Обама: Русия няма да промени стратегията ни срещу ИД

Действията на Русия в Сирия и нейната поддръжка към режима на Башар Асад няма да променят стратегията на САЩ срещу "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Обама: Русия няма да промени стратегията ни срещу ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете, че мъртвеца в последните му мигове на живот им идва някаква сила и мърдат и ритат. Но това са последните им признаци на живот. Повечето не го осъзнават. Но не така е със САЩ. Те са напълно в разума си да разберат, че техния живот и господство си отиват и тази държава умира. За това е решила да се опита да порита за последно. Края дойде на сагата Сирия и на господството на САЩ. Всички разбират вече кой става новия господар на света. Доброто или по доброто в края на краещата побеждава злото. Така и Русия ще унищожи САЩ и то при самозащита. А може би ще им прости и ще ги остави да си живуркат там сами и недоебатни. Време е и Европа да разбере, кое е по малкото зло и кой ги нахендри до това положение да испадат в паника и страх за икономиката си, за културата си и религията си.

С две думи натиск на думи и постоянна подкрепа на дело. САЩ ще продължават да подкрепят ИД и да пречат колкото могат на всички които искат да се справят с тези главорези.

Някои да си спомня как добре си живееха в Сирия и колко красива страна бе. Откак се завряха САЩ и опита да демократизират и разкатаха фамилията. На САЩ демокрация не им трябва а Газовото находище за техните фирми, а Наш Боко ще им дава без пари находищата в Черно море, както не плащат за базите си тук и една стотинка че и безплатно храним Натовците от САЩ. След ученията да са си изтеглили танковете - НЕ. Така се държи господар с васал.

По погрешка на дистанционното попаднах на американски филм-важно съвещание за поредната криза,генерали ,сенатори и вся остальная с.....ч,става един и вика-да кажем на хората истината,следва масов ,искрен смях,а най-авторитетният сенатор подигравателно подвиква-тебе кой те назначи,синко,дотук гледах,ама ми се стори достоверно

Стратегията на САЩ по отношение на създадената от САЩ "Ислямска държава" е да продава оръжия на ИД, да купува на безценица петрола от ИД и да създава хаос в Европа чрез прокудените от ИД хора. САЩ са световния диктатор - но им идва края.

Не САЩ, а Ватиканът. САЩ са само една кукла управлявана от слугите на Луцифер, които не спират да подклаждат кръстоносни войни. Високите етажи на католическата църква отдавна няма нищо общо с християнството независимо от това какво впечатление се опитват да създават.

Щатите трябва да решат да ще са с ИД или ще са срещу нея!

Поправка: ...дали ще са...

американско лицемерие,нали уж са против ИД?С какво си противоречат с Русия тогава?Егати ачик поддръжката на САЩ за ИД?Колко са прозрачни и нагли

Предстои поредния блудкав сезон на сериала Баща и синове! Скука!И мъка, голяма мъка!

Е, как така ще променят тактиката си спрямо собственото си отроче.

Ооооо Драма,пак се изказва неподготвен,или по-лошото,ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН!!!Сирийският народ решава,кой да го оправлява!!!Ооооо Драма,достатъчно глупости сътвори!!!Дано се смири или осъзнае,да поиска прошка,и да не пречи на Русия да помогне на един изтощен народ!!!

Оказа се, че вчерашния помен от 911 нямал смисъл. Кулите ги гръмнаха напразно. Днес Русия отива да разчисти терористите в Близкият изток, с които САЩ не можа да се справи(контролира), въпреки че беше Единственият оторизиран дилър.

Преди два месеца: Путин: "Проблемите в Сирия може да бъдат решени само по пътя на преговорите." Днес: Обама: "САЩ разчитат на политическо решение в Сирия чрез преговори." Има напредък - за два месеца кацна на Путин на онази работа. Още не си разбрал, но тепърва предстои да го усещаш квадратен с контрагайка накрая !

я изясни,това "комунист" бе човек!! Не се шегувам,просто е интересно. Имаш ли повече данни??

