Коментари - Обама: Малайзийският самолет е свален с ракета | Днес.dir.bg

Обама: Малайзийският самолет е свален с ракета

Президентът на САЩ заяви, че ракета, изстреляна от контролирана от бунтовниците територия в Украйна, е свалила малайзийския пътнически самолет.

Обратно в новината

Коментари - Обама: Малайзийският самолет е свален с ракета | Днес.dir.bg

Коментари

Е добре де, може ли в район, в който се водят военни действия да се пускат пътнически самолети? Който е разрешил тази работа, той е виновен за смъртта на хората!!!

Някой може ли да си представи по-самоубийствен акт за Русия да свали пътнически самолет в тази обстановка? Може да ги наричате всякак, но не и психопати! Потърсете жената/кой има интерес/ Русия НЯМА!

С какво този акт е по-различен от окупирането на Крим. Той също не донесе особени активи за Москва, но въпреки всичко Крим вече е руски.

някой спомня ли си за изчезналия преди време самолет на Malaysia air, сега вече разбрахте ли къде е? появи се "натоварен" и "зареден" да изпълни мисията си по предназначение, и това става точно няколко дни след като Русия, Китай и другите държави от Брикс си направиха собствен съюз и банка и биха шута на САЩ и ЕС ...

Е тва е така и всички знаят чия е ракетата. Ама вие не можете да го докажете, щото няма свидетели. Тоя път руснаците ви скриха шапката.

Не само са ни скрили шапките, ами скриха и близо 300 деца,жени и мъже завинаги от техните семейства и близки!!! И на това ли ще се изкефиш, жалко човече!!!

Кулите близнаци ги сабориха летящи самолети!

защо черните кутии са в уса

Трябва да докажете, че черното е бяло иначе няма рубли! Цял свят разбра че самолета е свален от путиновите наемници в Украйна. Цял свят разбва какво представлява Русия. Да можехте да видите заглавията на вестниците им. Нооо свещена простота, на това разчита Путин. Дерзайте!

ти де го чете това бе платен гробарски трол. Май нещата излизат извън контрол. Ракетата свалена с въздух - въздук - такава имат само украинските самолети или пишеш само за това за което ти плащат

Заради такива като теб, ме е срам от да се нарека българин!

Белия дом толкова се е впрегнал в пропагандата, че не се усещат как от ден на ден президента им се излага и говори все по-големи глупости за неща които не му влизат в работа и правомощията.

ЕЕЕ , НАЛИ ПОНЕ НА ТЕБЕ ТИ ВЛИЗАТ .. НАЛИ ТИ СИ ВЕЛИК И ВСЕЗНАЕЩ ..И НЕ СЕ ИЗЛАГАШ..НЕ У БЕРИ ГРИЖА НА ОБАМА.. ИДИОТИ КАТО ТЕБ СИ СЕДЯТ В ИДИОТСКОТО ГЕТО И ИМ СЕ ПРИСМИВАТ ВЕЧЕ И АЛБАНЦИ И РУМЪНЦИ... ЗАЩОТО СА СИ ЗАВРЕЛИ ГЛАВАТА В ПЯСЪКА КАТО ЩРАУСИ И НА ЧЕРНОТО ВИКАТ БЯЛО - БЕЗ ДОРИ ДА ВИЖДАТ КАКВО ИМА ОКОЛО ТЯХ .. СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ХОРА ЧЕ СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ !!!!

Главните букви не означават, че си написал нещо смислено. Те са израз на малоценност!

Обама, на 11.09.2011 нали имашве и паднал самолет пред Пентагона. как толкова бързо се заличиха следите. май беше само декор!

Нещо си объркал годината или тотално си изперкал!!! Взимай редовно хапчетата, че и без това са ни много лудите!!!

Обонго, не сме си и представяли, че ще кажеш нещо друго.

Има един, много гаден сценарий и ако е разигран точно той,то вече Украинската хунта е загубила и това, което и бе останало ,като нормални хора.Ако самолета,е свален за да спасят обградените фашизоиди,и напъните на някой объркан негър,да защитава това,то света вече е тотално изперкал.От тук на татък,може да се очакват вече всякакви сюрпризи.

Бонго....супер прозорлив си, не може да ти се отрече, че и ти личи колко си прозорлив....само при баба ти фърчолетите ги свалят от бананите с камъни

САЩ ОТВЛИЧАТ ХОРА. УБИВАТ И ТОРМОЗЯТ СЪЮЗНИЦИ И ОСТАНАЛИЯ СВЯТ. САЩ СА ФАШИСТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ. ОТРЕПКИ КОИТО ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА БЪДАТ РАЗОРЪЖЕНИ. НЕОБХОДИМО Е ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ ПОД КОНТРОЛА НА ООН. ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНО ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЕВРОПА, РУСИЯ И КИТАЙ, ДО ОВЛАДЯВАНЕ НА АГРЕСИЯТА НА ПЕНТАГОНА

АМА ИМАТ ПЕЧАТНИЦА ЗА БАНКНОТИ, НАПЪЛНО ЛЕГАЛНА

Лично съм се погрижил на курс 1,43 да разкарам тези "легални хартиики" докато е време!

Прав е генерала! Ракетата за която се говори може да бъде изстреляна само от многоброен и трениран състав! С такъв разполага само и единствено Русия! Всички други са пълни дилетанти, с прашки свалящи само хеликоптери!

