Америка вече не е същата

Демократът Барак Обама положи клетва като президент на САЩ, предаде Си Ен Ен. Обама е 44-ият президент на САЩ и първият афроамериканец начело на Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Америка вече не е същата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

postoianno se obejdavam kolko tupi bulgari imai kolko sme nazad v evoliuciata

Стига с тия клишета! Америка си е същата. Какво вече е различно в нея? Ще видим дали нещо забележимо ще се промени, но САЩ са по-консервативни и от Англия. Може би защото не им се налага да се съобразяват с никого, те не са склонни да се променят.

Всички идват на власт с крещящи лозунги за промяна и после....Да не забравяме миналото и да вървим внимателно към бъдещето. Историята помни много превъплащения от доброто към злото. Ще видим и Обама. Помнете Смирненски и неговата Стълба. От съображение за сигурност на клетвата спестиха бащиното име BARAK HASAN OBAMA c BARAK H OBAMA. Един много двусмислен факт, който ще има развитие.

Скапани американци.. запалиха война в целия Свят, навират си носа в работата на суверенни държави, подклаждат конфликти и какво ли още не! Зомбита!

От както се помня, все вярвах на всички кандидати : На чукундура Желев, на Костов, на Петърконтроянски, на Крадлив дЬдо.... дори и на Гоце Ага! От всички се отвратих. Сега пак ми се иска да повЬрвам и на Обама. Но убеден съм, пак ще бъда разочарован.

Obama you are my man ! :)

може би много внимание й обръщаме на Америка. Дали трябва толкова да се радваме!? Може би, след като те вече завладяват такива малки държавици като нас - икономически и с прикритите военни бази. Та ние сме просто играчка за тях. Осъзнават ли го нашите политици, които знаят само Yes на тяхните желания или са толкоз умни, че само това да запомнят?!

В магазине: - Девушка, почему эти куриные ножки такие темные? - А это ножки Обамы.

Не понимаю восторгов общественности по поводу того что президентом США впервые избран афроамериканец. По мне так все в рамках теории Дарвина - власть перешла от обезьяны к негру.

Барак Обама объявил основным языком США язык африканского племени Бумба-Юмба. Теперь американцы бесплодно борются за признание английского вторым государственным.

Америка смени цвета на вълка нищо повече

Америка не е същата, ама борсата си е същата и алчността си е същата, само долърът дето почна нещо да се перчи, но да видим докога.

Обама не е завършил Харвард. Провери. Това беше фишек от началото на кампанията.

силно се надяват О -бама да постори комунизма в САЩ. Да си изтреби ястребите и изкара американския народ на манифестации за 1 май.

Да, няма да бъде същата - започва залезът и.

си остава все същата разликата е че президента е мулат. Ако се държи като Кенеди няма да изкара много много.

ЖИВ И ЗДРАВ БАРРАК ОБАМА! ВОДЕТЕ АМЕРИКА И СВЕТА В СЪГЛАСИЕ С ЧОВЕКОЛЮБИВОТО СИ СЪРЦЕ КЪМ МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕН!

ЖИВ И ЗДРАВ БАРРАК ОБАМА! ВОДЕТЕ АМЕРИКА И СВЕТА В СЪГЛАСИЕ С ЧОВЕКОЛЮБИВОТО СИ СЪРЦЕ КЪМ МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕН!

Напротив, същата си е, но с повечко шоколад за глупаците... Шоколадът скоро ще свърши и ще се види, че политиката не зависи от цвета на кожата. Важни са интересите и нищо друго.

Обумба влезе в оралния кабинет. Е и какво от това? Встъпителната му реч беше пълна с изтъркани тривиални клишета от сорта дайте да дадем. Едно е да си харизматичен, друго е да умееш да управляваш. Дали Обумба владее второто - тепърва трябва да го докаже.

минаващ ме изпревари с мнението си!Поздравявам го за трезвия анализ!

СБЪРКАНИ КОМЕНТАРИ НА СБЪРКАНИ СДС-АРИ! Вчера всички западноевропейски телевизии ПРЕДПАЗЛИВО коментираха и въобще не предсказваха бъдещето! Повечето се съмняваха в НОВ курс на Белия дом. И както писа Ла Стампа- Смени се цвета на президента ,но не и сервитьора? СДС-арията с празните си промити мозъци като НаТка в евтини американски колежчета, да ходи на заслужена пенсионна почивка в ранчото на татко си Буш!

sega nigga sled vreme mexicanec posle kitaez a nie ot drugata strana shte si imame mangalche :)

АМЕРИКА НЕ БЕШЕ СЪЩАТА И СЛЕД СЕПТЕМВРИ 2001,НО САМО ЗА ДВЕ ГОДИНИ,ДОКАТО НЕ НАПАДНАХА ИРАК. ИЗСИПАХА СЕ МИЛИАРДИ... БАРАК ОБАМА ПОЕМА МНОГО ТЕЖКО БРЕМЕ. БОГ ДА ГО БЛАГОСЛОВИ!

NA DOBAR CHAS ,G-N PREZIDENT, BARAK OBAMA!!!

банановото дърво си е бананово дърво ,достигащо до 2-3-метра ,без клоните и от него се прави най-скъпата облицовка за сауна, която пуска аромат на банан и плодът на този същият банан, вирее на същото това бананово дърво! А най- новият виц в САЩ е направо супер и много показателен!

банановото дърво си е бананово дърво ,достигащо до 2-3-метра ,без клоните и от него се прави най-скъпата облицовка за сауна, която пуска аромат на банан и плодът на този същият банан, вирее на същото това бананово дърво! А най- новият виц в САЩ е направо супер и много показателен!

