Коментари - Преговорите за БДЖ започват отново | Днес.dir.bg

Преговорите за БДЖ започват отново

В понеделник преговорите за БДЖ започват отново. В неделя синдикатите и компанията спориха дали стачката е законна, или не.

Обратно в новината

Коментари - Преговорите за БДЖ започват отново | Днес.dir.bg

Коментари

Сладка и голяма хапка е БДЖ. Затуй и така старателно се опитват да го изкарат нерентабилно, та да го клъвнат големите крадци :-)

Вината на ГЕРБ е,че оставиха БДЖ и транспорта на комунистите, по някакво незнайно политическо разпределение на блага. Повече от 2 седмици, ръководството на ГЕРБ не е поискало сметка за народните загуби на Виденовите комсомолци и депутати, които постави начело на БДЖ. А иначе, войната на комунистите в ръководството на БДЖ срещу 26000 семейства и българският народ, продължава, с разлепване на писмо. Благодарим ви другари!

Малее, 26 000 жепейци возят 200 баби. Е, наистина, такава държава нема!

Има,имааа-казва се Булгаристан!

БДЖ-продадохме я вече-синдикатите взеха доста парички.Следва ВИК-ато!!!Ще го вземем и него!Много течове има-само моито мутри могат го оправят!!!

Е, те такава държава Н Я М А.

Да върнем Владко Владимиров и тука пишещият луд Павел на БСП. Да си ги вземат обратно и да си ги чукат у главите.

Вече на всички е ясно, че "държавата" НЕ иска БДЖ! Така, както не искаше електроснабдителните предприятия, БТК, Булгартабак, БГА Балкан..... Единствената останала хапка ще задави ББ, ЦвЦв и компания..... Естествено, ако не проявим овчия си характер.....Отново.

Браво на стачкуващите. За съжаление когато идеята е да се унищожи едно предприятие, стачката не помага. Помагат общонационални протести и блокиране на цялата държава. Поводи има предостатъчно, пенсионната реформа например може като нищо да изпрати поне 200 000 души на протест. Но предателските синдикати трябва да направят протеста в неработен ден. И с ясни и конкретни противоположни искания.

Навсякъде, във всички действия на администрацията си личи селския почерк на "Вожда".

Истината е една: Вече парите, влаковете и прочее салати нямат значение. Синдикатите и шефчетата са си ги извадили и си ги мерят. Силно се надявам ръоводителите да не са менте. И да покажат кой какъв е, къде е, защо е там. Ще има режи, продавай, уволнявай или вечния рекет на тренчев и некои други канцеларски мишки. Да им е за урок на употлебените "стачнеце". Айде екшън....

Да спрат цялото БДЖ... нещо "леко" се оливат този път.. Дори не съм сигурен, че е законно, защото би трябвало да има някакъв закон, според който железния транспорт да е държавна собственост и държавата да е длъжна да го осигурява и поддържа. Че трябват реформи трябват, ама този път прекаляват.. В опита си да покажат сила - показват безсилие и най-вече неможене. Като цяло подкрепям правителството, но тук просто прекрачват границата на това, което се нарича здрав разум.

я виж ти??? значи неграмотните мърльовци в работни дрехи могат да спират влакове, а ръководството не може?? брей!! айде да приватизират жп-то и да ги видим как ще протестират

Браво Павелчо, много умно и добро момче си ти !!! Къде успя да слънчасаш така посред зима ? Пий си редовно хапчетата и си носи каската редовно, платен драскачо, че като те бият твоите господари по главичката, може да затъпееш още !

Браво на всички трудещи се и стачкуващи към бдж ,господа продължавайте в същия дух вие съвсем стремглаво сте повели българските железници не към реформа а към тотален фалит .Продължавайте в същия дух докато докарате предприятието към несъстоятелност и тотален фалит ,за да може след това някой поставен на "отговорните другари " да го изкупи на безценица , все пак "столетницата" трябва да намери начин да продължи иначе безмисленото си съществуване.Покажете на целокупния български народ колко сте тъпи но за сметка на това упорити .

Грешно мислиш , вероятно си повлиян от силните на деня !!! Не работниците са виновни за състоянието на БДЖ!!! Грозно е да се говори така !!!

