Българските патриоти сезираха ВАС: Решението на ЦИК за 121 секции в Турция нарушава Конституцията и Изборния кодекс

Налице са и фактически нарушения, касаещи равнопоставеността на политическите сили, участващи на изборите на 11 юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой направи ли си труда да преброи, че секциите не са 121, ами 112...

Лесно е! Забранете ДПС и тогава направете 200 секции в Турция

Мое ли да попитам на тази шайка айдуци що им викате патриоти?

забелязвате ли как ДПС и патриотите си помагат един на друг и после и тези бяха в властта и другите и си правят схемите и далаверите Обикновения мюсюлманин и обикновения "патриот" го ловят с въдичка и си правят услуга 5 години бяха за власт с герб преди това ги плюха после се гушкат има пари за техните хора ДО КОГА БЕ ХОРА ЩЕ ВИ ЛЪЖАТ

Вие не сте патриоти, а идиоти! Ако можех да стана, до един бихте намазани куршума.

Когато бяха поединично във властта нищо не постигнаха, когато бяха заедно отново не постигнаха каквото и да било. Но както обикновено, като всички партии извън властта се сещат какво трябва да се направи и поради каква причина. "Ние Българските патриоти, нееднократно сме заявявали категорично, че проблемът със секциите в Турция" Каква чудесна работа само!!!! Били заявявали че еди какво си!? И точно това е проблема! Само заявяват какво не им харесва и очакват че някой друг ей така ще се заеме с работата да ги умилостиви!? Никакви преписки, документи или каквото и да било официално на хартия, само и единствено под формата на празни приказки за пред народа и журналистите!

Тия пишман патриоти не разбраха ли най после че в Турция има много български граждани, които макар с друга вяра са български граждани? Иза да се спре влсченето на хора с автобуси до секциите е редно да могат да си гласуват по местата където са. Къде е проблемът не знам. България не е само на етническите българи. В България има и други етноси. Аз да ги питам тия от ВМРО що не си ходят в Македония?

Абе Каракачанка….Що мълчеше когато ДПС подкрепяха във всичко ГЕРБ Защо мълчеше когато Борисов целуваше ръката на Ердоган Защо мълчеше когато всички цигански махали гласуваха за ГЕРБ

Бойко Рашков по подобие на Цветан Цветанов е прибирал имоти. Направил си е брачен договор, чрез който крие имуществото си пред обществеността. Очевидно над него има чадър“. Това заяви пред Lupa.bg юристът Даниел Божилов по повод придобитите апартаменти и къщи от вътрешния министър през 2019 г. „Когато Рашков сгреши декларацията си за пред КПКОНПИ, трябваше да му направят ревизия, но до ден-днешен такава няма.

Кога ще си поправи декларацията?

Добре бе гербарастки идиоти…. Ако Рашков е бил виновен за нещо ВИЕ ИДИОТИ ИМАХТЕ 12 ГОДИНИ ДА ГО РАЗСЛЕДВАТЕ… стига сте се оправдавали толкова аматьорски. Имахте Цацаров, имате Гешев…а чувам само прости троления

И от кога е нарушение в Турция да има избирателни секции, от къде го измислихте тая тъпотия

Абе гербарастка измет, май забравихте ме Борисов на 3 март годишен да целува ръката на Ердоган. Много добре знаем за връзката между Доган и Борисов, все пак…кой вкара Борисов в политиката???? Мдааа…Доган Защо Пеевски член на ДПС никога не е бил разследван от хората на ГЕРБ или Гешев или Цацаров???

Тогава догоеаряше да няма мигрантски натиск към България. Но вашата опорка е, че правил евала на Ердоган. Сега, като го облизахте на Доган, тихо - не се обаждай

Агент Иван Каракачанов и WC(по партбилет Балевски) са политически трупове. В България е пълно с политици вербувани/на хранилка от Гръцката разведка. Затова е пълно с имоти на пошитици/магистрати в Гърция в замяна на Анти-турска пропаганда.От Гърция идва и куража на фуромаджиите. Майка Турция може да реши спора в наша полза.

Е хайде сетете се за кого ще гласуват турците на следващите президентски избори наесен и ми кажете кой манипулира избори - ББ или РР. Другаря Радев е руска подлога. Мястото му е в Москва или може би в български затвор, ако прокуратура успее да си свърши работата.