Всички лъжат! Самолета е свален с руска ракета С-300 от руската армия! Събитията в Крим и Югоизточно Украйна показаха, че Путин контролира само медиите! Икономиката и армията са оставени на самотек! "Не знам, не чух, не видях, у нас БУК-1 се продава във всеки селски Хоремаг!" И това го казва "ПРЕЗИДЕНТ" на "Велика Русия", чийто БВП е по-малък от БВП на нещастната бедна Нигерия!

Вашингтон отново демонстрира, че подопечните му слугински режими са станали твърде много и трябва да се поограничи, защото вече не може да се оправя дори с елементарните специфики на съответните хунти, та какво остава с проблемите в подвластните им територии. В случая официален Вашингтон се изпуска и показва, че смята хората в завладяния Киев, а от оттам и завладяната цяла бивша УССР за умствено не много способни и зле образовани. За трагедията погубила толкова невинни хора, естествено не може да бъде виновен никой, който е под контрола на Вашингтон. Преди още да са извършени каквито и да било разследвания във Вашингтон вече знаят виновни са тези, които не му се подчиняват, при това в най-широкия смисъл. Украинските военни разбира се разполагат от десетилетия, още от времето на СССР, със системи SA-11 (най-вероятно се има в предвид толкова споменаваните БУК М1), но те не са сред достатъчните за тях средства за свалянето на самолет. Защо на тях им е необходимо нещо друго за свалянето на пътнически самолет, любезно и бъбриво разяснява г-жа Саманта Пауър управлението на такова ПВО средство е сложно и поради това непосредствените изпълнители са били подпомагани от такива които знаят и имат съответните технически умения, което според Вашингтон означава само едно от Москва. Ето така, поради сложността и необходимостта от наличието на знания и умения и смисъла се разширява, показва се участието на Русия и се изключва намесата на на проамериканските военни формирования в Украйна. Техните хора могат най-много да насочат самолета към зоната на военни действия, но да го свалят това е абсурд. Остава само президент на щатите да покани посланикът от Киев на вечеря... А като им е толкова мерак да лапнат цялата бивша УССР, щатите ще е добре да си дадат труда поне да научат, че тя УССР бе отделена от СССР, не от създадено от Запада някъде в пустинята емирство или монархия.

Путинския насран задник е най-сладкия в света!

ЧЕРЕН ФАШИСТ. ТОЗИ СИ Е НАПРАВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ АКО ПИТАТЕ МЕН. НО! В КОНЦЕНТРАЦИОННИТЕ ЛАГЕРИ Е ИМАЛО ИЗДИГНАТИ ЖЕРТВИ - ЗА КРАТКО ДО 3 МЕСЕЦА

Разбирам, щом казва земя-въздух значи е била въздух-въздух.

Март месец изчезна друг Малайзийски самолет та засега работната версия е за намеса на извънземни. ха-ха-ха.Сега часове след инцидента Обонго имал факти. Идеята за сваляне на самолета е да се измие лицето на украинската хунта и опълченците да бъдат обявени за терористи.

Е, Обамата всичко знае... дори преди да се е случило !

Е много ясно, че ще знае. Нали неговите хора ги планират тия неща.

Глупак, с ракета ще е свален ами с какво друго. Може би с прашка, а ? Иначе те майданчиките имат опит в проокациите, що народ избиха на площада, така че ракетата може да е от украински изтребител, за да си спасят войската от обкръжението.

разбира се, че е с прашка, един брой от тези на Мишел липсва....

Ало, чернилко, не бързай със заключенията. Много станаха страните вече които имат спътници за наблюдение и да изчакаме да кажат какво са видели!

За този малайзиски самолет е ясно с какво е свален, ама предишния, който "изчезна" не си призна маймуната с какво е свален, ново оръжие ли пробваха, грешка ли направиха. Както не казаха в какво се блъсна кораба, където умряха 400 деца, в чия подводница се блъсна.

и отново не си в час Обама, с банани са ги стреляли бе пич... ама айде некой друг път ще ти разправям за нашето куче Барак

Да бе,да!Това е самата истина-както българският атентат срещу папата! Трагичното е,че има идиоти ,които още разпространяват тая лъжа и които сега се връзват на тия приказки на мистър О.

Вчера руската 5-та колона в България мълчеше като посра.а, днес са получили указания какво да пишат и пак използват интернет вместо тоалетна!!Приседна ли ви новината, че руските малоумници дето се пишат сепаратисти са свалили самолета?Приседна му гледам и на Путин.....след тези 300 жертви край с ангелското лице на Русия!Империя на злото е тази страна управлявана от Путин!!

Абе то че 5-тата колона винаги ще агитира за Русия е ясно, ама ти пък от коя колона на САЩ си? От кое точно се видя че проруските сеператисти са свалили самолета? Защото американския президент го е казал ли или защото придворния му пудел (UK) го потвърдиха. Нищо че цялата логика говори за обратното. Нищо че един такъв акт би дискредитирал руската страна и подръжниците. Нищо че сеператистите нямат с какво да свалят този самолет, а украинските диспечери са го завели на пусията. От овсичко това е ясно едно: В България винаги е имало много продажници и на кого ще се продадът е въпрос само на това кой в момента плаща повече. Няма значение дали Византия, Турция СССР или САЩ. Боклука си е боклук!

Малоумнико, можеш ли да си представиш как се сваля самолет който лети с 250 метра в секунда на 10000 метра височина? Ако можеше щеше да ти е яасно че само Украинско-фашистките порошенковски ВВС и/или ракетни войски могат да направят нещо такова!

