Коментари - Бориславова даде 100 000 лв. за половината от БАКБ | dnes.dir.bg
назад

Бориславова даде 100 000 лв. за половината от БАКБ

Дружеството на Цветелина Бориславова "Сиесайеф" е купило 49.99% от капитала на Българо-американската кредитна банка за 100 хил. евро.

Обратно в новината

Коментари - Бориславова даде 100 000 лв. за половината от БАКБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за питанката! На тебе, за тези пари и 100 "фафли" няма да ти продадат, но на "избрани" и по 3 банки за лев могат да харижат. Ако си от престъпната групировка - в час си --- ако си от осъдените на глад - гладен ще умреш!?!

със 100 хиляди - купила 15 милиона и се канела да ги направи 25 милиона евро? ???

бе то не се знае знае ли се...он отгоре гледа ама не забравя...

Въпрос на деня ( към ADM-то ) - Последно - лева или евро?! И в двата случая съм се прецакал! Голям съм кретен! Защо ли ми трябваше да си купувам апартамент, а не си купих и аз една банка?!

Браво Цвете!И аз искам да съм като тебе!Не искам да си броя левчетата в портмонето да не се изложа на касата в супермаркера

Ами, ако ти е златна, или поне устичката, мооже!

Е -- че аз стотинките си ги броя до една, Ива ; И рестото също . Нима Вие не ?!

аз пък вчера чух, че ББ взел 1/3 от Химимпорт (ТИМ). и то без възражения. прецакал ги и за БАКБ

За толкова пари?? Ако знаех, че се продават и аз щях да си купя! Какво са 100 хиляди евро? 100квадрата жилище по 1000евро квадрата!! Продаваш апартамента и купуваш банка! :D

Червената олигархия си прави каквото си иска на всички времена. Всички политически формирования са техни творения паразитирайки на гърба на малоумните и простодушните, които гласуват за тях.

Човек, бъркаш причинителя --- казва се "чифут" и преди фараона, 3 хил години преди Христа е бил прогонен от някъде и отишъл в Египет, Фараона ги натирил, и те отседнали за малко в Палестинските земи - там нямало какво да крадат, продължили към Европа, ... Със 100 хиляди, купила 15 милиона? (доста са фалшиви - нали)

Най-после ИРА изпълни нареждането на Москва, да предаде контролния пакет от банката на българските агенти на Москва.

Тая кака не знае ли че средната продължителност на живота е шеисет и пет години , кога бе душко ще харчиш толкова милиони или може би Боко Маклаут те е посветил в таината но не забравяи че накрая ще остане само един

Банка с капитал 200 хил. евро за сега е раздала 30 милиона евро, и смята да го закръгли на 50 милиона? Жалко, че от стотици години правната система е унищожена и единствения закон е за защита на финансовите мошенници от световен мащаб! Те са престъпници ("Хей Джуд")

Малии....каква маймуна.Това му е наказанието на бат Бойко:)))

Ах, златното момиче на татко! Днес си купи половин банка, утре ще си купи парламент. А, ако си е спечелила паричките сама (как ли?), тя вече си има парламент.

Пост комунизма не ще си отиде. Както се казва мафията си има държава.

Честито! Добра сделка - на цената на две панелки в София... Сега да видим с БУЛГАРТАБАК дали няма да е по-изгодна сделката ;) Ей, мутрите и мутресите на маймуни ни направиха... Промениха и продължават да променят генетичния мариал в БГ. След време само мургавите ще останат, но нали пък "бизнеса" им се подпомага от управляващите...

хехехе, за 100 хиляди лева половин банка, значи за 200 хиляди лева цяла банка!!!

а бе вие от дира на идиоти ли ни правите! в заглавието пишете 100 000 лева а в статията по долу 100 000 евро като публикувате непроверена информация ставате смешни а че бориславова не е купила половин банка за един апартамент се сещат и децата ! (: (:

Като не знаеш кой й е дал парите недей да говориш.Изобщо не е Бойко, а оня руснака преди време и то в Антверпен - град в Белгия. Тогава тя си направи една малка екскурзийка до града на златото и евреите, върна се нагушкана, а оня си обра крушите, че беше станало горещо около него. Така че, ако Бойко й е дал нещо са били жълти стотинки с подаръка на оня мафиот. Е, тогава нали трябваше да я изкарат по някакъв начин от депресията. Ама, щом умее, защо пък не.

