Банкер: Парите в кеш носят и рискове

Тенденцията е лихвите по депозитите да намаляват, но едва ли ще станат нулеви. Държането на пари в кеш носи и рискове.

Обратно в новината

Коментари - Банкер: Парите в кеш носят и рискове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не видях някъде да има нещо невярно. разбира се че парите в кеш носят рискове, например, инфлация.

ЧУДЯТ СЕ КАК ДА ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА!!!

Цялата банкова система се контролира от централни банки, всички централни банки в Европа се контролират от Федералния резерв на щатите. На това му се казва Тоталитаризъм. Не смятате ли че трябва да се реформират към по демократични принципи?

по-богоугодно е да ги изядат мишките отколкото руския минетчия Василиев.

са глупости и паразитизъм

Тоя лакей иска всички средства да минават през мръсните ръце на това гнусно съсловие банкерите.

Господин Банкер(далеч си изобщо от тази дума,тъй като си най-прост...чиновник на хубава заплатка),искам да те попитам,защо след като си описал с такива...."положителни оценки"ситуацията в Бантустаня,то реалността в него е далеч от това,което се привижда на твоите очички??? Защо банките в Бантустаня са...уж пълни догоре с пари,лихвите са..."скандално ниски"и още падат,ама кандидатите,които искат да инвестират в собствен бизнес липсват?!? Що така бре,...другарю меринджей???

Човеко зе парите, и каза "Че видим"? Ето го тоя Мошеник!

Ся искате всички да си изтеглят парите от фалшивите ви банки и да видим тогава как ще е опапате...

Добра идея, но дори и закон пробутаха да нямаш право да си плащаш данъците в кеш

По-голяма мишка и бандит от теб не знам, по-добре да ги похарчат роднините, от колкото крадливата банкерска пасмина...

арменски дявол... ако плащанията станат само безналични, това значи, че един голям крадец- банката ще може да ви манипулира и да ви удържа такси за това, че ше ползвате пари, т.е ще плащате пари, за да ползвате вашите пари, не че сега не се плащат, но те ще могат да определят условията винаги такива дяволи да са на врата ви

Абсолютно си прав. Сега данъка се казва ДАНЪК НА ПАРИТЕ, Не е ли парата в джоба не е твоя.

Журналисти, научете му името на този (Левон Хампарцумян) и престанете да го наричате банкер - той не е банкер. Иван Костов спазари назначаването му на тази длъжност. Спазаряването беше за 10 (десет) години. Явно срокът е удължен. Замислете се защо. Откакто е на тази длъжност всичките му публични изявления са пълни глупости. Подкрепям всички критикували го преди мен.

И има отвратителна бемка на мазния фейс!

Има бенка, и нагз, но но не е близо до ( O ).

Обаче ме кефи как дир-а цензурират мнения, които не харесват банкерската "кампания" за "финансова грамотност", която публикуват срещу пари. Колко ви е тарифата, за да не ми изтриете коментара?

Кешът е лош и носи рискове, за разлика от депозити в "стабилните" финансови институции, носещи гръмки имена като Първа частна банка, Банка за земеделски кредит или КТБ,където рискът е почти 0 :)

Драги г-н редакторе, не е редно да редактирате текст без да знаете граматиката и значението на думите. Не се казва и пише в кеш, а само кеш. Срамота! Всеки ден четем изписани глупости от малограмотни лумпени. Кой ви назначи за редактор? Сигурно някой по- прост от Вас!

Вече няма журналисти. Има хора на заплата пред монитора които само Копи-пейст и даже с правописните грешки..ха..ха

Инженер-нимик по образование, по реализация - крадлив и лъжлив банкер, по характер - мазен червей. За престъпленията срещу народа, този чорбаджия да бъде наказан по правилата на БРЦК.

Държането на пари в кеш има други рискове може да ги изядат мишките, може да ги откраднат бандитите, да ги похарчат роднините - щото банкерите не могат да ги изядат или откраднат ли? Лев в банка не държа. Вкарвам, харча и толкова. Тя и една банка нямаше да фалира и хората не трябваше да се притесняват, щото банковия сектор бил бетон...

Този господин от снимката посъветва ББ да фалира КТБ, да паднат лихвите под 1 процент, за да формират свръх печалби банките. Без да плаща ББ на Алфа Р съм сигурен, че над половината българи не го харесват.

Това го кажи на хората, които изгоряха 1996г. Всичко спестено за 25г., замина. Все да не си купим това, все да спестим от онова, да не отидем на почивка и.....накрая едни хора да ти оберат всичко, за да станат мултимилионери да 1 ден. Лек и спокоен ден!

ТОЗИ ДАВА АКЪЛ КОЙТО ВЗЕМА НА МЕСЕЦ ПОВЕЧЕ ОТ 50 000 ЛВ.

200 000 му е заплатата.

Важно е какво възнаграждение получава, но още по - важно колко успява да открадне.

Лихварите чрез финансово - банковата система са откраднали многократно повече пари отколкото обикновените крадци са откраднали от жилищата на хората.