Ние на село вярваме на тези новини: Официалното разследване на катастрофата на Боинг-777 над територията на Украйна едва започва, а пропагандисткото използване на тази страшна беда е в разгара си. И всички това става въпреки многогодишната международна практика по отношение на авиокатастрофи: да не се посочват виновните и да се проявява предпазливост с версиите. Наистина, американски експерти по спътникови снимки няколко часа преди негово изявление говореха, че са убедени само в едно: пътническият самолет бил свален с ракета земя-въздух. А откъде е долетяла, те не могат да кажат. Ако Обама има доказателства, например, снимки на изстрелването на ракетата, то защо той не ги представи на идеалната за такова разобличение аудитория, т.е. на вчерашното заседание на Съвета за сигурност на ООН? Например, руският самолет Ту-154, случайно свален от украинската противовъздушна отбрана над Черно море в 2001 година. Или иранският самолет Еърбъз, който беше свален над Персийския залив в 1988 година с ракета от американски кораб, който взел транспортния самолет за изтребител. Тогава президентът Рейгън нарече случилото се правилни отбранителни действия.

Желязото се кове, докато е горещо. Трябва спешно да се внуши на човечеството, че Русия е виновна и е чудовище, защото после разследването може да покаже, че друг е чудовището, а това не влиза в плановете.

"Обама: Малайзийският самолет е свален с ракета". Сега Обама трябва да каже колко са платили неговите хора на стрелците с ракетата и къде са погребани.

Янките са нагли до безкрйност и след ударите, които понесоха в Ирак и Сирия, търсят реванш. В помощ са им цялата мозъкопромиваща машина на Запада и политическите пудели в Европа. И родните гъзомийци!

Не мислих че г-н Обама е толкова популярен и мразен от българските самовари(сделоно в СССР).Което е добре.Страхувайте се има защо!Още малко ще ви търпим и УХОДИТ к Сибир.

Браво колега!!! Давай,че клоуните останахме една шепа хора!!!!

...почвай да учиш турски - сте ти трябва...и не забравяй и децата да учат...дебил такъв и представа нямаш какво се крие зад така наречената англосаксонска "демокрациа". Платен драскач.

Обама се качи на едно дърво и от там вида кои е свалил самолета!

Естествено, че е свален с ракета, а не с прашка. Съвсем друг е въпросът кой е изстрелял ракетата - самолет ли, Бук ли и кой е натиснал копчето. Съвсем друг е въпросът, кой е засилил Боинга в зоната на военни действия и колко време е бил "воден" докато го гръмнат.

как кои го е свалил ами спомнете си поговорката (крадеца вика дръжте крадеца)гледам две снимки и невярвам на очите си как е възможно от убит човек да има толкова кръв а от тази дето е паднала от небето да няма нищо !!!!!!!!!!!!да не би кръвта да е станала на вода а???????????

ЧУК

Имплозия-поради рязка разхерметизация на летателното тяло!Всичко което се намира вътре в човешкото тяло се стреми да излезе поради получилата се рязка разлика в атмосферното налягане!Самолетът е падал към 4 минути от височина десет хиляди метра. Това ,което е останало от самолет с седалките закрепени в него е паднало на едно място.Всичко друго е било засмукано извън корпуса на самолета и е извършвало свободно падане.Много от телата на пасажерите са без горно облекло-резултат от имплозията.Представи си какцо става с вътрешните органи и как кипи кръвта.

днес е пълно с обамоидни кравестити които като своят вожд мучат и незнаят за какво мучат колко ли им плащат да стоят тука????????

Ми то и твоето мучене не се разбира хич!

Първо - Как така, първоначалните информации бяха, че хора около и в самолета НЯМА? След това се оказа, че точно хората които са пристигнали на място, свидетелстват за трупове, които МИРИШАТ на загнило!!! КОЛКО всъщност са намерените тела? Обявиха, че има 295 пътници на борда нали? КОЛКО са намерените тела? Идентифицирани ли са, при това много важният въпрос - ОТ КОГО са идентифицирани? Второ - Само на нас ли ни прави впечатление, че практическите първите кадри от "мястото на събитието" показаха и ...... ПАСПОРТИ?? При това не само паспорти, ами ПОЧТИ НОВИ паспорти? Питаме ние..... които явно никога не сме летели с тези "неща" самолетите..... КАК ТАКА, след като самАлЬОт пада от 10 хил. метра (словом - ДЕСЕТ ХИЛЯДИ МЕТРА) височина...... ВСИЧКО Е НА ПЕПЕЛ, ОБАЧЕ, тези така ценни "хартийки", служещи за БЪРЗО И УДОБНО разпознаване на хора....... та те са ....НЕПОКЪТНАТИ и забележете --> СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО!!! Пълна мистерия.....

Използвайте бъркотията около Украйна и се освободете от $. След края на конфликта ще бъде за ползване само в САЩ. И в момента $ е надценен около 40 пъти спрямо споразумението за златния стандарт. Така, че не си губете времето или купувайте нещо истинско с долари или се освободете от тях.

Обама знае това още преди да ударят самолета. И този и предният малайзийски. Вижте знамената на Малайзия, Австралия, Нова Зенландия и т.н. Виожте къде Принц Джордж ходи да му сменят памперса лично държавни политици ...

Сащ национален дълг: седемнадесет трилиона и петстотин девтдесет и пет милиарда. Сащ тотален дълг: шестдесет и един трилиона петстотин тридесет и седем милиарда долара. Дължима сума на глава от населението включая пеленачета и пенсионери която е била оплюскана без да бъде заработена: сто деветдесет и три хиляди двеста двадесет и три долара... И така знае се че и прасетата си живеят добре до... коледа... Обама иска война на всяка цена просто защото коледата за банковата икономика вече се изтиктаква... Ако няма повод, то ще се измисли такъв като в случая с тази абсурдна война...

