Проекторезолюция на ООН изисква спиране на огъня в Сирия

Проекторезолюция на Съвета за сигурност на ООН изисква бойните действия в Сирия да бъдат прекратени в полунощ местно време на 27 февруари.

Обратно в новината

Коментари - Проекторезолюция на ООН изисква спиране на огъня в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На руснаците икономиката им е много зле.На лято сами ще се изтеглят от Сирия

Демократът Обама казва, че "бъдещето на Сирия не може да включва Башар Асад като президент", докато според диктатора Путин, това трябвало да реши сирийският народ?! Това ми напомня думите на един друг диктатор: "Аз винаги съм смятал, че демокрацията е власт на народа, но сега другарят Рузвелт ясно обясни, че демокрацията, това е власт на американците". Е, може ли някой да обясни какво точно е демокрация и демократ и съответно диктатура и диктатор, защото след това изказване на т.нар. демократ Обама, аз не съм сигурен в значението на тези понятия?

Имали още заслепени олигофрени, които да си мислят,че има такова животно - "умерен" терорист!

Докато не се унищожат "умерените" терористи в Сирия, примирие ще има на найси!

Мухлясалата ООН се явява ехо на САЩ и Русия? Нима сме очаквали нещо друго?! Иначе нямаше Бокова да е номинат... ООН е скапана, схумната организация, поместваща изметта на политическата върхушка, дето не става за нищо, освен за прехвърляне на едни милиарди от джоба на членките в джобовете на сивите кардинали. И някое и друго решение след дъжд качулка - за парлама. Обидно за интелекта на светя в 21 век.

Путин гледа ,от САЩ. Какво има за чудене?

За сега ,само НАТО/САЩ/ И РУСИЯ ВОЮВАТ ПОМЕЖДУ СИ ... Англичаните както винаги изчакват ,за да се присъединят към ПОБЕДИТЕЛЯ .... СтаааАааари , английски номера...

dobrin

едните терорости,а другжите не терористи,после другжите терористи а пурвите не...вечен двигател...

Най-светската държава от ислямските страни се бори за суверинитета си и въпреки международната терористична коалиция е на път да запази своята цялост. За разлика от Сирия България загуби своя суверинитет даже без да е гръмнала една пушка.

Временно, тактически ход.

На картата която държи ясно се виждат шиитска част (около 50 на сто от територията), сунитска част (по-малка от това което ИДИЛ владее сега) и кюрдска част (доста орязана спрямо сегашните им територии). Но решението явно е взето. Приказките за запазване на териториалната цялост са ала-бала.

Бъдещите конфликти са заложени.

ГОЛЯМОТО НАДЛЪГВАНЕ ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА!!!СИЛНА РУСИЯ,ПО-ДОБЪР СВЯТ ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!

Ние ,фъф Бг се оРЕДИХМЕ! Станахме колония , имаме си и ГУБЕРНАТОР ,имаме си вече и 5 натовски бази /на САЩ/. Е, отново има цензура , ама това е АМЕРИКАНСКА ''ДЕМОКРАЦИЯ''?

Какво спиране бе, бой по умерениет терористи до пълното им унищожение! Няма спирака за валяка...мачкане до откат!

Нали, искат спиране за да си поемат глътка въздух...никакъв въздух , а стронции за тези гадове...били умерени терористи, а не терористи...мачкане наред до побъркване!

Руснаците ще им подуят шушоните с авиацията си.

Нещо не ми става ясно. Някакви си полу хора подписали споразумения, че няма да се бият за пари, власт и петрол. Ей сега им повярвах. Талазите емигранти ще продължат да идват

Днес в 12.00 европейско време изтече срока за приемане на заявки за участие в примирието в Сирия. Който се регистрирал, регистрирал, останалите ще получават пратки по самолети.......

Поредната манджа с грозде, люти чушки и шам фъстък! Преди да падне Ердоган Преди Обама да е в историята И преди жените в СА да участват в изборите....: Това е илюзия Или световното стадо е станало тъпо до безобразие, или тия кретени се държат и ни лъжат безобразно

Световното стадо винаги си е било тъпо, а кретените се чувстват се по-недосегаеми.

За жалост,...си прав

Ало, журналята?."Армията на режима".Какъв режим бре, това е законно избраното правителство на страната.

Това, което ни казват от ООН е, че сме на ръба на световна война. Който се заблуждава, че в Сирия се борят Асад срещу терористи, значи е спал в последните години. В Сирия тече война НАТО - Русия, а дали ще напусне границите на Сирия се решава в днешния и следващите дни.

