Яценюк уверил Обама, че с Порошенко остават единни

Министър-председателят на Украйна Арсений Яценюк е уверил президентът на САЩ Барак Обама, че прозападната коалиция в Киев няма да се разпадне.

Обратно в новината

Коментари - Яценюк уверил Обама, че с Порошенко остават единни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се напише само това. Достатъчно е: "Същевременно Барак Обама призова Украйна да предприеме икономически реформи, особено в енергийната област, за да изпълни задълженията си към МВФ."

СЛАВА НА УКРАЙНА.....направо са за пример.

За лош пример са ненадминати.

Ъм върви там ве ЩЕРЮ ГОРИВНИЯ къв евтиногоривен го търсиш в България};-)))

"По време на срещата Барак Обама и Джо Байдън похвалиха АМБИЦИОЗНИЯ план за РЕФОРМИ на Киев, и СТАБИЛНАТА ПОЗИЦИЯ на правителството, което устоя на популистки мерки, които могат да подкопаят ФИНАНСОВАТА СТАБИЛНОСТ на страната, предаде АФП. Обама и Байдън изразиха подкрепа към Украйна и нейния СУВЕРЕНИТЕТ И ТЕРИТОРИАЛНА ЦЯЛОСТ. " Това просто не може да е истина. Такива хора да управляват света.

хахаха приятелите са си приятели ама сиренето е с пари, само се чудя къде им беше акъла на тия украински михлюзи като решиха че САЩ ще им помогнат ей така безвъзмездно... това е капитализъм в действие рибята!

Докато трае гръцката криза американците ще се сещат от дъжд на вятър за Украйна!А като свърши-може изобщо да я забравят!На хоризонта се задават много по-сериозни геополитически проблеми!

Много тъпи се оказаха тия. И ние сме прости, ама чак така не сме си трепали собствения народ. Ама то който е прокълнат си носи проклятието, ХАХАХА

САЩ се боят като дявол от тамян от естествената експанзия на ЕС на изток.Украйна, като икономическа,технологична и културна от една страна обвързаност с Русия,и като географско разположение от друга бе естествения мост, трансмисия между Европа(ЕС),Русия и азиатското икономическо пространство.Задълбочаването на икономическите връзки на изток даваше почти неограничени възможности за развитие на Европа.Всичко това неминуемо щеше да доведе до възстановяване влиянието на Европейския континент като политически център на света,такъв,какъвто е бил преди ПСВ.А какво ще се случи със САЩ-може само да гадаем.Впрочем-пълноправен, но равнопоставен играч в световните дела.Нещо, което не се вписва в плановете на страната, заела се да се превърне и изживяваща се на нова римска империя.Затова, почти 30 години след разпада на Варшавския договор войските на тази страна не само стоят в Европа, но се преместват на Изток.А как се наричат войски на чужда държава в определена територия, независимо от това, под какъв предлог са там?Отговор може да си даде всеки.Дори промитите хрантутници на Фондацията.

"Президентът Обама и вицепрезидентът Байдън заявиха, че САЩ твърдо подкрепят суверенитета и териториалната цялост на Украйна и ще запазят санкциите срещу Русия, докато тя изпълни изцяло поетите от нея задължения в споразуменията от Минск, се казва в съобщението" В Минските споразумения няма връщане на Крим.Значи ,че вече са го отписали? То май в последно време само наш Плевнелиев говори за Крим А и като свършат парите не е ясно дали коалицията ще остане. Защото Украйна очаква опрощаване на дълговете,а Обама говори за задълженията към МВФ. Така,че Яценюк да не се перчи .Сам каза,че до края на юли Украйна може да фалира. И ако Гърция е в еврозоната Украйна никъде не е ,че някой да започне да налива пари там. ЕЦБ съблюдава за гръцките банки ,но за украинските няма задължения

За тия предатели на отчеството си Обама явно e като Сталин и Ленин - икона, пред която се кръстят и дават обещания. Само че не се сещат, че оттук имат само два пътя: единият е, че "иконата" яко ще им го натегне по арнаутски, а другият е, когато дойте поредният матрос Желязников , препасан с патрондаши и ще ги изправи пред стената!

През цялата човешка история всички революции са били замислени и реализирани от банкерите единствено в техен интерес. Такова нещо като спонтанна революция спада към жанра фантастика или митология.

Тия ги прилъгаха само с едни голи приказки за демократичните ценности, ама дори и заем не им дават при положението, че са фалирали. Ако някой иска да става приятел на САЩ първо да погледне какво направиха с Украйна. Грузинците и арменците вече се усетиха.

И все пак трябва да им се признае нещо-те се отчитат директно на президента на САЩ.А нашите героични управляващи-на посланика на същата страна.Къде сме ние, къде са те, ехеее...!!!

Тия не ги чака нищо по-добро от преди... Където е стъпила "американската демокрация", трева не никне... само военни бази... Просто ще ги превърнат в плацдарм срещу Русия и трън в "задния двор" на ЕС.

И да не си помислите, че САЩ са страна в конфликта.Не, това не е истина.Всичко, което се случи бе в резултат на спонтанния порив към свобода и демокрация на целокупния украински народ.САЩ никога и по никакъв начин не са се ангажирали с нищо.В крайна сметка, кого представят узурпаторите на власта в Киев-народа си или интересите на САЩ, понесли свобода, демокрация и нов световен ред на щиковете на пушките си.

Браво, добър сарказъм, колега!

Благодаря!!!

Даже и през ум не ни минава. Усарите си седят в Америката и здраво работят за да си връщат 18 трилионния дълг , с нищо друго и никъде другаде не се занимават и вмешателстват.

Украинците окончателно се присъединиха към клуба на светвните балъци!

Проверява ги обонго нали им е работодател,пък и да не си "посегнат",че този Яценюк мека китка ми се чини

И в кво оставате единни , в националното предателство и US слугинажа ?! Ум не може да ми го побере как народите търпим подобни отрепки.Впрочем и ние , като народ не правим нещо по-различно

Не вярвам на увирания, а само на потслушвания! Конграчолейшо за Ваша връсска, в легло ! Стаен агент: бб Тодорка

Единни в каузата за световният богоборчески комунизъм.

Яйцето рапортувало: "Ние, фашистите, оставаме единни." А Обонго отвърнал: "Ако не сте единни, ще има бой по манерките и ноу мъни."

"...които могат да подкопаят финансовата стабилност на страната.." Каква финансова стабилност бре Обонгооо. Ми то след вашата намеса оКрайна е пълна разруха и фалит. Защо им откраднахте златните резерви, а?

Тия укри няма ли най-сетне да го чукнат това яйце и за го изпържат , мочко е по рождение.

тоя Яценюх,бе?

Е, поне вече официално е ясно, кои са им новите господари на тези "борци за демокрация" от снимката... Да им е честита на САЩ новопридобитата колония - Украйна, в задния двор на ЕС!

всички тези са бити и изиграни карти

Значи поели обещание пред САЩ. Мисля че трябваше пред народа си да поемат и изпълнят обещание. Предатели като нашите Буда и Шива.

Щом някой казва, че няма никой, значи има някой! Щом се обясняват, значи се разпадат. Хак да им е!

Щом се правиш на умник, значи си...