Е ПРЕСТЪПНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА БСП, ГЕРБ, БСП, СДС, МАЯ, ХРИСТО, СЛАВИ И СЛУЖБИТЕ ....И МАЙКИТЕ СА ГОТОВИ ДА СИ ПРОДАДЪТ ЗА ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ....... Р-ТИЙПСКИЯТ УЙ ИМ Е ЗАСЕДНАЛ У ТРАХЕЯТА И ОГЛУШИТЕЛНО МУЧЪТ С ОПУЛЕНИ И КЪРВЯСАЛИ ОТ ЗОРА ОЧИ........

Това по новините на турски, по националната телевизия ли го видяхте?

Тук го видяхме.

Хасан е баща ти. Мохамед е лайномет и алах е неговата мечтана мъжка курва.

Самото съществуване на ЕТНИЧЕСКАТА групировка ДъПъСъ/ДОСТ нарушава конституцията!!!

ЩО СЕ КРИЕ ОКЪКА И СЕ ПОКРИ........ И ТОЙ СЕ ОКАЗА ЧОРБАДЖИЯ-ЕНИЧЕР СОЛОТАШАК НА АНКАРА

да разведрим обстановката Профилактичен преглед на миньорите от мина за въглища. Един от тях влязъл при кожния лекар: - Съблечете се и си покажете члена. Изтеглете кожичката назад. А, какво е това под кожичката? - Ами, дъвката ми! - Но, какво прави там? - В мината е много прашно и мръсно, а там е единственото чисто място! - Ужас! Ама там май виждам и втора дъвка? - Да! Тя е на Мехмед! Той нали няма къде да си я прибере...

А ние българите имаме ли право да гласуваме на изборите в Турция? И да избираме турския президент и турското правителство?

Патриотите могат да си протестират колкото си искат. Играта свърши. След 11 юли ДПС най-вероятно ще стане втората политическа сила след ИТН. Да се сърдят на наш Слави, че промени изборния закон. Със съдействието на Мая Манолова, Христо Иванов и отровното трио. На тях ДПС трябва да бъде вечно благодарно.

Играта свърши, ЕТНИЧЕСКА групировка забранена от конституцията - втора политическа сила. Хахахахахахха

Да. Турция е 80-милиона. Не се знае колко от тях имат българско гражданство по документи. Поне 5-6 милиона турци са се изселили там от 1968 година насам. САМО ДА ПРИПОМНЯ! Първите изселвания НЕ БЯХА заради Възродителния процес на БКП. В 1968 година беше подписан ДЕСЕТГОДИШЕН ДОГОВОР, който даваше право на такова преселване в Турция. И хиляди турци го направиха. Може би поне 1 милион! Мои съученици заминаха тогава в Турция с родителите си. Бяха много добри съученици.

Еее, берекет, поне от автобуси спестиха!

Законодателят трябваше да се намеси отдавна.Разбира се,че напусналите по " онова време", живяли в България, плащали данъци и работили тук имат право да гласуват.Но, родените в Турция двадесет и повече години след онези събития , никога не живяли тук, никога не работили, невладеещи български език и притежаващи турско гражданство не трябва да имат правото за гласуване у нас.При Чехия нещата са много точни и никой не им се сърди- там не можеш да имаш и друго гражданство освен чешко.

На последните избори 35,000 гласа ти дават един процент. Говорисе че там имат 350,000 гласа. От тях 200,000 да гласуват - това са плюс 6%. Как е братя българи, малко ли са? Колко му е... Досега колкото влиятелен е бил Доган, сега още малко отгоре!! И пак се намериха българи - християни да ни предадат

И в допълнение на това ако погледнем демографските факти България се топи а Турция расте т.е с такова законодателство ДПС ще бъдат все по-голям фактор през следващите десетилетия

121 секции в Турция, вместо досегашните 35!!! Ашколсун на тоя Слави Трифонов!! На тепсия им ги поднася! Само си представете Баце да го беше направил, например преди една година.... А, сега всички мълчат, гледат - съгласни са.

"България не е турски вилает. България е СУВЕРЕННА еднонационална държава!" Я! Да не би да са променили определението за СУВЕРЕННА?! ... Според Конституцията на РБ ВСИЧКИ български граждани по света и у нас ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ. Да не би патриотарите да критикуват Конституцията?! ... Никога не съм ходила в Турция и нямам лични впечатления. Моя приятелка-лекарка / българка, върла ГЕРБ-аджийка и европейка, работеща в болница в сърцето на Европа/ получи покана за работа в турска болница. Отказа по лични причини. Но, след като се запознала на място с турското здравеопазване и отношението на медицинските екипи към пациентите, отсече: "По-добре да станем турски вилает!"

