Изгубеното след терора в Барселона дете бе намерено убито

Седемгодишният Джулиан Кадман, който беше в неизвестност след терористичното нападение с микробус в Барселона от четвъртък, е бил убит при атаката.

Обратно в новината

Коментари - Изгубеното след терора в Барселона дете бе намерено убито | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрогаре и Соросоидаре, правете разлика между Европейския съюз и сегашното управление на Европейския съюз. То и между Германия по принцип и нацистка Германия има разлика. Вярно е, че ЕС е най-хубавото нещо, но сегашното управление на ЕС е най-долното и позорно нещо, което е на път да затрие цяла Европа. Затова или трябва коренна разлика в политиката на ЕС, или ще си отиде безвъзвратно, което вече и почна. Не може най-напредничавите, цивилизовани и християнски нации да се превземат отвътре от типове, които са някакви странни хибриди между психично увредени ислямисти и мангали, престъпници, сводници, наркомани и цялата измет на Северна Африка и Близкия Изток. Не може техните "права" да се издигат на пиедестал за сметка на местното население. Защото те разбират правата си така - Европа да ги издържа, храни и осигурява идеални условия за живот безплатно, а те да се занимават с убийства, кражби, просия, наркотици, нелегален бизнес с трафик на хора, проституция и т.н. Сляп трябва да е човек, за да се съгласи с тази перспектива, която искат да ни натресат от сегашното ръководство на ЕС по насилствен път. На всякъде по света на терора и престъпността се отвръща подобаващо - с огън, меч и оръжие до крак, а не както ненормалниците, начело на ЕС - със скандирания, плюшени мечета, карамфилчета и прочие умствени инфантилности.

ДрОгаре, след като ЕС е виновен ЩО и в евразийския султанат на хазара Вова Шутин стават такива неща! м! М!!!

Мир на праха на детенцето! А ВИЕ МИШОЦИ! Какво плюето по ЕС ако не беше ЕС нямаше да сте тука дори и да можете да плюете по каквото и да е,щехте още да купувате с купони от магазина..ТОЧНО НА БЪЛГАРИЯ ВЛИЗАНЕТО В ЕС Е НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО ОТ НОВАТА ИСТОРИЯ...лесно се свиква на хубавото...що не отидете в Русия да живеете да ви питам, като ви заключат да висите в ареста за коментар в интернет...СМЕШНИЦИ!

Не Ви ли се струва, доста неясна информацията, около смъртта на това дете? Къде и как е намерено! Ако е убито с буса, това веднага би станало ясно и нямаше да се издирва няколко дни! Май, съдбата му е друга, а случая минава с групата, пред медийните аудитории!

Ето до къде ни докараха лудите управници на ЕС. Нашественици и убийци ни заляха. Какво дремят още европейските народи. Чакат да бъдем избити до крак ли? Съд и доживотен затвор за ШМеркел. Жалко,че отмениха смъртните присъди. На нейната съвест лежи кръвта на стотици невинни жертви.

Че к'во им пука на брюкселските соросоиди и баба Меркел? А и на т.нар. европейци, с тотално промитите от западната пропаганда мозъци със заблудата за "демокрация и ценности"? И няма край: "Кола се вряза умишлено в група младежи в Белгия, четирима ранени", писа вчера френският Алтер енфо ("Une voiture fonce délibérément sur un groupe de jeunes en Belgique, quatre personnes blessées", 20/08/2017, Alter Info), щото точно затова са назначени ЕС-управниците, да слушкат отвъд-океанските си началници и час по-скоро да съсипят Европа: "Американската следа за бежанските потоци" ("La marque américaine derrière les afflux de réfugiés", 25 août 2015, Réseau International). "...След джихадистките атаки в Каталония, причинили смъртта на 14 души и ранили повече от сто други, главният равин на Барселона съветва евреите от областта да не повтарят грешките на алжирските и венецуелските евреи и да напуснат Европа, преди да е станало късно...", пише във вчерашна публикация на френския Алтер енфо под заглавието "Европа е загубена: главният равин на Барселона окуражава евреите да мислят за Израел" ("L'Europe est perdue" : le grand rabbin de Barcelone encourage les juifs à songer à Israël", 20/08/2017, Alter Info). И да не си правим илюзии: "НАТО наводнява Европа с мигранти през Италия", писа френската Медия-прес на 28 февруари 2016г. ("L'OTAN inonde d'immigrés l'Europe", par Francesca de Villasmundo, 28 février 2016, Médias-Presse-Info). И ако шансът за оцеляване на евреите е Израел, нашият е една яка п.-майна на ЕС и НАТО и отново при нашите Братя Освободители!