Затова светът пазарува в щатски долари не с рубли(ако половината свят са чували за такива хартиики).До сега никога чанта с щатски долари не са се разменяли за една рубла.А чанта с рубли се е заменял за един долар..ха..ха

Света се отказва от долара постепенно ще стане валута само на щат Вашингтон, другите независими щати ще си изберат други.

Хе хе, не мога да не се разсмея. Ти в Русия ходил ли си? За твое сведение- имаш ли долари, нямаш никакви проблеми-обменят се на всеки ъгъл, а и много от нещата можеш да си ги платиш директно в долари, никой няма дате върне. Не е така с еврото например, не е популярно сред руснаците. И още-общата банка, дето щели да я правят БРИКС, чудно капиталът й го обявяват в долари. Защо не го обявиха в рубли или юани например? Да не говорим, че сумата 50 милиарда са направо пари за семки за мащабите на тези огромни (по население и територия) страни...

BЪPKOЛAKЪT

Не е сто пъти... По принцип се споменава само уса държавен дълг а не уса тотален дълг, като втория е чудовищен със своите над 61 трилиона... А дали се пазаряло в долари е донякъде така въпреки че светът вече започва да търгува с произволни валути, стига да са обвързани с цената на петрола... Но доларовите книжни бали са без значение в бъдещ аспект... Просто колкото по обилно се хранят свинете то толкова е по-близо деня когато ще кокетничат на витрината в месарския магазин...

ТЕЗИ ХАМЕРСКИ ПАЧАВРИ НЕ СЕ МАХАТ ОТ ФОРУМА !ПИШАТ ИЛИ ПИШЕ ТО ИРЕЧЕК ТО ПОД ДИН РАЗЛИЧНИ НАЦИИ ИЛИ ПРОФЕСИИ !!! А КАЖЕТЕ МИКЕРЕТА КОИ ВИ ПЛАЩА ?

Плаща ни руското посолство.

ei,parcal ako ne e bil dedo ti Ivan sega da se pozdravqvame sas Salqm aleikum a ne sas Xubav den. NEBLAGODARNIKO ne reji rakata koqto ti e davala xlqb.

тоя и днес не спира да ръси простотии ,,, след като израел снощи разруши цял жилищен квартал и се съобщава за над 60 убити деца ....обама ...цитирам ... израел има право да се защитава

този на снимката дето подслушва всички не е ли подслушал че в украина има части на цру и че те са изстреляли откраднатата ракета? те понякога и не му казват всичко..имат свои интереси.

РАКЕТА АМА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ САМОЛЕТ.

червените тролове май отидоха до магазина за още водка нещо спряха да пишат

В грешка си, партията ги държи гладни и жедни, та да са по-свирепи, немат стотинка и за клечка за зъби, а аз си къркам с кеф putin OFF и си замезвам с качествена рипка.

dionisiosd@yahoo.com

Качествена,качествена..... Цаца за 0,70 лева на кило,пържена с палмово масло......

lu4ka

риПка?

Теди-помислила ли си някога за изследване на хормоните?? Мисля,че там се крие причината при теб.....

Да освободим Россия от болшевишко-кагебишката сган и да я върнем на руските народи!

Да не забравиш да изключиш пералнята-преди да тръгнеш на поход.......

Трябва спешно да се създадат бази на НАТО в Украйна, за да се даде отпор на руската агресия!

ЧУК

И калифорния да се върне на Мексико барабар с Тексас! И да не си биете много негрите,че те са най-ценното нещо дето имате!

pmotikov@abv.bg

Питай ги калифорнийците дали иска ? Сигур заедно със силикон вали ?

Русия е терористична държава. С терористи не се преговаря. Тяхната дума не струва пукната пара. Трябва да бъдат усмирени с всички средства. Отстъпките само ги поощряват.

Независим ли си, грузинец ли си, не знам, но едно е сигурно, тъпак си ! :)))

САЩ МОГАТ ДА УНИЩОЖАТ 90% ОТ РУСКИТЕ РАКЕТИ ЗА ЧАС С помощта на прецизни неядрени оръжия САЩ може да унищожи 80-90% от стратегическия ядрен потенциал на Русия. Това обясни руският вицепремиер Дмитрий Рогозин на конференцията Да бъдеш силен: гаранция за националната сигурност на Русия.

Аз

В Русия GPS вече не работи. Най-точното оръжие, което САЩ могат да ползват там, е далекобойна артилерия. Ама много далекобойна... Абе... САЩ вече капут...

pmotikov@abv.bg

Абе тикфо скапани, никой нема намерение да гърми по чизмарите, се оръжия са ви гламавите кратуни, ще ги смажат икономически както 80-те, просто не щат щот от ниския петрол ще се възползват чинизийците, ферно си много гламаф, и що не земеш да се обръснеш, апсолютен комплексар.

Major Payne

Да бе, САЩ са така поне от 100 години вече...

ти знаеш повече от рогозин?

lu4ka

Да започват, какво чакат? Ааа да, сетих се. Нямат гащи.

Американски евреи срещу руски евреи. Бият се за милиарди. Едните държат украйнците за заложници, а Путин е заложил собствения си народ - руснаците. В крайна сметка винаги побеждават американските евреи.