Урааа! Значи, аз да не се притеснявам? Аз съм безгрижен, защото нямам пари в кеш и няма да се тревожа заради някакви си там рискове. Нямам пари нито кеш, нито безкеш!

За да живеят хората в хармония, не им трябват пари, а вода, храна, топли между човешки отношения и силна връзка извораът н аживата вода - нашият Създател, благодарение на който ни има и който осигурява всики необходими за нас блага даром с любов.

Да сте видели арменец или евреин с лупата?Аз не.Винаги живеят за сметка на някой баламурници. И арменци и руснаци винаги са били по-мили от българите...Мислил съм си по време на възродителния процес на турците на всички им смениха имената а на арменците не ги допряха.ЗАЩО ЛИ? сами може да предполагате....

Mного ти е сериозен мазолът, щом и под тая статия успя да намесиш руснаците и да манифестираш русофобията си.

Ами виж кои са кредитните милионери и колко ат тях са агенти на ДС-КГБ? Ами кой направи гурбачовата перестойка и сега всите комуняги станаха капиталисти?Кой разграби промишлините предприятия и доведе България до фалит(всички директори на прадприятия бяха от върхушката на БКП) Паралено на нас и в Русия е същото. Кои са олигарсите,кои са начело на православната църква и демонстрират богатство,кои са руската мафия която е в течна дружба с нашата мафия.

Изплаща кредит за суета и му трябват мръсни пари.

Тенденцията е, казва банкера, каквото и да става, банките да си запазят високата норма на печалба. Вложителите трябва да са готови да духат супата. Значи, когато някой дава "назаем" на банката - той може и нищо да не печели. Но когато банката му дава "назаем" тя винаги печели, и то немалко. Често се случва банките да фалират - тогава имама силно прецакани вложители и още по-силно облагодетелствани банкери и задкулисни играчи. Това е положението. Кой е казал, че свтът е справедлив, но Господ е!

Да, такава е идеологията на престъпника базирана на двойният стандарт. За това измислиха митологичната теория на относителността, чиито математически апарат не ошерира с релни физични обекти (които имат физически свойства и охраничения), с която да оправдаят този двоен стандарт по "научен" начин.

Този е толкова банкер, колкото съм и аз. Но за съжаление аз нямах шанса да съм на висока позиция в Агенцията по приватизация по време на Масовата приватизация ...

Защо преди 26 години можеше на всякъде да се разплащаш кеш и да държиш парите си в къщи нямаше опасност, а сега има. Защото сега в Бг. има 25 действащи банки. За една България този брой е много голям. А те трябва да работят трябва да ограбват народа. Някога имаше ДСК която работеше с населението и БНБ която работеше с предприятията.

"Банкер: Парите в кеш...." Пише "парите кеш" или "парите в брой"! Cash = в брой! От гледна точка на грамотността се чудя как са могли да натрупат толкова много пари?! ...... а и за какво са им толкова много, като знаем колко мизерстващи хора живеят в България. Алчни задници!

"...за какво са им толкова много, като знаем колко мизерстващи хора живеят в България. " Заради бесмислието да угаждат на егото и суетата. Човек без истински цели в живота често страда от алчност и хедонизъм. Такива са хората които не знят че са създадени от Творецът и имат важна мисия в своят живот.

Що не избягаш от материалния живот в Тибет или Непал, вместо да плачеш на чужд гроб?! Твоят "творец" що не оправи света, а допуска подобни неправди, нали и "лошите" и "алчните" са негови творения?! Май просто търсиш оправдание за мързела си! Или пък си стара мома/ерген и нямаш реални грижи.

Истинските цели се постигат с кинти, труд, труд и пак кинти. Останалото са глупости

в джоба ти какво носят?? Буров, Буро-ов, ако грледаш това, ще се обърнеш в гроба, братко! Толкова ли сме некадърни, че не се намери един българин по-хитър и кадърен да оглави тази институция, та трябваше пак да си трайкаме и правим на гостоприемни антиксенофоби? И защо все такива са "отгоре"? Учене, учене, но трябва явно и нахалство.

Българина се радва най много кат яде, кат пие, и КТБ.

В Ерусалим има три големи квартала, еврейски, арабски и арменски, какво повече да се говори, еднакви са по природа и хората им.

Всички сме прецакани: Депозантите: скоро ще ви сложат отрицателни лихви , за да плащате че някога сте имали някакви пари. Кредитополучателите: Честито, вашите лихви по кредити, такси и комисионни, наказателни лихви , лихви просрочие и всякакви други и прочее такси и комисионни поддържат цялата пасмина. По телевизора , г-н предложи да сте по -гъвкави , да влагате във фондове. Абе, г-НЕ, баба Гьора от Шишковци, как да влага във фонд келавите 500 - 1000 лева, дело е заделила за "зор заман", а?

Лелче, тия всички са оперирани от чувство за реалност. Те едно си знаят, едно си баят. Ама какво да се прави когато и глупаците никнат като бурени?!

