17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

Гласуваха заедно с ДПС в Парламента,сега ще ги забраняват.Само капачката ги интересува.

БАСИ КЛОУНИТЕ! ТОЛКОВА ГОДИНИ КАКВО ДРЕМАХТЕ В ПАРЛАМЕНТА!?!

По добре късно от колкото никога! Аз,съм Да!

Единствената смислена идея на т.н. патрЕотЕ... Дано не завърши като всичките им останали инициативи...

то хубаво подписка, ама дават ли си сметка , че при така приетия закон от последния парламет на изборите ДПС ще има доста голям процент в НС ? а патриотите не се знае ще влезнат ли.

Отчаяните мутри се раздвижиха предизборно с 'велико' ПР решение.

Пустия му Слави.. И партийката му.. Да лишат Далавери от възможността да са сражава с бабички по границата..

екстра , аз ще се подпиша , но за тях иначе няма да гласувам

"Това беше само една идея..."

НАГЛИ! За да избегнат затвора са готови на всякакви циркове! Нали досега заедно крадяхте? А ,че ДПС е партия на етническа основа - не е вярно! ДПС е КОРПОРАЦИЯ създадена да граби и прави пари! Абсолютно не им пука с кого ще се коалират за да крадат !

В крайна сметка, ако нещата станат напечени, ще се появят във фейса и по тевелизора няколко познати мутри с български и турски имена и ще кажат, че позицията на Карата не е официалната позиция на най-демократичната и почти българска партия в България (ДПС) и нещата ще приключат.

Сиамски близнаци. От 20 години едно и също по изборите.

Забрана, не, но наказателни санкции за анти Държавна пропаганда. Напълно неприемливо е изказване, че България не ти е родина, но си депутат в български Парламент; получаваш заплата от Българския народ и ядеш български хляб. Да ходи в турския парламент като се чувства турчин. Ако го изберат само, че. Прилитали са за него.

Миришка ли ви на избори? За 4 години що не я напрайхте тая подписка или крадохте заедно? Вие сте патриоти на маса само!

Къде е подписката?

Това ще го подпиша въпреки Симеонов и Марешки. Колкото и да са отвратителни и нагли си струва тази справедлива кауза да бъде подкрепена.

Не знам какво е правилното решение, но ДПС= ДС И ЕТНИЧЕСКА ПО СЪСТАВ, КОЕТО Е ДОКАЗУЕМО. НО ТОВА Е РАБОТА МАЙ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД. НЯКОЙ ДА ГО СЕЗИРА!!!!СЕГА ДПС ЩЕ ПЛАТИ НА 2 - З БЪЛГАРИ - ЧЕСТНИ КОЛКОТО ШИШИ, ЗА ДА ГИ ЛЕГИТИМИРА КАТО УЖ БЪЛГАРСКА. ДПС Е БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ, заложена от ДС НА БКП!!

Ама верно ли пак над това ша лъскат бастуня!

Всички Българи трябва да се подпишем.ДПС не е партия а фирма.

Сега ли се сетиха? Толкова години бяха на власт, а нищо не направиха по въпроса. Сега се сетили! Нещата са съвсем прости. Идват избори, а патриотчетата пак са огладнели и искат да се наредят на софрата. ДПС е етническа партия и това го знаят всички. Проблемът с тях е от много години, но никой нищо не прави. Просто патриотчетата гледат да възседнат недоволството на хората и да влязат в парламента. На това му се вика популизъм от най-дива проба!

ДПС е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА, както и дейността и.

Сега идат избори и патриотите пускат струната за да настроят всички заблудени "турци" и мюсюлмани срещу различните от тях. Тая струна се играе от как свят светува - настройвай хората един срещу друг и ги разделяй и владей. ДПС наистина е етническа партия и не трябва да същеструва, но е удобна за да манипулират хората. Същите тези хора се държат бедни, за по-лесен контрол и им се хвърлят подаяния - било то под формата на работа (за смешни пари) или пък услуги от ПАРТИЯТА. В същото време патриотите и те трупат гласове имитирайки някаква дейност отново пред разни заблудени.

Поредната претоплена манджа! Аман от популизъм от тези измислени герои!

Нищо няма да постигнат. ДПС никой няма да ги пипне. През всичките тези години прокуратурата можеше да се самосезира, но си мълча. Сега вече в ДПС има твърде много български имена, за да издържи обвинението, че е етническа партия. А пишман патреотете бяха и на власт, защо сега са се загрижили? От популизъм преди изборите, затова.

