Лидери от цял свят поздравиха Обама, Кремъл и Пекин са позитивни

След новината, че президент на САЩ през следващите четири години ще бъде отново демократът Барак Обама, не закъсняха и реакциите на световните лидери.

Обратно в новината

Коментари - Лидери от цял свят поздравиха Обама, Кремъл и Пекин са позитивни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е разумен вот. Обама е уравновесена личност и самите американци чувстават това днес. Живеем във времена , когато тази страна трябва да извършва мъчителен преход и преориентиране от брутален световен жандарм, печатар на пари и источник на световни кризи в цивилизован и разумен партньор в международните отношения.

нели, ти да не си си загубила паметта, кога започна наи голямата рецесия в историята на света?

Тц-тц-тц, вай, гледай ти каква орис - хем те плюят, хем тайно си мечтаят да емигрират при теб! Това му се вика ашколсун, игра на болни мозъци в нездраво време. Че ако не беше този султанат, досега да са ни затрили хептен бе, джанъм.

За моя изненада се оказа, че и американците кълвят на популистки обещания и на жонглирането с приятни за ушето лафчета

Голяма глупост!

Така ли? Не знаех :)

Към Zanoza : Не им бери грижата на американците.Знаете ли колко им е БВП? !5000 милиарда долара ! Те не са по икономиите, приятел. Те са по работата и съзидаването. Нация, която е на светлинни години от нас -бившите соцпротежета. Нали знаеш нашата песен ...искам да съм негър в Алабама... Видяхте как се държеше Мит Ромни -цивилизовано, възпитано, въпреки че му е тежко -загуби!

А знаете ли колко трилиона дълг имат? И ако китайците и руснаците си изтеглят парите за колко дни САЩ ще станат втора Гърция?

Имат пари, защото си ги печатат безконтролно и безотговорно! Това е и основната причина за продължаване на кризата. Американците си печатат, а ние се гърбим и плащаме музиката!

Ами гледай ги! Риалитата да не би да са ги измислили българи??? Пак от там дойдоха всички тези глупости...

Обонго също така очаква поздрави от Фидел Кастро, Ким Джонг Ил и Ахмединаджаб. Ех, колко е хубаво да получаваш поздрави от цял свят!

Най-голяма е радостта в Москва, Пекин и Техеран!

Ами опашкарите на света нека се радват! Политиката на САЩ не се определя САМО и единствено от президента! Няма как да станат дружки с Москва, Пекин и Техеран.

Кой бяга от парите???

Къде са тези американци - англичани, французи, ирландци, испанци и т.н. Единствените американци са индианците, които не са останали много :))

ЧАК ПЪК СВЕТА ДА ЛИКУВА...., Е ДОСТА ПРЕСИЛЕНО. МНОГО ИМ ПУКА НА ХОРАТА КОЙ ЩЕ Е АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ. ДАЛИ ЩЕ ДАДЕ НА ХОРАТА РАБОТА ИЛИ СОБСТВЕН ДОМ? САМО ПРИКАЗКИ, ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ.

Aми като изкупиха мозъците на другите държави! Американци - дръжки!!!

Neli, погледни картата. За какви негри и емигранти говориш в Мейн, Орегон, Вашингтон. Развитите икономически, културно и образовани щати гласуваха за Обама. Ред нешките AL, GA, TN са за дивият капиталист Ромни.

Изхарчиха милиарди за едно долнопробно шоу за наивници.Която и от двете марионетки да беше спечелила няма почти никакво значение.Поредното безумие!

Обама, Буш, Клинтън - няма никаква разлика, няма и да има. Ако имаше нямаше да ни дават да гласуваме :).

Не разбрах дали нашия президент поздрави г-н Обама?

Обама, куклата на конци управлявана от Уолстрийт. Радват се прикритите му господари и сметкаджиите!

Е поне не му личи колкото на другия..

Голяма новина,няма що. Отдавна сте си разхлабили коланите,да ви падат по-лесно гащите.

Боко тиквата и той изпратил телеграма въпросът е дали е имал толкова ум да я съчини:)))(((

dirddd@

Естествено, че не, нали си имат пиар агенти - и той, и цвинокио, и плевнята (:

Хей, не така, бе ,човеци ! от умраза ще хванете рак. Все едно -ГЕРБ също ще победи за втори път на изборите. Не съм голям фен на ГЕРБ, но другите са абсолютни предатели. Знаете ги какво направиха до сега.

Започна обратното предстартово броене за ударите срещу Иран.

Напротив,няма да има война и цената на петрола ще падне /дано де,мечтая си на глас /

Ако живееш в България кво те интересува дали цените на петрола ще падат? Тука цените така или иначе не зависят от цените на петрола.

Руиз

Дипломатическият протокол изисква да се изпраща поздравления при подобен случай. Дали ще е Обама ,Ромни или Еди Мърфи телеграмите ще са поздравителни с хвалби и надежди.

честито *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като обикновен зрител все пак предпочитам...Еди Мърфи.

Лицемери !Всички тия, се бяха подготвили и за другия със същите изказвания.

А, коментарите на Карзай, Ахмадинежад и Талабани какви са? Или техните държави не са от този свят?!

Освен това Обонго е получил специални поздрави и от лидерите на Ал Кайда.

Има ли още нискоинтелигентни хора ,които да искат да идат в "държава" , в която се живее на кредит ,има често опасни и смъртоносни урагани и торнадо ,престъпността е висока и негрите са мнозинство !?

Ти добре ли си? Май гроздето е киесло? Като не ти харесва в САЩ върви при Путин да водите жеравите на юг!

Има,има!А ти приказката за лисицата и гроздето знаеш ли?Хей,комплексар,хайде марш в дупката!

ни въй срам начи ...мчи дей НЕГОВОТО поздравление....ей внимавайте в картинката ей...))))

не е похвала да те харесват в Кремъл и Пекин. Значи нещо мирише. А останало са някаква БАНАЛНИ ЛЮБЕЗНОСТИ, изискани от етикета.

Светът както се радва за Барак Хусейн Обама II, така щеше да се радва и на победа на другия кандидат за поста - републиканеца Мит Ромни. Някой може и наистина да се радва на този избор, но само защото това му е изгодно. Светът е оцелял, защото им се е смял.

Като се абстрахираме от разни дребни незначителни душици - наши сънародници, Обама беше по-добрия изобор и това го знае целия свят! За пръв път от много години насам Америка не води война с никой през последните 4 години!

не че тя не води постянно войнички ама да си жив и здрав де))))

Войната не е спирала, промит мозък!

А кой уби Осама бин Ладен? А Сирия? А ударите над Либия? Ти това не го ли броиш?

Явно най-голямата кражба на богатство от от всички народи посредством бейлаути и печатане на трилиони долари и евра ще продължи.

америка направи правилният избор,страната показа на света,че народат е полтическ грамотен и ангагиран,с което е пример за всички! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано да е за добро. Жив и здрав да е. Да случват хубави неща и за малките народи,големите се оправят къде с пари,къде със сила,но малките са зле.

Cyce

Типичен пример в потвърждение на това са швейцарците, белгийците и австрийците. ;)