България вече води разговори с ЕК за предоговаряне на Плана в частта му за енергетиката

Кабинетът вече работи по нови проекти, които да заменят неефективните, като завода за батерии, съобщи вицепремиерът Христо Алексиев по време на блицконтрола

Обратно в новината

Коментари - България вече води разговори с ЕК за предоговаряне на Плана в частта му за енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубавко се наведете и си спрете ТЕЦА и АЕЦа и ще влезнем в шенгеня през еврозоната!

стига с тия глупости ЕК - МЕК, кажете Лена не е ли качила някоя нова снимка в инстаграма??

Я виж ти когато Възраждане ви казавха че трябва да се предоговори плана -разпарвяхте че неможело . Може може всичко .Може и реферндум за еврото да има , може и клаузите за дотации да предоговорим .Само желание да има

Хоби-то на българският политик- Проба- грешка и.... пак ,и пак !

Трябва и други части да се предоговорят иначе ще изгорим и с доста пари, предвидени за получаване по Плана - много от заложените в него неща са неизпълними или изпълними, но най-малкото със съмнителна полза за обществото...

Те първо взеха първите пари по плана за възстановяване а сега искали да го предоговарят. Ами няма да стане, да са мислили на време, то никой няма да се съгласи така да измееняме каквото си искаме в плана ама парите да си ги вземаме както си е написано в плана. И за какво ще ни отпускат тогава пари за възстановяване и развитие на района на ТЕЦ-овете ако няма да ги затваряме.

Още дълго ще трябва да поправяме, това което може да се поправи, след престъпното управление на ПП.

това бесепарско мекере трябва веднага да го махнат! В момента радев протака връчването на мандатите за да могат тези от служебното правителство да уредят кръговете от фирми около бсп с държавни поръчки. По-скоро трябва да има кабинет за да спре това!

Гледам, някакъв идиот от Изродите на Копейкин- доволен....Станало на тяхната....Дебили, малоумни...Горенето на въглища така или иначе ще спре, тъпаци с тъпаците ви....И България пак ще е последна...Онзи ден шефът на Ауди каза, че ще загубят 8 000 работни места във връзка с електрификацията на колите....Ама мислят, умуват и се развиват...А Ганьо все ще отлага, докато остане последен......Тъпи добитъци, край нямаха в таз държава Искали си били ТЕЦ-вете....Абе, вие и голфовете на нафта си искате, ама ще спрат. Това е положението

Значи ПП са се/ни издънили дзверски ,но чак сега разбираме! Е,поне е преди изборите.

Точно Райха бута фотоволтаици за да разширява мини.

нищо не води ще дари милярди на сащ и запада...

Еничарите на царя закриха работещи енергийни мощности, за да си построят румънците и турците нови. Продажна сган, още Осман паша го казал : Един бунак да имате него ще изберете да Ви управлява. Тези ги доведоха отвън за да ни оправят за 800 дни с поглед нагоре и вляво. След тях 80 години няма да ни стигнат да се оправим. Но важното е, че те се оправиха.

Тия в Брюксел чак сега ли видяха, че Кирето е написал на Плана, че е като "неангажиращ меморандум"! Неграмотни в тоя Брюксел!

Добре, че не го почнахме тоя план.. за да може сега да си го актуализираме с Путинфлацията..

Кирето си пада по неангажиращите връзки.

Добре, че са наще мини, да имат ток за мотокарчетата си тия швестери.

България е тотално неадекватна в почти всичко. Искаме въглищни централи , а умираме със световни рекорди от замърсената околна среда. Замърсяването увеличава смъртността от всички основни причини: белодробни, сърдечни, инфекциозни, ракови и т.н. Най- важно е чистия въздух и чистата земя. Освен тези ужасни топлоцентрали, най- важно е пълна и безкомромисна забрана на битовото отопление с въглища , дърва и пр. Най- отвратителното и смъртоносно нещо в България е задушаващия мръсен въздух вечер.

илюзии! за изборите! българите гласуваха за герб и пп, които подписваха всичко да се затвори! кой за каквото е гласувал това ще е

Е той Киро Бизнесмена и на Ленчето казал, че е мемурандом, а не полов акт и е неангажиращо.

Възраждане ,само на тях вярвам

Като стане 1 лв. Киловата ток, друга ще запееш.

Какъв резил! Дават ни пари, ние не можем да ги вземем! Да се смееш ли, да плачеш ли?

Кирчо оправи и енергетиката с тия батерийки.Тия накрая ще се окажат по зле и от герберите.

Сус, гяури мръсни, православни. Затваряйте!

По-По....-, че и НАЙ-НАЙ-....

Бяха преди тях!

стига отстъпки за троянския кон - само Ви използва, а върти схеми с москслите от 140, докато ограбва населението! Ако Брюксел иска българите да обичат Европа - да не отстъпва пред мафията - затваряй кюмюра!!!

Е чИ какво им беше на енергетиката ни...? Ама кат' настана свобода и демокрация, и най-вече през последните над три петилетки в условията на див капитализъм, и тъй сА диверсифицирахме, че на енергетиката им сА еба мамата в преносният и в буквалния смисъл. Ама така ще да е, кат' сме територия на държавицата с 250 годишна историйка, ще слушкаме к'во ни пее еврогейското радио на Хамериканска честота, докът нА плющят във всички отверстия, та дори и песен ще пеем. Прост народ - слаба държава...

Само ДПС ,долу Възраждане.Само Турция ще спаси България от глад и ще прати войски да пазят реда.

Как е Промяната? Чегъртаме ли? Венсеремос!

Някой да обясни на Алексиев: Първо ,че авансовия данък още нищо не значи.Важен е годишния резултат и ако пак са на загуба ще си го вземат обратно. Второ ,че цените на горивата не са паднали заради служебното правителство,а заради падналите цени на петрола /Уралс/. Трето ,че Лукойл не си е преместил дейността тук ,защото Нефтохим си е все тука.Важно е кой пише фактурите за горивата а досега ги пишеха в Швейцария.

Когато България имаше нормално управление, улиците се миеха всяка сутрин. Колко пъти видя измита улица от 30 години насам? Как искаш да е чист въздуха, като всичко целенасочено се унищожава?

Оня западен продажник М. Димитров и "демократичната" сган около него направиха всичко възможно да не започне изграждането на АЕЦ "Белене" и другите продажници от ПП,които искат затварянето на "Мариците" ще довършат скоро българската икономика.

България вече със закъснение води разговори с ЕК за предоговаряне на Плана в частта му за енергетиката. Тези разговори трябваше да се водят много по-рано когато под натиска на ЕС с цел да бъдем приети в ЕС се затвориха блокове 1-4 на АЕЦ Козлодуй с мощност 1 600 мегавата, без преди това да са построени други блокове със същата мощност с цел да не страда българската енергетика и икономиката на страната.