Значи може в Германия и Холандия да са държавни местните жепета, та дори а ги дотират, а тук - муш!, демек рИформи. Има ли оше нещо държавно що годе останало неразкрадено от социализма , та и него да фалирата и приватизират, като читавите активи за новия собственик, а загубите за бюджета ? Бойко да ги гони тези смешници , че срам за държавата едни смачкани от живота и прекарали живота си в БДЖ хорица да протестират за 70-80 лв горница заплата и работа и да не се намери компромис ?

хахаха - сега вече не само работниците в БДЖ, но и шефовете му обявиха стачка! :)))) Къде е държавата, като това е държавно предприятие?

.. че с административни хватки нищо не се постига...

Хайде няма ли някой който ще спре тия безумия на тези работодатели -олигофрени.Как може умишлено да караш към фалит фирма с история над 100 години. Жалкото е ,че нещата в България почти винаги се развиват по песимистичния вариант и обикновените работници и ние зяпачите оставаме съответно на улицата и гадното усещане че сме прецакани по някакъв начин. И ако някой си помисли ,че това не го засяга се заблуждава защото всички гледаме и слушаме новини и можем да съберем 1+1 ,и ставаме по някакъв начен съучастници на поредното разграбване и унищожаване.Затова оня циганин имаше наголоста да покаже среден пръст.

тая компания трябва да се закрие. Това е положението , а всичките хрантутници вътре на борсата. Нова компания нови хора в нея . А ако е частно още по-добре!

А кое му е по-добрето?

Никой няма право да спира влакове, освен протестиращите, такъв е закона. Щом тези мишоци от ръководството на БДЖ си го позволяват, с подкрепата на Московски и ББ, значи не ги интересуват законите. Това се нарича държавен тероризъм. Да не би да искат от нас да ги спазваме ? Знаем какво да правим, да действаме !!!

Компанията е държавна и държавата може да прави каквото намери за добре. нали не ви се бачкаше сега що ревете като видяхте дебелия. Жалко че толкоз хора ще изгорят покрай тия синдикати

Глупак докога ще се подвизаваш по форумите герберски гъзолизец

Павле, много ти е постна главата. Баща ти ако е бил беден човек те е правил ептен с нямане!

Ти Павка, сънуваш вече тези синдикати, виж си пак рецептите, прекалил си с лекарствата ! Държавата да не ти е бащиния, хвани се, работи нещо друго, а не платен драскач тук. Стана за смях на хората, гони те вече много параноята. А пък ако плащат добре, кажи на господарите и някоя добра дума за нас, и ние да драснем някой ред тук.

Крайно време е да се закрие БДЖ, да се запуши тази огромна дупка в бюджета... Омръзна ми АЗ да издържам губещи предприятия с моите данъци - а тези които стачкуват е крайно време да се озоват на улицата безработни и да видим тогава дали ще могат да извиват ръцете на частните собственици...

Дянков, ти ли си? Той бил "издържал" БДЖ. Мекере! Сега всички "висши" чиновници ще ги задължат да се изредят с драсканици по форумите, да си уплътнят времето в канцелариите.

а не те ли дразнят олигарсите в страната и милионите в сметките си,банковата система с безумно високите си лихви тук в България.Начина на говорене на сегашните управляващи с прости думи и изречения не означава ,че това са истинските думи а по скоробуквалния извод,че те са ограничени като мислене и способности.Цели се противопоставянето на една прослойка срещу друга с цел разтоварване на напрежението помежду ни и спасяване на собствените им задници колкото може напред във времето.

съгласен съм с теб, 3953, но в случая става въпрос за друго нещо. и олигарси, етс. ме дразнят, но нали коментираме бдж

Драскач 18, ще трябва да запушим дупката в главата ти, за да може да остане поне малко мозък в нея. Ти колко данъци плащаш бе смешко ? За "частните" или "честните" собственици говориш ? Я вземи да допълзиш до дупката си и никога не се показвай оттам. Заради такива като тебе сме на този хал, платен драскачо.

Драскач 18, ще трябва да запушим дупката в главата ти, за да може да остане поне малко мозък в нея. Ти колко данъци плащаш бе смешко ? За "частните" или "честните" собственици говориш ? Я вземи да допълзиш до дупката си и никога не се показвай оттам. Заради такива като тебе сме на този хал, платен драскачо.

Че не си 18-ти набор е ясно! Но, за 18 годишен си много напушен! Откъде в теб тази смелост? Или тати от "мутра" стана чист бизнесмен?

