Барак Обама призна, че не е успял да промени Вашингтон

Американският президент Барак Обама, който през 2008 година беше избран, обещавайки „промяна” и „надежда”, призна, че се е провалил в опитите си да наложи нов начин за правене на политика във Вашингтон, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Барак Обама призна, че не е успял да промени Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то сериен убиец променя ли се?!...

Няма никаква разлика между него и предишните кандидати. Отворете си очите и ушите. Пионка на истинските властващи :)

Очевидно Обама не следи изявленията на Борисов. Иначе би се научил да хвърли обвиненията на тези преди него- т. е. Буш, на Републиканската партия на предишния Конгрес и правителстото на Буш. Така е като не се учи от челния опит на България.

Той и да иска неможе. Май те него промениха. А и за какъв тип промени ставаше на въпрос не се поясни. Неможе марионетка да дава акъл на кукловода. Много са въпросите - отговори 0.

Опитите ,които правеше за социални придобивки на американците ,доказаха ,че той се раздели с някои от илюзиите си ,и че 1% едри бизнесмени са по-силни от останалите 99%.Но съм убедена ,че той има добри намерения и ,че дори да е бил сенатор не си е давал сметка ,какво точно е да си Президент.

и той кат наш симеон- "вервайте ми". хахахах

Ааа недей тъй.Бутнахте 2-3 самозабравили се маймуняка от власт.Ако беше направил така,че парите които раздавахте да бяха отишли в джоба на обикновените хора а не на финансовите акули дето просто си ги прибраха и продължиха да ръфат бедните американци останали без работа и потънали в кредити щяха да ти дигнат паметник до Джордж Вашингтон преживе.

То беше ясно, само обещания. Явно, не само тук минава царския номер.

как да промениш нещо което се не променя а и ти си поставено лице