Продължава издирването на адвокат от Банско

Четвърти ден продължава търсенето на изчезнал адвокат от Банско, съобщи Йорданка Шаркова, говорител на Областна дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Продължава издирването на адвокат от Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...ОТ БАНСКО!?!?!?.... ...НЕ ГО ТЪРСЕТЕ ПО ВОДОЕМИТЕ..... ...А ПО ...ДЕЛАТА И ...ТЕМИТЕ.... ...КАКВОТО Е ПРАВИЛ.... ...ТОВА ГО Е И ...ЗАГРОБИЛ... ..." А Д В О К А Т " ???? ...НА ДЯВОЛА И ...МАФИЯТА????!!!!

Има дъъъълго да го търсите,"другари милиционери" ! На него отдавна са му резнали тиквичката! Няма лошо,една тиква с много кървави пари по-малко !

Да бе, адвокат ще се хързулне! Айде, не с тия селски пинизи!

То нощното къпане и особено ако си подпийнал е много опасно!

Тоя да не е продавал апартаментите на англичаните на РУСНАЦИТЕ??? Че те не прощават!!

Не се научиха хората, че в язовирите къпането е забранено. И това не е случайно по нечия приумица а защото това са опасни места и списъкът с удавници е много дълъг.

Не е изключено някое дело да не е приключило както се е очаквало. В нашата страна се е настанила такова адвокатско безочие, че нищо чудно да си е получил "хонорара" по този начин. Каквото и да е - за адвокат или добро или нищо. Да замълчим. Бог да му прости!

Защо , гангамчо ,ти да не плащаш данъци ? Не плащаш ти ... Голям урод трябва да си да мяукаш , че са изхарчили някой лев , за да намерят трупа на човек . Утре може и теб така да те търсят , не мрънкай толкова 0

По колко плащат на ден,да се издирва адвоката,някой знае ли?безплатен обяд няма,нали така!!!

Треворчо не плачи , нали знаеш ,че половината човечество умира от глад , а другата половина пази диета . Това е неразбираем невероятен божествен замисъл .

Абсолютно си прав ,но има някои ,които много и преяждат- мислят си ,че светът е създаден само за тях...

То Божествения Замисъл е природата да осигурява достатъчно храна за всички и това се случва. А разпределението на тази храна вече е работа на хората и виждаме какви са резултатите.

....ами глупаци депресията е болест на века и няма спасение от нея.дали си беден или богат никой не е застрахован,така че не пишете глупости ,а само се молете де не ви срещне мечка вас или децата ви с нищо няма да ги спасите от депресия и самоубийство.

ЧОВЕК И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ ,ПАК УМИРА -СТИГА АЛЧНОСТ И НЕНАСИТНОСТ-ЗА ЕДНИ ПРЕЯЖДАНЕ ЯКО,ЗА ДРУГИ ГЛАД И НИЩЕТА .ИДВА ВРЕМЕ ,КОГАТО СЕ РАЗДАВА СПРАВЕДЛИВОСТ,ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ БЕЗ НЕЯ.

gagnam и ти си много вещ . Да не си и ти кенефочистач ?Или гладен и беден ?

Има го и този сценарий,колкото и да си богат,умреш ли,парите на горния свят не можеш да си ги занесеш,за съжаление ковчега джобове няма.

Този човек и той ще има да плаща за това ,че го издирват.

Що е то: Сто адвоката на дъното на океана?????? -Едно добро начало!

Адвокат Бизнесмен:)как се става?Ресторанти Вили,като хотели,повечето не могат да доживеят да им се порадват на парите си.отиват горе при свети Петър.

де са сега еколозите да протестират против източването на язовира . или само знаят на жълтите павета с плакати

Много веща си , Нинке . Предполагам си кенефочистачка и като такава те очаква дълъг и тъжен живот .Много тъжен .

До оня ден го издирвахме за да го вкараме в язовира, сега пак издирваме за да го изкараме..

За какво ми е да чета криминални романи? Прочитам една статия тук и готово.После и коментарите развиват сюжет. Жалко ,че човекът наистина е изчезнал.

Водолаз на три смени е станал адвокатина!!!

най/беъскрупулни хора са адвокатите,те са връзката между съдиите и клиента и въртят подлите далавери в съда и съответно кривите резултати са налице/криво съдене и оправдаване на престъпниците,а съдията е безнаказан и никой не може да му търси сметка/това е в безправна България/няма един едър осъден крадец от хазната

Хората дават фира,по един или друг начин.какво толкова е станало.

Ти кога ще дадеш фира.....защо се бавиш?

васко

Ти кога искаш:)

Всеки изчезнал и предполагаем самоубиец е описван в медиите по един и същ начин - обичал да плува, имал си проблеми с жената, бил депресиран... Време е мафията да измисли друг сюжет.

Не дай си боже някой да се удави в Черно Море. Ще има бая източване. Най-вероятно се е подхлъзнал на някоя динена кора.

Да си адвокат си има своите рискове...

Подхлъзнал се е с... нечия чужда помощ.Може някой много да му е набрал.

Цял язовир да източат за един самоубиец ?

Да бе, и то адвокат. Не си заслужава.