Да им е честит новия президент.Кога и ние ще изберем човек който мисли за народа.Народе обедини се не ни трябват червени жълти зелени и хиляда партии трябва ни мислеш народ и президент който да мисли за народа.Как се живее със 124 лв пенсия когато си работил цял живот.Дано и при нас изгрее някоя звезда.

Когато завършиш Харвард, тогава оценявай кой е маймуна, и кой - не. Ако Обама е маймуна, то ти си АМЕБА. Тръшкай се колкото си искаш, обаче истината е тази: БЕЛИТЕ мъже не можете да стъпите на малкото пръстче на МУЛАТИТЕ!!!

НА СВЕТА ТРЯБВА ОЩЕ ЕДИН КАТО РЕЙГЪН.ДА НАЛОЖИ ИКОНОМИЧЕСКИ НАТИСК НА РУСИЯ ЗА ДА СЕ РАЗПАДНЕ НА ГУБЕРНИИ И СВЕТА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТАЗИ ЛЮЛКА НА ТЕРОРИЗМА

BRABO AMERIKANCI! USPEH, OBAMA!

МАЙ И НА БУШ СЕ РАДВАХТЕ КАТО ИДВАШЕ, АМА КВО СТАНА....

Обама е голтак, човек без никаква финансова мощ, зад него стоят истинските му господари мултимилиардери, които ще го командват както си поискат. Те са тези, които му пишат лъжливите речи, и ако чернокожото момче вземе, та спре да им лъска ботушите, преди да се усети и вече ще се прескача с бълхите в Чичо Томовата колиба...

Да живее нашия нов президент. Малко сме далеч за нов Щат, но за база ставаме. То и без това в България останахме колкото за персонал на 2-3 американски бази.

ГЛЕДАХ ЦЯЛАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО CNN. БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО . ДАНО БЪЛГАРИЯ ДОЧАКА НЯКОЙ ДЕН, БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДА БЪДЕ ИЗБРАН С ТАКОВА ЕДИНОДУШИЕ, ВЪЗТОРГ И ОБИЧ ОТ НАРОДА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ СЕ КРИЯТ КАТО ПЛЪХОВЕ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД И УПОРИТО ВЪРВЯТ СРЕЩУ ПРОСПЕРИТЕТА, БЛАГОДЕНСТВИЕТО И ДЕМОКРАТИЧНОСТТА НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.

da be da dokato e pulna s tupi rednecks shte si e sushtata...i bubaraka shte e pak samo pionka to si e iasno da poharchish 150miliona za da mu gleddame nigga zadnika

Честито на Обама Много приятна двойка

Никога България няма да има на властподобна личност като Обама. Никога, защото не мислят за България и българският народ. Само този,който обича Отечеството сии Народа си може да има духовния ръст на Барак Обама.

Не знам кога омразата е довела до нещо позитивно. Тук виждам омраза към американци, чернокожи, евреи...Но по-внимателното вглеждане е, че омразата е към успелите. По-добре се опитвайте да направите нещо добро, където и да сте по света, вместо да мразите.

evala na amerikanskijat narod sa kubama i vobsche ima sakoni ima smratni presadi sa ubiizi i isnasilvatschi ima satvori sa mafiata i mutrite satvori sa korompiranite a v bg.kakvo ima strah glad i bokluzi ulizi s dupki i selenduri v kolperaziite van seljanite ot sofia varna i burgas da si hodjat na selo saemat ni rabotnite mesta i smardat

Имали още хора, които вярват че който е в политиката изпълнява собствените си желания, а не като послушно кученце служи на хора които седят зад паравана и командват. Та Буш си изпълни мисията, старите оръжия бяха хвърлени в Ирак и е време да се оттегли, САЩ не могат да кажат че са криви и са збъркали и за да замажат очите на хората избират един черен президент, който няма визия за такъв. Да им е честит и да е жив и здрав.

Гледайте реакциите на борсовите индекси и цената на златото, за да разберете мнението на рационално мислещият свят за новия президент.

Да е честит новия президент! И нека поведе американците по нов път!

Все едно съм попаднал в зоопарка...като малки деца се радвате на избора на една маймуна. И как разбрахте колко е добър още преди да е свършил поне 1 работа като президент? Ясновидц ли сте ? Времето ще покаже дали може да свърши нещо, нека изчакаме и тогава да правиме оценки . Обаче колко черни са дали нещо на света до сега,А? Четейки мненията ви все повече ми се изяснява защо БГ само потъва.

Да им е честит новия Президент на американците. Много се радвам за това че ще имат чернокож държавен глава...след толкова години робство над африканския народ, те си го заслужават. Дано бъде добър и изпълне обещанията си за мир по света!

4estito na obama....dano america da proima po 4oveshka vinshna politica....

Точно надеждата се използва от подлеците и лъжците: Трайте си задето ви давим в помия, но имайте надежда, че положението ще се подобри (макар да знаем, че няма да стане)! Барак Обама е доставчик на надежда, защото неговите господари искат хората да приемат каквото им се предлага в настоящето, надявайки се, че по-доброто тепърва ще дойде. Просто правете каквото искаме - опа, грешка, каквото иска Барак - а в замяна той ще ви вдъхнови да имате надеждата, че ще ви отведе до Обетованата земя. Не че ще го направи, но когато го осъзнаете, вече ще е късно.

Да можеше тая шибана държава да се затрие, щеше за е най-добре. Дреме ми кой президент на тия дебили!

Хмм, странно, но линковете, които дадох не се показват напълно. Anyway, минаващ е цитирал точно това, което имах предвид.