Така е. А Китай подозрително мълчи....

Са му приготвили дачата в подмосковието,май?!

абе брат, ти откъде знаеш че Асад е убиец?

Явно Барак Обама знае че няма да бъде избран за президент на САЩ. Затова се е прицелил в поста на Асад. С две думи го вижда като конкурент...

Този показва картата на Сирия! А ако в бялото сирийците си изберат пак Асад да ги води - .ко ша прайм.? Пак ли ще нахлуваме или ще правим нов Майдан и там??!

Обама пак удари критическото

То вече, това е силно влияние от .. Мишел!?

Хахахааа

Както знаем, то ООНето е доста далече от Сирия! Докато стигне писмото до там - я камилата , я - камиларя!

А си варя ракийката от джибрите за 3 март!? Гаджалите никаква война през март няма да почнат!?!? За мене за сега "критично" няма!

Надай се к.ро На пияни Женки ! Добри пожелания !

aко САЩ и Турцистан спрат да помагат на ИД и да са с Русия срещу ИД може да спре и войната....

да това е факт, САЩ създадоха ИД, Турция открито ги подкрепя, ако това спре войната ще беде спечелена срущу ИД

А Русия им дава калашници

От довечера че започне истинския бой, кой се записал при руснаците записал останалите сори.

...англо-сакси: По скоро очаквам Турция, СА, Катар, Израел, САЩ и НАТО да "вкарат" свежи ислямисти и въоръжения, да се прегрупират, да инсценират нападение на руски самолет, нищо че ще е излетял от Инджирлик и да нападнат в гръб сирийската правителствена армия, включително и с химическото оръжие, предоставено им чрез Турция и СА! И ще настане мазалото!

Също така е възможно отново да "падне" някой малайзийски пътнически самолет, което ще бъде предварително обявено от американците за лична работа на Путин... Или ще се взриви някои НАТО-вси кораб в средиземно море, за което също ще обявят за виновен Путин... Все вече отиграни от ЦРУ събития!

За четири месеца Русия постави на колене 3 държави спонсориращи тероризма. Помляха ги направо...

Посрался...

САЩ и Русия се сетиха, че са прекалили и хоп споразумяха се. Сега и ООН си позволи да се изкаже - малко стана като дребно кутре дето лае само отдалеко. Дано по въпроса за Сирия наистина да имат волята и желанието Обама и Путин да сторят нещо. При това в ущърб на Турция - за наша радост, а и ще ни развърже ръцете да затворим границата най-вече.

ООН са стоварили от въздуха пратка за ИД.

много хора не оценяват опита да се спре воината в сирия и да се изчисти тя от ид. освен очевидните ползи има една друга, много съществена. тя е, че даже ако примирието не се задържи дълго, споразумението между русия и америка е сигнал към турция да си седне на задника и да спре да нагнетява напрежението, което тя прави непрекъснато, шантажираики както ес, така и нато - едните с бежанците, другите с воина срещу русия. как ще направи завоя зависи от ердоган, много анализатори смятат, че е отишъл вече твърде далече, връщане няма и страната му я очакват големи сътресения. но това засега са само прогнози.

пак юбилеен десидент

Novae

Има анкета, дали е възможно примирие в Сирия. ИД няма да кандиса, когато Израел не напуснат тези земи, обещани от Аменхотеп Първи на Агар и на нейния син Исмаил. Тоест, докато не се оформи държана ПАЛЕСТИНА включително и върху земите на днешен Израел.

Трябва да се затворят всички граници с палестинските територии и да се оставят сами да се оправят,изхранват и развиват...ако изобщо знаят за какво става дума-или ще измрат всички или ще избягат в нормални държави.....палестинците са като нашите мангусти!!!!

Който е обещал да дойде да си изпълни обещаното. Може саинтересованите да му се молят 5 пъти на ден както през шестдневната война. Така де, да дойде по-бързо. Могат и да отидат да го помолят лично. Там имало и по не знам си колко девици.

Абе, не е Обонго, който ще каже кой ще кара влака в Сирия.

