Коментари - Кастро нарече срещата за климата политически хаос | dnes.dir.bg
назад

Кастро нарече срещата за климата политически хаос

Кубинският лидер Фидел Кастро определи атмосферата на конференцията за климата в Копенхаген като "политически хаос".

Обратно в новината

Коментари - Кастро нарече срещата за климата политически хаос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ХАОСА СЕ РАЖДА РЕДА-НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. ТАЗИ СРЕЩА НИКАК НЕ Е СЛУЧАЙНА- НА НЕЯ ИЛЮМИНАТИТЕ ВИДЯХА КОИ СА ПОСЛУШНИ КОИ НЕ! ВИДЯХА КОИ СА ПРОБЛЕМНИ. ОТТУК НАСЕТНЕ ЗАПОЧВА РАБОТА С ПРОБЛЕМНИТЕ! ТЕ СИ ЗНАЯТ КАК. КОГАТО И ТОВА СЕ СВЪРШИ ЩЕ СЕ ПРЕКАТУРИ СВЕТА ТОТАЛНО. НО ИМА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА, ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ И ЩЕ ИМА ХЕППИ ЕНД!КАЗАНО Е ОЩЕ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 2000 ГОДИНИ! КОЙТО ИМАОЧИ ВИЖДА И КОЙТО ИМА УШИ ЧУВА.

Забравил нси само да напишеш, от кого е зависима Куба, а за Булгаристан дори да се правиш на разсеян, всички го знаят: От чичо ти Сам и от турския Асан е зависима и Пожарникарчето и на двамата им лиже гъзовете.

Би ли отговорил на няколко въпроса, които написаното от теб повдига: 1.) В колко страни по света годишният доход на семейство надвишава $3000 за да могат да им ги вземат като данък? Или с други думи, как ще вземат нещо от някого, когато той не го притежава. 2. ) С кой документ и как България е задължена да използва САМО слънчева, вятърна и водноелектрическа енергия? Освен в Холандия къде още вятърната енергия е съществен дял в енергетиката? А слънчевата? И ако все пак започнат да се използват масово, няма ли цените да паднат? 3.) Как ще обясниш противоречието, че глобалистите уж искали никаква промишленост да не се развива в слаборазвитите страни, докато целта на глобализма е иманно това - да се изнася производство и да се използват местни ресурси, като по този начин се дава препитание и възможност за развитие на бедните страни. Помисли какво биха били Хонг Конг, Ю.Корея, Тайван, Малайзия, Сингапур и Китай без чужди инвестиции и бизнес.

Сравнението е просто - Кастро е диктатор от абсолютен тип, а Бойко все пак имитира демокрация поради обвързаност на страната с европа. И двамата не са стока - важно е да се дава възможност на хората да забогатяват, да се развива икономика свободна от регулации и организирана престъпност.....Един е червен, а другият е олигархичен. Различни са, но ефектите до които водят са подобни. Иначе покрепям мнението на Разумен антиглобалист....

Е-е, щом Кастро е казал така, ще се подчиняваме, няма какво друго да правим и не ни остава избор!!........ Абе, тоя пожлитически труп още ли е жив, или и тоя използва двойници??!!Та както е тръгнало, очаквайте в най-скоро време Ким Ир Сен или Мао Цзе Дун да ни посъветват и те нещо.....Да не говорим, че остават такива титани нао световнио пролетариат като Дядо Хо /Ши Мин/, Дядо Благоев и...Дядо Йоцо гледа от Форума...ха-ха-ха...

След като така компетентно и категорично се изказа за Кастро и Куба, не е лошо да направиш една реминисценция с Бойко Пожарникарчето и Република Булгаристан. Първото идващо им на ум е да сравня, коя страна е по-свободна и независима, Куба или Булгаристан. Но явно на теб ти липхсва достатъчно интелигентност да сториш същото...или може би обективност ти липсва поради политическо късогледство, а?

Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро. И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство. И в светия животворящ дух на разума, укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция. И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти. Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото. Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят.

Прочетете Състояние на страх от Майкъл Крайтън (Велик писател - лека му пръст!) и много неща ще ви станат ясни ...

така е както Разумен антиглобалист казва за съжаление или не

Или сте твърде млади или сте неграмотни. Толко очевадно и нагло американците се опитват да манипулират света, заедно с помощта на сателитите си, че ако не са Кастро, Чавес и други смели политици да им се противопоставят, такава демокрация ще настане... Няма да има държави, а само щати и колонии на САЩ.

Малко данни за платените драскачи тук, както и за още по-страшните глобалистки бетонни глави: Уважаеми, ако вижданията ви за срещата в Дания са формирани от Българските медии - не сте видели и разбрали нищо. Всички колоритни и дълго аплодирани изказвания просто не бяха споменати! Въобще не бяха показани над 20 изказвания при които цялата зала е на крака над 10 мин. с изключение на 20 човека (преялите с какво ли не велики сили). Няма да говорим за полицейския произвол на демократичната полиция - какъвто никога не е имало в дори в Тодор Живкова България. Да ви обясня и че богатия свят в крайна сметка се стреми да използва полу-измисления и несъществуващ проблем с голямото затопляне за две неща: 1) Въвеждане на зелен непряк данък (обсъждат се около 3000$ долара на домакинство годишно) и завинаги забрана за създаване на промишленост в развиващите се страни и разрешение за ползване само на СКЪПИ ЕНЕРГО-ИЗТОЧНИЦИ. За ваше сведение производствените цени за България на тока (за 1КW) са: 2.2ст от АЕЦ Козлодуй пред затварянето на 1,2,3,4 блокове; 3.5ст след; около 5 ст от ТЕЦ; 7ст. от ВЕЦ; 17ст. от Ветрогенератори (които трайно и сигурно избиват птиците в районите в които действат); 70 ст. от слънчеви панели. За България са предвидени и разрешени само последните 3 а тока трябва да стане поне 1лв. за 1Kw (5 ст. 2000г. и 20ст. сега). И разбира се никаква промишленост (т.е. реална икономика)

