Имамът терорист от Каталуния е трябвало да бъде експулсиран

Имамът, радикализирал групата терористи от Каталуния, е бил в затвор и е трябвало да бъде експулсиран, но съдия отменил заповедта за това.

Обратно в новината

Коментари - Имамът терорист от Каталуния е трябвало да бъде експулсиран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го казват, първият съдия решил да го експулсира. След това ислямиста терорист се свързва с аналога на БХК и вторият съдия, който изобщо не е случайно подбран, вече решава политически правилно според евтогей че трябва да остане за да си довърши работата. Осъден е за 140 кг марихуана, която я отглеждал в градината притежание на друг мароканец, който се отървал, защото нищо не знаел. Но не се знае дали това са първите или десетите 140 кг марихуана произведени там. Абе в евтогей правата на апашите са гарантирани. Да му мислят хората дето манифестират "незаконно".

Не е трябвало да бъде експулсиран а екзекутиран. За тия мърши само едно: евтаназия по всякакъв възможен най-бърз начин.

От това по-добро експулсиране, здраве му кажи. Пращай го при аллахът му да си чака девиците.

Не ми е много ясно пред кого носи отговорност съдебната система в България и навсякъде в Европа.Всеки работник произвел продукция за брак си носи отговорност пред някого , а този съдия ? И изобщо тези т. нар. магистрати да не са с божествен статут , та никой извън съдебната система да не може да им дири сметка.

ОЩЕ КОЛКО НЕВИННИ ХОРА ТРЯБВА ДА ЗАГИНАТ, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ТАЯ ПРЕКРАСНА СТРАНА МОЖЕ ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА ОТ ХОРА КАТО ФРАНКО, А НЕ ОТ ПЕДЕРАСИ КАТО СЪДИЯТА РЕШИЛ, ЧЕ ИМА БИВШИ ТЕРОРИСТИ.

прави се съвсем умишлено, целенасочено и със система. Екстрадират се работещи и интегрирали се семейства, а тези се обгрижват. Да, съдиите са кастата, която осъществява и това деяние. Селянката фюрер и докторите й, ще имат сериозен проблем, вече и с испанците. След издънката с Marc Dutroux, никой не беше бъркал толкова навътре в мършата. Голяма част от онези, които клаха, мачкаха или взривяваха цивилни публично, бяха в европа и на свобода благодарение на съдии, не на всевишния! 99% от рецидивите, които генерират травми и жертви, също се богопомазват от съдия.

Смъртна присъда за съдията - да си носи последствията! Всички знаем че в съдебната система има най-много предатели! Затова Ердоган започна да ги чисти от там първо!

всички реформи започват от там само, че ердо и реформа са като меркел и просвета... Но между другото, точно този смисъл на нещата, подчертава мегаобемът и на гаврата с избирателите в бг. В бг., просто никога не е започвала съд. реформа, за да се очаква реално да приключи някога. Както се очаква по някое време в румъния, примерно. Там много петилетки след николае ч., също се въртяха чалганизиращи интриги и пропаганда за умственоизостанали, докато най-вредните престъпници си стояха в тогите. Коя е основната причина, медииният гений с форма на слонски гз но с по-малко мозъчни клетки на брой, да го играе автор на закони или за малко, това произведение на природните закони, да отговаря за националната сигурност на държавата !? Причината не е в помията с която залива простаците, а в това, което не допуска в кадър! Когато тогата се сменя с раета, има реформа. Когато това не се случва, има системна гавра с нещастници.

Т

Съдията,съдията,съдията...п....ас

Няма бивш Терорист ! Веднъж посегне ли режи му главата !

Още едно доказателство, че трябва мярка! То бива безкрайна толерастия и "човешки" права, ама те взеха да убиват!!!

Не луд който яде баницата , а който му я дава ! Бг поговорка , но жалко че на се загинали близки на съдията !

Съдията да се предаде на близките на загиналите. Или да се изпрати да живее някъде в арабския свят, за да се наслади пълноценно на тази мирна религия и нейните представители.

А нашия парламент се отказа от поправките в Закона за съдебната власт (ЗСВ), които предвиждаха забрана на финансирането на магистратските организации и обучението на съдии и прокурори в чужбина защото ги натиснаха от ЕС и САЩ, да не би случайно магистратите ни да се прехласнат по полит-некоректни ценности... а и след такова решение как да не попиташ испанския съдия в коя обществено полезна организация уплътнява свободното си време;)

Скоро ви писах за граждани и гражданско общество и как се търси сметка от гражданите на една страна от ЕС за някви си 200 000 евро! Ако вие тука малоумниците плюещи виждате тъпи испанци, то аз виждам адекватни действия на граждани посочващи веднага след СЪБИТИЕ виновник и до много скоро поправки в закона! Иначе в България семейната идилия е РАЙ! Нищо не се случва, нищо се не казва на гражданите също както в Ангола! Там проблеми нямат никакви също както в България! Някой от гражданите случайно да е завел дела срещу България заради Хитрино?! Ами за КТБ??? Да ида и малко по-далече, ами за Чернобил? Знам че последното не е на дневен ред, но то тежи! Замислете се какви граждани сте щом не можете или не искате да упражните гражданското си право......