Има известен напредък батковци и какички.....:):))))) Преди няколко години,репликата щеше да бъде :-"Русия да си промени стратегията относно ИДИЛ"...:):))) Сега вече сме минали в отбрана и стана:-"Русия няма да промени стратегията ни...."...:):))))))))) Ееееехххх-това "зло ЖуЖе" путин,колко е коварно...:):)))))))))

По долу написах:"...Управниците на русия имат проблем със собствения си народ-ДА ГО ДЪРЖАТ В ПОДЧИНЕНИЕ...". И получих в замяна много бройни минуси.А сега за стотен път, ше задам моя любим въпрос: "КАКВО ШЕ ЗАГУБЯТ ХОРАТА В РУСИЯ ако тази комунистич. върхушка която вече 90г СЪСИПВА ЖИВОТА ИМ БЪДЕ отстранена и ПРЕМАХНАТА. За тези дето се прават на неразбрали- това са тези които направиха путин президент,тези които измислиха умрелата лисица горбачев,тази които бяха зад брежньов и къмпани,зад хрусчев и джугашвилев...Пишете по тези 2 въпроса.А не ми пишете минуси...

Много повече от това което ще загубят,тези 45,000,000 които се хранят с купони и тези които останаха без цент пенсия от фалиралите частни пенсионни фондове,докато управителите на същите тези фондове получават до 90,000,000 долара годишно пенсия....:):))))))) П.П. И тези купони,не са "комунистически",за разпределяне на дефицитна продукция-без тези купони,просто няма какво да ядат......

Това наистина е забавно:РУСНАК ДА СЕ ЗАГРИЖИ ЗА МАТЕРИАЛНОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ НА АМЕРКАНСКИЯ НАРОД.Русссскиййй,фриволното боравене с числа(не цифри) и факти може да мине пред хората в русия.Хора с мозъци които се промиват от люлката.За това разбира се те НЯМАТ НИКАКВА ВИНА. Те просто нямат избор.Не е лесно да съществуваш с чатал на врата.Вината е на тези които с едната ръка държат чатала а с другата стискат топките на човека.Това са комунистическите управници на съветска русия.Та ставаше дума че там такива обяснения като твоите могат да минат но в свободния свят, не.Не бих искал да съм на местото на руските управници когат очите на руските хора се отворят.За това може би си заслужава да ослепите вашия народ ,рускййй и тогава няма да имате проблеми с господството си над него.Не че и сега не го правите,но едни по-решителни действия от страна на господарите на путин може би ше решат проблемите им.

ЩЕ СИ ЗАГУБЯТ ДЪРЖАВАТА,НАЦИОНАЛНОТО ДОСТОЙНСТВО И РЕСУРСИТЕ.! СЪЩО КАТО НАС> Питаш ли още или това беше опит за спам?

Днес е 12 септември 2015г.Може би не си разбрал че сме 21 век.ДВАЙСЕ И ПЪРВИ ВЕК.Не е 18 или 19 или 20 век.Тогава такива обяснения вървяха.Днес може би(но без гаранции) ше мината в някои дом за умствено изостанали...Вие руссские милиционери изглежда сте такива...хаха.Това и тримата коментатори можете да си го четете-"40",информатор.А бе имате ли чинове.И ако имате редно е да се представяте с тях.примерно "леитенант прохоров" или "капитан леонтиев" или "майор гагарин"...Нали не очаквате да седна да коментирам "мъдрите" ви прозрения...

Мадлин Ол Брайт - "Не е честно Русия сама да разполага с природните ресурси на Сибир" Сега по-ясно ли ти стана или наистина си толкова прост ?

dionisiosd@yahoo.com

Сигурно и тя е комунистка и иска обща собственост...:):)))))) Е,за сервизите които е крала от евреите екзекутирани в лагери,няма да иска да принадлежат на целия свят де!!:):)))))))) Като я гледам по-внимателно,май е Путин преоблечен бе....:):))))))))

"Барак Обама подчерта, че САЩ разчитат на политическо решение в Сирия чрез преговори..." Нов момент в политиката на САЩ спрямо САР.

САЩ ще клекнат на Путин за Сирия, както го направиха през 2013г.

дано

Каква стратегия имаш пък ти бе, охлюв? С този ход Путин така здраво го навря на Обама, че оня сега се чуди какви да ги плещи. Защото сега, ако руската авиация запука здраво ислямистите, значи Русия може, а САЩ не може! Тогава: 1. САЩ са некадърници и не могат да обстрелват ИД. или 2. САЩ подкрепят ИД и НЕ ИСКАТ да ги бомбардират. Нека чичко Обама си избере едно от двете обяснения. Или и двете.