много си кух, бре симо - само това ли можа да генерира неграмотния кретенски израстък на раменете ти. може пък 18 години стаж в БДЖ-то да имам. Айде да си ходиш, не ти е тук мястото, прибирай се "у Самоков"!!

Ти не издъжаш губещи предприятия, напротив издъжаш печеливши. Просто ръководството на БДЖ си е за затвора.

смешковци нещастни. БДЖ ще бъде закрито. и тези които протестират ще останат без работа. но важно е да знаят че за това са помогнали и те- сами са издърпали килимчето изпод задниците си. а всички вие които сте толкова нетолерантни към чуждо мнение, продължавайте да се заблуждавате! и продължавайте да разчитате на това да ревете по площадите в надежда да си изпросите по още една коричка хляб, неграмотни работари такива, дано децата ви останат гладни!

Даааа...крадливото племе е вече време да разбере, че така както е било няма да я бъде!!!Сладкия грабителски социализъм свърши...или ставаме като хората в белите държави или загиваме...жалко за поколенията след нас..защото ако ние сега не се жертваме с промени в тяхно име нищо добро не ги чака..така както е било в Германия например след войната,а сега са отново номер ЕДНО...иначе чичко да си почуква с чукчето по вагончетата и да си живуркаме като Бай Ганьо!!!

само като се сетя как загивахме по времето на социализъма!!! де го това време да се върне, ама го няма, не ме плашете с това, ред имаше ,без кражби ,влаковете си вървяха, щото немаше кражби. Кражбите се появиха след това, по време на "демокрацията".

да ама сега има конкуренция и вие не издържате. КАто си направите влаците модерни като автобусите , толкова чисти , топли , с кафе и телевизия вътре и даже с интернет, като стигнете тяхната средна скорост и удобство пак се обади.

Все ще се намери някой "европеец" да се изходи по темата. ТИ бе "не носталгов" , работил си някъде в чужбина. Сигурен съм,че не си стъпвал навън от ръждясалия цех на дребната фирмичка, в която рабоитш. Нали уж запада беше голямата работа, а се оказа, че живеели на кредит. Преди леехте крокодилски сълзи къф бил Уубаф живота в Италия, в Гърция и колко Гаааден в България. Кво се оказа , тарикатите гърци и италианци жевеели на кредит. Сега такива като тебе леят крокодилски сълзи за Германия. Вземи да поработиш в Германия и пак ела да ми ривеш в нета!

Червените кретени се размечтаха.

правителството цели закриване на БДЖ и продажба на печелившия сектор от него. искат да лапат народна пара нагото, без да работят. спомнете си ,че атаките срещу другите протестиращи бяха много по-остри, в БДЖ-то ги "коткат", та да протестират по- дълго, за да направят загубата по- голяма. ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА: СТАЧКА ДО ДУПКА И САБОТАЖИ НА ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ.

Саботаж е лоша думичка. 59 пъти помисли преди да я напишеш.

Защо, това е точно за потомците на дядо Благоев :-)

НЕЩО МНОГО ТЕ Е СТРАХ, УПЛАШИЛ СИ СЕ. ТОЧНО ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ,ЗАРАДИ БЪЗЛЬОВЦИ КАТО ТЕБЕ,С ПРЕКЛОНЕНАТА ГЛАВИЦА ДЕТО САБЯТА НЕ Я СЕЧЕ. НЕКАКВИ ПРОФАНИ СЕ ПРАВЯТ НА РАЗБИРАЧИ В БДЖ-то И РАЗИГРАВАТ ЦЕЛИЯ НАРОД. И ТО ЗА НАША СМЕТКА. САМО КАТО ВИДИШ ФИЗИОНОМИЯТА НА ТРАНСПРОТНИЯ МИНИСТЕР, ДРААГО ДА ТИ СТАНЕ НА ДУШИЧКАТА. АМИ ТО НА ЧЕЛОТО МУ ПИШЕ ,ЧЕ Е ПРОЗД.

И кво то това? Просто ви уволняват на мига за саботаж от там съд, затвор, манафи и всичко по реда си.

това ръководство, никому ненужно, що до сега не си е отишло?

Гадовете иската да фалират компанията / както си го бяха наумили предварително / ,но сега си намериха и изкупителни жертви в лицето на стачкуващите .Те били причината за фалита с необмислените си и безотговорни действия ....:( Още от 1998 започнаха първите кражби от В.Краус и тогава за първи път БДЖ-ците скочиха .Насметоха ги набързо и се започна грабежа -над 200 вагона стоят в Сърбия и всеки напуснал директор се обзавежда с транспортна фирма бозайник на останалото неокрадено .Бог да пази България!

