Американец към Обама: Не ми пипайте гаджето!

Млад американец се пошегува с президента на САЩ Барак Обама да не закача приятелката му, той обаче реагира с чувство за хумор и я целуна.

Обратно в новината

Коментари - Американец към Обама: Не ми пипайте гаджето! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А стига му лизахте задника на 0бого веее.

Не виждам коментара ми да е бил извън темата или да съдържа Спам, затова пресъздавам коментара си от днес в 11:26 часа: - След това запяли: Ние сме голямо семейство и живеем в хармония! (б.а. в превод от думите на популярна песен) ПП.Нека администраторите обяснят къде не съответства публикуваното с темата, както и кое е спамът в случая?

Кой е режисьора, прилича ми на сцена от филм с Упи Голдбърг.

Да и после са посмяли от сърце хапнали са по един банан и всеки се е качил на своето дърво!

Каква мила случка..просълзих се от умиление!

Абе Обама както и да е. Мъж съм и харесвам жени, но него бих го сложил в категорията хубави мъже. Но ако моята жена разреши плевню да я целува, веднага я отсвирвам!

Е, ... "не пожелавай жената на ближния"... за да има разбирателство и мир... 1. уважавай, за да те уважават 2. не е нужно да поставяш другия в неприятна ситуация, за да блеснеш 3. какво демонстрираш? никой не може да ми заповядва, аз владея? оф, не разбирам този хумор...

можеше просто да каже нещо от сорта "Като се загледах, мога да ви поздравя за добрия вкус. Успех." или нещо от сорта... Така няма да си спечелиш безмислен враг и няма да има безмислено раздразнение поне...

Това беше изключително вълнуваща новина за Обама, сега пуснете и една статия как лошия Путин закусва малки деца на закуска всеки ден. Или как изведнъж роднините на Орбан се оказаха много корумпирани (запоред западни организации и медии), след като премиерът на Унгария се опъна на САЩ, и ЕС, и защити народа си.

Каква мила и сълзлива новина! Ама мацката май е черна! Е, то така се започва. Първо с черни жени по лицето, после с черни мъже по лицето, после с мъже от китайски и руски произход по лицето, и накрая с мъже от китайски и руски произход доста по-надолу. Така може и да се намали дълга с някой и друг трилион. Хвала на такъв президент. Нашия се дава безплатно.

Цяла статия за една глупост?! Наистина ли има такъв огромен недостиг на новини???

Ох,просълзих се от умиление. Това направо е супер яка турбо случка.Той е близо до народа.Той е супер куул.Той умее да се шегува.Той импровизира.Той е....нямам думи.Ще кръстя детето си Барак !

аз вече имам куче, кръстено Барак!То си има и такава порода,де!

Ако е момиче, кръсти я Барака! :P

Сънародници, възползвайте се от идеалната възможност, чрез коментарите да разберете, защо сте крайно изпростял народ и защо това което ви е дошло до главата е пълна закономерност. Велика, хилядолетна нация!

Какво ни занимавате с Обама? Какво ни пука с кого се целува и т.н.? Няма ли по-достойни новини за българския читател?

Президент Обама е телефонирал на Чина Мерк, след което тя предлага милиардите укр дълг за газови доставки да се изплатят от Европ фондове, или Бай Ганю да спонсорира америк ентрепрайзи в Еврипа. Подобна сложна финансова въртележка е и гръцкият дълг към ЕС, който е изкупен от Амер фин акули и парите давани от Европа на Гръция ще попаднат в Манхатън.Маршал вече остаря и не става, затова идва план:"Ефрейтор"

Значи тоя номер не го направи Обамката, а някакъв тъпак. Просто, Обамката как да реагира, влезе в тона на шегата.

Много го е закъсал Обамата, щом прави такива жалки ПР сценки. От друга страна "братята" не са много умни и може би още се ловят на такива бозички.

Тази ли е най актуалната новина бе г-да администратори на сайта?Защо побързахте да скриете статията от 08.13ч.-"Жестоко убийство скова от страх ловешко село"

Защо не ни уведомявате,кога чернилката посещава 00,аааа?

А ти що четеш тука като не те интересува, а? Ходи чети новините за пайнърските певачки щом ти е по сърце.

Всеки е свободен да си изкаже мнението - дори и да не му харесва поредната помия от САЩ политиците.

Чернилките много набраха инерция, и може би това е кармата на бялата раса, да изчезне защото досега е малтретирала останалите раси.

евтина реклама и напълно безмислена, къде останаха стойностните хора?..

Ех колко забавно, интересно и ВАЖНО ...

А мен дали ще ме цуне Обонго, или той само чернички мляска?