Относно политиката на Обама, защо една година по-късно от обявените активни бомбардировки над ИДИЛ, няма нито едно бомбардирано нефтено находище или по-голяма военна цел, при положение че всички находища на нефт в Сирия и Северен Ирак са завзети от ИДИЛ?

И откъде накъде негърът ще забранява на Русия да оказва помощ на законното правителство на Асад, а не като тях на мИнДИЛ и Ал Кайда? Къде е логиката на и законноста, шимпанзето отдаван се е откъснало от реалиите на света и живее собствен паралелен живот в тропическата гора.

Няма да ви променят стратегията разбира се, но и няма да ви дадат да я осъществите, което я прави нищожна.

"Обама: Русия няма да промени стратегията ни срещу ИД" Няма, само ще ви понамали ;)

От кога САЩ действат само с политиеско решение????????????????????????

"Русия подкрепя не режима на сирийския президент Башар Асад, а борбата на Дамаск срещу терористичната група Ислямска държава, заяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от РИА Новости." ИД нямат самолети, хеликопери, нито балистични ракети. Това по принцип са целите на зенитните ракети. Въпроса е: За какво точно са му на Асад тези зенитни ракети с руснаци на "Пуск"-а ?

Когато пред тая точка, дето си я трапосал най-отгоре се напълни с акъл ще разбереш.

Тия ... и другите (С-300) зенитни ракети са за да регулират апетитите на разни облизващи се кравари! Ще има рев: Кой ми гътна самолетчето (F-22)!

ИДИЛ нямат самолети но съюзниците им имат. Това с липсата на самолети на миндил се превърна в опорна точка на соросоидта, повтарят като малоумни тъпаци един и същ въпрос.

Те са за всеки случай да не би някоя отбранителна организация, като НАТО, да реши да защити цивилното население, като го обстрелва от въздуха.

ЛИЦЕМЕР -ПОДЛЕЦ -ЛЪЖЕЦ - ГНОМ-ТОВА Е АФРОАМЕРИКАНЕЦА

Определено Обама от вчера е изненадан и не само от своите чиновници а най-вече от това, че някой си позволява да му разваля плановете.

Завършеното, недоизказано изречение на Обама, следва да е: "Русия няма да промени стратегията ни срещу ИД, която ние създадохме и ще подкрепяме до край!"

Естествено САЩ ще продължи да въоръжава ИД и да симулира дейност срещу тях. Русия пък ще подкрепя властта на законно избрания президент. И тук отново си проличава как майсторски Путин надиграва целия запад, доколкото времето в момента работи за Русия, срещу САЩ, но най-вече срещу еврогейските богати страни, за които часовникът тиктака като на дърта мома, с всеки ден по-силно, което в съвсем не далечно време ще доведе до изостряне на взаимоотношенията Гейвропа - САЩ.

"Оказване на натиск,срещу Ислямска Държава"......:):))))) Ето,как от един миг невнимание,само от едно изречение,истината излиза наяве........:):))))) "НАТИСК".......... Не тотална война,не унищожаване,не поражение....:):))))))))) А "натиск",означава:-"батко,ще направиш каквото ти кажа-аз командвам"!!!!!

просто Щатите имат нужда от далеч по-решителна външна политика. Ще дойде с новия президент..

dionisiosd@yahoo.com

Просто САЩ имат нужда от КОРЕКТНА външна политика и отхвърляне на двойния стандарт... Ще дойде,когато техните граждани ометат тази управляваща паплач.... Изключвам Обама,който се опитва да направи нещо,но не дават вечните задкулисни играчи....

А БЕ ТОЯ БЕГЕЕЕЦ ПРИЛИЧА НА ТОВА КОЕТО КАЗВА ТОЯ МУРГАВИЯ - А ТОЙ КАКЗВА НИЩО !!??!!?? ПРОСТОТИЯТА Е ПРИСЪЩАЗА ЗА ТАКЪВ ТИШИТ ! АЗ ЗНАМ ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАМ - ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ОТ КОЛКОТО ТОВА КОЕТО Е КАЗАНО ПО СИРИЯ И ОРЪЖИЕТО НП РУСИЯ !! ЗАЩО РУСИЯ ОСВОБОЖДАВА ПАК ЕВРОПА КАКТО ВЪВ ВСВ - ОСВОБОДИ 400 000 000 ЕВРОПЕИЦИ ЗА ДА И ОБЯВАТ САНКЦИИ ИОТ КОИТО ТЕ ПОВЕЧЕ ГУБАТ - ПАК ПРОСТАЩИНА !!! НЕКА АФРИКАНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СЕ ПРЕСЕЛВА В ЕС ЗА ДА НЯМА ПОВЕКЧЕ ЕВРОПЕИЦИ И ЕВРОГЕИЦИ КОЕТО Е ГАРАНТИРАНО С ПРИХОДА НА ТЕЗИ МУСУЛМАНИ

