им регистрация. Цинично, две от четири....Деца се правят лесно и без проблем, и пари получаваш за бройка -колкото повече бройки -толкова повече пари.... Проблем е покрива и коня -кон неможе да роди! Сега трябва да търсят "ново жилище" за децата, за производството им, за коня .....

ГиЦанско ежедневие.Самонастаняване в чужда собственост, коне ,кражби ,деца са просто ходещи дебитни карти.Крайно време е ,детски добавки да се дават до трето дете ,както беше до 1989г.Това семейство ,което има повече деца ,показва,че те имат необходимите финансови и материални ресурси да осигурят образованието и начало в живота на тези деца.Иначе получава ,че се поощрява безконтролното размножаване на дегенерати и дочовеци,които изсмукват ресурса на нормалните хора.

Лично наблюдение: Бащата кара каруцата бавно, на главата на коня виси торба -сиреч храни го(ама дали и какво има в торбата -той си знае) отстрани прибягва отрочето качва се на огради, на покрими на постройки покрай улицата, оглежда за куче, за собственици, дали е обитавано, дали не е. На някои порти се слагат телчета, клечки, камъни; демек проверката висша форма на доверие. В последствие таткото и отрочето ще минат да ревизират имота -може да намерят бакър, кофи, тенджери, прибори, някой уред, машина..... Гладни сме бате

ако всеки ден изгарят по двама ромски цигани, то ва са 730 годишно след 1369 години ще изгори и последния чиганскиром в родината ни, ако не се възпроизвеждат де!

Днес около Рилския манастир и на Кирилова поляна имаше повече цигани от българи. Софри, циганска музика и боклуци. Докога?

ми те поголямата част от циганите в България , пона две трети, са християни бе! що да не ходят?

Това се нарича интеграция .Обикновено по-висшето същество е подложено на системен натиск ,за да се интегрира към по-нисшето.Това се прави и на държавно ниво

Някой е късал от залъка си за да построи къща. И се настаняват цигани без никакъв проблем в чуждото. Крадат ток, палят чуждия имот. Дано и кончето да е добре поне. България умира. И никой нищо не прави.

глей ся, първи трябва да направят нещо милите съседи! те като не направят нещо, ти да не искаш борисов или курнелия да проверяват всяка сутрин кой в чия вила се е настанил да живее?

Поредните самонастанли се в чужда къща цигани!!! Няма ли полиция в България! Циганите имат стотици квартали из България - нито земя са купували, нито разрешително за строежи имат, нито ток и вода плащат!!!!! Мутристан! За това циганите гласуват за мутрите, защото мутрите не ги закачат!

веднага 4 лапи да се задейства и да спаси коня!

4 лапи да се задействат за манагалите, че аз лично ги третирам като животни Забележка: Има разлика между мангали и цигани, аз говоря за мангалите.

както правилно са забелязали някои читатели :)

Това като че ли е дежа-вю! Абсолютно същото нещо със същата информация беше публикувано през м.юни 20202 г. за станал пожар и загинали две деца на 5 месеца и 1,5 година. Наистина ли се повтарят събития?

2020 г.

Ето цитат от 06.06.2020 г.: "....Инцидентът е станал в местността "Под манастира" Две деца изгоряха при пожар и експлозия на газова бутилка във вила край Шумен. Едното от тях е било само на 5 месеца. По случая е започнала и проверка на прокуратурата. Майка на 4 деца, оставя две от тях – едното на 5 месеца, другото на година и половина, в къщата си. Отива да пасе коня на семейството. Междувременно избухва пожар, взривява се и газова бутилка. При инцидента двете деца загиват. Минути преди 11 часа е получен сигнал за пожар в изоставена вила край Шумен. Оказва, се че в нея живеят самонастанила се майка с 4 деца....." Звучи абсолютно едно към едно!!!

МОЖЕ ОТ ЮНИ ДО СЕГА ДА Е НАПАВИЛА НОВИ, А И ТУК НЕ ПАСЕ А ПОИ КОНЯ.

Трагично събитие , пък и някакси ...половинчато . И мен живо ме интересува съдбата на кончето , дано е добре .

дано коня да е добре!

Сега сигурно ще издирят собственика на постройката и ще го извадят него виновен, защото не я е обезопасил и/или не е сигнализирал, че има самонастанили се?

Да. За безстопанственост. Както при случая като измряха зигани в Захарна Фабрика. Копаха джилезу, дърпаха тухли и накрая си го намериха.

Дай Боже на повече да се случват такива благини !

Ти си адвокат колкото аз съм балерина.

Няма как да си балерина, след като се водиш балетист...

картинката е следната. разгромена вилна зона от дивашки грабежи и нападения от мароканските скакалци. изоставени от българите вили. десетилетия труд и пари, хвърлени на кучето в г... самонанесли се въпросните марокански скакаклци. продължават да крадат, включително и ток. продължават да се размножават, въпреки че "гладни смееее, батеееейййй" женския марокански скакалец излязъл да краде. или да пие. или да проси. или да проституира...все тая. и сега пишем статия, в която се очаква да се чувстваме виновни и да ридаем...хайде, бе.

Боко, като си тръгнеш вземи и избирателите си.

Няма как да стане, защото те автоматично ще се преобразуват с избиратели на следващите. :-)

тъпи, в шумен от 80 000 пуснати бюлетини 10 000 са за герб! толкова са българите там! другите сте мангасаряни!

"майка"в затвора за предумишлено убийство. А иначе жалко за дечицата

За да я издържаме и храним в затвора ли? Издръжката на един затворник е 2000лв. месечно. Отделяй от заплатата си и и давай пари щом толкова те е еня за нея.

Еее, хубава работа,внимавайте бе хора, досега да бяхме турили каруцарското колелото на герба, ако не бяха такива сакатлъци

И на колко години е "майката"? На 20?

Поила кона и две от чаветата изгорели живи а другите две въобще не ги знае де са. По всяка вероятност е поила кон на два крака и следващото чаве вече е в корема и. Културни особености на етноса.

Индианските племена за разлика от циганските поне са имали мозък...........И как точно се е самонастанила?!?! Само за справка отвъд океана, така ако някой се самонастани получава 2-3 куршума минимум и то законно!!!

Мангава туу, мангава туу, джамбазката отипла да пои (сега така се казва) кон. Жалко за дечицата, Бог да ги прости.

Боко, Бокооооо, стгни си избирателите бре!

Още преди да прочета статията разбрах, че е изоставена къща с неправомерно присъединяване към ел.мрежа....гадно е, ама вината си е нейна...сега ако иска да си прави още 6 деца( дано не ) , тези няма да ги върне

Културни особености на етноса. Самонастанили се в чужд имот, закачили се незаконно за стълба, в детска възраст родила 4 чавета Бог знае от кого. Пълна идилия.

Третото дете,казва,е живо и здраво ! Сякаш това не го пише журналист,а баба ми .

Жената заедно с четирите си деца се е самонастанила в изоставената вила" "Засега се смята, че причината на пожара е незаконно присъединяване към електропреносната мрежа, довело до късо съединение." работата е ясна....

Цигани.

Интересно ми е за какво са ти сложили тоя минус? Че не са цигани (което е очевАдно), или защото не се изразяваш “политически коректно” (роми).

ГРЕШКА! ....Че СА цигани....