Обама: Русия не прави нищо (обновена)

Барак Обама смята, че Русия не прави нищо. Той призова Запада да прояви твърдост към опитите на Китай да стане глобален икономически лидер.

Обратно в новината

Коментари - Обама: Русия не прави нищо (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква ирония, Нобеловият лауреат за мир е на път да запали трета световна война!

"Той призова Запада да прояви твърдост към опитите на Китай да стане глобален икономически лидер" А що бе мамицата ви? Вие ли искате да сте??? Пумияри

Знам, че си гей!

Най-Могъщата Държава на Планетата Земя!!! А Руския Дух е най-силната Валута на Русия!!! Без Православна Русия,Няма да има Православна БЪЛГАРИЯ. Никога Българин няма да вдигне пушка срещу Руснак Братушка.

за това сме на това дередже, не можеш ли да си отвориш очите. Не разбра ли че русия е агресор и затова ще пропадне. Да живее демокрацията и законността, да живее САЩ, и всичко които се стремят към евро-атлантическите ценности.

Обама ти нали правиш всичко,умните в такива случаи не правят нищо,докато този който е правил всичко излезе на бял свят,че е било нищо.

ivo10

Барак, със сигурност имаш роднини в моето село. Много ми приличаш на един - казва се Али Бараков.

Орлите не ловят мухи ! Не е зле о-бамя да не го забравя това ! Смешно е да закачаш най-голямата и най-богатата на ресурси държава в света ! Досега, който го е правил - после едвам се е съвземал ! Ако можеха приматите да четат история ...

Наскоро Найджъл Фараж каза, че не можеш да ръчкаш мечката с пръчка и да се надяваш нищо да не ти се случи. През 1812 година французите ръчкаха мечката. През 1941 германците се заеха да ръчкат мечката. Сега, през 2014 англо-американците решиха, че е дошъл техния ред да ръчкат мечката. Резултатът от ръчкането обаче, е винаги един и същ!

тъмната комунистическа вълна се е надигнала, четете дойче веле на български неграмотни тъпи комунисти от село и близнашки е от с. скравена кой е баща му

Дойче Веле ли е чистият, планински ручей, по който тече словото божие? Те ли държат монопола на истината?

ЧЕРНА МРЪСНА ПОМИЯ !!!

Всички познавате Хитлер или сте чували за него и амбициите му. Да ви прилича някой от съвременните световни лидери на него? Не се влияйте от цвета на кожата! Хитлер имаше амбиции към Източна Европа- Обама също. Путин - отдавна не. 2. Хитлер искаше Африка- Обама също, Путин не. Хитлер искаше Азия - Обама също, Путин си е там-Русия половината е в Азия. Но други държави не са в интересите на Путин. 3. Хитлер искаше Русия, Обама също. Путин обаче не я дава. Тя е на руския народ и не се дава на педали, нацисти, олигофрени, педофили,. Е Американците воюват на всички фронтове където бе тръгнал и Хитлер, но той не успя. Русия няма войски никъде в света а американците имат на всякъде. Дори са окопирали и европа, чрез техния пакт - НАТО създаден да държи в подчинение ,,съюзниците" си от ЕС. Той и на там има интерес, но понеже имат съюз ще онищожи ЕС икономически и после е лесно. Е кого от политиците можем да сравним с Хитлер? Ако разумни и мислещи хора отговарят само, то отговорът е ясен 100% - Обама. Въпреки, че не обичам комунизма и комунистическия строй, не мога да не се отвратя от наглосТта на педалите от САЩ. Не зная защо им се връзват държавите от Европа?

ти за путлер и путлеристите ли говориш?

Каквото си посял, това и ще пожънеш! Бедна ти е фантазията какво я чака Америка! Не можеш на малкия пръст на стъпиш на Русия!

Дано Русия по-скоро направи нещо.

Ебамата най-сетне призна ,че Ръшата не прави нищо на никого!!!? Само хамериканците правят всичко в Покрайната!?

Еееех и черньо да си траеше и да не правеше нищо, как хубаво щеше да бъде! Всяка държава в света щеше да се развива, както си иска и колкото може. Но без намеса от вън. Но чернилките с вроденото си чувство на малоценност искат да се покажат на света колко сме велики. Е някой писа за Хитлер по горе. Нека Обамката попита него, или да прочете как е свършил Хитлер и по какъв начин?? Така ще свърши и той, че и още по лошо. След него и САЩ няма да я има. Германия след Хитлер просъществува, когато скочи и срещу Русия. Но дали САЩ ще съществува, щом черния президент на тази създадена от избягали и екстрадирани от Европа бандити, убийци и каква ли не ненужна, и вредна за европейските държави паплач, и от черни африкански роби освободили се по късно и се помислили за хора.

г-н Обама, радвайте се че Русия не прави все още нищо. И на това ще му дойде реда. Но няма да ви бъде хич приятно.

