Белгийският премиер настоя за европейско ЦРУ

Премиерът на Белгия Шарл Мишел настоява за спешно създаване на "европейско ЦРУ" - обща разузнавателна служба за обмен на информация за потенциални терористи.

Обратно в новината

Коментари - Белгийският премиер настоя за европейско ЦРУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпото е, че сега, когато са без работа, ще се радикализират и озлобят повече. Тоест - от отхвърлените вече нищо не става освен джихадисти. Ко ше ги прави Брюксел?

Живея в Белгия от десетина години и положението тук наистина е трагично и става все по-зле и по-зле... Моленбек е само върха на айсберга. Не по-добро е положението в съседния Anderlecht, както и в Schaarbeek, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis, както и централната част на Брюксел. Изобщо столицата на Европа се е превърнала в едно гето, с около 30-35% мюсюлмани и още 15-20% християни от африкански произход (основно от Конго). Интеграцията при тези две групи е около 20-25%, т.е. на нивото н нашите цигани. Безработицата в града е над 20%, младежката безработица над 50%. Младежите от мюсюлмански и африкански произход се занимават масово с търговия с наркотици и с дребни кражби, а полицията си затваря оюита, за да си няма проблеми и да не бъде обвинена в расизъм. Подобно е положението и в градовете Лиеж и Антверпен, а в Шарлероа бели хора вече почти не се виждат... В град Гент около 15% са турци, а има и около 10.000 българи, от които огромната част са от ромски произход. В момента ежемесечно около 4.000 човека подават молба за убежище, като 40% се одобряват, а повечето от останалите остават да живеят нелегално, докато ги узаконят. Държавният дълг е 108% от БВП и расте всеки ден. За сравнение Гърция ги отрязаха от финансовите пазари при 130% дълг... Престъпността е в пъти по-голяма от тази в България, благодарение и на вносни престъпници от Източна Европа, които тук получават голямо поле за действие и почти никаква съпротива от органите на реда. И за да не бъда обвинен, че съм негативист, причините за благосъстоянието на белгийската нация са следните: - Стратегическо географско и културно положение в Европа - Работлив, пестелив, добре организиран и коректен народ - Говорят се много езици, за разлика от съседната Франция например... Но когато този народ стане малцинство (след най-много 30 години) всички тези предимства няма да бъдат валидни...

живял съм кратко в белгия и мога да кажа, че хората там са енергични, работливи, въпреки гадния климат. много държат на децата си, даже бих се заклел, че повече отколкото на себе си. организират всякакви забави, тържества за децатац при това с най-прости средства. но нека да напомня на проклетата вещица меркел, че там се намира и ватерло!!!

" закъснявали от разписанията, ако е настанало време за молитва и не общували с жени.". трябва само най-редовно да посещават гей парадите на европейските политици и всичко ще си е наред. на практика радикалния ислямизъм и радикалната толерастия си имат общ корен и движещ механизъм, а той е смъртната омраза към различните от тях.т.е омразата към нормалните, които все още сме мнозинство, което не управлява, въпреки убежденията, че живеем в "демокрация". не ние живеем в диктатурата на меркел и сие.

Тепърва ще почнат да ходят мноого в Сирия за год. си отпуска - нали ги заселихте с хиляди в ЕС.

Белгийците да започнат чистката от квартал "Моленбек". Изселват се всички араби, турци и други такива от центъра на Брюксел и се пращат в покрайнините и други населени места. Не може вечер в центъра на столицата да те е страх да вървиш по улицата, а полицията да се страхува да влезе в квартала. Тая клоака трябва да разчистят.

и ги пращат не в други населени места а направо на дъното на атлантическия океан.

отворено общество вън от Русия

И на вас ще ви стане мъка като започнем да,, берем плодовете" от това което сеят вашите желани политици.:)

Или пък може и да сте доволен.Разни хора -разни идеали.

ЕИ Я ВИЖ КРЪСНИКЪТ Е НА КОЛЕНИ

Надявам се, че ако наистина дойде момент за приемане на Турция в ЕС, в поне няколко държави ще се проведат референдуми, които ще са категорично против и така ще си измият ръцете политиците. Дано да стане така.

1959 г. Турция подава молба за асоциирано членство в Европейската общност (ЕО). ЕО е създадена с Договора от Рим от 1957 г. 1963 г. Подписан е договорът за асоциирано членство на Турция в ЕО... ТА спокойно, Турция ако случайно някога отговори на изискванията самият ти няма да си против. Е ако сме живи тогава де, защото едва ли това ще се случи скоро.

а сега ще пуснат 50 милиона турци в Европа, аз мисля да емигрирам в Япония

не са 50 милиона а са 78 милиона+2 милиона бежанци които ще пуснат от лагерите стават 80 милиона.