Разкарайте тези момченца- шефове в БДЖ , които си играят на държавници и се изживяват, седнете с жепейци, разберете се. Тези хора искат да работят с една що годе нормална заплата и парите от фондовете и бюджета да идат наистина за подобряване хала на БДЖ. Дори и без пари да приватизрат БДЖ -като БТК, има следващи , които ще протестират. Хората вече изнемогват. Една малка държава да не може да подсигури нормални условия за живот на хората?...... То бива, бива алчност на капитала, ама все пак и при капитализма трябва да има някакви граници. Протагор: "Човека трябва да стои над всички неща." А не парите.

За тези дето много стачкуват, да зема да прочетат историята на АлИталия и как завърши цялата история.

АЙДЕ ДУМАЙ ПО-НАТАТЪК КАК СВЪРШИ ТАА РАБОТА.

24 часова стачка, а ма в цялата страна. И то не само в БДЖ. Иначе ... ефектът ще е буря в чаша вода. И другият въпрос: "СТИСКА ЛИ НИ ДА СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ СТАЧКУВАЩИ ПОЛИЦАИ, ДЕТО ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ ГИ ИЗДЪРЖАТ?

Първо ще се изправите срещу тия дето не подкрепяме стачката да ядете малко шамари за освестяване .

С някакви шамари ША МА ПЛАШИ. А тикви и пъпеши нямали да дадеш да ям? НАГЛИ ГРОБАРИ, НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ ПРЪСТ ЩЕ ЯДЕТЕ. А който се "уреди", ще духа затворническа супа.

на обща стачка! Да ги махаме тези национални предатели!

това ръководство, никому ненужно, що до сега не си е отишло?

Оня ,смешник Павелчо, се хвана на бас, че още на втория ден железничарите ще омалеят! Къде е сега това копеле недоносено?;-)

... пише под нЕкоя друга статия...

е вече за 24 часа стачка пичове, а не от 8 до 16ч!

Коментари - Преговорите за БДЖ започват отново | Днес.dir.bg

Преговорите за БДЖ започват отново

В понеделник преговорите за БДЖ започват отново. В неделя синдикатите и компанията спориха дали стачката е законна, или не.

Обратно в новината

Коментари - Преговорите за БДЖ започват отново | Днес.dir.bg

Коментари

Сладка и голяма хапка е БДЖ. Затуй и така старателно се опитват да го изкарат нерентабилно, та да го клъвнат големите крадци :-)

Вината на ГЕРБ е,че оставиха БДЖ и транспорта на комунистите, по някакво незнайно политическо разпределение на блага. Повече от 2 седмици, ръководството на ГЕРБ не е поискало сметка за народните загуби на Виденовите комсомолци и депутати, които постави начело на БДЖ. А иначе, войната на комунистите в ръководството на БДЖ срещу 26000 семейства и българският народ, продължава, с разлепване на писмо. Благодарим ви другари!

Малее, 26 000 жепейци возят 200 баби. Е, наистина, такава държава нема!

Има,имааа-казва се Булгаристан!

БДЖ-продадохме я вече-синдикатите взеха доста парички.Следва ВИК-ато!!!Ще го вземем и него!Много течове има-само моито мутри могат го оправят!!!

Е, те такава държава Н Я М А.

Да върнем Владко Владимиров и тука пишещият луд Павел на БСП. Да си ги вземат обратно и да си ги чукат у главите.

Вече на всички е ясно, че "държавата" НЕ иска БДЖ! Така, както не искаше електроснабдителните предприятия, БТК, Булгартабак, БГА Балкан..... Единствената останала хапка ще задави ББ, ЦвЦв и компания..... Естествено, ако не проявим овчия си характер.....Отново.

Браво на стачкуващите. За съжаление когато идеята е да се унищожи едно предприятие, стачката не помага. Помагат общонационални протести и блокиране на цялата държава. Поводи има предостатъчно, пенсионната реформа например може като нищо да изпрати поне 200 000 души на протест. Но предателските синдикати трябва да направят протеста в неработен ден. И с ясни и конкретни противоположни искания.