ДуПеСе също отдавна иска забраняването на "патриотите"и "националистите",обявявайки ги хем за "фашисти",хем за "комунисти"според зависи... Ако забранят ДуПеСе (което е в рамките на научната фантастика)... самообявилите се за "патриоти" (ВМРО,Воля и НФСБ)...плюс Атака... срещу кого ще се ежат и ще се дървят тогава? Същото важи с обратен знак и за ДуПеСе... И едните и другите,ще трябва спешно да си измислят нов "враг"... --------------------------------------------- Тази, тяхната работа (на "патриотите"от една страна и на ДуПеСе-от друга ), ми прилича на работата на САЩ,ЕС и НАТО, които в периода на така наречената "Студена война"непрекъснато се дървеха на СССР и на Варшавския договор,като последните също не им оставаха длъжни... И сега като ги няма СССР и Варшавския договор, какво? Веднага "западняците "си измислиха нов "враг"...даже два...в лицето на Русия и Китай,които също им отговарят подобаващо от своя страна,разбира се...:)

Добре ви беше като ви подкрепяха тайно толкова години и управлявахте с ГЕРБ ,а сега скачате като ощипана булка. Дегенерати такива.

Да те допълня само, че се използват от самите турци в турция, състо така пак за жълти стотинки. Щото пък онези какъвто са баш башибозук.

Удавникът се хваща и за сламка.

Само лаете предизборно ! Мче като ги закриете, вие на какво ще се държити ? Нали само заради тях ви има ?

От една страна съм против забраната на партии в България, защото освен, че не е демократично ще има обратен ефект сред мюсюлманите в страната с оглед на събитията от Възродителния процес. От друга страна трябва да се предприемат мерки за изясняване на позицията на Карадайъ. Подобни изказвания са недопустими и трябва да се предприемат твърди мерки за недопускането им. Лидерът на ДПС трябва да бъде поканен да обясни пред обществото какво е искал да каже, как работи за просперитета на България и в крайна сметка какви са убежденията му. Всички партии в нашата родина имат дълга и задължението да работят само и единствено за нейния просперитет. Появи ли се съмнение в това трябва да се обяснява много пред българските институции. Ето това се надявам да стане: да се поиска от Карадайъ обяснение за думите му пред цялото общество и позицията на ДПС относно България. Или са с България или са с Турция- това трябва да се дефинира ясно.

ДуПиСе и ПатрЕотЕто са двете страни на една и съща монета! И двете се подхранват взаимно, като зареждат обществото със страх, злоба и омраза. Абе льольовци, направете България една силна, просперираща, високо технологична и модерна икономика, хората да са богати и свободни и тези които се наричат турци хич няма да им дреме за това което става в югоизточната ни съседка. Само че не ви отърва, защото сравнително богатите хора са и независими хора! А на вас независими хора не ви трябват! Трябват ви мързеливи, крадливи и лъжливи маргинали, които да ходят да целуват ръката на Кръстника, който и да е той! Това всъщност е и "веруюту" на циганско-чиновническа шайка ГЕРБ. Всички те направиха така, че да не можеш и един пирон да си купиш, ако не си част от някаква схема. Затова, следствие, съд, присъда, затвор (евентуално разстрел!) на всичките тези измекяри, рушащи държават ни вече повече от 10 години!

После ще ти ползват данните за всяко нещо.

Мачът между отборите на ДПС-Патриотари срещу Българският народ продължава след почивката. ДПС подаде отличен пас на патриотарите(посещението и изказването на Карадайъ в Турция),патриотарите разигаха и от своя страна центрираха отлично пред вратата на народа ( искайки забрана на ДПС, втърдявайки и мотивирайки електората им) и накрая гол във вратата на народа . Рефер на срещата, все още работещата ДС(разделяй и владей). Мислете!?

Карата има много още да се учи от Ахмед Доган,който никога не е говорил срещу България,защото е добър политик.

Нашите революционери са водели борбата за освобождение с надеждата, че ще направят България свободна за всички. ДПС била етническа - голям праз! Нека да е. Нека всеки си има право на глас. Просто гласувайте на изборите всички и етническите партии няма да са фактор за нищо.

Основният проблем е, че закона забраняващ образуването на етнически партии бе приет заради ДПС след като те вече са регистрирани. Дали важи и за вече съществуващи партии преди приемането на закона. ДПС първоначално е в СДС. Любопитен цитат от Уикипедия: Местан е сред основателите на СДС в Момчилград, от където е кандидат за депутат през 1990 г. с българското си име Владимир Зидаров. ДПС е лоша, че създава конфронтация на етнически принцип и разделя. Но не е ясно иначе как би било.

Същите, които си партнираха с ДПС в предишния парламент и заедно с ДПС крепяха кворума на ГЕРБ и гласуваха в унисон. Тези продажници същите

Забрана за всички партии демокрация няма и няма да има или има и това е което е разпускане на партиите

А кога бяхте на власт, ква дейност прайхте

ДуПиСе изгубиха от разкритията за техния тамада - дон Дебелян Беевски и сега с такива мероприятия се опитват да втвърдят електората си, както и електората на ПатрЕотЕто. А на Тиквата му е все едно, защото неговата шайка играе в комбина и с двете етнически шайки!

