България вече води разговори с ЕК за предоговаряне на Плана в частта му за енергетиката

Кабинетът вече работи по нови проекти, които да заменят неефективните, като завода за батерии, съобщи вицепремиерът Христо Алексиев по време на блицконтрола

Обратно в новината

Коментари - България вече води разговори с ЕК за предоговаряне на Плана в частта му за енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България вече със закъснение води разговори с ЕК за предоговаряне на Плана в частта му за енергетиката. Тези разговори трябваше да се водят много по-рано когато под натиска на ЕС с цел да бъдем приети в ЕС се затвориха блокове 1-4 на АЕЦ Козлодуй с мощност 1 600 мегавата, без преди това да са построени други блокове със същата мощност с цел да не страда българската енергетика и икономиката на страната.

Оня западен продажник М. Димитров и "демократичната" сган около него направиха всичко възможно да не започне изграждането на АЕЦ "Белене" и другите продажници от ПП,които искат затварянето на "Мариците" ще довършат скоро българската икономика.

Някой да обясни на Алексиев: Първо ,че авансовия данък още нищо не значи.Важен е годишния резултат и ако пак са на загуба ще си го вземат обратно. Второ ,че цените на горивата не са паднали заради служебното правителство,а заради падналите цени на петрола /Уралс/. Трето ,че Лукойл не си е преместил дейността тук ,защото Нефтохим си е все тука.Важно е кой пише фактурите за горивата а досега ги пишеха в Швейцария.

Как е Промяната? Чегъртаме ли? Венсеремос!

Само ДПС ,долу Възраждане.Само Турция ще спаси България от глад и ще прати войски да пазят реда.

Е чИ какво им беше на енергетиката ни...? Ама кат' настана свобода и демокрация, и най-вече през последните над три петилетки в условията на див капитализъм, и тъй сА диверсифицирахме, че на енергетиката им сА еба мамата в преносният и в буквалния смисъл. Ама така ще да е, кат' сме територия на държавицата с 250 годишна историйка, ще слушкаме к'во ни пее еврогейското радио на Хамериканска честота, докът нА плющят във всички отверстия, та дори и песен ще пеем. Прост народ - слаба държава...

стига отстъпки за троянския кон - само Ви използва, а върти схеми с москслите от 140, докато ограбва населението! Ако Брюксел иска българите да обичат Европа - да не отстъпва пред мафията - затваряй кюмюра!!!

Сус, гяури мръсни, православни. Затваряйте!

Кирчо оправи и енергетиката с тия батерийки.Тия накрая ще се окажат по зле и от герберите.

По-По....-, че и НАЙ-НАЙ-....

Какъв резил! Дават ни пари, ние не можем да ги вземем! Да се смееш ли, да плачеш ли?

Възраждане ,само на тях вярвам

илюзии! за изборите! българите гласуваха за герб и пп, които подписваха всичко да се затвори! кой за каквото е гласувал това ще е

България е тотално неадекватна в почти всичко. Искаме въглищни централи , а умираме със световни рекорди от замърсената околна среда. Замърсяването увеличава смъртността от всички основни причини: белодробни, сърдечни, инфекциозни, ракови и т.н. Най- важно е чистия въздух и чистата земя. Освен тези ужасни топлоцентрали, най- важно е пълна и безкомромисна забрана на битовото отопление с въглища , дърва и пр. Най- отвратителното и смъртоносно нещо в България е задушаващия мръсен въздух вечер.

Като стане 1 лв. Киловата ток, друга ще запееш.

Когато България имаше нормално управление, улиците се миеха всяка сутрин. Колко пъти видя измита улица от 30 години насам? Как искаш да е чист въздуха, като всичко целенасочено се унищожава?

Добре, че не го почнахме тоя план.. за да може сега да си го актуализираме с Путинфлацията..

Тия в Брюксел чак сега ли видяха, че Кирето е написал на Плана, че е като "неангажиращ меморандум"! Неграмотни в тоя Брюксел!

Кирето си пада по неангажиращите връзки.

Е той Киро Бизнесмена и на Ленчето казал, че е мемурандом, а не полов акт и е неангажиращо.

Еничарите на царя закриха работещи енергийни мощности, за да си построят румънците и турците нови. Продажна сган, още Осман паша го казал : Един бунак да имате него ще изберете да Ви управлява. Тези ги доведоха отвън за да ни оправят за 800 дни с поглед нагоре и вляво. След тях 80 години няма да ни стигнат да се оправим. Но важното е, че те се оправиха.

Бяха преди тях!

нищо не води ще дари милярди на сащ и запада...

Значи ПП са се/ни издънили дзверски ,но чак сега разбираме! Е,поне е преди изборите.

Гледам, някакъв идиот от Изродите на Копейкин- доволен....Станало на тяхната....Дебили, малоумни...Горенето на въглища така или иначе ще спре, тъпаци с тъпаците ви....И България пак ще е последна...Онзи ден шефът на Ауди каза, че ще загубят 8 000 работни места във връзка с електрификацията на колите....Ама мислят, умуват и се развиват...А Ганьо все ще отлага, докато остане последен......Тъпи добитъци, край нямаха в таз държава Искали си били ТЕЦ-вете....Абе, вие и голфовете на нафта си искате, ама ще спрат. Това е положението

Точно Райха бута фотоволтаици за да разширява мини.

Добре, че са наще мини, да имат ток за мотокарчетата си тия швестери.

това бесепарско мекере трябва веднага да го махнат! В момента радев протака връчването на мандатите за да могат тези от служебното правителство да уредят кръговете от фирми около бсп с държавни поръчки. По-скоро трябва да има кабинет за да спре това!

Те първо взеха първите пари по плана за възстановяване а сега искали да го предоговарят. Ами няма да стане, да са мислили на време, то никой няма да се съгласи така да измееняме каквото си искаме в плана ама парите да си ги вземаме както си е написано в плана. И за какво ще ни отпускат тогава пари за възстановяване и развитие на района на ТЕЦ-овете ако няма да ги затваряме.

Трябва и други части да се предоговорят иначе ще изгорим и с доста пари, предвидени за получаване по Плана - много от заложените в него неща са неизпълними или изпълними, но най-малкото със съмнителна полза за обществото...

Още дълго ще трябва да поправяме, това което може да се поправи, след престъпното управление на ПП.

Хоби-то на българският политик- Проба- грешка и.... пак ,и пак !

Я виж ти когато Възраждане ви казавха че трябва да се предоговори плана -разпарвяхте че неможело . Може може всичко .Може и реферндум за еврото да има , може и клаузите за дотации да предоговорим .Само желание да има

стига с тия глупости ЕК - МЕК, кажете Лена не е ли качила някоя нова снимка в инстаграма??

Хубавко се наведете и си спрете ТЕЦА и АЕЦа и ще влезнем в шенгеня през еврозоната!