Навсякъде, във всички действия на администрацията си личи селския почерк на "Вожда".

Истината е една: Вече парите, влаковете и прочее салати нямат значение. Синдикатите и шефчетата са си ги извадили и си ги мерят. Силно се надявам ръоводителите да не са менте. И да покажат кой какъв е, къде е, защо е там. Ще има режи, продавай, уволнявай или вечния рекет на тренчев и некои други канцеларски мишки. Да им е за урок на употлебените "стачнеце". Айде екшън....

Да спрат цялото БДЖ... нещо "леко" се оливат този път.. Дори не съм сигурен, че е законно, защото би трябвало да има някакъв закон, според който железния транспорт да е държавна собственост и държавата да е длъжна да го осигурява и поддържа. Че трябват реформи трябват, ама този път прекаляват.. В опита си да покажат сила - показват безсилие и най-вече неможене. Като цяло подкрепям правителството, но тук просто прекрачват границата на това, което се нарича здрав разум.

я виж ти??? значи неграмотните мърльовци в работни дрехи могат да спират влакове, а ръководството не може?? брей!! айде да приватизират жп-то и да ги видим как ще протестират

Браво Павелчо, много умно и добро момче си ти !!! Къде успя да слънчасаш така посред зима ? Пий си редовно хапчетата и си носи каската редовно, платен драскачо, че като те бият твоите господари по главичката, може да затъпееш още !

Браво на всички трудещи се и стачкуващи към бдж ,господа продължавайте в същия дух вие съвсем стремглаво сте повели българските железници не към реформа а към тотален фалит .Продължавайте в същия дух докато докарате предприятието към несъстоятелност и тотален фалит ,за да може след това някой поставен на "отговорните другари " да го изкупи на безценица , все пак "столетницата" трябва да намери начин да продължи иначе безмисленото си съществуване.Покажете на целокупния български народ колко сте тъпи но за сметка на това упорити .

Грешно мислиш , вероятно си повлиян от силните на деня !!! Не работниците са виновни за състоянието на БДЖ!!! Грозно е да се говори така !!!

Значи може в Германия и Холандия да са държавни местните жепета, та дори а ги дотират, а тук - муш!, демек рИформи. Има ли оше нещо държавно що годе останало неразкрадено от социализма , та и него да фалирата и приватизират, като читавите активи за новия собственик, а загубите за бюджета ? Бойко да ги гони тези смешници , че срам за държавата едни смачкани от живота и прекарали живота си в БДЖ хорица да протестират за 70-80 лв горница заплата и работа и да не се намери компромис ?

хахаха - сега вече не само работниците в БДЖ, но и шефовете му обявиха стачка! :)))) Къде е държавата, като това е държавно предприятие?

.. че с административни хватки нищо не се постига...

Хайде няма ли някой който ще спре тия безумия на тези работодатели -олигофрени.Как може умишлено да караш към фалит фирма с история над 100 години. Жалкото е ,че нещата в България почти винаги се развиват по песимистичния вариант и обикновените работници и ние зяпачите оставаме съответно на улицата и гадното усещане че сме прецакани по някакъв начин. И ако някой си помисли ,че това не го засяга се заблуждава защото всички гледаме и слушаме новини и можем да съберем 1+1 ,и ставаме по някакъв начен съучастници на поредното разграбване и унищожаване.Затова оня циганин имаше наголоста да покаже среден пръст.

тая компания трябва да се закрие. Това е положението , а всичките хрантутници вътре на борсата. Нова компания нови хора в нея . А ако е частно още по-добре!

А кое му е по-добрето?

Никой няма право да спира влакове, освен протестиращите, такъв е закона. Щом тези мишоци от ръководството на БДЖ си го позволяват, с подкрепата на Московски и ББ, значи не ги интересуват законите. Това се нарича държавен тероризъм. Да не би да искат от нас да ги спазваме ? Знаем какво да правим, да действаме !!!

Компанията е държавна и държавата може да прави каквото намери за добре. нали не ви се бачкаше сега що ревете като видяхте дебелия. Жалко че толкоз хора ще изгорят покрай тия синдикати

Глупак докога ще се подвизаваш по форумите герберски гъзолизец

Павле, много ти е постна главата. Баща ти ако е бил беден човек те е правил ептен с нямане!