Шкембе войводата ако е патриот,Тиквун е интелигентно парче...

ИТН отстрани Борисов и Шкембето от власт. Ще ги подкрепим отново!

Фелациото е задължително,иначе няма как да си общуваш с дрОгарете.Венсеремос,i love Stalin,Gitler и Живков

ДрОгаре,требва да вярваме само на дрОгаря Радев и служебното комунистическо правителство.Сърп и чук всички да си татуираме на задниците,това е решението за 16-тата губерния.И шанса Изправим.

Ша са Изправим и Управим.

По лошо от патриотите са само служебното правителство,ДПС и всички протестъри.

Не е нужно човек да е учил висша математика. При 35 секции ДПС вкара един депутат от Турция, при 121 секции - най-много трима. Какви са тези глупости за десет или 12 депутати???

с дпс всичко бе законно. Сега пушилка и кьор фишеци за гласове в НС. После пак прегръдка ,и да го духат избирателите. Мръсни проджници нарекли се патриоти сте.

Абе хора, не се ли плашите от случващото се? Тръпки ме побиват, като чета какво се готви. Може ли българският политик да е толкова глупав да позволи на чужда държава да упражнява власт в неговата държава? Аз съм изумена. Говорим за политици от няколко различни политически партии в момента, които се съгласяват с това. Наистина ли сме толкова тъпа нация?! Вие представяте ли си една горда Гърция или Сърбия да позволи такова нещо? Господ да пази България за малкото родолюбиви българи, които са останали тук или някъде навън и милеят за родината. Живеем сред безумци.

Тази стратегия е добра и би подействала донякъде. Да ама НЕ, черната точка за патерица на ГЕРБ и няколкото ваши членове наказани по закона Магнитски, ви изяде главата.

Тези така наречени изселници са избрали да напуснат България сами. Техния избор е да не са повече поданици на тази държава. Те са се определили като турци и нямат право на избори в България.

Тези изселници им е даден избора, да отидат в Турция или да умрат по затворите по бай тошово време.

Че откога бай ви Тошо не е на власт? А ние българите имаме ли право да гласуваме на изборите в Турция? И да избираме турския президент и турското правителство?

Бойко Рашков по подобие на Цветан Цветанов е прибирал имоти. Направил си е брачен договор, чрез който крие имуществото си пред обществеността. Очевидно над него има чадър“. Това заяви пред Lupa.bg юристът Даниел Божилов по повод придобитите апартаменти и къщи от вътрешния министър през 2019 г. „Когато Рашков сгреши декларацията си за пред КПКОНПИ, трябваше да му направят ревизия, но до ден-днешен такава няма.

В България тези предбрачни договори нямат право стойност. Котките на ГРОБ само това ли измислихте.

На изборите датирани за 11.7.21 повече от 500,000 българи в чужбина ще бъдат лишени от правото си на вот. Това ще се случи заради машинната форма на гласуване, която бе въведена избирателно и противо конституционно. Тези българи настояват за дистанционно гласуване по интернет, тъй-като нямат достъп до секции, консулства или посолства, но всички те притежават компютърни устройства и желаят да дадат вота си “онлайн”. Не може едни българи да бъдат дискриминирани за сметка на други. Не е редно едни политически интерси, заради машинната форма на гласуване да надделяват и манупулират негативно равноправното даване на глас. БХК и респекивните НПО-та, защищаващи правата на гражданите да се намесят незабавно и да осигурят спаведлив вот за всички българи на тези избори чрез осигуряване на правото на дистанционно, електронно гласуване. Ако този апел не бъде коректно посрещнат, ще настояваме изборите да бъдат касирани и подновени тогава, когато има готовност за адекватното им провеждане. Ше се обърнем също така към всички европейски организации за защита правата на човека, респективно ще алармираме ЕС. Крайно време е политиците в България да излязат от състоянието си на пиянска наслада и да започнат реално да се грижат за работодателите си.

А дано ДПС да стане 2ра сила след Герб. Да го ядът всички мекерета позволили да възродим турската партия. Вместо забрана, те я възкресиха..

Това няма как да стане. И ти го знаеш. Ако го мислиш, си кръгъл идиот. Двама депутати на ДПС от Турция. Казвам ти го. Ще видиш.