Точно отлагането на инвестицията на тези келяви 1000 лв. ги води усърдно надолу. Ако тези келяви лева бяха инвестирани 1990-та сега щяха да са 5000 ! Българинът и особенно пенсионерът си мисли,че като прибере 100лв. сега и след 20 години всичко шест. Научете се ! За да вземате пенсии хубави след време трябва икономика. Икономика се прави с инвестиция. Инвестирайте в БГ икономиката и след 20-30 години ще има резултати. Начини има много. Учете се !

Това значи,че банките ще работят с нашите пари,а за вносителите среден пръст.

Алчноста е страх господин банкер. А страха парализира живота.

Гадни голи охлюви пълзят от тв- Канали Със мустаци, бес мустаци, те са известни: Ехидната Уста- кевор, Доносиан и скъперника, Хам-хум Пърцомян

А държането на пари в баките носи още по-големи рискове. Отзоваваш се пред затворен офис и неработещ банкомат и толкова. Виж Хампацумян няма пробем, има ключ от офиса и от банкомата.

26.06 .2013г Левон Хампарцумян: печелим пари за сметка на глупаците, ако нямаше глупаци нямаше да има и банки." ПОВЕЧЕ НЕ Е НУЖНО ДА КОМЕНТИРАМ!!!!

Парите в банки също носят рискове. Спомена за КТБ е пресен. Причината за риксовете е че мнозинството не живее според Божиите закони и принципи и не иска да поема отговорност за действията си в този живот, превръщайки се доброволно в роби на лъжата и тлението.

Ниже журнолята от Звъничево си мислим, че ако европейските пари бяха освоени в икономиката на страната а не в без полезни пътища които не ни носят никаква печалба, щяхме след разпада на Европа да сме независими и по Сидни. Мисълтани е че парите в банката а парите в икономиката правят чудеса.

Всеки голям банкер е комунист. винаги гледа към чуждото , което не е негово но към което има силен афинитет.

Който иска да спи спокойно не бива да се подлъгва да взема кредити. Вземайте кредит само в краен случай - за лечение, евентуално за обучение във ВУЗ.

Колегата (на снимката горе) отново ви баламосва. Иска да взема на стотинка - лев. Скоро внесох 4,32 лв. по сметката на В и К. Банката ми взе такса - 4.00 лева.

В кеша е истината!

Само лихвите по депозитите са европейски! Лихвите по кредитите са 6 пъти по-високи от европейските. И като сложиш таксите на банките, които не са европейски, ами космически ... всеки може да си направи сметката, кой печели. Обаче какво правят политиците, държавната администрация и всичките комисии, комисийки, агенции, агенцийки, които парадират че защитатват българските граждани - организират партита и дават награди на банкерите!

Tова според господина значи добре управлявана банка. Да дереш толкова алчно и безогледно клиентите, че да не ти остава възможност да изхарчиш парите освен ако не сътвориш велика глупост,

Тези лихви и такси са високи понеже нашите банки не инвестират на борсите. Там се правят истинските пари и икономика. Нашите банки разчитат на такси и персонал. Трябва да се поддържат тези хора.

"Дайте си парите на НАС! На Вас не Ви трябват. Ний шъ гъ прахосаме вместо Вас. Аз(банкеръ) не живея в панелка ,не ходя на почивка да си копая бахчата, ползвам еС класа, спя на 5++ звездни хотели, ям не кво да е. На мен ми трябват Вашите пари. На Вас за какво Ви са?"

За лихвите по влоговете разбрах, че трябвало да са по европейско му, а лихвите по кредитите кога ще са по европейско му не вдянах????

Този, когато и да го закопчаят все ще е късно. Прекалено много поразии направи в България. А относно изказването за ЕЦБ - тя няма да смее да си прибира парите, защото печатането е единствената работеща мярка, държаща все още икономиката в ЕС над водата ... Наливането на пари, заедно с отрицателноте лихви са последните работещи лостове, с които банкерите в Европа се опитват да задвижт едва кретащата еяро икономика.

От статията разбрах,че ако си държа парите,под сайваната може да ми ги изгризът мишките,но ако ги държажа в КТБ,там пък ще ги гризнат пъховете.После нещо за ЕЦБ ще прави за лихвите,ако падат да си прибере парите,след това нешо за европейски ппрограми и теглен гредит,който обаче зрглезвал,но пък сме били осъдени да ги усвояваме.и после,че на финала от това ,че сме осъдени да усвояваме ,от усвоените пари по проекти имало ,моног страни,и други положителни.Ми той като банкер,и щом го казва това,значи знае,кои фирми взимат парите-те са все едни и същи,знае и проектите им.щом може да прецени кои са добри и кои странни.А едно време кокло по просто е било на дядовците ни-искали са пари и са им давали,ако са сметнали,че не лъжат и наистина няма да ги пропият в кръчмата.Защото тогава не е имало европейски програми от които да крадат банки и фирми.Париите се връщат от взелият кредит и ако не може ,носи отговорност и банката зад него.С една дума онези дъртите,нщо не са разбирали от бизнес.много прости са били,че не са работели с измислени бизнес планове Европа

ХАМОРЪЦУМЯН ВИЕ С ЕВРЕИТЕ СТЕ УГНЕТИТЕЛИТЕ!