Ти Павка, сънуваш вече тези синдикати, виж си пак рецептите, прекалил си с лекарствата ! Държавата да не ти е бащиния, хвани се, работи нещо друго, а не платен драскач тук. Стана за смях на хората, гони те вече много параноята. А пък ако плащат добре, кажи на господарите и някоя добра дума за нас, и ние да драснем някой ред тук.

Крайно време е да се закрие БДЖ, да се запуши тази огромна дупка в бюджета... Омръзна ми АЗ да издържам губещи предприятия с моите данъци - а тези които стачкуват е крайно време да се озоват на улицата безработни и да видим тогава дали ще могат да извиват ръцете на частните собственици...

Дянков, ти ли си? Той бил "издържал" БДЖ. Мекере! Сега всички "висши" чиновници ще ги задължат да се изредят с драсканици по форумите, да си уплътнят времето в канцелариите.

а не те ли дразнят олигарсите в страната и милионите в сметките си,банковата система с безумно високите си лихви тук в България.Начина на говорене на сегашните управляващи с прости думи и изречения не означава ,че това са истинските думи а по скоробуквалния извод,че те са ограничени като мислене и способности.Цели се противопоставянето на една прослойка срещу друга с цел разтоварване на напрежението помежду ни и спасяване на собствените им задници колкото може напред във времето.

съгласен съм с теб, 3953, но в случая става въпрос за друго нещо. и олигарси, етс. ме дразнят, но нали коментираме бдж

Драскач 18, ще трябва да запушим дупката в главата ти, за да може да остане поне малко мозък в нея. Ти колко данъци плащаш бе смешко ? За "частните" или "честните" собственици говориш ? Я вземи да допълзиш до дупката си и никога не се показвай оттам. Заради такива като тебе сме на този хал, платен драскачо.

Драскач 18, ще трябва да запушим дупката в главата ти, за да може да остане поне малко мозък в нея. Ти колко данъци плащаш бе смешко ? За "частните" или "честните" собственици говориш ? Я вземи да допълзиш до дупката си и никога не се показвай оттам. Заради такива като тебе сме на този хал, платен драскачо.

Че не си 18-ти набор е ясно! Но, за 18 годишен си много напушен! Откъде в теб тази смелост? Или тати от "мутра" стана чист бизнесмен?

много си кух, бре симо - само това ли можа да генерира неграмотния кретенски израстък на раменете ти. може пък 18 години стаж в БДЖ-то да имам. Айде да си ходиш, не ти е тук мястото, прибирай се "у Самоков"!!

Ти не издъжаш губещи предприятия, напротив издъжаш печеливши. Просто ръководството на БДЖ си е за затвора.

смешковци нещастни. БДЖ ще бъде закрито. и тези които протестират ще останат без работа. но важно е да знаят че за това са помогнали и те- сами са издърпали килимчето изпод задниците си. а всички вие които сте толкова нетолерантни към чуждо мнение, продължавайте да се заблуждавате! и продължавайте да разчитате на това да ревете по площадите в надежда да си изпросите по още една коричка хляб, неграмотни работари такива, дано децата ви останат гладни!

Даааа...крадливото племе е вече време да разбере, че така както е било няма да я бъде!!!Сладкия грабителски социализъм свърши...или ставаме като хората в белите държави или загиваме...жалко за поколенията след нас..защото ако ние сега не се жертваме с промени в тяхно име нищо добро не ги чака..така както е било в Германия например след войната,а сега са отново номер ЕДНО...иначе чичко да си почуква с чукчето по вагончетата и да си живуркаме като Бай Ганьо!!!

само като се сетя как загивахме по времето на социализъма!!! де го това време да се върне, ама го няма, не ме плашете с това, ред имаше ,без кражби ,влаковете си вървяха, щото немаше кражби. Кражбите се появиха след това, по време на "демокрацията".

да ама сега има конкуренция и вие не издържате. КАто си направите влаците модерни като автобусите , толкова чисти , топли , с кафе и телевизия вътре и даже с интернет, като стигнете тяхната средна скорост и удобство пак се обади.

Все ще се намери някой "европеец" да се изходи по темата. ТИ бе "не носталгов" , работил си някъде в чужбина. Сигурен съм,че не си стъпвал навън от ръждясалия цех на дребната фирмичка, в която рабоитш. Нали уж запада беше голямата работа, а се оказа, че живеели на кредит. Преди леехте крокодилски сълзи къф бил Уубаф живота в Италия, в Гърция и колко Гаааден в България. Кво се оказа , тарикатите гърци и италианци жевеели на кредит. Сега такива като тебе леят крокодилски сълзи за Германия. Вземи да поработиш в Германия и пак ела да ми ривеш в нета!