Квадратен идиоте, щом ти ми го каза съм спокоен. Ти си корифея на българскта социология. И 1 депутат от Турция е много. Но ти си спокоен, важно е да не е Бойко а да е Ердоган.. Щ

121 секции по 1500 са 181 500 гласа за ДПС. В България още 250 000 минимум. Герб и ДПС ще управляват. Партиите от протеста нямат мозък. Върнаха Бойко Борисов и Ахмед Доган.

Гостода, "патриоти", какво стана с новините на турски по БНТ ? Само лаят около кокала с надеждата да захапят. Смешници !

След като българският народ изгони така наречените патриоти от Народното събрание и им показа, че не струват колкото смачкан фас, сега се чудят как да се промушат пак вътре. Ако Валери и Магарешки са патриоти, аз съм космонавт. Коалиция на отвратителните.

Взимай космическия кораб и заминавай.

Тези патриоти как нищо смислено не измислиха за благото на България, а се занимаватт с абсолютни глупости и патриотарски крясъци / е и кражби / !!!

Най-лошото е, че тези нещастници "патриотите" омаскариха думата "патриотизъм" и истинските патриоти в България. Патриотъзмът не е нещо, което да ти помага да ядеш депутатски кюфтета.

Като че ли не видях в конституцията да пише, че държавата ни е длъжна да осигурява на всички свои граждани по широкия свят възможност да гласуват. Разбирам тя да ги е пращал там а то не е така. Някои от тези "български" граждани дори не знаят български, а други са напуснали държавата ни окончателно. Това не е честно спрямо българския данъкоплатец, който трябва да плати тази висока цена. Защо. Защо такаугоднически и популистки се тълкува конституцията. Какъв е интереса на българите които живеят с родината си.

То въобще ДПС не трябва да го има! ТУК Е БЪЛГАРИЯ!

Не ми е приятно ДПС-то да печели гласове, НО ТЕЗИ ХОРА С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО, И ТЕ СА БЪЛГАРИ ПО ПАСПОРТ ЗА ТОВА ИМАТ СЪЩИТЕ ПРАВА КАКТО БЪЛГАРИТЕ В ГЕРМАНИЯ И САЩ! А ВМРО-то начело със Свиня-Войвода са ми по-неприятни и от ДПС!

Само по паспорт и само когато им изнася. Тоест когато пътуват в ЕС. Това ли са новите, млади и умни българи?

вах си изрощината от анадола ше управляват балканския кенеффффф

Я гласуват 10 000 повече в Турция, я не. Това е 0,3 от процента.

Не е така. Преди когато ги караха с автобуси до тук гласуваха по 5-6 К повече от сега. Сега даже няма да ги карат.

Значи в Турция ще гласуват 80-90% хора, които не са родени в България и не знаят и бъкел български. Сега са няколкостотин хиляди, но след петдесет години ще станат два милиона наследници, примерно. Какво ще правим тогава, ако ние сме 4-5 милиона?

Ще гласуват с паспортите които Каракачанов им продаде. :)

Не лъжи. Тия имат паспорти по наследство. Няма общо с шкембето. Поне бъди честен и обективен.

Всички паспорти се придобиват по наследство и за македонци, украинци, бесараби ..

Така е но тия не придобиват сега двойно гражданство. Имат си го от много години. Шкембето правеше паспорти на макетата.

Cлaви щe ви cложи по eднa мeкa пишкa нa вcички гepбepacти, зa дa нe ви yбивa. Cвиквaйтe!

далече не се заключава до свикване, до ГЕРБ и до поредния Слави. Но в момента матрицата в мисленето в България е толкова силна, че голяма част изобщо не искат да погледнат по-далече от носа си.

А този дето разреши на хиляди в Турция да гласуват? Той какъв е? На хора дето не са стъпвали в Бг и даже името си не могат да напишат? Той е нормален? А тези дето го подкрепят? Те ли са нормалните?

И ти си доволен? Няма значение от последствията, важно е да против герб? Нормален ли си бе?

Ненормален е този който гласува за крадците от герб.

Проблемът в е двойното граждансто. Това пълна глупост. Човек се чувства или българин или някакъв друг. Премахне ли се това и проблемът се решава.

На мен двойното гражданство не ми пречи, и в Канада на никого не преча, никой не се интересува от Българското ми гражданство когато гласувам там.

Децата на БГ турците в Турция се водят БГ граждани.