Коментари - Край на стачката в железниците | dnes.dir.bg
назад

Край на стачката в железниците

На 23-я ден от стачката в железниците синдикатите сложиха край на протеста в НКЖИ и заявиха, че обмислят спиране на стачните действия в "БДЖ Пътнически превози" поне до средата на януари.

Обратно в новината

Коментари - Край на стачката в железниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опааааа!!! Когато приказвах преди няколко дена, някой стачници се опитаха да ме опровергаят. А сега "Те ти булке спасов ден"!

Е ,защо ще се спира стачката - мазните синдикалистчета - комунягоиди ще си запазят хранилките - вън всички изроди синдикално - комуноидни :)))

Ако си продадат ръждавелниците по гарите-ще съберат 1 млрд/вагони,релси,траверси и т. н./,които гният от десетилетия понеже са тежки и циганите не могат да ги продадат.

Странно как палежите на коли съвпадна с проблеми в железниците. Да не би "добровлното" напускане да върви в комбина със заплахи? Ей, без работа и без кола ще останеш???

Нали знаете приказката тръгни подир мухата да те заведе до Ла...та.Същото се отнася и до синдикатите.Защо беше тази простотия?

Др.Бунев за наказание,да изчисти посраната "Чиния"/по указание от Позитано,разбира се.../.

НЕ ИСКАМ С МОИТЕ ДАНЪЦИ ДА ХРАНТУТЯТ ТЕЗИ МЪРЗЕЛИВЦИ, КАКТО И ДА ДОТИРАТ ЗЪРНАРИТЕ. ДА ВЪРВЯТ ДА СИ ТЪРСЯТ РАБОТА, ТА ДА СЕ ВИДЯТ КОЛКО СТРУВАТ! АМА В ЧАСТНИТЕ ФИРМИ НИТО СЕ КРАДЕ, НИТО СЕ ЛЕЖИ... И СЕ ДАВАТ ПАРИ, АМА КАТО ГИ ИЗКАРАШ...

И в частните фирми се краде.Краде се от труда и достойството на работещите там.Краде се от самите собственици.Този филм вече сме го гледали...

ГЛУПОСТИ! ТИ ЧАСТНА ФИРМА СИ ГЛЕДАЛ САМО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. ДОСТОЙНСТВОТО САМ СИ ГО ПАЗИШ. МОЖЕШ ВИНАГИ ДА СИ ТРЪГНЕШ, АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА. КОГАТО ИМА КАКВО ДА ПРЕДЛОЖИШ И ПРОДАДЕШ, КОГАТО СИ КВАЛИФИЦИРАН И ЛОЯЛЕН, РАБОТЛИВ И КРЕАТИВЕН, НЯМА ДА ОСТАНЕШ БЕЗ ДОБРА РАБОТА... АМА КАК ДА ГО ОБЯСНЯ НА МЪРЗЕЛИВИ И КРАДЛИВИ КОМУНДЕТА?

Oт вчера на обяд/15 дек./ Eтап,Bиомед и uнион ивкони намалиха цените на автобусите с над з0%,за да запазят клиентите си и след края на стачката в бдж.

Още един пример как се краде от собствениците на частни фирми.Крадат без срам от хората,които няма с какво да се придвижат.Сега,като видяха дебелия на конкуренцията,спешно намалят цените.А зашо изобщо ги увеличиха?За да крадат разбире се.

А сега да подгонят по устав червените боклуци от синдикатите.

останалите 3?!

Следващата стъпка е незабавен съд и затвор за всички стачкуващи за противодържавни действия и национално предателство!

мамицата им селска, убедиха се че не могат една шепа хора да шантажират цяла държава. Сега трябва да се потърси съдебна отговорност от стачниците и от подстрекателите - синдикалисти!

По луд си от Боко! Идиот, да не ни се изцепиш за следващ Премиер?!

подгумерски ...няма ли кой да ти напие канчето на мегданя*????

Кои после казва,че синдикатите и правителството не пърдат в едно гърне.Толкова здраво са съгласували фалита на дружеството,че служителите колкото и да си вярват че със стачката ще направят нещо по-добре да ги избесят всички по коловозите.Които и да хванат от големците няма да сбъркат :)))).

бат Бойко победи! Хората се умориха, той не!

никой не се е уморил, ние сме хиляди и нямаме умора, а само дълга, много-дълга памет А той ще се умори скоро, след това ще напишат в учебниците-най-простия и тъп министър-председател за всички времена !

Наложи ми се да пътувам с влак - спален вагон. Ужас! В 10 часа вечерта да стигнеш до перона, да чакаш шафнера да запали печката, да мръзниш, и т. н. Може да са се провери 12.12, влакът София-Бургас в 22.40 часа. За какво стачкуват. фалит и който ги купи да оправи нещата. Мен ме загубиха като клиент.

Относно Бойко исках да подчертая, че "Луд умора нема!"

мисля, че е много успешен премиер.. и не ми плащат за поста..Геи да не беше по-добър, или Жан...хаиде моля Ви се ,червений Дире..