В България е зоологическа градина. Който застане директор яде и пий, а всичко под него се третира като животни! Затова по окумуш хора избягаха.

И не само за Чернобил. Защо забравяш и за Фукушима? Заради Фукушима също биха могли да заведат дела гражданите. Няма никаква информация за радиацията в света. Само в първите два-три месеца бяха съобщили, че милиони тонове радиоактивна вода от АЕЦа е изатекла в световния океан. Какво става с радиацията в моретата? А с радиуацията в рибата и морските деликатеси? Какво ядем, какво пием? От Чернобил минаха 31 години, каквото стана стана, който умря умря! А от Фукушима няма и 5-10 години още. А информация ЙОК, както казват нашите комшии. Хабер ЙОК!

Айде и Фукушима дядовата

Когато чужденец извърши престъпление, дори и да не е тежко, веднага трябва да се експулсира!

Съдията, Съдията... Пед... Продължението го знаем.

Гнили калвадоси?!

....исляма да баде забранен сас закон и да се преслрдва там кадето дразне да се появява !!!...които иска ислям да варви там при чаршафите !!!

Тъпи испански некадърни лайна

Този минус си го заври в разширения мюсюлмански .... нали се сещаш :)

И този съдия сега какво?! Ще му се търси ли някаква отговорност, или поне да си признае срещу колко много хиляди евра е отменил това решение, което е било правилно и основано върху дотогавашните дела на този тип на снимката?! Да им се не види дано тая измислена "демокрация" и "толерация", която защитава и пази само престъпниците! Десетки загинали и ранени от 37 държави! А този съдия няма ни грам съвест - да му тежат имената и съдбите на загиналите докато е жив!

България е паднала под,,османско присъствие,,заради продажни и алчни мекерета и след това 5 века не може сама да се освободи заради същите чорбаджий-изедници които не са искали нищо да се променя.Добре че съвпаднаха интересите на Русия с нашето освобождение.Сега това се случва с цяла Европа.

Европа загива, драги зрители. И никой от евро-хрантутниците не си и мърда пръста да направи нещо по въпроса. Става все по-невероятно и нелогично, въпреки зачестилите атентати, НИЩО да НЕ се ПРОМЕНЯ.

На Еврочиновниците им се плаща,имат си охрана,излизат със заучени фрази,,не ние страх,,след което се скриват да си броят паричките и имотите по екзотични места...да му мислим ние...

Съдията решил! Сега съдията ще върне ли живота на загиналите хора? Ще върне ли живота на онова усмихнато хлапе, което търсиха няколко дни и в крайна сметка е загинало? Съдията сега ще влезе ли в затвора за неправилното си абсурдно решение довело до смъртта на много хора? Независимият съд! Независимата съдебна система! Да, напълно независима е от обществото. Зависима е единствено от някакви тъмни криминални структури И от парите им. И най-често взема решения във вреда на обществото, без да носи никаква наказателна отговорност за взетите решения. По-лошо и от фашизъм! Фашистка демокрация!

Аз си мислех че само нашите съдии отсъждат така, а то какво се оказа.Трябва нашата държава сериозно да се заеме с радикалния ислям/пример Пазарджик/ колко имами се разхождат и промиват на циганите пардон ромите главите,колко джамии се строят и кой дава парите...не сме застраховани от нищо.

На ви толерантност!

Лудориите на западната демокрация! Лявата ръка не знае какво прави дясната. Никаква съгласуваност на държавните институции. Никаква отговорност пред обществото за взетото решение. Правиш каквото ти скимне, каквото си искаш, сетне други ти сърбат попарата, която ти си надробил.

хаиде стига с тия путинярски простотии!

Ако наречеш путиняри Адолф Хитлер и Бенито Мусолини! Такава критика на тъй наречената "демокрация" като тяхната критика, не съм чел дори и от комунистите, за Путин въобще да не говорим. И най-интересното е, че за всички описани неща Хитлер и Мусолини са прави. Но най-много критикуваха пълната безотговорност при "демокрацията", при нея никой не носи отговорност за нищо.