Коментари - Обама: Малайзийският самолет е свален с ракета | Днес.dir.bg

Обама: Малайзийският самолет е свален с ракета

Президентът на САЩ заяви, че ракета, изстреляна от контролирана от бунтовниците територия в Украйна, е свалила малайзийския пътнически самолет.

Обратно в новината

Коментари - Обама: Малайзийският самолет е свален с ракета | Днес.dir.bg

Коментари

Е добре де, може ли в район, в който се водят военни действия да се пускат пътнически самолети? Който е разрешил тази работа, той е виновен за смъртта на хората!!!

Някой може ли да си представи по-самоубийствен акт за Русия да свали пътнически самолет в тази обстановка? Може да ги наричате всякак, но не и психопати! Потърсете жената/кой има интерес/ Русия НЯМА!

С какво този акт е по-различен от окупирането на Крим. Той също не донесе особени активи за Москва, но въпреки всичко Крим вече е руски.

някой спомня ли си за изчезналия преди време самолет на Malaysia air, сега вече разбрахте ли къде е? появи се "натоварен" и "зареден" да изпълни мисията си по предназначение, и това става точно няколко дни след като Русия, Китай и другите държави от Брикс си направиха собствен съюз и банка и биха шута на САЩ и ЕС ...

Е тва е така и всички знаят чия е ракетата. Ама вие не можете да го докажете, щото няма свидетели. Тоя път руснаците ви скриха шапката.

Не само са ни скрили шапките, ами скриха и близо 300 деца,жени и мъже завинаги от техните семейства и близки!!! И на това ли ще се изкефиш, жалко човече!!!

Кулите близнаци ги сабориха летящи самолети!

защо черните кутии са в уса

Трябва да докажете, че черното е бяло иначе няма рубли! Цял свят разбра че самолета е свален от путиновите наемници в Украйна. Цял свят разбва какво представлява Русия. Да можехте да видите заглавията на вестниците им. Нооо свещена простота, на това разчита Путин. Дерзайте!

ти де го чете това бе платен гробарски трол. Май нещата излизат извън контрол. Ракетата свалена с въздух - въздук - такава имат само украинските самолети или пишеш само за това за което ти плащат

Заради такива като теб, ме е срам от да се нарека българин!

Белия дом толкова се е впрегнал в пропагандата, че не се усещат как от ден на ден президента им се излага и говори все по-големи глупости за неща които не му влизат в работа и правомощията.

ЕЕЕ , НАЛИ ПОНЕ НА ТЕБЕ ТИ ВЛИЗАТ .. НАЛИ ТИ СИ ВЕЛИК И ВСЕЗНАЕЩ ..И НЕ СЕ ИЗЛАГАШ..НЕ У БЕРИ ГРИЖА НА ОБАМА.. ИДИОТИ КАТО ТЕБ СИ СЕДЯТ В ИДИОТСКОТО ГЕТО И ИМ СЕ ПРИСМИВАТ ВЕЧЕ И АЛБАНЦИ И РУМЪНЦИ... ЗАЩОТО СА СИ ЗАВРЕЛИ ГЛАВАТА В ПЯСЪКА КАТО ЩРАУСИ И НА ЧЕРНОТО ВИКАТ БЯЛО - БЕЗ ДОРИ ДА ВИЖДАТ КАКВО ИМА ОКОЛО ТЯХ .. СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ХОРА ЧЕ СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ !!!!

Главните букви не означават, че си написал нещо смислено. Те са израз на малоценност!

Обама, на 11.09.2011 нали имашве и паднал самолет пред Пентагона. как толкова бързо се заличиха следите. май беше само декор!

Нещо си объркал годината или тотално си изперкал!!! Взимай редовно хапчетата, че и без това са ни много лудите!!!

Обонго, не сме си и представяли, че ще кажеш нещо друго.

Има един, много гаден сценарий и ако е разигран точно той,то вече Украинската хунта е загубила и това, което и бе останало ,като нормални хора.Ако самолета,е свален за да спасят обградените фашизоиди,и напъните на някой объркан негър,да защитава това,то света вече е тотално изперкал.От тук на татък,може да се очакват вече всякакви сюрпризи.

Бонго....супер прозорлив си, не може да ти се отрече, че и ти личи колко си прозорлив....само при баба ти фърчолетите ги свалят от бананите с камъни

САЩ ОТВЛИЧАТ ХОРА. УБИВАТ И ТОРМОЗЯТ СЪЮЗНИЦИ И ОСТАНАЛИЯ СВЯТ. САЩ СА ФАШИСТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ. ОТРЕПКИ КОИТО ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА БЪДАТ РАЗОРЪЖЕНИ. НЕОБХОДИМО Е ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ ПОД КОНТРОЛА НА ООН. ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНО ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЕВРОПА, РУСИЯ И КИТАЙ, ДО ОВЛАДЯВАНЕ НА АГРЕСИЯТА НА ПЕНТАГОНА

АМА ИМАТ ПЕЧАТНИЦА ЗА БАНКНОТИ, НАПЪЛНО ЛЕГАЛНА

Лично съм се погрижил на курс 1,43 да разкарам тези "легални хартиики" докато е време!

Прав е генерала! Ракетата за която се говори може да бъде изстреляна само от многоброен и трениран състав! С такъв разполага само и единствено Русия! Всички други са пълни дилетанти, с прашки свалящи само хеликоптери!