Нека с бутонът "DELETE", той да продължава така усърдно да се грижи за нашето психическо и това на собствениците, здраве

Милото детенце! Дано да е живо! И после нека някой да твърди, че няма Господ, че няма Ад, че няма Рай. Има и още как, едни ще убиват безнаказано, а други, като това детенце, ще умират невинни и нищо не видяли от този свят! Дано такива ненормалници никога да не излязат от Ада! С какво право някой си позволява да иззема функциите на Господ? Само той дава живота и само той може да го взима!

Детето е убито от последовател на чарлс менсън който е бил случайно там

Как беше там в Мароко...Кралят им освободи 11 джихадисти и помилва един осъден на смърт,като замени присъдата му с до живот.

Значи за онова арабче, дето се удави на турския бряг преди 2 години ни проглушиха ушите, хвърляха се обвинения, едва ли не че европейците нарочо са го убили и трябва да приемат всички подобни нему. А за убитите европейски деца - само една статия и точка.

напразните надежди убиват

много упорито и специално псевдобългарските лъжемедии пропускат да споменат, че пет от убитите са деца но пак не догонват колегите в европа.. Когато "информираха" бащата, че всичко е ок. и детето е живо в чужбина, той се качи в самолета за барселона като най-щастливият човек... Но пък, при положение, че си съучастник в масови екзекуции, какво е някаква си гавра и някаква си драма на някакъв си там !? Така или иначе електоратът ще го помни до три дни, а и по-важното е, че утре е нов ден - нова бомба - нова интрига!

Ама тва дете е живо! Сестра ми живее в барса и го намерила да се скита изгубено...тя го гледа и ще го осинови! Не говори английски но се разбират с жестове.Явно родителите му не го искат и уж убито

Ей соросоидите, вижте това лице, вижте лицето на 8 годишната Сафи Роуз Русос, която беше убита при атентатите в Лондон, вижте и още много други такива невинни създания, паднали жертва и с ваша помощ. Заради вашите мулти-култи и тем подобни измишльотини... Нека тези лица ви спохождат в съня ви и да ви питат: Защо стана ти слуга на Дявола, ако не бяха вашите глупости, ние щяхме все още да сме живи?"

Да, това е истината. Вината е на обратната шайка в Брюксел.

Еееее,МИЛИЧКО!ГОСПОД ЩЕ ТИ ОТРЕДИ НАЙ-ХУБАВОТО МЯСТО в отвъдното!!!ПОКЛОН,ДУШИЦО МАЛКА!И АД ЗА ДИВАЦИТЕ,КОИТО ТЕ ЛИШИХА ОТ НАЙ-СВЯТОТО ЖИВОТА!

Абсолютно дезориентирана испанска полиция. Срам .

Чукай на дърво това нещо да не се случи в България,че тогава ще видиш за какво става на въпрос. Бог да го прости детенцето, невинна жертва на гадна политика.

България е толкова безинтересна във всяко отношение държава, за когото и да е било , че такъв атентат никога няма да стане тук

зарадвах че е открито живо...а сега мъртво... имам внучета на неговата възраст... Бог да го прости момченцето.

Нещо не ми се връзва новината.Нали беше убито само едно 3-годишно момиченце,а това детенце беше в неизвестност.Къде е лежало убито,та чак сега са го открили,все пак жертвите не са стотици и децата са лесно разпознаваеми.Дано първата версия да е истина,а тази да е "менте" новина.

Ама тва дете е живо! Сестра ми живее в барса и го намерила да се скита изгубено...тя го гледа и ще го осинови! Не говори английски но се разбират с жестове.Явно родителите му не го искат и уж убито

ти такъв мъж-ганьовец ли имаш и ако ДА кой ти е виновен?м?

айде да го направим!НА ГОРНИЯ ПОСТ плюс за мъж НЕганьовец,минус за ганьовец. в ТОЯ пост плюсовете и минусите не се броят,а въпроса защо се подмокряме от "мъж ганьовец" си стои с пълна сила

гласуваме на "от лондон"

Бог да го прости милото ангелче!

Само дето сега световните медии излязоха с новината, че са го открили мъртво.