БДЖ с иск срещу бившия си шеф за 24 млн. лв.

Делото срещу бившия директор на БДЖ Христо Монов, подсъдим за сключването на неизгодни сделки за покупката на 30 спални вагона, започна отначало в Софийския градски съд, съобщиха "Фокус" и БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - БДЖ с иск срещу бившия си шеф за 24 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами той си купи от нас - фима,А,текс" два апа,тамента на у.Обо,ище за око.о 2 ми

ва версия:Човека ще се разболее, не е осъждан, има деца, има примерно поведение- максимум две години според съда. ра версия:Ако го защитава Марковски ще иска експертиза на подписа и ще докаже че той не е подписвал, няма да има видеозапис от сделката, свидетелите ще са неправомерно призовани и делото ще замине в архив. От комисионната по договора ще се покрият всички разходи по делото и ... история.

Обрекоха ЖП транспорта на бавна и мъчителна смърт, съпроводена с изгорени пътници за да трупат милиончета. На печелившите честито, другите: Бога да ни прости....

Още един болен комунист-бандюга.

Речта на Оливър Кромуел при разпускането на Дългия парламент, 20 април 1653 г. Крайно време е да сложа край на седенето ви на това място, което сте опозорили с презрението си на всяка добродетел и осквернили с вършенето си на всеки порок, вие сте разколническа шайка и врагове на всяко добро управление, вие сте глутница наемни отрепки и като Исав бихте продали страната си за паница леща и като Юда предали вашия Бог за няколко монети. Останала ли е дори една добродетел сега сред вас? Има ли един грях, който да не притежавате? Вие нямате повече религия от моя кон, златото е вашия Бог, кой сред вас не е разменил съвестта си срещу подкупи? Има ли един мъж сред вас, който има най-малката грижа за доброто на републиката? Вие долни проститутки, не сте ли осквернили това свято място и превърнали Божия храм в свърталище на крадци чрез вашите неморални принципи и порочни обичаи? Вие сте станали непоносимо ненавистни на цялата нация. Вие сте назначени тук от народа, за да поправяте неправди, самите вие сте заминали! И така! Отнесете онзи блестящ жезъл и заключете вратите, в името на Бога, махайте се!

Уха - страхотен текст. А колко е актуален за нашите продажници!

като крадат им пада кръвната захар, като ги хванат и им се вдига ...

Ми да го пуснем тогава човечеца.

...абе няа закони за мильони бе ей ...ора

Трябва да си кажат и всички по мафиотската верига на съд!

Всичките шефове на БДЖ от 89г. насам на съд!