До: Georgi (20.12.2009 г. 23:31ч.) Веднага ще те открехна, льохмане, въпреки че пишеш на маймуница. Петдесет и вторият щат на САЩ е България, с една мъъъничка разлика - не щат, а долнопробна колонийка!

до +++: Cuba - 5$ mesechna zaplata (BG 1996) БГ: $15 за зимата на 97-ма. 3 пъти повече :)

Глобалното затопляне, причинено от човешката дейност е един голяяям блъф, подобен на този с озоновите дупки и изтъняването на озоновия слой. Причините и опасностите са съвсем други, но явно количеството интелект у едни е нищожно, а алчността у други - прекалено голяма.

Кастро и другите от неговия свят, които са все още на етап комунизъм спрямо възприятието на народите си, знаят само кои са идеологическите им противници, за да залаят срещу тях, та едва ли разбира той от климатични промени и мероприятия за ограничаването им - сигурно визира, затваряне на буржоазните фабрики бълващи въглероден диоксид...

Cuba - 5$ mesechna zaplata (BG 1996)

Да но ако не беше Кастро и неговата диктатура сега Куба да е 53ят щат на САЩ! Aide da ni otkrehnesh koi sa 51 u 52 ili tiah she gi propusnem che minem na 53 napravo?

samo taka da jivee novia red amerika i kitai zaedno v borbata :))

Да но ако не беше Кастро и неговата диктатура сега Куба да е 53ят щат на САЩ!

Фидел Кастро е моят идол,човек на място! Да дойде да управлява и при нас, стига сме целували гъзове!

Винаги бедните са плащали на богатите.

В случая Касттро е прав. Големите държави и корпорации са се самозабравили в надпреварата за все по-големи печалби на всяка цена, дори на цената на живота на земята.

и не само според него Обама е произнесъл демагогска и лъжлива реч, а и почти всички са на такова мнение . изядоха 100на милиона доларес , по телевзора видях некакъв африканец като ръкопляскаше си разперваше ръцете като ветърна мелница, все едно са открили на баба му златото. пълни циркаджии .

Да живее Фидел. Една от ной-авторитетните фигури в световния живот. На световата реакция: НО ПАСАРАН!

Глобалното затопляне ни разказа играта - навън е направо пролет.

Е, как може само:Viva Castro! Viva revolucia! Ами защо забравихте и Vivacom?!

САЩ са най-големия замърсител на атмосферата.Те на времето не подписаха Протокола от Киото.Правят каквото си искат,но налагат ограничения върху малките държави,такива ограничения, които те самите не спазват.

Каквото и да разправяте Кастро си е диктатор, едно в едно. Ясно е , че централизираната държава дава някои предимства в областта на здравеопазването и някои други, но си е диктатура и мизерия.

Viva Castro! Viva revolucia!!!!

da jivee edna ot malkoto naistina nezavisimi darjavi v toq svqt-Kuba,da e jiv i mnogo zdrave na fidel

Да живее Куба

Ne ste poveche ot dvama, taka che shte si namerite lesno ednoposochni bileti za Cuba. Veselo mizerstvane!

VIVA CUBA!

Жив да си Кастро, да преборим тези хиени!

Да живее Островът на свободата! Вива Фидель! Да пребъде революцията в Латинска Америка!

VIVA CUBA

По скоро политически фарс . Все си мисля че САЩ и Китай се правеха на ударени през цялото време .

Браво на Кастро, жалко,че все по-малко се изказва.

pravilno

в куба природата е много запазена,храната е чиста и хората са дълголетници.нямат тефлонови тенджери,микровълнов сателитни антени и базови станции,нямат облъчване.медицината е на високо ниво и се грижат добре за болните си.от рак почти не боледуват.хранят се бедно,но здравословно.

Много си е прав човека. Истински политически фарс. Ядоха пиеха и накрая кво - провал. То не че можеха да направят нещо ама да бяха позамазали малко положението

Viva el Comandante Respeto !

да живее Куба-да живее Кастро и Бог да ги пази

do ....do prednite daaaaaaaaa mnogo xora gi izpolzvaxa.....xaxax

добре че е Фидел Кастро да каже истината за фашисткия капитализъм. Иначе демократичните медии ще ни правят на маймуни.

Komunisticheskite lideri sa po - demokratichni ot kapitalisticheskite qvno. Osobeno po vreme na kriza.

Ами то тъкмо беше удобен момента като са се събрали там в Копенхаген, да им хвърлят една атомна бомба, че да се отърве света. Пропуснат шанс.

Viva el Comandante Respeto !