Всички лъжат! Самолета е свален с руска ракета С-300 от руската армия! Събитията в Крим и Югоизточно Украйна показаха, че Путин контролира само медиите! Икономиката и армията са оставени на самотек! "Не знам, не чух, не видях, у нас БУК-1 се продава във всеки селски Хоремаг!" И това го казва "ПРЕЗИДЕНТ" на "Велика Русия", чийто БВП е по-малък от БВП на нещастната бедна Нигерия!

Вашингтон отново демонстрира, че подопечните му слугински режими са станали твърде много и трябва да се поограничи, защото вече не може да се оправя дори с елементарните специфики на съответните хунти, та какво остава с проблемите в подвластните им територии. В случая официален Вашингтон се изпуска и показва, че смята хората в завладяния Киев, а от оттам и завладяната цяла бивша УССР за умствено не много способни и зле образовани. За трагедията погубила толкова невинни хора, естествено не може да бъде виновен никой, който е под контрола на Вашингтон. Преди още да са извършени каквито и да било разследвания във Вашингтон вече знаят виновни са тези, които не му се подчиняват, при това в най-широкия смисъл. Украинските военни разбира се разполагат от десетилетия, още от времето на СССР, със системи SA-11 (най-вероятно се има в предвид толкова споменаваните БУК М1), но те не са сред достатъчните за тях средства за свалянето на самолет. Защо на тях им е необходимо нещо друго за свалянето на пътнически самолет, любезно и бъбриво разяснява г-жа Саманта Пауър управлението на такова ПВО средство е сложно и поради това непосредствените изпълнители са били подпомагани от такива които знаят и имат съответните технически умения, което според Вашингтон означава само едно от Москва. Ето така, поради сложността и необходимостта от наличието на знания и умения и смисъла се разширява, показва се участието на Русия и се изключва намесата на на проамериканските военни формирования в Украйна. Техните хора могат най-много да насочат самолета към зоната на военни действия, но да го свалят това е абсурд. Остава само президент на щатите да покани посланикът от Киев на вечеря... А като им е толкова мерак да лапнат цялата бивша УССР, щатите ще е добре да си дадат труда поне да научат, че тя УССР бе отделена от СССР, не от създадено от Запада някъде в пустинята емирство или монархия.

Путинския насран задник е най-сладкия в света!

ЧЕРЕН ФАШИСТ. ТОЗИ СИ Е НАПРАВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ АКО ПИТАТЕ МЕН. НО! В КОНЦЕНТРАЦИОННИТЕ ЛАГЕРИ Е ИМАЛО ИЗДИГНАТИ ЖЕРТВИ - ЗА КРАТКО ДО 3 МЕСЕЦА

Разбирам, щом казва земя-въздух значи е била въздух-въздух.

Март месец изчезна друг Малайзийски самолет та засега работната версия е за намеса на извънземни. ха-ха-ха.Сега часове след инцидента Обонго имал факти. Идеята за сваляне на самолета е да се измие лицето на украинската хунта и опълченците да бъдат обявени за терористи.

Е, Обамата всичко знае... дори преди да се е случило !

Е много ясно, че ще знае. Нали неговите хора ги планират тия неща.

Глупак, с ракета ще е свален ами с какво друго. Може би с прашка, а ? Иначе те майданчиките имат опит в проокациите, що народ избиха на площада, така че ракетата може да е от украински изтребител, за да си спасят войската от обкръжението.

разбира се, че е с прашка, един брой от тези на Мишел липсва....

Ало, чернилко, не бързай със заключенията. Много станаха страните вече които имат спътници за наблюдение и да изчакаме да кажат какво са видели!

За този малайзиски самолет е ясно с какво е свален, ама предишния, който "изчезна" не си призна маймуната с какво е свален, ново оръжие ли пробваха, грешка ли направиха. Както не казаха в какво се блъсна кораба, където умряха 400 деца, в чия подводница се блъсна.

и отново не си в час Обама, с банани са ги стреляли бе пич... ама айде некой друг път ще ти разправям за нашето куче Барак

Да бе,да!Това е самата истина-както българският атентат срещу папата! Трагичното е,че има идиоти ,които още разпространяват тая лъжа и които сега се връзват на тия приказки на мистър О.

Вчера руската 5-та колона в България мълчеше като посра.а, днес са получили указания какво да пишат и пак използват интернет вместо тоалетна!!Приседна ли ви новината, че руските малоумници дето се пишат сепаратисти са свалили самолета?Приседна му гледам и на Путин.....след тези 300 жертви край с ангелското лице на Русия!Империя на злото е тази страна управлявана от Путин!!

Абе то че 5-тата колона винаги ще агитира за Русия е ясно, ама ти пък от коя колона на САЩ си? От кое точно се видя че проруските сеператисти са свалили самолета? Защото американския президент го е казал ли или защото придворния му пудел (UK) го потвърдиха. Нищо че цялата логика говори за обратното. Нищо че един такъв акт би дискредитирал руската страна и подръжниците. Нищо че сеператистите нямат с какво да свалят този самолет, а украинските диспечери са го завели на пусията. От овсичко това е ясно едно: В България винаги е имало много продажници и на кого ще се продадът е въпрос само на това кой в момента плаща повече. Няма значение дали Византия, Турция СССР или САЩ. Боклука си е боклук!

Малоумнико, можеш ли да си представиш как се сваля самолет който лети с 250 метра в секунда на 10000 метра височина? Ако можеше щеше да ти е яасно че само Украинско-фашистките порошенковски ВВС и/или ракетни войски могат да направят нещо такова!

