България може да изпусне и септември за 1,4 млрд. лв. от Брюксел

Липса на второ плащане до края на годината по възстановителния план би отворила дупка в хазната

Обратно в новината

Коментари - България може да изпусне и септември за 1,4 млрд. лв. от Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз пък се закахарил какво ще дадат на скапаните украинци те само това правят искат целия свят все да им дава с мене хич не ме е еня за тях.целия свят побъркаха с тяхното нахално искане.но малко по малко всички ще се отдръпнат от украинците.да се оправят както искат.

България може да се справи и без тези средства. Сега най-важното е да се подкрепи Украйна и тези средства биха могли да се пренасочат за плана на Зеленски и ЕС - "Оръжия за мир" и "Един милион снаряда за мир", както и за информационна кампания за популяризиране на евроатлантическите ценности.

С половин уста си признаха, че Асений Василевич смята националния бюджет заедно с едни евентуални пари… за това сметките му с дефицита за шенген уж излизали. Керванът си върви обаче…

С други думи - свалихме гащите на Европата, на------ криво-ляво и сега дори няма да ни платят като хората? Нашите управляващит Вече и за п------и не стават.

голем праз! тъкмо няма да ги откраднат от "сглобката"!

Защото Петканов нищо не свърши .Саботираше държавата по поръчка на Мунчо.

България може да загуби поредния транш-загробване от 1.4 млрд лв

Кога ли са свършили нещо важно на време? Занимават се само с ежби и простотии.

Защо,когато на България и се налагат нови финасови,въгноданъчни,зелени и други рестрикцииии ,всичко става така бързо...,когато има да получа икономическа помощ започва едно увъртъне,чиято цел е страната да се окаже нарушител на някакъв еврозакон и помощ няма ....Все пак Планът за възстановяване и развитие е от две .частиЕвросъюзът да даде полагаемите средства за за възстановяване от Ковида,пък за развитие ще се подготвим.Те нищо не дават.... само искат пари....

Ама има банани ЦЕЛОГОДИШНО! Има педерастки паради, има домати от Гърция, краставици от Македония, ябълки от Испания и чесън от Китай. Защо ревеш? Кой не скача е червен! Хахахахаха Малоумници.

се в МАскев управлява тук от 1944та почти без прекъсване... даже новите променкаджии, като видях как клекнаха на рашистките олигарси ме съмняват нещо... а зеленчуци и пловоде нямаш , заради зърнарите предимно...

Имайки предвид че Планът за възстановяване е единствената цел на правителството, без да се занимава с реалните проблеми на държавата, е показателно колко са некадърни ППДБ

Кокорчо бил гений... колко пъти продъни държавата, колко...

Явно управляващите слуги-чуждопоклонници не са изпълнили всички заповеди от Еврогейския съюз. Трябва да подарят още оръжия на Украйна, и да затрият още повече земеделието, културта и да заселят повече маймуни от Сирия, Афганистан и Мароко.

да не забравяме, че тези пари са от заемза който сме гарантирали и ние!!! и ни ъртят на шиш за НАШИТЕ ПАРИ

Ако България беше построила Южен Поток, АЕЦ Белене и Бургас Александруполис нямаше да чака на подаяния от Брюксел и да бъде принудена да изпълнява малоумни изисквания!

мрънкаш бе руснак, построихме ви тръба с наши пари, купихме ви ненужните за нас реактори, а Бургас-Алкеснадропулис го бавеха вашите кохорти десетилетия... айде у лево...

За пореден път нашите некадърници не могат да спазят нито един срок. Оли.гофрени!

България МОЖЕ ДА ИЗПУСНЕ 1.5 МЛРД. лв.?! Тинтири-минтири! ЕК прие доклада на България за 56 инвестиции и 47 реформи Това е втория годишен доклад за Механизма за възстановяване и устойчивост 19 септемви 2023 г.    "Европейската комисия прие втория годишен доклад за прилагането на Механизма за възстановяване и устойчивост (МВУ) - инструмента за реформи и инвестиции на стойност 800 милиарда евро, който е в основата на NextGenerationEU. Това е вторият от поредицата годишни доклади на ЕК, които ще обхващат изпълнението на МВУ през целия му жизнен цикъл, както се изисква от Регламента за МВУ, съобщиха от българското представителство на Еврокомисията. Докладът показва напредъка, постигнат с помощта на МВУ за повишаване на икономическата и социалната устойчивост на държавите членки и за постигане на резултати по плана REPowerEU."

Досега се плащаше само на зърнари от ЕС и Гробарските фирми и администрация се оказаха некадърни да пренасочат парите.

Ще изпуснем я, щото брЮсел никога не е имал намерение да плаща. Тия пари са по нужни на украинските ни братя, а ние през това време ще си хапваме сладко, сладко отровни укро продукти. ДА ВИ Е СЛАДКО„ ОЛИГОФРЕНИ!

Нека позная - виновни са Русия и комунистите

Виновен е Радев, Божков, Василев,Баневи и всички те са от БСП. Но добре, че Нинова спаси България от заличаването на БСП от парламента. И тъй да виновни са комунистите.

Какви са тия изисквания? Да не се окаже като стратегическите - затворете си част от атомната централа, затворете си въглищното производство и централите потребляващи суровината, като Ви позволяваме шистов газ - колкото да отровите житницата си? Какво възстановяват? Щетите от противоконституционните мерки от ковида? Кога ще има справедливост и демокрация?

Фак дем ол, не им щем парите

За какво са ни тези пари? България е богата.

С депутати като Стою всичко е наред. Тази сутрин Христина и Симеон по БНТ едвам се сдържаха да не му се разхилят на глупостите. Мале хич не му тече мисълта на дебелото.

Не са заинтересовани калинките, щото не са измислили как и кой да ги "усвои" . Защо да се морят първо да ги спечелят, второ да се отработят, трето да ги отчетат, като могат да си седят рахат? Пък и в тая държава, който върши работата, винаги е виновен.

Ауууу Радев изтърва екскурзиите, ще трябва вие да плащате. Ко да праиш

Още един умник Закривайте президенство, парламент, правителство - само харчове с тях, нали? Имаме Посоолство. Ефтино и много ефектно!

По важното е Дени академика да обяви военно положение заради китайските дронове около Бг, защото след изборите това правителство хвърчи с двеста!

На Асен ша му са отворат сичките дупки да поеме кеша

Кражби за милиарди

че сглобката се чуди как да украдне тия пари и за тва се мотат

Не България, а малоумните и политици! Време е да разглобим сглобката!

Разглабяй, а после пак ще гласуваш за същите ...