"имигрантите "не се втурват към Москва" в търсене на възможности, а продължителността на живота на мъжете в Русия е около 60 години и руското население намалява. " По-точно не може да се каже...

Интересно каква твърдост трябва да прояви Западът спрямо Китай? Сигурно смятат да го бомбардират!

стига с тези клишета, първобитните бг бият жените си , а обичат русия , стига глупости, как може да обичаш поробителя си освен ако не си много изкривен или платен

Престанете да бъркате обичта и благодарността на българския народ към руския народ, любовта към руската култура и душевност с Путин и външната политика на Русия в момента. Ясно е че Путин мисли и действа като продукт на службите в които е работил и за съжаление не може да се отърси от това. Този му подход би прилягал по-скоро на отминали вече времена.

Възрастен и с Алцхаймер! Путин е велик държавник и създаде една велика и силна държава! Европа и България са бременни от американизъм и фашизъм! Което знаем как свършва в историята!

А какво да направи Русия ,Обана се осра в Украйна и сега чака някой да го обърше ,защото той не може.

Обамата пак лъже. Преди няколко дена руски радар е подсветил американски разузнавателен самолет докато онзи е бил в международни води над балтика. Екипажа се е наакал и се е изнесъл нарушавайки шведското въздушно пространство. Такъв хомор нсе се е случвал то Виетнамско още когато стреляха по америкаците само с БРД-та и онези се насираха и скачаха щом видят пушека от старта на двигателя

Този е луд. А държавата му трябва да бъде изолирана. Като източник само и единствено на злини.

Индианците да си вземат земите,китайците парите,руснаците Аляска и де що остане в резерват.

Бамама,ти не беше ли казал нещо такова-USA-то да бъдат световен лидер.Къде е тънката разлика бе бамама,или тона е хленч в лятна нощ,за едни може,за други неможе.Нещо,като имперски интереси на Русия и стратегически интереси на СЬЩ,едното било лошо другото добро бамама.

Бамби, Китай го създадохте вие американците, за да за пазит (уж) почвата и климата в Сев. Америка! Това е истината за този аутсорсинг, който се провежда толкова години в Китай. Точно сега е моментът да изгледат отново филма "2012: Dooms day" защото днес този филм изглежда и звучи по съвсем друг начин!

Отмина времето когато САЩ и Запада определяха кой трябва да диша и кои не. Китай е втората икономика в света и не може САЩ да и държат сметка как трябва да се развива, а също да поставят ултиматум на Русия.

Искаш да кажеш Китай е първата икономика. Няма друг завод в целия свят в който да учат, живеят и работят 17000 работници. Те произвеждат всички електродомакински уреди, които вие купувате. Не съм видял американска стока тук от години. За останалите да не говорим.

Е, и?! Китайците произвеждат, но кой измисля какво да се произвежда. Интелектуалният елит на света е събран основно в Западна Европа и САЩ. Това е истината, колкото и да не се харесва на русофилите. Да копат картофи могат всички, но колко са агрономите?

Китай е най-големият американски завод. това не го ли разбрахте най-после.

този верно е изперкал къде си слага гагата в китаи та те са собственици на краваристан как този нее разбрал това!!!!!!!!!!!!!

ида си маха с костеливият пръст и да се заканва вчера в новоросия са унищожени 30 боини единици с по 3 човека всяка ами 100 бендеровци няма а по CNN мълчат защо ли???????????

ок, подкрепете кюрдите, те не употребяват честта за щит. те искат да са ми братя, защото аз съм за тях: "онзи, кожито е не любим, кожто е .... бихте лим определили сабе си? аз за вас съм и и си оставам: ... какво викаш?

САЩ са по нанадолнището. Те са зомби което е умряло но не знае и още ходи и говори. Не се става и не се задържа лидерство със санкции, заплахи, войни и пропаганда. Действа за кратко но накрая всичко се срива. Този филм сме го гледали. Маймунека още си мисли че някой му вярва на глупостите.

яко са я закъсали. Дори да го сменят, другия ще бъде негово подобие.

до дебила: този пръст срещюу мене щети го отрежа! ок негър! самозабрави е. но ок, на веки моззе да се случи да се подлъзне на собствените си служби, дори на кенди. негър, прочети, каво мислят евфеуите за тебе! па пак ми сочи с пръстенцее... хаххахаа

Путин срещу Медведев според пудела Обама...

диорд сорос управлява спестяванията си чрез оланд, кожто казва така. спасете еврежската кочина от разпад и печатаите евра! нема оланд. соцялизъмът ви капиталски си заслужава правото да бъде световно осъден! без право на последна дума дори от габриел- педи-прическата нагла! това е. а дали има или няма влияние мнението ми, трабва да ви е през сметките ви, които ще унищожа.

Обама, как тъй не прави нищо. Я питай соросоидите, та тя Русия е създала холокоста и иска да прилапа Европа, че да продава сама газ на себе си.

другарю обама, понеже не мога да ви повляя, понеже ми казаха, че не четете форуми, искам да ви еба маиката тъмнокожа! остави го, деизи, нали не променя нещата! какво значение има какво казвам в някакъв си форум? нали така!

ПРИЗИВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Колеги, дайте да не обръщаме внимание и да не опонираме на проПиздиновите ком-тролове. Това са двама-трима драскачи, които са на ясла при Позасранците и още толкова глупави атакистчета-въшльовци. Ако ги оставим да си миришат сами, просто ще спрат да им плащат. Не си струва да спориш с тъпанар, знаем го всички. Да ги Е..В..А у троловете въшливи да ги Е..В..А!

В добавка към изброените можеш да сложиш и всички българи с повече от една мозъчна клетка и някоя и друга капка патриотизъм.При теб липсват и двете,очевидно.

една такая сабка с пръс да га сочи ! Вяра

Прав е предзидентът Русия не прави нищо и не приема му концепциите му за световен ред. И вместо да изпада до нивото на истерични лични обиди, нека остави нещо в потвърждение на присъдената му преди години Нобелова награда за мир. Международните отношения се развиват върху взаимно зачитане на интересите, а не със закани на улични гамени независимо от техния брой.

ги раздава Рогозин, май...

Ами по добре Русия да не прави нищо,защото ако вземе да прави ще се наложи да възобновите пътуванията до Луната.Просто земята ще ви се види тясна.Не мога да разбера янките толкова ли са кухи,че да дразнят полузаспала и полугладна мечка.Това само пълен идиот би го направил.

Забравил си да добавиш "проскубана" за мечката....:D

Хайде, Обама, измислете нещо и за китайците- вие ги умеете тези неща. И с главата напред!

Русия си защитава исторически свои земи с коренно руско население в Украйна,която е по-скоро административна част от СССР, а не отделна държава.Обонго защо не посъветва или даже да заплаши Израел, който избива стотици палестинци за убит от тях един еврейски войник при това на тяхна територия? Е,ЯСНО е, че НЯМА СИЛА на ПРАВОТО, а е обратното и ПРАВОТО в действителност е на СИЛАТА в човешкия свят.Даже и така обаче Русия НЕ е нито Палестина,нито Сирия и Либия, та на Обонго и сие пъченето и заплахите няма да минат.

ти май живееш в различни времена, ама едновременно....:D

Вярно! Нищо не правят !!! И защо пак виновни?

ядреното оръжие се е преврърнало в голям проблем,защото не позволява да се почне широкомащабна световна война, в пожарищата която да се похарчат натрупаните излишъци от оръжие , стоки и всякакви други активи,да се избият 50-60 милиона/но не цялото човечество/,по възможност неамериканци и това да отпуши яко задавената икономика. Нови работни места,ново оръжие,възстановяване на разрушеното - това за победителите е свеж кислород, манна небесна. А сега какво -почнеш ли ядрена война ,не е ясно ще я спечелиш ли? И дори да останеш жив в някой супербункер дали не си осъден да живееш докъто свършат припасите в бункера!?Дори срещу Ким е смъртоносно да играеш твърдо до край,щото изкука ли да те прасне - край ,поне половината земно кълбо заминава,все едно къде му прихванеш ракетите! Така,че идва нов ред на земята- едни трябва да го разберат,а други,които отдавна са го разбрали - да свикнат!

Няма нищо по лошо от черни гей мъже. Помнете това винаги!

Кенийският произход вероятно е причина за недолюбването на китайците. Американската част пък по принцип е срещу руснаците. Белият кон, който язди не гарантира многоумие. Все пак, евала му: търси работа за американските фирми и защитава интересите им.

Този какво иска ЕС да наложи санции и на Китай ли ? Защо? Защото Китай може да стане първа икономическа сила. Ами късно и да размахва пръст и да не размахва ще стане. Дали ни се иска или не . През кодините китайците ,че прецаха САЩ ами прецакаха ги.И ако някога всичко се е разработвало в САЩ,Япония и ЕС.Отдавна вече не е така.

важно е къде се измисля всичко.китаи представлява само евтина работна ръка.китаи не са способни да измислят нещо ново,те просто само копират запада

АМи да почнем с това че китайците са писали още по времето на фаралоните. след това са измислили барута след това порцелана, коприната......Отделно още преди христа са написали такива книжки дето 90% от населението на земята не може да ги разбере...

Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!

Неслучайно преди 150 години са беряли памук.

Барак Обама смята, че Русия не прави нищо. Той призова Запада да прояви твърдост към опитите на Китай да стане глобален икономически лидер. А сега какво НАЙСТИНА каза Обама; But I do think its important to keep perspective. Russia doesnt make anything. Immigrants arent rushing to Moscow in search of opportunity. И за Китай: And its my belief that as China shifts its economy away from simply being the low-cost manufacturer of the world to wanting to move up the value chain, then suddenly issues like protecting intellectual property become more relevant to their companies, not just to US companies. One thing I will say about China, though, is you also have to be pretty firm with them, because they will push as hard as they can until they meet resistance.