Лицемерите на 21 век!

на всеки дори и при най-малкото подозрение в радикализъм да му се налага тотален контрол. Подслушване на всички канали за комуникация, включително и самия му дом, носене на електронна гривна, която да го следи денонощно къде се намира. Да няма право да се доближава до друг носител на такава гривна. С днешните възможности на техниката, това е елементарно да се случи. Трябва малко политическа воля и да се направят специални антитерористични закони, които да са над останалите закони даващи права на терористите. Ако се борим с тях демократично, загубата ни е гарантирана.

Е ,добре ама кво стана с Толерантноста на демократична , Европа бе ??! Досега хората ви казваха че се набутвате с тази измислена толерантност към черни,мюсюлмани,педерасти,лезбии.....ама не ,демоокрация било ? Когато Руснаците мачкаха 10 хиляди Чеченски терористи в Чечня ... вие демократите им давахте Убежище от Преследване +паспорти и гражданство само за няколко дни !? .. Припари ви под задниците и сменихте плочата ! Същото ще ви се случи след кат дадохте на Турция Безвизов режим+Милиарди ,за да ви Пазят от мюсюлманска инвазия???? Плащате на Вълка да ви пази овцете? Идиоти !

Оооо не е само това! Холандците искат да се пазят от терористи, като си обособят мини-Шенген от Бенелус+Фр+Гер. Все едно терористите идват от вън :) Сбъркани гени и прекомерна употреба на наркотици предполагам...

Да, то май трябва ние, все още горе долу белите източно европейски държави да си направим наш Шенген да се пазим от терористите в Западна Европа.

и от кравосмешенията

им вземат само работата ще се озлобят повече и ще стане още по-лошо

чистка на радикализирани служители... Че то и у нас е актуален тоя въпрос. Некои по цял ден се занимават с това вместо да си гледат работата. После имат и претенции за експерти, за повишаване на заплатата и пр.

Знае ли, има ли ислямисти, които да са пилоти на граждански самолети? И какво се случва, ако времето за молитва съвпадне с времето на кацане/излитане на самолета?

Какво щеше да помогне европейското ЦРУ на Белгия като тези радикалисти са си техни граждани, те вече знаят за тях и пак не са направили нищо по въпроса. Каква повече информация очакват да получат? Действия трябват и то радикални, а не приказки общи. Отделно ще ми приемали Турция в ЕС, това като награда за пропуснатите милиони бежанци и терористи ли или като награда за затворените турски журналисти, или награда за убитите кюрди, или награда за подкрепата им към ИД, или награда за сваления руски самолет, или пък защото са добър съсед на Гърция, незнам. Направо всеки ден ме изумяват европейските лидери със своята неадекватност.

ЦЕР (централно европейско разузнаване) ще изцери Европа от ислямизма!

Толкова ли сме слепи, прости и облъчени с пропаганда? Толкова ли никой не вижда копиране на 11 септември в САЩ? Тогава простите пионки бяха американците с измислените терористични атаки там сега сме ние европейците. Толкова сме прости и наивни! Араби, терористи - жалки хора ръководени от същите хора които ги и убиват! Кой дърпа конците?! Не е ли ясно? Този който им продава оръжие и получава петрол и наркотици от тях!

На първо време ЕС да се поучи от САЩ, как се интегрират емигрантите, след това как се опазва общността и накрая как се прави бизнес.

В Америка имигрантит са се интегрирали като са избили коренното население до крак. В момента общствения ред там се крепи благодарение на полицейския контрол: полицията има право да среля без да пита, оттам и високата смъртност сред 'интегрирани' индивиди. Не разбирам, какво точно искаш да ни поучиш въз основа на американския опит?

Теб няма какво да поучавам. Ти си си научен.:)

При европейско централно разузнавателно управление ще има полза до толкова, че от отделни държави ще изтича по- малко информация по посока на терористични и тоталитарни режими, а от друга страна само фактът, че ЕС са готови да приемат една чисто тоталитарна ислямизирана и имперска държава показва пълната безсмисленост на идеята за европейско цру. Турция няма място в ЕС и опитът за подчинение на Ердоган само ще увеличи проблемите на европейците. На практика с отпадането на визите за турци в ес ще е достатъчно да се каже, че турците са член на ес, защото отпадат всички граници за турците. В една система не може до безкрайност да се генерира хаос, а системата да се залага на опасността от разпад. Белгийците трябва да посрещнат ясна съпротива за повечето безумия, които идват от похарчени европейски депутати с явни лобистки уклони.