К'ви са тия несвързани глупости, ма?! Първо на кого си приятелка на Цветелинка, Боко, руснака? Второ кой е той, тоз руснак и защо ще я изкарва от депресията? Трето от каква депресия я изкарва, парична ли? Четвърто Антверпен не е град на златото, на диамантите е! Пето как се върна нагушкана, няма ли по-модерни начини? И кой, какво умее и какво защо не?

"Ние в България живеемЕ много добре.", абсолютно е прав Бойко Борисов. А ние с гайдите, остава ни да гледаме сеир и да намаляваме потреблението си ... докато се превърнем в СЛЪНЧЕВИ ЧОВЕЦИ. Тогава ще сме "независими", каквито са циганите по отношение на съдебната система и правоохранителните органи.

откаде сабра тези пари това моме , бре ?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво бее-е-е, бее-е-е, бее-е-е.....

бг са тапи говеда....................

Произхода на БАКБ идва от БАИФ (Българо Американски Инвестиционен Фонд) структура финансирана от Конгреса на САЩ.Работещите в БАКБ са посредствени икономисти и менажери,назначени с връзки.Цветелина Бориславова е политическа фигура,която представлява интересите на определени сили.Бъдещето на инвестицията й е гарантирано от тези сили,защото именно през тази банка ще минават определени проекти за новата "линия" на развитие на България.

Извинете, Memon -- наистина ли оценявате за продаваемо Вашето твърдение, че Конгресът на САЩ би допуснал да работи ( дори и през ръка ) с такива каквито Вие-самият/ата описвате ?! ... Нима не Ви лъха отвсякъде една такава, до болка позната, `нашенска` миризма на махленско ... че и свръх-бързо разлагащо-се ?!

Като нищо сте изпуснали едни три нули? А?

Кво да го коментира човек.ББ мафиоз пере пари чрез половинката си която ужким не му е половинка а е спестила парички от баничките си в училище.Абе наивен българино до кога ще търпиш да те правят на глупак!!!!

ами като не искаш да търпиш спри да пишеш по форумите, а излез на площада! много сме силно когато стоим зад компютъра, нали така?

Хвала на такиви бизнезменки - шъ съ упраим - нема начин - целъ банкъ за стинки - аферим :)))

100 000 или 100 000 000 лева!? за един апартамент ли ги купи!?

Абе може ли да си толкова прост , нали поемат задълженията които има банката И аз имам фирма искаш лшда я купиш за 5лв , има 100-на милиона дългове , ама на прост човечец като теб какво му пука Ще разпродадете парцалите родата и ще ги покриете

Ти сериозно ли смяташ, че Карагьозова е "поела" банката с благородната цел да и плати задълженията?

активи за 770 милиона и дългове за около ш0 милиона поне според статията, от които ч5 погасени. не си мисли, че целият народ сме прости като теб.

Айде сега половината сметки на НАП и НОИ ще минат към тази банка...

Де ги раздават тия банки, ма??

Активите на банката са на стойност 737.6 млн. лв. Бориславова купува 50% от банката за 100 хиляди евро. Толкова не струва даже апартамент в Ирландия. Това ако не е оферта ;)

И к'ви са тия банки по 100 000 Е? Дайте да си купя 2 !!

Купи си... Със над 8 милиона загуба за миналата година.

Дали тези загуби са реални? Защото такава беше схемата през последните 20 год. Докарваш предприятието-мръвка до съсипия, купуваш го за жълти стотинки, изяждаш мръвката, а "задълженията" магически се стопяват.

Тая много тъпа била!! Купувала си банки за да губи!! Не виждам някоя банка да е загубила нещо, освен хората парите си!!!

Ами такива - фалирали! БАКБ е първата гръмнала, да видим кои ще са следващите

Ами, жената много работи, печели, спестява. След като с честен труд е събрала 100 хил. евро., нека да си купи една банчица! А който не работи да си брои стотинките за едно кисело мляко!

Бря, за тез пари на времето хората купуваха тристайна панелка в Люлин, а сега Цветелинка цяла банка.

Егати банката ... и накрая някой ще я купи скъпо ... луда работа.

Ма Цветелинке мари -- каква`й таз такваз таз банка дет чини има-няма двoе хилoк евро ?!

То за журналята дали са 100 лв., 100 хил или 100 млн. лв. е едно и също, нали са все 100 :)))

Простете -- очевидно при upload-a се е загубило едно `сот` ! ... А иначе-eeee -- продавачът би следвало да продава с/на печалба ... зер банка са го кръстили, освен всичкото-му друго ;-)