Ние на село вярваме на тези новини: Официалното разследване на катастрофата на Боинг-777 над територията на Украйна едва започва, а пропагандисткото използване на тази страшна беда е в разгара си. И всички това става въпреки многогодишната международна практика по отношение на авиокатастрофи: да не се посочват виновните и да се проявява предпазливост с версиите. Наистина, американски експерти по спътникови снимки няколко часа преди негово изявление говореха, че са убедени само в едно: пътническият самолет бил свален с ракета земя-въздух. А откъде е долетяла, те не могат да кажат. Ако Обама има доказателства, например, снимки на изстрелването на ракетата, то защо той не ги представи на идеалната за такова разобличение аудитория, т.е. на вчерашното заседание на Съвета за сигурност на ООН? Например, руският самолет Ту-154, случайно свален от украинската противовъздушна отбрана над Черно море в 2001 година. Или иранският самолет Еърбъз, който беше свален над Персийския залив в 1988 година с ракета от американски кораб, който взел транспортния самолет за изтребител. Тогава президентът Рейгън нарече случилото се правилни отбранителни действия.

Желязото се кове, докато е горещо. Трябва спешно да се внуши на човечеството, че Русия е виновна и е чудовище, защото после разследването може да покаже, че друг е чудовището, а това не влиза в плановете.

"Обама: Малайзийският самолет е свален с ракета". Сега Обама трябва да каже колко са платили неговите хора на стрелците с ракетата и къде са погребани.

Янките са нагли до безкрйност и след ударите, които понесоха в Ирак и Сирия, търсят реванш. В помощ са им цялата мозъкопромиваща машина на Запада и политическите пудели в Европа. И родните гъзомийци!

Не мислих че г-н Обама е толкова популярен и мразен от българските самовари(сделоно в СССР).Което е добре.Страхувайте се има защо!Още малко ще ви търпим и УХОДИТ к Сибир.

Браво колега!!! Давай,че клоуните останахме една шепа хора!!!!

...почвай да учиш турски - сте ти трябва...и не забравяй и децата да учат...дебил такъв и представа нямаш какво се крие зад така наречената англосаксонска "демокрациа". Платен драскач.

Обама се качи на едно дърво и от там вида кои е свалил самолета!

Естествено, че е свален с ракета, а не с прашка. Съвсем друг е въпросът кой е изстрелял ракетата - самолет ли, Бук ли и кой е натиснал копчето. Съвсем друг е въпросът, кой е засилил Боинга в зоната на военни действия и колко време е бил "воден" докато го гръмнат.

как кои го е свалил ами спомнете си поговорката (крадеца вика дръжте крадеца)гледам две снимки и невярвам на очите си как е възможно от убит човек да има толкова кръв а от тази дето е паднала от небето да няма нищо !!!!!!!!!!!!да не би кръвта да е станала на вода а???????????

ЧУК

Имплозия-поради рязка разхерметизация на летателното тяло!Всичко което се намира вътре в човешкото тяло се стреми да излезе поради получилата се рязка разлика в атмосферното налягане!Самолетът е падал към 4 минути от височина десет хиляди метра. Това ,което е останало от самолет с седалките закрепени в него е паднало на едно място.Всичко друго е било засмукано извън корпуса на самолета и е извършвало свободно падане.Много от телата на пасажерите са без горно облекло-резултат от имплозията.Представи си какцо става с вътрешните органи и как кипи кръвта.

днес е пълно с обамоидни кравестити които като своят вожд мучат и незнаят за какво мучат колко ли им плащат да стоят тука????????

Ми то и твоето мучене не се разбира хич!

Първо - Как така, първоначалните информации бяха, че хора около и в самолета НЯМА? След това се оказа, че точно хората които са пристигнали на място, свидетелстват за трупове, които МИРИШАТ на загнило!!! КОЛКО всъщност са намерените тела? Обявиха, че има 295 пътници на борда нали? КОЛКО са намерените тела? Идентифицирани ли са, при това много важният въпрос - ОТ КОГО са идентифицирани? Второ - Само на нас ли ни прави впечатление, че практическите първите кадри от "мястото на събитието" показаха и ...... ПАСПОРТИ?? При това не само паспорти, ами ПОЧТИ НОВИ паспорти? Питаме ние..... които явно никога не сме летели с тези "неща" самолетите..... КАК ТАКА, след като самАлЬОт пада от 10 хил. метра (словом - ДЕСЕТ ХИЛЯДИ МЕТРА) височина...... ВСИЧКО Е НА ПЕПЕЛ, ОБАЧЕ, тези така ценни "хартийки", служещи за БЪРЗО И УДОБНО разпознаване на хора....... та те са ....НЕПОКЪТНАТИ и забележете --> СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО!!! Пълна мистерия.....

Използвайте бъркотията около Украйна и се освободете от $. След края на конфликта ще бъде за ползване само в САЩ. И в момента $ е надценен около 40 пъти спрямо споразумението за златния стандарт. Така, че не си губете времето или купувайте нещо истинско с долари или се освободете от тях.

Обама знае това още преди да ударят самолета. И този и предният малайзийски. Вижте знамената на Малайзия, Австралия, Нова Зенландия и т.н. Виожте къде Принц Джордж ходи да му сменят памперса лично държавни политици ...