За съжаление Европа от години върви към това, което се случва. Грешка е пришълците с друг манталитет, морал и религия да се възприемат като безгласни черноработници, готови да се съобразяват с "белите господари". Техните деца и внуци си връщат за унижението, което осъзнават сега. Уволнен служител е много опасно нещо. Има филми, показващи на какво са способни такива хора. Не знам има ли изобщо изход от ситуацията, в която ни хвърли Западът. Доскоро бяхме опазени от това - сега и ние сме "вътре".

БЪРЗОООО къде е БХК да сезира ООН за тази неправда.... Уволнения на ислямисти са немислими. Веднага извинения и подлагане на задните части от обезкосмени християни за удобно ползване на травмираните от уволненията....

Белгийският премиер сигурно е прав да настоява за европейско ЦРУ, но ако и при него продължи наложилата се вече традиция при европейските лидери и институции да слугуват на САЩ и против националните интереси, то ще е не само безсмислено, но и изключително вредно, дори убийствено за Европа!

Тероризма в услуга на НСР. Кой стои зад аватарите на медийните теорористи?

Абе незнам какви терористи има но сутринта в градския транспорт си говореха че знамето на ислямска държава се вее над топлофикация след изпратените сметки за миналия месец

Твърди се, че ЦРУ е създадено от руснаците. Като уж е било ръководено от английски, но всъщност руски агент 20-тина години. Така те са имали информация какво се случва в САЩ през този период.

До сега не можех да си представя, че политиците на ЕС могат да бъдат толкова задръстени. ЦРУ създаде и поддържа тероризма и е компрометирана разузнавателна централа.

ами време е, щом оригиналното цру е спряло с подслушването, трябва да се предаде щафетата

"европейско ЦРУ"??? Демек още циновници с големи заплати? Ако искате обмен на информация - направете електронна система - свържете компютрите на всички служби в ЕС.

а най-добре разчистете близкия квартал Молебек от джихадисти. За това не ви трябва информация от Полша и България. Нашите служби не знаят нищо за арабите живеещи на 10 км. от щаба на НАТО и ЕС в Брюксел.

Защо европейско ЦРУ, а не европейско КГБ???

ми много просто. КГБ вече няма. Поне не и с това име. А ЦРУ си има и още как :) Защо да правиш нещо което ще се провали след време ?

И за чий ще му е това вропейско ЦРУ, като сами ще пуснт 80 милиона чалми в ЕС без визи. Е0впейско ЦРУ си е чисти пари на вятъра!те

именно. ЕвроГейските глупости извират всеки ден. Само мислят как да имитират дейност и да пилеят пари.

loyola

То и много наши роми има там, решението е да се пуснат ромите срещу терористите. Последните ще останат без железни предмети и по този начин ще станат безобидни. А после лека-полека ще бъдат погълнати в катуна.

Като се обърне каруцата - пътища много.

Да сте помислили преди това.

оказва се, че макар и по различни причини и ислямисти и коренни европейци не общуват с жени...

Тогава ще се омъжим за тях така както са.

Но всички нормални жени ходим на гинеколози, които ни преглеждат и по по- особен начин по дяволите!

Тогава ще ходят за риба и ще пииват шампанско против деменция.

Аз ще ги съобщя опасните хора са: Меркел,Оланд,Могерини,Юнкер......За по-кратко- всички европейски политици без Орбан и Фицо

Тогава за останалите мъже трябва някоя българка, защото сме най-добри.

защо седим и си затваряме очите за проблемите докато проблемите ни ги избодат. цру е тъп модел, чиято основна функция не е сигурността е осигуряването на установената държавна система, което е диктатура един вид. по-скоро европа има нужда от нещо като мосад - много по-ефективни. а това от което има най-много нужда европа е начетени способни хора, които да си вършат работата щото последните 20-30 години е страшно.

Европейско цъ ръ у в услуга на новият мамонски ред, което ще бъде контролирано от щасткото цъ ръ у. В момента изграждат активно структурите на световният луцифрериански концлагер замислен от роби за роби.

с полагане на розички, няма да се оправят проблемите с ИД (а и с други терористични организации). Престанете да ги създавате, подкрепяте, финансирате и въоръжавате. Не лъжете цинично хората, че се борите с нещо, докато всъщност толерирате съществуването му. Не си пълнете гушите с кървави пари.

Белгийският премиер настоя за европейско ЦРУ. Има ли още ЕС. Нали го закрихте бе?

Тези ислямисти наистина ме дразнят. Това, че не дават жените им да ходят на гинеколози-мъже показва, че са кръгли идиоти.

И това при положение, че ислямският тероризъм е поддържан от ЦРУ!

В атомни централи? You are crazy!

Боже тия си отвориха границите и си поканиха джихадистите а пък сеха искат и още хрантутници да си създават зер тая напаст дето завзе Европа БЕЗ кръв им е малко за изхранване и някакви си хрантутници ще я спрат да завладява и унищожава Европа,

Обадете ми се първа ще се запиша.