Баща от Варна опита да продаде 9-годишното си дете

Районната прокуратура се самосезира и проверява случая

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубава работа, ама тъмнозелена...

защо на снимката не е циганче?

Престанете да сравнявате българите с циганите.Сравнявайте си ги с евреите,от чието циганско котило произхождат в действителност като гърците.Не навирайте българите там,от където не идват.Ама че работа

Ако е "циганче" ще е мустакат третокласник.

Майката се опитва да изгони бащата ... измислена история ...

нпо-то заповяда да има матрял за публикуване, по повод ИК

Помня как в училище всички съчувстваха на Белокръвчанина от "Пази боже сляпо да прогледа". А той даже го беше подарил на първия срещнат големец. Но и до ден днешен за повечето българи той е добрият герой...

Цигани или да ?!!!! Както и да прикривате и манипулирате знаем за какви точно примати става въпрос ;))) Навсякъде по света мин. присъда за трафик/продажба на хора започва от 20г. За педофилия - също. Доживот за " таткото " , кастрация за " мамата " и спиране на всякакви " помощи " за целия катун . Действай , каракочанов , нали ибеща да озаптиш циганската напаст !

сигурно в очите на англичани,германци и французи сме диваци и варвари ,и с право

зомбиран народ

ами не, не сме зомбирани. това са цигани, не българи. и, все още, не 'народът'.

Явно целта на така представеното събитие, придружено с абсолютно неподходяща снимка е да заблуди и внуши на четящия, че етническите българи си продават децата! Безобразие!!!

Това се нарича хибридно манипулиране чрез медии - защо на снимката е бяло момченце а "статията" е за циганка в зряла кардашка възраст - кардашите са циганския кран на крадците и на 9 години циганката е в зряла възраст като джебчийка. Знае цялото "изкуство" на джебчийството" и до 18 години ще напълни джобовете та циганската мафия. На 18 г може са бъде съдена и ще я пенсионират като проститутка. По-скоро трябва да се раследва защо социалната служба е спряла "бизнестпансфера" и в чий интерес на коя циганска фамилия.

Стара новина, публикувана поне за втори път тук. За цялото това време поне да бяха разяснили за какви хора става въпрос, не сами да се досещаме. А бащата решил освен държавни помощи за детето, да си изкара и допълнителен доход. Сигурно не е искало да става крадец малкото и за това са го натирили...

Разбира се, това семейство са типични българи с арийски произход. Чудя се кому е угодно тази част от популацията с българско гражданство да се пропагандира като "българи"?

това момченце на снимката е много бяло бе! В Маалата няма такива бели! Или , е забранено да ги снимате тях и пускат е снимка на българчета?

Бе що го спирате тоя, така или иначе ще народи поне 10 чавета - поне друга дуржава щеше да се грижи за тях!

Сега нашата социална държава да награди бедните и многострадални родители с безплатна вазектомия, за да се приключи проблемът завинаги.

Изявявам желание да я платя даже! Ще ми излезе по- евтино, отколкото да храня после още 10 чавета.

С две думи - циганин с български паспорт се опита да продаде циганче!

Нито актуална снимка,нито инициали, не се споменава и квартала от който са.Шест деца от които 9 годишното е най голямо. Със сигурност са шведи или норвежци.

сигнала е подаден от мъжа на момичето!

снимката трябваше да е друга, не се правете знаем кой си продава децата!

Илюстрирайте статията със снимка на типична за "семейсва с 6 деца, където бащата е насилник"!

....дори и там, бащата е насилник, но и майката не пада по-долу. да си пратиш щерката да краде и да проституира...