antani

А бе вие араби познавате ли , виждали ли сте ??? Няма по глупави и тъпи животни от тях , и за да направят такава организация като Ал кайда или ИД някой от горе дава нареждания и заповеди. Краварска работа ми намирисва.

Няма, няма, ама превзеха гейропата.... явно има и по-глупави от тях :)))

Обама вече говори за политическо решение на кризата в Сирия. Няма да стори нищо напротив руски войски там.

Още по кратко-и тая инициатива ойде на майната си...

хаха :) "ойде коньо у барата" демек :)

И така ВСЪСТОЯНИЕ ЛИ Е РУСИЯ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ВОЕННО НА ОСТАНАЛИЯ СВЯТ.Защото вече целия останал свят е срещу нея.Разбира се че не.Е тогава какво правят управниците на русия в момента.Е ми те заплашват останалия свят че ше унищожат живота на земята.Управниците на русия имат проблем със собствения си народ-ДА ГО ДЪРЖАТ В ПОДЧИНЕНИЕ.И всичките провокации които правят по света са именно с тази цел.Те шантажират останалия свят да не им пречи в осъществяването на тази тяхна цел с унищожаването на живота на земята.Поведеноето на руските управници си е чиста проба изнудване. Наивно да се смята че русия може да се противопостави на останалия свят.Ми в края на краищата ГЕРМАНИЯ НАБИ РУСИЯ.Късмета от 9-11 декември 1941г не се случва всеки ден.

Китай е нпяколко пътти повече от твоя цял останал свят! И е партнер на Русия. И наскоро се ебаваше пак с американските "военни". Що са праиш на улаф?

Момче ако не си разбрал,КИТАЙ ТОВА Е АМЕРИКА...Ама вие провинциалистите наистина сте мнооого глупави бе

ей умньо като не е в състояние кво чакат ве що не я нападат?

Що го изтри бе.Ми той наистина е задник

Значи не е заради обръщението "задник" а щото написах че е по малоумен и от идиот,след като не е разбрал нещо написано като за идиоти.

Русия освободи света от най голямото зло-фашизма,сега се опитва да го спаси от ислямския радикален фундаментализъм подкрепян от САЩ!

Трудно ще спаси света от радикалния ислям но поне както до сега ще го държи мирен. Единствената преграда между исляма и европа е Русия!!!

кои са американците да казват кой в коя държава да е на власт.някой казва ли от друга държава ,че щото черната маймуна не му харесва -да си ходи.това не е ли пряка намеса във вътрешните работи на една суверенна държава.пък чичко путин си знае работата -ще се справи и с това предизвикателство -идил и ще затвори устенцата на всеки дибил.

САЩ са лоши!

ТЕЗИ КОИО УПРАВЛЯВАТ СВЕДА (НЯКОЛКО ХАМЕРСКИ КЛАНА ) ДО СЕГА НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ МЕЖДУ ТЯХ И ОБАМА НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ И И КАКВО ДА ГОВОРИ!!! ОТ ТОВА КОЕТО ЧЕТОХМЕ Е СЕГА Е ПРОСТО ЦИГАНИЯ И НИКАКВА ДИПЛОМАТИЯ ИЛИ КАЗАНО НЕЩО СНОСНО - ЧИСТА ПРОСТАЩИНА !

Обама започва все повече да прилича на Плевнелиев. Или пък обратното... Вече се обърках.

"Страхът, че в САЩ може да пристигнат джихадисти отчасти обяснява нежеланието на страната да приеме голям брой сирийски бежанци, отбелязва АФП." но това не пречи, от америка да бъде продължено спонсорирането на шепата креслювци за правата на бандитите, които трябва да бъдат насадени и разпределени по квоти из цяла европа. та, въпросът Кой управлява уса и европа, както и има ли пилот в самолета си остава.