Тоя лъже като дърт циганин. Кога и какви боеве е водила т.нар. оглавявана от САЩ коалиция срещу Даеш, освен по телевизията? Стигнаха дотам в лъжите си, че на 4.02.2016 по телевизионния журнал в 20.00ч. канал Франс 2 показа снимки на руските авио-удари по обекти на Даеш, представяйки ги като удари на САЩ и коалиция. Голяма излагация, ама не всички франсета са глупави, а и френските свободни медии веднага ги разобличиха. Достатъчно е да пейстнет в гугл: des images des frappes russes за да прочетете смехориите в не една медия. Има ги и в ютюб. Ако не ползвате френски и онлайн преводачите ще свършат работа.

Боклуче нещастно. Тези снимки са приложени към новина. Това се случва често и в Дира примерно. За новина се ползват снимки от други събития, когато нямат от това за което пишат. Коалицията бомбардира, така както руснаците. Инак по тая лумпенска логика и руснаците не водят никакви боеве..

Ами намерете и вижте излъченото по Франс 2, чуйте репортажа, прочетете реакциите на журналистите в свободните медии, прочетете и коментарите на читателите, пък иначе си продължавайте да драскате небивалици и обиди в безсилие пред истините!

значи всички спират да бомбандират "ислямска държава". защо се спират бойните действия срещу ИД? явно се дава малко почивка на терористите както се казва глътка въздух на противника иначе ще каталяса. ето тази война няма да има край. безумно е това споразумение. спират да бомбандират терористите и кой сега ще спира "ДАЕШ?

Май не четеш? Ясно е написано, че срещу ДАЕШ или ИД военните действия и бомбардировки ПРОДЪЛЖАВАТ. Примирието е между сирийската опозиция и Башар Асад.

руснаците и американците нали бомбандират ИД. Нима руснаците се бият срещу опозицията или пък американците бомбандират башар асад.....ехоооо. луната вика земята.... нали всички се биеха заедно срещу тероризма..... не е имало руско-американска война срещу или за асад...

Правят се сметки без кръчмаря. Турция и СА са на крачка от сухопътни операции в Сирия и Ирак. Политическа опозиция в Сирия няма. Има неопределен брой въоръжени бунтовнически групи окупирали някоя територия със селищата в нея. В Швейцария и Австрия са се заселили някакви си самопровъзгласили се вождове на опозицията, като седнат на маса за преговори тепърва се разпознават. Кюрдите и Иран са също основни играчи в процеса. На какво се надява безсмислената ООН, тя отдавна не е фактор в световната политика. Някои ще спрат обстрела, но провокации ще има от всякъде и постоянно. И като започнат едни взаимни обвинения, медиите ще си застъпват опорните точки, а бомбенето ще се поднови след няколко дена.

ООН ще си върне авторитета само ако Боковица стане генерален секретар!

и СС на ООН е пълна бутафория големите играчи се разбраха, а те започнаха да "изискват" моля ви се..

Пак си клекнал пред шефа си гробар задник.

Не важи ,ЕС, ООНе, ООДа, ЮНЕСКу, ШЕНГЕН,МЕНГЕН, ТАРИКАТЕСКу,......КАКВОТО КАЖЕ САЩ/''УЖ'' НАТО/,ТОВА ЩЕ СТАНЕ ..

БРЦК

Не лъжи - примирието НЕ ВАЖИ за ИДИЛ и АН НУСРА. Я сега кажи за КОГО важи примирието ?

Всичкото хубаво, но какво стана с ИД? И те ли са се пазарили или в суматохата забравиха, че съществуват? Или някой им дръпна шалтера и изчезнаха от играта.

дойдоха в Европа приятел

Международен съд за Обонго, Ермангал и Идьотоглу, за Ал-Сауд и катарския му братчет. Разсипаха поредната читава страна и я тласнаха към хаос и ислямизация. Дестабилизираха Европа.

И Путлер. Даже трябва да се почне от него.

Да бе - всички, които се защитават от терористи, са терористи, по твоята обратна "логика". Ти така и Сталин ще изкараш отговорен за 20млн. руски жертви през ВСВ. Безумието на соросоидиотите е безгранично, низостта им бездънна.

Великолепен анализ на Яков Кедми за Примирието в Сирия и целенасоченото разрушение на индустрията и селско стопанство на България. Перемирие в Сирия

Майката-терорист САЩ се гласи да убие отгледаните си деца терористи от ИДИЛ !!! Чудо невиждано

Щото не е истинската майка. Истинската майка е Русия и тя не е готова да убие детето си ИДИЛ.

Лъжи си - на никого не пречиш.

Според мен бъдещето на Америка не включва Обама.