Сащ национален дълг: седемнадесет трилиона и петстотин девтдесет и пет милиарда. Сащ тотален дълг: шестдесет и един трилиона петстотин тридесет и седем милиарда долара. Дължима сума на глава от населението включая пеленачета и пенсионери която е била оплюскана без да бъде заработена: сто деветдесет и три хиляди двеста двадесет и три долара... И така знае се че и прасетата си живеят добре до... коледа... Обама иска война на всяка цена просто защото коледата за банковата икономика вече се изтиктаква... Ако няма повод, то ще се измисли такъв като в случая с тази абсурдна война...

Затова светът пазарува в щатски долари не с рубли(ако половината свят са чували за такива хартиики).До сега никога чанта с щатски долари не са се разменяли за една рубла.А чанта с рубли се е заменял за един долар..ха..ха

Света се отказва от долара постепенно ще стане валута само на щат Вашингтон, другите независими щати ще си изберат други.

Хе хе, не мога да не се разсмея. Ти в Русия ходил ли си? За твое сведение- имаш ли долари, нямаш никакви проблеми-обменят се на всеки ъгъл, а и много от нещата можеш да си ги платиш директно в долари, никой няма дате върне. Не е така с еврото например, не е популярно сред руснаците. И още-общата банка, дето щели да я правят БРИКС, чудно капиталът й го обявяват в долари. Защо не го обявиха в рубли или юани например? Да не говорим, че сумата 50 милиарда са направо пари за семки за мащабите на тези огромни (по население и територия) страни...

BЪPKOЛAKЪT

Не е сто пъти... По принцип се споменава само уса държавен дълг а не уса тотален дълг, като втория е чудовищен със своите над 61 трилиона... А дали се пазаряло в долари е донякъде така въпреки че светът вече започва да търгува с произволни валути, стига да са обвързани с цената на петрола... Но доларовите книжни бали са без значение в бъдещ аспект... Просто колкото по обилно се хранят свинете то толкова е по-близо деня когато ще кокетничат на витрината в месарския магазин...

ТЕЗИ ХАМЕРСКИ ПАЧАВРИ НЕ СЕ МАХАТ ОТ ФОРУМА !ПИШАТ ИЛИ ПИШЕ ТО ИРЕЧЕК ТО ПОД ДИН РАЗЛИЧНИ НАЦИИ ИЛИ ПРОФЕСИИ !!! А КАЖЕТЕ МИКЕРЕТА КОИ ВИ ПЛАЩА ?

Плаща ни руското посолство.

ei,parcal ako ne e bil dedo ti Ivan sega da se pozdravqvame sas Salqm aleikum a ne sas Xubav den. NEBLAGODARNIKO ne reji rakata koqto ti e davala xlqb.

тоя и днес не спира да ръси простотии ,,, след като израел снощи разруши цял жилищен квартал и се съобщава за над 60 убити деца ....обама ...цитирам ... израел има право да се защитава

този на снимката дето подслушва всички не е ли подслушал че в украина има части на цру и че те са изстреляли откраднатата ракета? те понякога и не му казват всичко..имат свои интереси.

РАКЕТА АМА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ САМОЛЕТ.

червените тролове май отидоха до магазина за още водка нещо спряха да пишат

В грешка си, партията ги държи гладни и жедни, та да са по-свирепи, немат стотинка и за клечка за зъби, а аз си къркам с кеф putin OFF и си замезвам с качествена рипка.

dionisiosd@yahoo.com

Качествена,качествена..... Цаца за 0,70 лева на кило,пържена с палмово масло......

lu4ka

риПка?

Теди-помислила ли си някога за изследване на хормоните?? Мисля,че там се крие причината при теб.....

Да освободим Россия от болшевишко-кагебишката сган и да я върнем на руските народи!

Да не забравиш да изключиш пералнята-преди да тръгнеш на поход.......

Трябва спешно да се създадат бази на НАТО в Украйна, за да се даде отпор на руската агресия!

ЧУК

И калифорния да се върне на Мексико барабар с Тексас! И да не си биете много негрите,че те са най-ценното нещо дето имате!

pmotikov@abv.bg

Питай ги калифорнийците дали иска ? Сигур заедно със силикон вали ?

Русия е терористична държава. С терористи не се преговаря. Тяхната дума не струва пукната пара. Трябва да бъдат усмирени с всички средства. Отстъпките само ги поощряват.

Независим ли си, грузинец ли си, не знам, но едно е сигурно, тъпак си ! :)))

САЩ МОГАТ ДА УНИЩОЖАТ 90% ОТ РУСКИТЕ РАКЕТИ ЗА ЧАС С помощта на прецизни неядрени оръжия САЩ може да унищожи 80-90% от стратегическия ядрен потенциал на Русия. Това обясни руският вицепремиер Дмитрий Рогозин на конференцията Да бъдеш силен: гаранция за националната сигурност на Русия.

Аз

В Русия GPS вече не работи. Най-точното оръжие, което САЩ могат да ползват там, е далекобойна артилерия. Ама много далекобойна... Абе... САЩ вече капут...

pmotikov@abv.bg

Абе тикфо скапани, никой нема намерение да гърми по чизмарите, се оръжия са ви гламавите кратуни, ще ги смажат икономически както 80-те, просто не щат щот от ниския петрол ще се възползват чинизийците, ферно си много гламаф, и що не земеш да се обръснеш, апсолютен комплексар.

Major Payne

Да бе, САЩ са така поне от 100 години вече...

ти знаеш повече от рогозин?

lu4ka

Да започват, какво чакат? Ааа да, сетих се. Нямат гащи.

Американски евреи срещу руски евреи. Бият се за милиарди. Едните държат украйнците за заложници, а Путин е заложил собствения си народ - руснаците. В крайна сметка винаги побеждават американските евреи.