Авария по жп линия изнерви стотици пътници (снимки)

Авария спря влак от Бургас до София за повече от 4 часа. Закъснение имаха още други три влака. Движението бе прекъснато в 7.30 ч. и възстановено в 11.45 часа.

Обратно в новината

Коментари - Авария по жп линия изнерви стотици пътници (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Нямаше вода, нямаше нищо за хапване". И какво очакват? Някой да ходи след влака със софрата и да чака да се счупи, че да почерпи мрънкалата в него. Предполагам, че ще искат и да е без пари. Който ползва услугите на тази разнебитена железница, трябва да очаква да се случи всичко.

И БДЖ-то като правителството!

че не останаха!

не се оплаквайте ! ползвайте бдж каквото е докато го има ,защото ореховски го докара до разпродажба от страна на кредиторите ! до месец време фалит .

Това е едно от предприятията който БСП възражда , с нашите ПАРИ . Представим си какво ще стане с " ХИМКО " Във Враца и др.

Защо се доверявате на БДЖ ?

Всички не могат да си позволят да се возят поединично или с личен шофьор из страната. Бойко замрази за 3,5 години и заплати и пенсии, а инфлацията изяжда скромните ни доходи. И сега, ако дойде отново на власт наесен, България ще бъде обезбългарена чрез терминал 2.

България отдавна е "обезбългарена" - въпрос на време е този факт да бъде официално обявен!

Дрън-дрън. Кутевчетата пак наизлязоха. :)

защо да не можеш ? ние дето нямаме влак как можем ?

БЕЗ КОМЕНТАР :(((((((((( Какво да коментирам? Мила родна картинка :(((((((((( Впрочем, накъдето и да погледнеш-едни и същи ситуации, пълно безхаберие за евентуалните неудобства на потърпевшите данъкоплатци!! Държава, майка за хрантутниците и мошениците и мащеха за обикновените почтени българи :(( БГ-чиновниците чакат да стане някакъв гаф(КАТАСТРОФА, УБИЙСТВО и/или др. под.) за да започнат да почесват празните си кратуни какво би могло да се направи. А за оставки - никога не са и чували, че се подават в подобни случаи?! Ако съм сред потърпевшите, бих съдил до дупка администрацията на БДЖ за пропуснати/провалени/ ползи или планове :((((

Сигурно веднага е дошъл др.Папазов /ако не е пак в чужбина/ и е оправил всичко!!Или солото му Атанасов-шефа на Железопътна инфраструктура с джипа!!И хайде на гърбовете и по къщите!!!Тях трябва непрекъснато да псуват и да ги изритат обикновените хора-винаги ПОТЪРПЕВШИ!!!!

Това "скъсване на контактната мрежа" от метал да не би да се дължи на избиратели на БСП и ДПС? Защото те имат афинитет към жилезуту и що кабел, що релса - кат мравки носят!

Кво ви пука? Нали изборите минаха. Вие се радвайте, че още има БДЖ!

много чиновници, а малко оперативен състав в БДЖ- кво чакат , трябва уравновесяване. нещо зачестиха проблемите с този вид превоз.

Това все пак е БДЖ, която все още не е приватизирана и където всеки краде всичко каквото може.

Като се приватизира няма ли да се краде? Или след като приватизираха ЕРП няма аварии и никога не спират тока, а?

В България никога не е имало приватизация, а само национализация и след това подаряване на активи на наши хора и хора с/у яки комисионни.