Наивно е да се смята, че Асад, ще бъде свален ако, сам не пожелае. След години война, населението зад него му е вярно до гроб, те са светски възпитани. Нещо като олио и вода сравнени с ислямските терористи. Путин вече има моралното право да действа, след като Ердоган започна да бомби кюрдите. Най-правилният ход на Обама е да се съберат с Путин против Ид.

По отношение на анализа на международната обстановка Обамича е толкова неадекватен колкото и Плевнята, анализиращ обстановката в Европа.

Бонго Бонго - американския Плевнелиев.

Русия ще ги накара да се съобразяват с нея и с основния преуритет ИДИЛ, а не да вървят срещу Сирия.

Принципно разбирам идеята ти... Но какво беше преуретет? - На мен ми звучи като някаква болест на уретрата?

КАКЪВ СТАТУС ИМА СЕГА Б-Я -КОЛОНИЯ НА АМЕРИКА ИЛИ НА ЕС ИЛИ НЕЩО МЕЖДУ ДЪРЖАВА И ЦИГАНСКИ ДВОР !!! КОЯ Е ТАЗИ СИЛА НА КОИТО СЛУЖИ НА ТОВА НАШЕ ПРАВИТЕЛСТВО АКО Е И ПРАВИТЕЛСТВО

Няма статус - територия.

Очевидно много ти се иска да е република на СССР но не е.

"няма да променят стратегията на САЩ срещу "Ислямска държава". " стратегията е ясна: снабдяване на "бунтовниците" от идил с оръжие и инструктори. парите те сами си ги набавят от продажба на петрол, а банковите им сметки не са затворени дори за "златни карти", нито пък нямат права да се разплащат, както се случи по "демократично" с уики-лиикс, да речем. трябва да напиша една многотомна, кратко-описателна книга с факти и да я озаглавя: "насраната до очи "демокраця""

"но те няма да ни попречат да продължим борбата срещу Ислямска държава. " Леле, Обонгооо, Обонго.,.. и в какво пък точно се изразяваше досега подкрепата..ъъ... т.е. "борбата" ви с ИД? Като им купувате претола и им давате оръжия ли? Еми не, не си прав. Определено намесата на Русия ще промени драстично "борбата" ви с ИД.

Църната марионетка в белия дом можеше да бъде по-откровена, така както са откровени руснаците - те ясно декларират, че подкрепят Асад. Какво пречи на мамуна също да признае, че САЩ създадоха и подкрепят ИДИЛ? Вместо това имитират, че се борят с ИДИЛ - нищо подобно, унищожават именно тези, които воюват с ИДИЛ. Това отвратително лицемерие ще им изяде главите на световните кукловоди с база САЩ. Народите на Европа вече са отвратени от тях и марионетките им в ЕС.

Ем, нали трябва да мангильосва амер. данъкоплатец, че се бори за мир, свобода и демокрация по света и у нас.

САЩ вече не е силата, която беше!

в сравнение с ? Не бъди толкова сигурен.

Обама: "В Ирак, в Сирия, в Афганистан, в Северна Африка имаме съществени заплахи, идващи от терористични организации". "Осъзнаваме обаче, че заплахите продължават да съществуват", Нищонеказване! Кухи фрази, празни мисли, празен човек...

КОЙ "родител" променя отношението към децата си???? Нали именно САЩ създадоха ИД плащайки на шиитските племена в ИРАК и Либия!?!?!Тези ТЪПИ "янки" си мислят че още има глупаци да им вярват!?!???!!!До март 2016г САЩ са за "мустака"!!!! Очакващата Ги криза ще е по-страшна от "голямата депресия" през 1929 гад.!!!!! Ще им се върне тъпкано за ВСИЧКО!!!!!

с една дума РУСИЯ НИ ПРЕЧИ И НЕ МОЖЕМ ДА УНИЖТОЖИМ АСАТ ДАЖЕ СЛЕД КАТО СЪЗДАДАХМЕ ИД ДА УБИЕ АСАД - НО НЕ СТВАВА А ПРОТИВ РУСИЯ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ БИЕМ ЗАЩОТО СА ПО СИЛНИ НО СРАМ ДА ПРИЗНАЕМ