Червените кретени се размечтаха.

правителството цели закриване на БДЖ и продажба на печелившия сектор от него. искат да лапат народна пара нагото, без да работят. спомнете си ,че атаките срещу другите протестиращи бяха много по-остри, в БДЖ-то ги "коткат", та да протестират по- дълго, за да направят загубата по- голяма. ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА: СТАЧКА ДО ДУПКА И САБОТАЖИ НА ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ.

Саботаж е лоша думичка. 59 пъти помисли преди да я напишеш.

Защо, това е точно за потомците на дядо Благоев :-)

НЕЩО МНОГО ТЕ Е СТРАХ, УПЛАШИЛ СИ СЕ. ТОЧНО ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ,ЗАРАДИ БЪЗЛЬОВЦИ КАТО ТЕБЕ,С ПРЕКЛОНЕНАТА ГЛАВИЦА ДЕТО САБЯТА НЕ Я СЕЧЕ. НЕКАКВИ ПРОФАНИ СЕ ПРАВЯТ НА РАЗБИРАЧИ В БДЖ-то И РАЗИГРАВАТ ЦЕЛИЯ НАРОД. И ТО ЗА НАША СМЕТКА. САМО КАТО ВИДИШ ФИЗИОНОМИЯТА НА ТРАНСПРОТНИЯ МИНИСТЕР, ДРААГО ДА ТИ СТАНЕ НА ДУШИЧКАТА. АМИ ТО НА ЧЕЛОТО МУ ПИШЕ ,ЧЕ Е ПРОЗД.

И кво то това? Просто ви уволняват на мига за саботаж от там съд, затвор, манафи и всичко по реда си.

това ръководство, никому ненужно, що до сега не си е отишло?

Гадовете иската да фалират компанията / както си го бяха наумили предварително / ,но сега си намериха и изкупителни жертви в лицето на стачкуващите .Те били причината за фалита с необмислените си и безотговорни действия ....:( Още от 1998 започнаха първите кражби от В.Краус и тогава за първи път БДЖ-ците скочиха .Насметоха ги набързо и се започна грабежа -над 200 вагона стоят в Сърбия и всеки напуснал директор се обзавежда с транспортна фирма бозайник на останалото неокрадено .Бог да пази България!

Разкарайте тези момченца- шефове в БДЖ , които си играят на държавници и се изживяват, седнете с жепейци, разберете се. Тези хора искат да работят с една що годе нормална заплата и парите от фондовете и бюджета да идат наистина за подобряване хала на БДЖ. Дори и без пари да приватизрат БДЖ -като БТК, има следващи , които ще протестират. Хората вече изнемогват. Една малка държава да не може да подсигури нормални условия за живот на хората?...... То бива, бива алчност на капитала, ама все пак и при капитализма трябва да има някакви граници. Протагор: "Човека трябва да стои над всички неща." А не парите.

За тези дето много стачкуват, да зема да прочетат историята на АлИталия и как завърши цялата история.

АЙДЕ ДУМАЙ ПО-НАТАТЪК КАК СВЪРШИ ТАА РАБОТА.

24 часова стачка, а ма в цялата страна. И то не само в БДЖ. Иначе ... ефектът ще е буря в чаша вода. И другият въпрос: "СТИСКА ЛИ НИ ДА СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ СТАЧКУВАЩИ ПОЛИЦАИ, ДЕТО ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ ГИ ИЗДЪРЖАТ?

Първо ще се изправите срещу тия дето не подкрепяме стачката да ядете малко шамари за освестяване .

С някакви шамари ША МА ПЛАШИ. А тикви и пъпеши нямали да дадеш да ям? НАГЛИ ГРОБАРИ, НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ ПРЪСТ ЩЕ ЯДЕТЕ. А който се "уреди", ще духа затворническа супа.

на обща стачка! Да ги махаме тези национални предатели!

това ръководство, никому ненужно, що до сега не си е отишло?

Оня ,смешник Павелчо, се хвана на бас, че още на втория ден железничарите ще омалеят! Къде е сега това копеле недоносено?;-)

... пише под нЕкоя друга статия...

е вече за 24 часа стачка пичове, а не от 8 до 16ч!