Дами и господа! Музика! Осветление! Започва обичайния и добре трениран предизборен танц на патрЕотите и защитниците на подтисканите. От едната страна са патрЕотите, те са защитници на "българското" и тръгват с всякакви недомислени и безсмислени инициативи и предложения. Така те мобилизират "хейтърския" електорат. Всичкото лумпен и ултрас си вика "Ей, тия ще ги смачкат". И хоооп процентите на патрЕотите се увеличават. От другата страна са ДПС-то, техните послания са "Гласувайте за нас, за да ви пазим" "Ние сме едни от вас" "Не можете да вярвате на никой друг" "Всички са срещу вас" Етническите турци са уплашени и хоооп ДПС записва още няколко десетки хиляди гласа. И резултатът е добър за всички - и за ДПС, и за патрЕотите. Губещи са другите. Лумпените - защото си мислят, че "Циганите на сапун и турците под ножа" е реално възможно без ходене в затвора. И етническите турци, които се затварят още повече в себе си уплашени от света и така стават лесна плячка и твърд електорат на разни тарикати, които буквално ги мачкат по пътищата.

А докато бяхте във властта като патерица си мълчахте нали. Двуличници.

ПР кампания с предизвестен изход. ДПС няма да бъде забранено, просто мега тъп популизъм, насочен към трудномислещите избиратели...

Голяма наглост е да си работил допреди месец за правителство с основен печеливши Пеевски и Доган и сега да им искаш забрана , която знаеш , че няма да я бъде . И как се дигна Доган сарай в екологична зона до военна база без одобрението на двете министерства на МВРО -екологичното и на отбраната? И сега пак пълнят кошницата на Доган , да му втвърдяват и мобилизират електората. И всичко накрая пак да им подхвърли Доган парче баница и да строят някоя оградка или купуват тениски за армията по 50лв парчето.

Посланието на патриотстващите е от тъпи и крадливи за само тъпи.

За Ф-16 гласуваха заедно ГЕРБ, ВМРО и ДПС. Където е неясно колко милиарда лева по-неизгодна сделката, а от изпусната инвестиция на СААБ можеше да печелим и милиарди. И после защо пилотите ни нямат нальот, че е прекалено скъпо. Да изберат най-евтиният за поддръжка и на полет, ставащ за целите ни изтребител, като много по-подходящият за нас Грипен от западните - по-евтин, по-непретенциозен, по-бърз, по-маневрен и така нататък. И говореха глупости за натовски стандарти, дето директора на Локхийд Мартин произвеждащ Ф-16 каза тук, че не знае какво визират под това и си летят постоянно заедно над Балтийско море. Като са разбра, че Бойко като вярващ турчин оплюл Караянчева на ПКП, заради изказан поклон пред жертвите на арменският геноцид, в частен разговор с Дончев (не дипломация), какво направиха "патриотите"? Закона за образуване на етнически партии, е приет заради ДПС, след създаването им и е спорно дали действа за вече съществуващи партии. Виж 100% по него не трябваше да регистрират ДОСТ. Може да променят закона. Лошо е, че създават конфронтация и разделение на етнически принцип.

Трай си и напиши "Лефски" в кенефа.

Всичката тази уйдурма се вдига целенасочено от ДуПеСе и "патриотарите",които играят ЗАЕДНО в КОМБИНА. Видяха,че нещата стават"дебели" и има реална угроза да бъдат арестувани и разследвани далавераджии и от единия и от другия "отбор", които са лапали от копанката на ГЕРБ...и веднага започнаха с простотиите за отвличане на общественото внимание... Обаче и ДуПеСе и "ПатрЕотЕте" са изправени вече пред един много сериозен проблем... И проблемът е,че дори и най-безпросветните български маргинали от една страна,както и "побратимите"им -турци,помаци и цигани от друга ...НЕ ИМ ВЯРВАТ вече... Много лоши резултати ще постигнат на предстоящите избори и двете формации..ежещи се (УЖ) едни срещу други...

Че ДПС е етническа това е повече от ясно. Това е риск за националната сигурност и това го показа Местан. По-страшното е, че тя е най-голямата симбиоза между политика и престъпност. Всички огромни грабежи в държавата са свързани с тях - КТБ, ББР, БТК-Виваком, Булгартабак, ТЕЦ Варна, телевизии, печатни медии и още и и още списъкът е огромен! Партията има организирани шпиц команди, включително и такива от притежатели на законно регистрирано оръжие. Нещата са ужасяващи! Иначе патриотите са креатури и сега симулират дейност, хората да се излъжат, че са противодействие на всичко това