Да дойде да гласува в Перник да видим ще целува ли чуждо.

Ако някой беше казал това на Капутин...досега той и гаджето ми да са под някой снегорин на Московското летище.....

Така е в евроатлантическата медийна реалност, но иначе Путин се яви в руския Х фактор и изпя песен.

".............но иначе Путин се яви в руския Х фактор и изпя песен." И кво?!? Одобриха ли го, мина ли напред в групите?

Раааадост за зомбитааа! Насааам народейй! Кой разбирааа, тук се спираааа!

Прочетох новината, видях клипа, сега може ли вече да повърна? А тая от клипа се държа адски противно и просташки, направо си го просеше! Гаджето и явно наистина е адски тъп щом я търпи!

Добре, че момата не е попаднала на наш Боцко, че с целувка по бузата нямаше да се размине.

Забава върху планини от трупове и нещастия.

Труповете и нещастията ги е имало и ще ги има винаги. Задължителни са. Трябва да има и забавления за да не си живял напразно. Съжалявам те, ако чакаш нещастията да свършат, за да започнеш да се забавляваш.

То че ги е имало, имало ги е, но друго е да си отговорен за тях. Но за да има отговорни за планините от трупове и нещастия, които се забавляват, необходимо условие са забавените в мисленето.

Забележете, че случката става на изборите за членове на Конгреса! Целувката е по-важна от факта, че партията на Обама ще ги загуби! Коментира се съвсем незначително нещо, а важното се пропуска!!!!

Това не е ли расизъм, че край Обама винаги има някакви негри - и на концерта по встъпване в длъжност пак накани черни музиканти.

какъв расизъм!?!? В САЩ НЯМА РАСИЗЪМ! ... и негри няма даже. Особено в Сейнт Луис! ... Щом полицията види негър и го застрелва! Така че няма негри - значи няма и расизъм!

ЧАКАМ ДА ВИДЯ КОМЕНТАРА НА БАРАКАТА КАТО МУ ОТНЕМАТ НОБЕЛОВАТА ЗА МИР! Това ще е вече интересна новина!!!

Евтин PR,измислете нещо ново!

Евтин PR, измислен за да се наберат точки пред гласоподавателите за да се спечелят изборите... НО ... няма да помогне. партията на Бараката ще ги загуби и Републиканците ще имат още по-голямо мнозинство в Конгреса.

Плосък номер за тъпи хора. По разните маймунджелъци го оценяват, а не като държавен глава, главнокомандващ и интелект. Радост за простите хора и жените на средна и попреминали средна възраст. Те така и глупаците и жените у нас гласуват за "мъжкаря" Боко Тиквоний.

Посир*ющо трогателно! И сега 200 години родата на мацката ще се хвали, че президент я бил целунал. Ще напишат няколко книги по въпроса, а случката ще бъде пресъсдадена в ТВ сериал...

Не бъди толкова черноглед! най-напред ще издадат автобиографичната книга на героинята, след това събраните съчинения в три тома, а филмите по този действително просълзяващ случай ще надминат по брой и гледаност "Дързост и простота"

Пак прави интриги тоя кретен! Свършиха ли добрите новини за него, че сега медиите трябва с подобни не-новини да му подобряват рейтинга!

демонстрират една прочувствена целувка,в условията на топло гушкане от двете страни - що пък не!човещинка.

много мила хамериканска история ... хи хи хиии

Ba dum tss

PR

Тази новина явно е доста по-важна от закланата от циганин възрастна жена, за да стои на първа страница. Не ви ли е срам, журналисти?

тва е расиско. той целува май само черни.

в очакване да видят кой ще е новия господар, комуто да се кланят, дир се превърнаха в рето сайт само за стари и незначителни новина

Българин и чувство за хумор

Victoria

Бат Бойко е по-квалитетен. Щеше да й набута парче посолен хляб направо в устата, след което да набие приятеля и да обясни вечерта по телевизията - "Бил съм го и пак ще го бия !"

Е тук вече ДИР съвсем се престара!

Ох, то целувки, то любов, нежност, доброта. Ще се разплача - не издържам!!

Е, как ще издържиш - та ти живееш в БГ?!?!

Толкова ли няма наистина нещо интересно?! Няма ли да ни напишете какво е закусвал и какъв е бил цвета на а... му!!!!

Найс. +1 за Обама

човека има чуство за хумор...барзо мисли , мен ме кефи , за разлика от вас тесногарди злобни бакански субекти

И като си помисля само, че това го е написал един "тесногард и злобен бакански субект"! Чудя се, колко низко може да пълзи "върхът на еволюцията"?